Reklama

Krkání

Default User Image
JohnKey (St, 3. 4. 2024 - 00:04)

tady mas taky davku

A Three Meal Lesson MFX-3196 - FullscatMovies.club

 

Default User Image
David Druhý (Po, 26. 2. 2024 - 08:02)

No já jsem kdysi našel inzerát v Annonci, kde nějaká holka ze Smíchova nabízí, že se kromě pissu a ostatního také před tím chlapem vyzvrací. Jinak spousta zvracejících holek je na portálu Thisvideo. com a také na Girlspeenet. Jednak tam zvrací při kouření čuráka a jednak zvrací do záchodu, protože jsou buď ožralé nebo je jim špatně. Já osobně se raději dívám na to jak ty holky zvrací do záchodu, protože je jim špatně. U toho vím, že ty holky nic nepředstírají a pokud u toho zvracení dáví a říhají, tak je to doopravdy

Default User Image
JohnKey (So, 24. 2. 2024 - 21:02)

chtelo by to nejake nove ceske videa nebo sehnat nejake slecny co je to bavi. Ja sem si od jedne slecny nechal krome curani nechat krkat do obliceje, byla to zajimava zkusenost. By me zajimalo kolik tech zenskych to dela za penize a kolik to bavi. Ale protoze se tu neozvala zadna zenska/slecna tak to vechny delaj za penize.

 

Default User Image
David Druhý (Po, 26. 2. 2024 - 10:02)

Tak ten inzerát v té Annonci stále je. Je to na Andělu a té ženské je 40 let. Nabízí piss, kaviár a zvracení. Cena není uvedena. JohnKey, tak se tam objednej a vyzkoušej to. Pak o tom tady můžeš napsat. 

Default User Image
JohnKey (St, 3. 4. 2024 - 00:04)

Proc se neobednas ty davide?

 

Default User Image
David Druhý (St, 3. 4. 2024 - 13:04)

Já mám stálou přítelkyni a bral bych to vůči ní jako zradu. Ke všemu po té prostitutce nijak netoužím. Svojí přítelkyni občas vídám zvracet. Držím jí u toho většinou vlasy. Ale ona zvrací tak dvakrát do roka. Je tělesně i duševně zcela zdravá. Z alkoholu pije pouze pivo a po něm jí ještě špatně nikdy nebylo. Ona asi tuší, že mě to zvracení trochu vzrušuje, protože když přede mnou zvracela poprvé, tak když dozvracela, tak jsem jí hned potom obejmul a když jsem se na ní přitiskl, tak cítila, že mám ztopořeného čuráka. Ještě mi na něj tehdy přes kalhoty sahala. Za chvíli potom jsem jí ho tam strčil. Takže tu souvislost pochopila. Močení mě ukazuje tak třikrát v týdnu, pokaždé potom šukáme. Nebo močí kdekoliv na ulici, když jdeme z hospody. To jí většinou i utírám. No a kaviár bych za žádnou cenu vidět nechtěl. Okamžitě bych se zeblil. To porno sleduji víceméně z nudy, když jsem doma sám a zásadně u něj neonanuji. Takže asi tak.

Default User Image
David Druhý (Po, 26. 2. 2024 - 10:02)

Tak ten inzerát v té Annonci stále je. Je to na Andělu a té ženské je 40 let. Nabízí piss, kaviár a zvracení. Cena není uvedena. JohnKey, tak se tam objednej a vyzkoušej to. Pak o tom tady můžeš napsat. 

Default User Image
David Druhý (Pá, 23. 2. 2024 - 10:02)

No ony ty Japonky mají také zvláštní úchylky. Včera jsem viděl video, kde si nějaká Japonka nechala od nějakého chlapa dávat prst do krku a zvracela mu do druhé ruky. Chlapovi se to evidentně líbilo, protože mu u toho stál čurák. A ani ta holka nevypadala, že by jí to vadilo.

Default User Image
JohnKey (So, 24. 2. 2024 - 23:02)

a vydavala u toho zminene zvuky mas nekde videa? Nejlepsi sou videa kde sou treba 2 holky ten chlap je tam jako rusivy element.

 

JohnKey (St, 9. 8. 2023 - 12:08)

By me zajimalo jestli je tu nejaka slecna co rada krka.

Anonym (Ne, 31. 3. 2024 - 20:03)

Ahoj, taky by mě to zajímalo... Hrozně mě to vzrušuje, už od puberty, a strašně bych to chtěl zažít. Nevím bohužel kde hledat 

JohnKey (Pá, 9. 6. 2023 - 14:06)

Oboji, pri piti, jentak pri zvraceni nekdy je to sexy nekdy ne.

David (Pá, 18. 8. 2023 - 11:08)

No mě by strašně zajímalo, kolik chlapů sexuálně vzrušuje, když vidí nějakou holku zvracet. Taky by mě zajímalo, jestli o tom ví jejich partnerky nebo manželky. Nedokážu totiž odhadnout, kolik chlapů je schopno tohle přiznat.

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 14. 5. 2023 - 13:05)

právě jsem si pustil PC a zašel na vláko vo cinkání a tu znáhla narazím na vlákno o krkání ...a zajímavé při tom je můj normální naturel. Přihnul jsem si z piva plastového BRÁNÍK 2 L a při tom jsem si krknul a bylo mě pěkně,takže tady jděte všici s nějakým falešným moralizováním do kopretin!! Krkání k životu patří stejně jako prdění. Příklad z města u naší dědiny z asi 50-tých let ,kdy byl ještě kino. Jeden si v hledišti uprd až to zaznělo a jeden z diváků řakl,KTERÉ PRASE. Tu prdeman vstal a řek: Vážený pane ! Já jsem MUDR Hruška a až budete mít problémy s trávením a zažíváním,přijděte za mnou,já vám pomůžu ! A toto se doopravdy stalo a stala se z toho v okolí legenda.

Emil (St, 10. 8. 2022 - 13:08)

Tak jsem se včera dozvěděl, že ta holka, která zvracela po těch chlebíčkách, tak si u toho zvracení pozvracela i vlasy. Když jsem s ní naposledy v hospodě mluvil, tak byla strašně opilá a strašně škytala. Vypadalo to, že začne zvracet. Nabízel jsem jí, že ji vezmu na záchod, podržím jí vlasy, ona se pořádně vyzvrací a já ji pak odvedu domů. Ona říkala, že se jí zvracet nechce. Otočila se ke mne zády a začala se cpát těmi chlebíčky. Já jsem si jí přestal všímat. Až mi pak po několika dnech říkala kamarádka, že jí potkala s těmi pozvracenými vlasy. Zvracela asi venku před hospodou. Kdyby šla zvracet se mnou na záchod, tak by se jí to nestalo. Ty vlasy bych jí podržel. nebylo by to pro mne nic nového. Téhle holce jsem kdysi dával i prst do krku, aby se mohla vyzvracet. A taky jsme spolu několikrát spali, takže se známe dosti důvěrně.

Emil (Út, 9. 8. 2022 - 13:08)

Já jsem se setkal asi se čtyřmi ženami, které minulý týden zvracely. Jedna zvracela minulý pátek jedenkát kvůli přehřátí po příchodu dumů z práce. Druhá zvracela celou noc ze čtvrtka na pátek, protože si dala zkažené jídlo v indické restauraci. Krkala z toho ještě v pátek večer. No a další dvakrát zvracela z pátka na sobotu poté, co snědla dva šunkové chlebíčky s vajíčkem.

Karel (Pá, 5. 8. 2022 - 11:08)

Oprava: A učitelka nám říkala, že jediné přípustné hlasité krkání, a to i na veřejnosti, je právě krkání při zvracení.

Karel (Pá, 5. 8. 2022 - 11:08)

Na střední škole jsme měli předmět, který se jmenoval estetika nebo tak nějak podobně. A učitelka nám říkala, že jediné hlasité krkání, a to i na veřejnosti, je právě krkání při zvracení.

Fridolín (St, 17. 5. 2023 - 13:05)

Ano, mám s tím osobní zkušenost. Když jsem byl v páté třídě, tak jsem si doma při obědě velice hlasitě říhl. O několik týdnů později šla ve třídě při hodině spolužačka zvracet do umyvadla. A mezi jednotlivými porcemi zvracení si také vždy velice silně a hlasitě říhla. A facku ani poznámku od učitelky za to říhání nedostala. Ještě týž den jsem to vypravoval doma a pohoršoval jsem se nad tím, že já jsem za krkání při obědě dostal facku a ta holka nic. Bylo mi ale vysvětleno, že hlasité říhání při zvracení je dovolené, a to i v případě, když někdo bleje na veřejnosti.

Emil (Čt, 4. 8. 2022 - 13:08)

Včera jedna kamarádka vypravovala, že asi před 14 dny měla žaludečně střevní chřipku a několikrát zvracela. A říkala, že u každého zvracení si asi čtyřikrát krkla.

Reklama

Přidat komentář