Reklama

Proč mají muži milenky??

Eli (Po, 6. 7. 2020 - 00:07)

Lžeš si sama sobě milá Pavlo. Na co jste si u oltáře slibovali věrnost? Občas si odskočit k sousedům není třeba, když je ve vztahu všechno ok.

Návštěvník (Po, 6. 7. 2020 - 00:07)

Jenomže ono většinou není ve vztazích všechno ok. A proto to odskakování pro
obskakování . Ale pokud je to po vzájemné dohodě , tak to není nic proti ničemu a nikdo nikoho nepodvádí . Takže si vlastně nelžou .

Pavla (So, 30. 5. 2020 - 11:05)

Já mám milence, manžel milenku, oba to víme, známe je a necháváme to v klidu. Občas je potřeba si odskočit k "sousedovi" nebo "sousedce". Tady se stále řeší nevěra, ale většina si stejně odskočí vedle. Oba to bereme jako normální věc a o mnoho lépe se nám spolu žije, žádné výčitky, sledování jestli není ten druhý nevěrný a co dělá, když z práce přijde dlouho. Nechápu jiné ženy, když se ten jejich nemůže ani otočit za nějakou jinou hezkou. Je to snad normální a přiznám se, že já se taky ráda podívám, proč by ne. Nehodlám tady promarnit příležitosti a žít nudný život.

jééé (Pá, 11. 11. 2016 - 20:11)

jééé to jen nudou,když se začne žena nudit,vymýšlí pí....a muž také,nic jiného v tom není,jen nepředstavitelná nuda,která hledá zpestření.....

p.jojo (Po, 19. 5. 2014 - 00:05)

Kazda nova sexualni partnerka vetsine muzu posiluje ego. Je lhostejne jak kvalitni je to sex.
Takze milenka je takovy "nadstandart" ...
nebot zjevne muzi i kvalitativne vyhovuje :-)

joj (Ne, 18. 5. 2014 - 23:05)

muzi lzou porad ale zeny jen
nekdy

Leoš (Ne, 18. 5. 2014 - 23:05)

Ono je to tím že ženský...Ženy, kněží a mafiáni stále lžou.

Iva (Ne, 18. 5. 2014 - 22:05)

Ono je to tím že ženský se nechlubí tím že si zašukaly mimo domov.

Peta (Pá, 21. 2. 2014 - 14:02)

To s tou jednou věcí u...Co je psáno na netu je pravda??? To snad ne.
Nona má pravdu. A někteří muži by asi zírali. Ženy o nevěře tolik nemluví jako muži. Udělají to, mají skvělý pocit, nevěra jim dobije baterky a jsou spokojené. Nemusí o tom mluvit ani s kamarádkou.
Chlap zasune a už se nemůže dočkat, až aspoň ostatním naznačí, že měl zářez.

Ono je to vidět i na anonymních diskusích. Žena to řeší anonymně, chlap to řeší mezi "námi muži". Proto je 90% anonymních příspěvků od žen, které se svěří, že měly milence. Chlap to řeší v hospodě.

Jan (Pá, 21. 2. 2014 - 11:02)

Zdá se mi to naivní otázka...To s tou jednou věcí u muže a multitaskingem u ženy, jsou výmysly. Najděte si na internetu jak to ve skutečnosti je.

Nona (Pá, 21. 2. 2014 - 00:02)

Zdá se mi to naivní otázka v záhlaví tohoto fora. Proč asi-upevnění sebevědomí, zářez na pažbě, utvrzení v tom, že na to má, vybočení ze stereotypu, změna, dobrodružství, ochutnání zakázaného ovoce, tedy prostě zkrátka stejné důvody proč ženy mají milence. Ženy jsou přece stejně nevěrné jako muži, jen se o jejich nevěře nemluví, je to tabu, nevěrný chlap je borec, tak se to omílá, nevěrná žena děvka, tak o tom držíme hubu a děláme jako by nic. Navíc chlap stíhá jen jednu věc, žena klidně naráz čtyři a nevěru šikovná stihne mezi nákupem a vyzvednutí m děcka z jeslí nebo v pracovní době...a tak dále, známe to.

Marika (Čt, 20. 2. 2014 - 17:02)

Já to mam tak,že milenec mi láká protože je to nový člověk a nové zážitky.Ty doma už jsou okoukaný a my pro ně též tak proto člověka to láká.Je to nějak těžký si představit mít vše a vše sexuálního už po zbytek života už jen s tim kterého mam doma.Je mi to líto že sem taková ale asi to tak má plno lidí.Ale nešla bych jentak s někym,ten druhý se mi musí moc zalíbit a musim k němu i něco cítit.A tak sem schopná vlastně milovat dva lidi a teď to nějak udržet aby o sobě něvěděli.Nebo nevim jestli by mi ten muj vyhlídlej novej chtěl kdyby věděl že mam vztah.

TAky jen žena (Čt, 20. 2. 2014 - 17:02)

Z pohledu milenky ,také by mě to zajímalo proč to dělají ..Asi jen jejich touha po dobrodružství a pak se ošívají at na sobě nemá blond vlas ,když manželka je brunetka :-)Úsměvné ale někdy bych si to přála at na to přijde a pořádně mu to vytmaví ...

taky chlap (So, 25. 1. 2014 - 09:01)

Já s manželkou nespal, když jsem se zamiloval do jiný a to jsem s ní nic neměl. Bylo to na úrovni flirtu. Takže vždycky neplatí, že když manžel s vámi nespí, že má hned milenku. Ale dost často za tím právě může být jiná žena, i když v platonický rovině (když vynechám stres, zdravotní problémy, s věkem snížený libido, stereotyp, hádky doma, atd.).

Pavla (So, 25. 1. 2014 - 09:01)

A když mám odpovědět na dotaz JJ, která založila tohle vlákno.Nuda a zase jenom nuda.
K jídlu měl, co si poručil, sex kdy chtěl,vypráno,nažehleno,uklizeno.Když chtěl na výlet, šla jsem i když se mi nechtělo.Když se nechtělo někam jemu, tak nešel.Tak si našel holku od nich z práce co měla dítě každý s jiným.Možná byla v sexu lepší než já, ale ostatní mu evidentně nevyhovovalo.
Když se vrátil, tak jsem mu řekla odpuštěno, ale žádnou blbku ti dělat nebudu.Takže po příchodu z práce se nenudí, ale je zapojen do chodu domácnodsti.A hlavně je zapojen do výchovy vnoučat a to jenom všem prospěje.
P.S.Na pivo jsem mu před tím, ani potom nezakazovala chodit, neboť je to v míře rozumné.

Pavla (So, 25. 1. 2014 - 08:01)

Já jsem ta Pavla, co odpovídala na výprasku.Docela mě udivila odpověď Pavlíny, že se chtěla podobat sokyni.Takové ponížení.
Když byly dcery na internátu, manžel zahnul.Nebrečela jsem a v klidu očekávala jeho příchod.Když přišel domů a co je k jídlu, tak jsem s ůsměvem odvětila ať mu uvaří ta fuchtle a může mu rovnou vyprat a vyžehlit.Tak se sebral a šel k ní.Než holky přijely na víkend, byl zpět.A jestli mu můžu odpustit, odpustila.Ani jsem holkám nic nevykládala, o to se postarala naše hodná sousedka, ale to už je na jiné vlákno.

chlap 44 let (So, 25. 1. 2014 - 05:01)

kdyz s vama partner jiz nechce spat ...tak urcite *spi* s milenkou... Jen je potom problem pokud se i zamiluje a neni to jiz na urovni fyzicke..

Dana S. (Pá, 24. 1. 2014 - 21:01)

Dřív jsem měla pocit, že přitažlivost je to vzájemná. V poslední době se mi zdá, že se mu vyhýbá. Už to trvá celkem dlouho a možná mezi nimi něco proběhlo. Ona působí vždy nad věcí, věčně usměvavá, solidní vystupování. Asi mám blbou povahu a nedokážu být svině. Nemyslím, že by nás se synem chtěl opustit, zase tak vyhrocené to není. Jenom jsem se mu za 16 společných let okoukala a touží po novém mase. Čert to vem, kdyby mě aspoň nezanedbával.

Tereza (Čt, 23. 1. 2014 - 23:01)

Jak se píše nade mnou, být...Jako holky nade mnou. Jen tak to má cenu, ne brečet do polštáře užírat se, nic se tím nevyřeší a ničíme si život samy a nevrátí nám z něj nikdo ani jeden promarněný den. Zpočátku na to člověk pořád myslí, trápí se, ale ono to přejde, docvakne to. Já jsem to řešila taky tak, že jsem začala myslet na sebe a dnes jsem sousedce, co mi lezla za manželem a on z toho ješitně jihnul paradoxně vděčná. Jediný rozdíl oproti děvčatům nahoře píšícím byl u mně ten, že jsem se snažila si udělat image opačnou než ona. Byly jsme obě brunety a já šla na blond, zhubla jsem-cíleně a změnila styl oblékání-výsledkem bylo, že se za mnou začali otáčet cizí chlapi, já si všimla jejich existence, toho, že mnozí stojí za hřích a přestala řešit toho svého i tu koketu a začala žít. Jo, dobrá zkušenost, bolavá zpočátku, ale dá se z ní vytřískat a nemálo, když ženská není bábovka a ví, co chce.

Pavlína (Čt, 23. 1. 2014 - 20:01)

Jak se píše nade mnou, být svině a myslet na sebe. Tvá dobrá povaha Ti trn z paty nevytrhne. Mně manžel taky nadbíhal sousedce. Bylo to oboustranný. Pořád věřím, že mezi nimi nic nebylo a nebude. Taky se mnou přestal spát. Snažila jsem se jí co nejvíc podobat a taky si obarvila vlasy a snažila podobně oblíkat. Celý to bylo na prd. Na to jsem došla postupem času. Tak jsem obrátila karty a snažím se občas s někým zaflirtovat, víc vyypadnout z domu, občas si něco hezkýho na sebe koupit a hned je mi líp. Jasně že mě pořád štve, že už si pomalu nepamatuji, kdy jsme spolu spali, ale s tím už nic neudělám. Musí chtít oba. Ale lhostejná mu nebudu, když se zajímá, kam chodím a kdy se vrátím. Bezpohlavních manželství je v dnešní době mnoho a málokdo se to bojí veřejně přiznat. Uvažuji nad milencem. Diskrétně, jenom za účelem sexu.

Reklama

Přidat komentář