Reklama

Jak kontrolujete zda partnerka užívá antikoncepci?

Martin (Ne, 6. 12. 2009 - 23:12)

Dočasná vasektomie, Rakousko,...Dej nějaký kontakt, marně sháním.

Evian (Čt, 30. 7. 2009 - 20:07)

Granvin, chodis tu este? Ja s tebou suhlasim, mam 27 rokov a s manzelom chceme prve dieta do mojej 35ky. Vystudovala som sve vysoke skoly, teraz si chcem svoje ambicie naplnit v zamestnani. Nema zmysel hadat sa so zenou, ktora nema VS vzdelanie a dieta mala ako 21 rocna. Ja by som nechcela zivorit len kvoli tomu, aby bolo dieta. Zivot si chcem uzivat. Niektore moje byvale spoluziacky zo strednej uz dei maju a ziju na hranici chudoby, naco je to dobre? Pre mna je dolezite mat dlhorocny odskusany vztah a tak si zabezpecit dieta.

řešení (Čt, 30. 7. 2009 - 17:07)

Dočasná vasektomie, Rakousko, 600 euro.

Granvin (Pá, 7. 11. 2008 - 08:11)

Nejde o nedůvěru. Jsou jen dva lidi na světě, kterým věřím na 100% - Já a má partnerka. Proto bych já takový podraz asi jen těžko rozdýchával a znovu hledal důveru.Nejde o pohodlnost, ale o to, že když se tak partneři domluví, tak by se to mělo dodržet. Pokud by partnerka chtěla HA vysadit, tak to má partnerovi říct a domluvit se společně na jiném řešení.

Bíba (Čt, 6. 11. 2008 - 23:11)

To může mít asi takovou váhu jako když si chce holka kontrolovat,jestli se kluk neustřík...není to možné.

. (Čt, 6. 11. 2008 - 23:11)

A nemate neduverivy panove lepsi pouzivat kondom?Nebo to se vam z pohodlnosti nechce? Kazdopadne by to vyresilo vase obavy a bylo by fajn ze by jste se tez podileli..

Iri (Čt, 6. 11. 2008 - 22:11)

Tezko..to bych musel hodne hodne dlouho bojovat sam se sebou abych ji dokazal znovu verit.

Granvin (Čt, 6. 11. 2008 - 22:11)

K tématu.Myslíte si, že byste po takovém podrazu dokázali k partnerce opět najít důvěru?

:-) (Čt, 6. 11. 2008 - 21:11)

Granvin, tyhle řeči už dávno znám, i lidi jako ty, používáte stejné fráze. Jsi mimo pole své působnosti. Mám jiný pohled, jinou víru, jiné zkušenosti, něco už jsem zažila a jsem už za. Ty jen sekáš, o podstatě toho víš míň než já. Přeju všem dobré, ale nedám se opít rohlíkem. Daří se mi, díky Bohu, osudu, intuici, mému andělu strážnému a mě samotné, dobře.:-) Sbohem.

Granvin (Čt, 6. 11. 2008 - 20:11)

:-)Myslím, že už jsme si toho řekli dost, a stejně v tomhle tématu jsme už pěknou chvíli trochu mimo téma. Kdo si z toho měl něco vzít, ten si z toho jistě něco vzal:)Přeju Ti, ať se některému z lékařů, kterým věříš podaří předat Ti to, co Ti pořád uniká, a ať konečně najdeš štěstí a lásku ve svém srdci.

:-) (Čt, 6. 11. 2008 - 19:11)

Granvin, jen plkáš. Nejsi žádný odborník. Odporuješ si v tom, co říkají lékaři odborníci a to mi vadí (např. těhotenství žen nad 40, hlavně prvorodiček). Samozřejmě, že lidi jako ty nepotřebují myslící pacienty. Potřebujete ovce, co vám vše zbaští, ať říkáte jakýkoli nesmysl. A další oběti jsou lidé, u kterých nezabrala klasická medicína, tak teprv pak zkouší kde co - co kdyby to náhodou něco pochybného přece pomohlo.To ty jsi zaspal dobu a naběhl si blbostma, že pacient tomu nerozumí a nemá co do toho kecat. Slepě poslouchat a dělat, co mu někdo nakuká. To je podobné jako poručíme větru dešti a taky už to tu bylo. Dnes se nikdo nenechá léčit proti své vůli, aniž by do toho mohl mluvit a volit si. Někteří lékaři se tak ještě chovají, ale těm se rozumní lidé dávno vyhýbají.Já nepotřebuji přitakávače, ale rozumné a erudované odborníky. Vybírám si lékaře, kteří akceptují nebo praktikují i alternativní léčby. Nechodím k laikům, co nemají vystudovanou medicínu a odporují jí svými tvrzeními. Energií na mě rozhodně neplýtvej, já ti nevěřím a netrefil by ses v ničem. Mám slušný čuch na lidi. Kdyby ses věnoval opravdovému studiu než marnil čas a hrál si na odborníka zde, udělal bys líp.Myslím si o tobě něco podobného jako "Formol" z "A zase ta rakovina". V dnešních příspěvcích 11:31:08 a 12:47:45 tě přesně trefil.

Granvin (Čt, 6. 11. 2008 - 16:11)

AViz. Anonymous

Návštěvník (Čt, 6. 11. 2008 - 15:11)

Nac tolik kecu zbytecnych?

anonymous (Čt, 6. 11. 2008 - 15:11)

A, to je velice jednoduché.. použij kondom a máš klid od případného těhotenství a nedejbože i od pohlavní choroby...přece jen, vyspat se s někým, koho znáš jen z diskotéky je hazard, nevíš, co je to za holku..každá není kdoví jak čistotná a může mít pohlavní chorobu,kterou samozřejmě nemáš šanci hned odhalit.

Granvin (St, 5. 11. 2008 - 23:11)

"Miláčku, bereš pravidelně antikoncepci?""Ano, beru"Jj, bere antikoncepci.

Návštěvník (St, 5. 11. 2008 - 23:11)

Stara vajicka? Muze si je dat stranou na umele oplodneni predem nebo mit vajicko od darkyne-to se provadi u starych zen,ktere v dnesni dobe rodi i v 70 letech. Ale zase se vam diskuse ponekud vzdalila tematu.Sice je to trapne tema,ale resite uplne neco jinyho! Takze: Jak kontrolujete zda partnerka uziva antikoncepci:-)))?

Granvin (St, 5. 11. 2008 - 23:11)

:-(naprosto v pohodě a zdravá? Takového člověka neznám, znám pár lidí, kteří se tomu dost přibližují, ale není jich mnoho a sami mívají občas potíže. Že studovala TČM taky nic neznamená. Občas, když narazím na fotografii lékaře TČM, či jiného člověka se podobnými směry zabývajícího, tak se jen tak pro zajímavost podívám, jak je na tom. Většinou zjistím, že k pevnému zdraví a naprosté pohodě má ještě daleko.Zmiňované poradce neznám a nemohu tedy soudit. V podstatě mi stačí si přečíst to, co o něm píšeš a je mi jasné, že úplně v pořádku nebyl, což může samozřejmě uniknout i sebelepšímo diagnostikovi.Jestli má samotné stáří vajíček tak velkou roli slyším v podstatě poprvé, což mi napovídá, že to nebude tak podstatné, nicméně se po tom v nejbližší době budu trochu pídit. Podle mých informací a pozorování má hlavní a rozhodující vliv to, jaké podmínky připravíme pro samotný vývoj plodu. I pokud máme matku s poškozenými geny (sama má vrozené vady a jedno dítě se jí s poškozením narodilo), tak dodáním určitých látek nezbytných pro vývoj plodu se výskyt této vady snížil až o 50%, pokud bychom provedli celkovou změnu životosprávy spolu s dodáním potřebných látek, tak lze předpokládat, že by byl úspěch ještě znatelnější. Většina zdrojů uvádí, že žena by měla svou životosprávu změnit alespoň dva měsíce před plánovaným otěhotněním (některé zdroje mluví o jednom roku).Omlouvat se nemusíš, a baštit taky ne. Z toho se svět nezboří. ". A hlavně, pacient a lékař či léčitel se musí shodnout, aby to mělo efekt" Musím se přiznat, že příliš nerozumím tomu, co tím myslíš.Popravdě si myslím, že ty jsi člověk se kterým by bylo hodně práce. Umíš poslouchat, to jo, ale samotná změna a náprava tvých problémů by byla těžká."Nápodobně - i já považuju tvé vesměs za plky." Děkuji, jen jsem nepochopil to nápodobně - nikde netvrdím, že co píšeš jsou plky.

:-( (St, 5. 11. 2008 - 22:11)

Granvin - zmiňovaná kamarádka je naprosto v pohodě a zdravá - povoláním psycholog s dlouholetou praxí a sama studovala Tradiční čínskou medicínu. Jen starší tělo neutáhlo nápor dvou - naprosto nečekaně a mladším se to stává jistě méně. Ten mrtvý měl osobních lékařů a poradců zdravého stylu i alternativní medicíny (možná i něco jako jsi ty) několik. A několik let před onemocněním se věnoval jen sobě a zdravému stylu - ukázněný a opatrný na své zdraví byl vždy, až moc. 45letá žena má 45 let stará vajíčka i organismus, i když se o něj sebelépe stará (při dobré péči a dobré zděděné genetice lze ubrat pár let, ne desetiletí), a to bys měl vědět, když jsi takový odborník. Ale ty víš vše nejlíp, já ne a nevadí mi to.Omlouvám se jen za tvé dětství, asi jsem špatně pochopila tebou napsané.Mě určitě ve své ordinaci nečekej, já tohle nebaštím a mám se kam obrátit. A hlavně, pacient a lékař či léčitel se musí shodnout, aby to mělo efekt. Nápodobně - i já považuju tvé vesměs za plky.

Renáta (St, 5. 11. 2008 - 22:11)

JÁ BRÁT ANTIKONCEPCI BOHUŽEL NEMŮŽU, TAKŽE MI JI ANI NIKDO NEMŮŽE KONTROLOVAT:-(

Granvin (St, 5. 11. 2008 - 22:11)

:-(Prosimtě co to tu plácáš:( Kde píšu, že se mi máma nevěnovala? Já o tom, jak to tenkrát bylo vůbec nic nevím. Jen z jejího vyprávění vím, že to nebyl žádný med, že byla na pokraji sil a že tohle už nikdy víc.Kdybys i tentokrát četla pořádně, co píšu, tak nikde neříkám, že jde o materiální hodnoty typu peníze, velký dům a auto... "(to znamená především jistý a pohodový domov a hodně péče)"Píšeš, že jsi byla se svým dítětem doma, jak tedy můžeš hodnotit to, jaké jsou možnosti a proveditelnost toho mít dítě na VŠ? Chápu, že člověk, co má kolem sebe kopu babiček a prababiček to má relativně snadné, ale když si vezmu, kolik času věnují moji přátelé učení... No, nevím nevím. To už skoro můžou chodit do práce a mateřskou rovnou zrušíme...?pokroky medicíny jsem úplně tak na mysli neměl. Sice jsem studentem i s oficiálním medicínským zaměřením, ale především jsem student a praktik přírodní medicíny a ta má úžasné možnosti především na poli prevence, ale i v léčbě a podpoře komplikací dokážeme hodně pomoct. Jsem-li tedy dívka, které je 20let a vím, že chci mít dítě až po 30ti, tak se nad sebou zamyslím, zajdu ke Granvinovi pro rady, začnu se jimi řídit a mé šance na zdravé těhotenství a zdravé dítě se zvednou o hodně.Že je to věkem? Ten tomu jen pomohl, ale příčina byla jinde. Díky prevenci by k podobnému stavu nedošlo. Na rakovinu dnes umírají i mladí lidé, to se může stát v jakémkoliv věku.Infarkt - prevence.A já ti teď vyjmenuju tři opačné případy. Tedy žena 45... Anebo ne. Víš, ono vše je o zodpovědnosti daného člověka. Chci mít dítě ve vyšším věku? Tak začnu dbát na prevenci, o své zdraví se starám. Než se do toho pustím, tak si nechám odpovědně zkontrolovat svůj zdravotní stav u lékaře klasického i orientálního diagnostika. Potom můžu mít i v 40ti zdravé dítě a aktivně si ho užít. "lidé starající se o své zdraví" - znám spoustu lidí, kteří i podle mínění svého okolí žijí zdravě, kolika z nich už jsem pomáhal řešit jejich zdravotní problémy a upozorňoval na četné chyby, které dělali.Některé ženy opravdu kvůli svému zdraví nemohou s těhotenstvím čekat, to ale není žádné dogma a záleží jen na individuálním stavu jedince.Viz jak píše katka

Reklama

Přidat komentář