Reklama

Pás cudnosti

Zuzka (Út, 12. 1. 2010 - 13:01)

Bohužel praktickou zkušenost nemám ale výrobky CB pokládám za špičku ... kdybych toho svého náhodou přesvědčila, tak mu ho koupím.

Submise (Út, 12. 1. 2010 - 06:01)

je tady nekdo,kdo to mysli s...:-) předpokládám, že máš na mysli anglickou zkratku pro PC (chastity belt) CB. Trochu se to stále plete s výrobky CB-..... .

roman (Po, 11. 1. 2010 - 23:01)

je tady nekdo,kdo to mysli s CB vazne?nejradsi dominantni Zena,ale muze byt i muz.jsem velmi stydlivy a rad bych se s nekym sesel.dotycna(y) bude vedet.....napiste i ostatni,co si o tom myslite.rad bych trochu ozivil zdejsi diskusi.

Katka (Po, 11. 1. 2010 - 08:01)

asi na tom něco bude :-)

Radiani (So, 9. 1. 2010 - 12:01)

Katko, to že je někdo v sexu submisivní přece neznamená, ze je nějaká onuce v běžném životě. Důležité je jen aby se to líbilo oběma a nikoho to nepoškozovalo. Je samozřejmě mnohem jednodušší, když si partneři jsou schopni o takových záležitostech promluvit na rovinu. To jestli je Tvůj manžel prezident nebo závozník bych do toho nepletl, lidé si rádi hrají "napříč politickým spektrem" :-). Hodně štěstí a hezký den.

Zuzka (Pá, 8. 1. 2010 - 16:01)

Myslím že kdyby měl tolik odvahy a rozhodnosti jak píšeš tak už si s tebou o tom dávno narovinu promluvil

Aleš (Pá, 8. 1. 2010 - 14:01)

asi chce opravdu změnu, možná cítí stereotyp

Katka (Pá, 8. 1. 2010 - 13:01)

Ahoj Katko.
Myslím si že i...Jenomže já se s ním seznámila jako s mladým úspěšným mužem který začínal budovat svoji kariéru, za ty roky co jsme spolu získal respekt a uznání spoustu úspěšných lidí s
(náměstci primátora, hejtmana, starostové měst atd...), založil a vybudoval podnik se slušným obratem a i v krizi mu ten obrat roste, konkurenti se s ním snaží dohodnout, netroufnou si s ním jít do ostré soutěže. Nechová se jako nějaký subík co by se polazil po kolenou.

Submise (Pá, 8. 1. 2010 - 13:01)

Všimla jsem si že manžel -...Ahoj Katko.
Myslím si že i když se manžel nechová jako submisivní, tak prostě je. Tvrdím to čistě ze subjektivního názoru a nejsem žádný fundovaný odborník na psychologii, nebo podobně. Tvrdím to protože jsem sám s manželkou, dnes s paní prožíval to samé.
Je ovšem otázkou jestli manžel není natolik masochisticky založený, že ho vzrušuje i bolest varlat při dlouhodobém odpírání orgasmu.
Když toto opominu, tak vzrušení z toho, že má někdo jiný kontrolu nad tak běžnou věcí, jakou je orgasmus, je pro sub jedince maximálně vzrušující. S manželkou jsme k tomuto spěli poměrně dlouho.
Jestli máš zájem tak klidně napiš, Není problém pokecat.
Jsem ve světě BDSM již několik let a jedno jsem se naučil. Nikdy, nikoho neodsuzuj.

¨Přeji ti aby jste vše vyřešili k oboustranné spokojenosti. Pamatuj. Když s tím souhlasí, oba tak to není nic špatného. Ať se jedná o cokoliv.

Aleš (Pá, 8. 1. 2010 - 12:01)

Všimla jsem si že manžel -...Buď je opravdu submisivní nebo cítí ve vašem vztahu stereotyp a chce prostě změnu

Káťa (Čt, 7. 1. 2010 - 13:01)

Tak to si, Davide, můžeš...Všimla jsem si že manžel - jinak se vůbec nechová jako subík, spíš naopak - neustále prochází stránky tématem CB, odpírání orgasmu apod. Dokonce se někde svěřuje že po tomhle touží. v minulosti mě požádal abych mu nějaký čas nedopřála orgasmus, ale bez PC, ze začátku se mi to líbilo, ale chtěl po mně abych mu aspoň kontrolovala "naplněnost" koulí - to už na mě ale bylo moc, tak jsem ho radši udělala (po 10 dnech). Už mě to nebavilo, a to mně pravidelně vzorně uspokojoval jazykem, prsty i pomůckami. Viděla jsem že ho to mrzí a mě to mrzí taky. Znovu už mě o to nepožádal, ale různě na internetu se různě dočítám že ho láká ozkoušet měsíc, že do 14 dnů je to o ničem... Poraďte. Káťa. Pokud nechcete veřejně, můžete na [email protected]

Pepe (Čt, 7. 1. 2010 - 07:01)

Ahoj,
rád ho vyměním za...Pošli adresu na [email protected]

Zuzka (St, 6. 1. 2010 - 15:01)

Tak to ta Davidova manželka...To je asi pravda ale stačilo napsat jednou :-)

Aleš (St, 6. 1. 2010 - 09:01)

Tak to si, Davide, můžeš...Tak to ta Davidova manželka je rafinovanější, po orálním uspokojení totiž David určitě cítí její vůni až do rána a zaručeně se budí obrovskou touhou...

Aleš (St, 6. 1. 2010 - 09:01)

Tak to si, Davide, můžeš...Tak to ta Davidova manželka je rafinovanější, po orálním uspokojení totiž David určitě cítí její vůni až do rána a zaručeně se budí obrovskou touhou...

Submise (Út, 5. 1. 2010 - 15:01)

A co hygiena vy čuňata.FOR KATKA : Jsi evidentně znalá. Jo ti co prd vědí, tak ty nejraději píšou.

Submise (Út, 5. 1. 2010 - 15:01)

Někde jsem zrovna nedávno...FOR Marika: No to je stará vesta. O to jestli to byla, nebo nebyla realita se vedou diskuze už dlouho.
Ale co je nám do středověku? Žijeme dnes :-)

Submise (Út, 5. 1. 2010 - 15:01)

Tak to si, Davide, můžeš...Hmmm že má kde kdo kliku na takovou ženu jako jsi ty. Jen já nic.

Monča (Út, 5. 1. 2010 - 11:01)

Já jsem s manželkou tři roky...Tak to si, Davide, můžeš ještě blahopřát. Ten můj cukroušek se taky dočká tak jednou za měsíc (někdy i za dýl, když zlobí). Taky si ohromně užívám tulení, mazlení a dráždění a orgasmu, kdy se mi jen zachce. Ale orálně mě může uspokojit jen když byl moc moc hodný - tak jednou za jeden až dva týdny. Jinak mi jen masíruje záda nebo nožky, zatímco já si užívám s vibrátorem. A vím, že by moc rád byl na jeho místě...

Daniel (Út, 5. 1. 2010 - 11:01)

Tak já si to osobně neberu...Aby ale dlouhodobější nedostatek sexu nevedl spíše ke ztloustnutí a tudíž použití PC za účelem zhubnutí nebylo kontraproduktivní.

Reklama

Přidat komentář