Reklama

Užíváte si SEX s antidepresivy???

M (So, 17. 8. 2019 - 11:08)

Je to svinstvo, a mohu potvrdit že to narušuje vztah a ne jen po sexuální stránce. Blbé je, že nedokáž u jinak ženě pomoci, což mě nezkutečně sere!

Milan (So, 8. 12. 2018 - 08:12)

Tedy dost se divím, když čtu předešlé příspěvky. Díky mé profesi (advokacie) vidím do osudů několika tisíc lidí a rodin a velmi dobře vnímám, jak psychofarmaka a antidepresiva ničí osobnost a zájem o cokoli. Z lidí se touhle chemií stává vegetující mátoha, se ztrátou veškerých hodnot. Zůstávají jen primitivní pudy.
A to nejen u manželek, které jsou samy doma a jsou zblblé z TV a medií, ale napři i u úspěšného podnikatele, který byl přetažený díky 16 hod praci denně a nemohl spát, načež začal jíst prášky. Za půl roku ztratil veškerý tah na branku a do firmy chodil jen nepravidelně a díky tomu, že si jí nechal rozkrást za rok a půl šla do insolvence. A nešlo mu pomoci, neměl zájem a nyní je v psych. léčebně, protože se zhroutil a totálně rozsypal.
Jiný klient v podobné situaci místo papání chemie začal jezdit každý víkend na koně, a za půl roku je štíhlý, vitální a když přijde do místnosti, sálá z něj taková energie, že je s ním radost být a pracovat. A sedět doma na zadku a cpát se chemií, aby člověk neviděl své problémy znamená jen, že je nechá přerůst, než ho úplně zavalí. Lidi jsou opravdu, ale opravdu tak přetížení a zahlcení vlnou reklam, katastrofických zpravodajství a hnusem z medií, že ztrácí přehled, kdo doopravdy jsou a co je pro ně důležité.

Návštěvník (Pá, 7. 12. 2018 - 12:12)

Jak koukám, tak sem píší i lidé, kteří toho o AD skutečně moc nevědí a snaží se šířit paniku, možná pro jejich pobavení. Každému bych vřele doporučil, aby si o AD přečetl něco na internetu, poradil se s doktorkou, sám si zjistil informace a nedal pouze na podobné diskuse.
Moje zkušenost s Tritticem - dobrá. Užíval jsem Seropram a skutečně, můj sex. život to zlikvidovalo. Po celou dobu užívání až do vysazení dysfunkce byly. Trittico je v tomto ohledu nesrovnatelně lepší. V prvních měsících užívání mi přišlo, že to má negativní vliv, ale časem jsem si zvyknul, snížil dávku a dnes mám pocit, že to na mě působí v jistém směru i prosexuálně. Obecně se dá říct, že prosexuální účinky některých antidepresiv jsou patrné víc u žen než u mužů. Erekci Trittico fakt nezlepšuje, to by na něj stáli muži kilometrové fronty a ordinace psychiatrů by praskaly ve švech, jeho cena by pak nejspíš odpovídala ceně Viagry. Nicméně v udržovacích dávkách 25 a 50 mg žádné zhoršení nepozoruju a na sex myslím možná častěji než bez Trittica. Antidepresiva jsou sázka do loterie a na každého působí jinak. Z toho co vím jsou pro lidi vyžadující aktivní sexuální život vhodná AD obsahující látky- Trazodon (Trittico), Bupropin, Moclobemid, Mirtazapin nebo Agomelatin.

Steve (Po, 15. 10. 2018 - 17:10)

Jj, je to tak ... snižuje to libido, a to docela dost rapidně.

je to tak (Po, 15. 10. 2018 - 14:10)

AD snižují libido. Je těžké udělat se i sama. Ale něco za něco. Jsem spokojená, mám chuť do života, atd...naštěstí pro mě není rovnítko mezi štěstím a sexem.

luci (Po, 15. 10. 2018 - 09:10)

moje žena to bere celí...Když to vystihl správně , jsi blbec a jsi paroháčem. Je otázka jestli má v tvém případě vůbec cenu bojovat.

! (Po, 15. 10. 2018 - 08:10)

Prakticky všechna antidepresiva (až na pár výjimek, např. Wellbutrin SR) snižují až ruší u mužů potenci.

Když (Ne, 14. 10. 2018 - 19:10)

moje žena to bere celí...jsi blbec, tak se nediv

honza (Ne, 14. 10. 2018 - 08:10)

Jiří a to bys koukal,co...moje žena to bere celí život ten hnus ty léky a já jsem nato doplatil chodila z kamoškama na zábavy sama po pár pohárcich vina nepamatovala si co dělala a tak pro chlapy snadný ulovek chodila jak zdrogovaná a já tet bojuji o náš vstach budoucí tchán toho využil až se doněho zamilovala

ronny (Pá, 8. 2. 2013 - 13:02)

Jo bez ženského orgasmu je to "asi jako když se chlapovi nepostaví" ale ještě je tu rozdíl, když se nepostaví, ke styku nedojde vůbec...

Lotka (Pá, 8. 2. 2013 - 13:02)

Já jsem užívala Deprex a nekecám, do 3 dnů na něm bylo kompletně po orgasmu! Mohla jsem si to dělat čímkoli jakkoli, ale vyvrcholení se nedostavilo. Ten proces jaksi vůbec nefungoval, asi jako když se chlapovi prostě nepostaví. Krom toho jsem trpěla nervozitou a pořád jsem se třásla. Deprex letěl do koše a pak jsem zkusila Apo-Moclob, ten na mě neměl vliv ztráty orgasmu, ale zase jsem neměla na sex vůbec chuť. Po několika měsících užívání začly takové panické ataky, že jsem myslela že to nerozdýchám. Nikdy více. Proti depresím je nejlepší doplnit základní věci, vitamíny, minerály, aminokyseliny v dostatečném! množství, 5-htp, SAM-e, inositol a další, doporučuju studovat zahraniční zdroje, u nás třeba http://www.osud.cz/porazte-depresi-prirozene

schiz..pac (Út, 24. 11. 2009 - 20:11)

a nekombinovat s jinými léky

sch.pac (Út, 24. 11. 2009 - 18:11)

tak že u TRITIKO-Léku jsem schopen byl ale nesměl jsem brát nic více a jen 3mg na noc..stejně to je u ORAP-Richter..nebrat k němu nic více jen 2až4mg ORAP-richter

schi-pac.. (Út, 24. 11. 2009 - 18:11)

u TRITIKO to bylo stéjné ale nesmělo se brát více než 3mg

sch...ahojte (Út, 24. 11. 2009 - 17:11)

dobré bylo antipsychotikum ORAP-Richter SEXualní funkce skoro vůbec netlumil-díky němu mám 3potomky

pavlina (Pá, 20. 11. 2009 - 15:11)

ahoj, beru citalec a s chutí na sex problém nemám, dosažení orgasmu je těžší než dřív, ale jde to.:-)

abc (Pá, 20. 11. 2009 - 15:11)

Nežádoucím účinkem...Myslíš, že může mít antikoncepce vliv na můj psychický stav, i když už jí beru 5 let a nikdy dřív jsem s ní problémy neměla?

fixa (Pá, 18. 9. 2009 - 20:09)

Nežádoucím účinkem antikoncepce bývá často deprese, na kterou asi bereš Cipralex. Kdybys ji vysadila, možná bys nemusela brát AD.

Lenka (Pá, 18. 9. 2009 - 19:09)

Mám antikoncepci a beru Cipralex - AD a nemám problém se sexem. Nemůžou to být spíše psychické stavy, které brání chuti na sex. Teď už mi AD zabírají dobře, cítím se absolutně psychicky v pohodě, takže ani sex není problém, ale než zabrali prášky, tak jsem na sex chuť neměla. Takže z toho vyvozuji, že je to pouze psychikou. Antikoncepci užívám už 15 let a bez problémů.

ajla (Čt, 17. 9. 2009 - 20:09)

Taky beru AD a chuť na sex se mi dost snížila, no...skoro na něj nemám chuť vůbec. Musim ale říct, že jsem měla sníženou chuť už předtím než jsem je začala brát a to nejspíš vlivem antikoncepce. Takže podle mě antikoncepce v kombinaci s AD je jak psala Britta totální zabiják sexu. Přítel už ze mě šílí...no jo co nadělám

Reklama

Přidat komentář