Reklama

Dej mi výprask

Default User Image

Chybí ti dostat na zadek jako malá holka??

Možná máš v hlavě touhu prožít svůj zasloužený výprask. Poslední dobou to jde s tebou opravdu z kopce, a i když to zní hloupě, dětinský trest, jako pořádný výprask, bude to jediné, co tě dostane zpátky pod kontrolu.

Vše se ti může vyplnit, nemusíš snít ani se bát. Máš v sobě své touhy po spravedlivém, zaslouženém trestu, ale to není ostuda. Určitě ti chybí dotknout se tvého červeného horkého zadku po výprasku. Vím, že když ti ukážu řemen tak v bříšku ti budou tancovat motýlci. Možná máš strach, stud, cítíš se divně, ale nemáš proč. Čím víc budeš se sebou bojovat, tím víc to bude nesnesitelné. Potřebuješ svůj trest, který tě očistí a zbaví starostí.
Chceš snít, nebo prožívat své touhy?? Nestyd se přiznat, že potřebuješ naplácat jak malá holka.
Jsem Spanker, Dominant, který má rozum a hledám parťačku na spank. Hlavní je důvěra, komunikace. Užívám si hlavně prožitek partnerky.
Jsem stredočech, ale není problem někam dorazit.

[email protected]

Default User Image
PipiLove (Čt, 22. 2. 2024 - 18:02)

Ahoj zlobivé slečny a ženy  :-) 

Miluju pohled na vystrčený holý zadeček, který se chvěje vzrušením z očekávaného výprasku vařečkou, bičíkem, rukou a čímkoli dalším, co bys ráda zkusila. 

Hledám submisivní kamarádku s výhodami od 20 - 50 let, s vlastním zázemím, Střední Čechy. ( Nejlépe okolí MB. ) Mám fetiš na větší prsa, líbání, olizování, masáže, tření, hlazení. Líbí se mi i lehčí slapping. 

Můžeš být jak submisivní, tak switch. 

Já 39 / 163 / 90 , vyvinutější a při těle, ale prý sympatická, milá a příjemná. 

Pro vzrušující přátelství stačí zanechat e-mail. Odepíši všem 🙂

Default User Image
Jan (Po, 19. 2. 2024 - 14:02)

Našel bych ženu ktera by se chtela odreagovat tim,že mi da výprask? Ja starsi muž co by to rád zažil. Vše na domluvě. Napište na [email protected]

Default User Image
Aleš (Pá, 22. 12. 2023 - 10:12)

Nedávno jsi oslavila osmnácté narozeniny a cítíš, že ti v živitě něco chybí?? Kamarádky se svěřovaly, kolik a jak která dostala vařečkou, rukou či řemenem ? Ty tuto zkušenost bohužel nemáš a cítíš se být o ni ochuzena? Máš touhu to napravit a zkusit? Tak se neboj napsat a tento chybějící zážitek si splnit. Ja 34 Jihomoravský a  Olomoucký kraj.

[email protected] 

 

Default User Image
Karel (Ne, 17. 9. 2023 - 00:09)

Zajímáš se o tradiční výchovu a domácí tresty?? Toužíš zažít něco v reálu od slušného muže?? Jsi ze západních Čech?? 

Muž, který má rád udělování výprasků, tradiční domácí výchovu a často se pohybuje na západě, zejména v okolí Vary, Mariánek a Plzně, hledá partnerku, která má ráda výprasky a je otevřená pro zkoumání hranic.
Nehledám subinu, hračku, čubku nebo holku na občasnou výchovu. Hledám partnerku, se kterou bych mohl budovat zdravý vztah založený na vzájemné důvěře. Jsem dominantní a nebojím se trestat výpraskem nebo jinak za tvé přestupky, ale také se zajímám o společné výlety, jízdu na kole a sportování, kino, divadlo, koncerty či společné strávení času.
Hledám vztah, ve kterém budou jasná pravidla a následky, ale také otevřenost pro komunikaci a vzájemné respektování potřeb. Neboj se mi sdělit, co chceš, a nemusíš se za své touhy stydět. Možná jsi normální holka, které chybí pevná ruka, nebo hledáš motivaci a podporu k dosažení svých cílů, nebo máš jen své hříchy, které chceš napravit.

Muj email: [email protected]

Default User Image
Rene (Čt, 7. 9. 2023 - 14:09)

Kdyby tu byla žena,co by mě potrestala výpraskem,byl bych rád, jsem z Ústeckého kraje,[email protected]

Default User Image
Rene (Čt, 7. 9. 2023 - 14:09)

Kdyby tu byla žena,co by mě potrestala výpraskem,byl bych rád, jsem z Ústeckého kraje,[email protected]

David (Po, 10. 4. 2023 - 17:04)

Dobrý den, mohu se zeptat jestli by byl někdo tak ochotnej a dal by mi výprask rodiče jsou proti trestům ale já si myslím že bych si poradně zasloužil je mi 14 let kdyby někdo chtěl nebo si psát tak můj e-mail je [email protected]

Pavlína / Bi -… (Pá, 7. 4. 2023 - 14:04)

Ahoj. Už delší dobu hledám ženu 18 - 45 let ze Středních Čech a s vlastním zázemím na zaučení do krásy sexu s ženou. Zároveň však také hledám dominantní ženu na výprasky a submisivní hrátky. Já 39, 163/90, holka při těle, větší prsa, prý sympatická. Hledám ženu, která si mě přehne přes koleno , vysází mi pětadvacet na holou, promasíruje kundičku a bude mít pochopení pro můj fetish na líbání, sání, olizování a hraní si s jejíma kozama. Napiš mi svůj e-mail a já se ozvu. Věk 18 - 50 let. Výměna rolí možná.

Mladý kluk (Ne, 26. 2. 2023 - 09:02)

Zdravím, hledám starší dominantnější ženu, mě je 15, submisivní

Vychovatelka.39 (Ne, 26. 2. 2023 - 02:02)

Máte doma dceru 18 +, která by si zasloužila občas pár facek, přehnout přes koleno, poznat účinek pozičních trestů a pravidelné lekce jak se s úctou chovat k rodičům? Klasických pětadvacet na holou, výchova dobře mířenou fackou v soukromí i na veřejnosti, nucená nahota a plnění úkolů po kterých následuje odměna či trest u mne vždy funguje.
Přijímám dívky/ženy 18 - 40 let, Střední Čechy, vlastní soukromí nutností. Případně je možné najít penzion v místě mého bydliště na lekce k převýchově plné porozumění, pohlazení, výprasků i orgasmů. Jsem vychovatelkou specializují se na vzrušení z výprasků a trestů.
39 let, 163 cm, 90 kg, žena při těle, větší prsa, do kterých se vychovávané schovanky rády zaboří.
Převýchova dcer, milenek i manželek v soukromí Vašeho domova či hotelu. Stačí zanechat svůj e-mail.

Tom (So, 2. 7. 2022 - 20:07)

Kdyby se našla kamarádka, která by chtěla mít možnost způsobit, že výprask dostanu, rád si s ní dohodnu podmínky: [email protected]

Rene (So, 2. 7. 2022 - 00:07)

bral bych kamaradku,ktera mě bude davat na holou

Pavlína (Ne, 19. 6. 2022 - 14:06)

Je tu někdo, kdo hledá kamarádku na výprask? Přátelský, pohodový vztah se zázemím u Tebe? Nejlépe Střední Čechy. Jsem při těle, větší prsa, 37 let. Hledám kamaráda či kamarádku na vzrušující výprask s orgasmem. Ráda se přehnu přes kolena a nechám si naplácat na zadek. Lehčí fackování přes tváře nebo prsa, výchovné ponížení a po nějaké době klidně i s divákem, abych si svůj orgasmus zasloužila.
U ženy je možná výměna rolí.
Scénářů je mnoho, záleží na důvěře.

Pavel (Út, 21. 2. 2023 - 05:02)

Zdravím tě, napiš mi na [email protected] a domluvíme se.

maty (So, 24. 10. 2020 - 19:10)

ahoj rád bych si sněkým psal o výprascích a o všem co ho vsouvislosti z trestama potkalo na [email protected]

Luděk (So, 25. 7. 2020 - 21:07)

Hledám mladou silně dominantní
zamindrákovanou holku klidně i
baculatou která by si častěji na
mě ráda kompenzovala svůj vztek,
své neúspěchy...aby byla nejlépe
z okresu Semily která mě ráda
často pevně spoutá,dá mi výprask
,psychické deptání, ponižování
va celkově mě potrápí.Můžeš být
klidně baculatá i zamindrákovaná
poněvadž tvojí zlost a špatnou
náladu si vždy budeš kompenzovat
na mě až mě vždy spoutáš
(poutací pomůcky mám)je mi 41
let.e-mail: [email protected]

Návštěvník (So, 25. 7. 2020 - 23:07)

Někdo ke svému uspokojení výprask potřebuje . Měla jsem možnost vidět jak domina vymrskala připoutaného muže až se vzrušením začal třást a ejakulovat . /silné kafe/

Petruska (Pá, 19. 4. 2019 - 21:04)

Jendo jj zažila sem si vzruso.

Jarinek0 (So, 20. 4. 2019 - 23:04)

Petruško napiš něco konkrétního ať stoho taky něco máme.

Reklama

Přidat komentář