Reklama

honění v autě

Default User Image
Jan (Út, 27. 2. 2024 - 14:02)

Honění v autě za jízdy je nebezpečné. Kamarádka má právě ve zvyku, když někam jedeme, tak mi z nudy ho žačne honit, co o to zprvu je to příjemné, ale když má dojít na vyvrcholení, tak se mi nejen penis, ale i mozek nějak zaleje krví, celý se roztřesu a chvilku nemohu řídit.

Anonym (Út, 5. 3. 2024 - 10:03)

Mám to stejně, jen ve správnou chvíli radši zastavím. Horší je, že nosím černou mikinu a černé džíny a když vystříknu, tak to mám na sobě a krásné fleky. Cestou domů mě to nevadí, to klidně ať honí a jsem postříkaný, ale cestou tam je to dost blbé a prý z toho nemám dělat takový problém. 

Anonym (Po, 26. 2. 2024 - 16:02)

Když s kamarádem někam vyrazíme a vezmeme sebou ty naše holky, tak ta moje musí sedět vepředu, protože vzadu je ji blivno. Já sedím většinou vzadu. Kamarádova přítelkyně mi ho vždy honí až do výstřiku a je jí jedno kam to jde a potom pohoní a vykouří a spolkne. Tak je to vždy. Já ji zase vyprstím až postříká ty vepředu. Většinou na mě ještě nasedne a krásně se vlní až se do ní udělám. Ještě větší jízda je, když si některá vezme na výlet kamarádku, to ten vzadu má co dělat, aby je uspokojil. Jinak si holky vystačí i samy. Ta moje ho kamarádovi taky honí, ale musí včas zastavit a dodělat ho, aby jsme náhodou neskončili při nejlepším jen v příkopu. Holky si s kamarádem půjčujeme a kamarádky se taky rády přidají. Zlatý takovýto pohodový vztah, než nějaké hlídání a buzerace co kdy kde a jak jsem dělal. 

Default User Image
Terez (Po, 26. 2. 2024 - 15:02)

To je synova oblíbená činnost. Je sám na zadních sedadlech a vždycky toho dokáže využít. Ať již řídím, nebo sedím vedle manžela, nikdy mi synovo honění neunikne. Prostě stačí letmý pohled dozadu, nebo i do zrcátka a vše je jasné.

Anonym (Po, 26. 2. 2024 - 16:02)

To se před vámi nestydí?

Default User Image
Terez (Po, 26. 2. 2024 - 16:02)

Nemá proč se stydět, neboť je přesvědčen, že jej nikdo nevidí když je sám vzadu. Navíc kraťasy nikdy nemá stažený, prstí si ho přes kapsu. Né vždycky ejakuluje, ale aspoň si ho dráždí. Už dva roky to tak sleduju.

Default User Image
Honza (Po, 26. 2. 2024 - 14:02)

Rád se dívám když někdo čůrá a rád se ukazuji když čůrám. Také se rád dívám když někdo onanuje a rád se ukazuji když onanuji. [email protected]

Anonym (St, 20. 9. 2023 - 14:09)

zboznuju, když si ho honím a vedle jede nejaka zenska a kouká se

Návštěvník (Po, 3. 1. 2022 - 11:01)

Musíš včas zastavit, než ti bude už vše jedno a někde to naboříš. Když jsem byl vyzvednout kámošovu holku, tak jsem si myslel, že honit nebude, ale je stejná jak ta moje a nakonec jsem musel sjet na polňačku, kde jsme si zašukali. To jsme se znali sotva 14 dní. Provalilo se to, ale nic se nedělo, ona totiž ta moje taky zkusila mého kámoše tajně.

Roman (Ne, 2. 1. 2022 - 20:01)

Za jízdy to nesnesu, aby mi ho přítelkyně honila, ale pokud zastavíme někde na polní cestě nebo u lesa, tak to mi ho hezky vyhoní a já ji hezky oprcám.

šoust (Út, 28. 12. 2021 - 20:12)

jsme jednou byli s kamarádem v Olomouci a přivedli jsme si dvě dívky na pokoj, moje dívka zahájila sex kouřením. Nějak mne to rychle udělalo a vystříkl jsem bez varování, neno ona nepoznala že už budu. Měla semene plnou hubu a letěla na balkon vyplivnout, Pak sen říkala budu blut, budu blut, ale nakonec neblila. Asi to mrdivo má nějaké dávicí látky.

Veronika (Út, 28. 12. 2021 - 15:12)

Párkrát jsem zpozorovala jak si náš syn dělá dobře při jízdě na zadním sedadle. Ať jsem již řídila já nebo manžel, vždy to šlo poznat v zrcátku, nebo při letmém ohlédnutí. Někdy se jen vydražďuje, ale taky už jsem po příjezdu našla čerstvé fleky. Vždy se totiž hned převlékl a prádlo dal do koše. Prostě i přes někdy dvě látky si ho tím prstíkem vyhoní.

Honza (St, 29. 12. 2021 - 00:12)

Proč ne já si ho honím i za jízdy.

Jiří (Út, 28. 12. 2021 - 11:12)

Měl jsem jednu starší kolegyni a ta mi ho v autě honila za jízdy, že jsem musel i zastavit, abych nenaboural a když ho měla hezdy postavenýho tak chtěla kouřit a to už jsem musel opravdu zastavit, stalo se, že jsem zajel třeba i na parkoviště k obchoďáku a ona strašně chtěla stříkat do pusy a pak to polkla.

venca rákosník (Út, 28. 12. 2021 - 09:12)

Čúčám jako vejr, měl jsem jednu kamahádku a té houpl poštěváček, ta kamahádka ráda prcala v autě, také nikdy nechodila s nikým kdo neměl auto. Pracali jsme na poli za stohem , jel traktorista a čučil, bylo vidět že si honí po poli, dělal křivý brázdy, byl to klučina, měl velikýho traktora a péro. Tě péro všem a do novýho roku všem hodně houpnutých ptáků a pevnou tvrdost úda, zdraví a mazavoj vagin, fšem!

Rodinný přítel… (Pá, 12. 11. 2021 - 01:11)

Cus, tak já stahují Žaluda hlavně po nocích když nemůžu usnout tak jdu do auta na parking vezmu blutu reprák pustím nějakou pořádnou cvachtaci nakládačku jen zvuk a jdu si mrskat nat fotkou tchýně nebo ségry manželky. Kamil

Návštěvník (Út, 13. 7. 2021 - 18:07)

Honí mi ho přítelkyně a většinou i vykouří, ono, co má dělat, když se vedle nudí. Když vezme kamarádku a nebo já vezmu kamaráda, tak blbnou vzadu a holky kolikrát pěkně stříkají, to abych si dal kapuci a stěrače zevnitř. Ale líbí se mi, když mě holky pokropí.

Petr J. (So, 18. 4. 2020 - 17:04)

Mi ho honí moje holka, když někam jedeme spolu. Když to nevychytá, tak je to na stropě, palubovce a kolem. Ona už mi to taky párkrát pokropila, když se ji to povedlo. Nejlíp, když ji kamoš zezadu pracuje na kozách a já prstím dole, to stříká jak vodotrysk.

Nechces tolik (So, 18. 8. 2018 - 22:08)

No zase nechci tolik riskovat...riskovat? Si delas kozy? Riskujes pokazdy, kdyz misto volantu drzis v ruce toho svyho ptacka jarabacka. Sam si kvuli tomu klidne chcipni, ale proc by kvuli tobe meli zarvat i ostatni? Takova hovadka jako ty, co jsou nebezpecna sama sobe i okoli, patri do cvokhausu.

Steve (So, 18. 8. 2018 - 17:08)

:-DD Jo, těch je tady opravdu požehnaně ... to člověk jenom zírá.

Reklama

Přidat komentář