Reklama

Pás cudnosti

petr (Po, 11. 10. 2010 - 16:10)

Já používám tento...a to máš esko?

mona (Po, 11. 10. 2010 - 16:10)

Nic si z toho XTéčko nedělej. Možná na to prostě tvoje partnerka neni. Případně ji zkus nenápadně přesvědčit tak, že to vlastně bude chtít ona. Venušiny kuličky taky moc nemusim, jsou dobrý tak na procházku, a to nejlíp ze schodů, při sezení tlačej. K pásu jsem se z prvu stavěla taky zcela odmítavě, byla mi nepříjemná představa mít na těle kus studenýho plechu. No a manžel mě přesvědčil, že to jenom vyzkoušíme a když mi to bude nepříjemný už mě nebude nutit, na zkoušku něco vyrobí. První pás byl z čeného pružného plastu, pak už z kovu.
Řekla bych, že k těmhle praktikám nejsou ženy ani tak skeptické, ale spíš je nevzrušují, nebo jim jsou i nepříjemné.

pás cudnosti je (Po, 11. 10. 2010 - 16:10)

Já používám tento průhledný a dobře omyvatelný a max spokojenost ;-)
http://www.rajrozkose.cz/bdsm-pasy-cudnosti/4760-pas-cudnosti-pro-muze-cb6000s-pruhledny.html#t

petr (Po, 11. 10. 2010 - 15:10)

pro MONA: Ahoj Mončo,...máš 100% pravdu že si za to můžou samy.a většinou si toho všimnou až už je pozdě a něco se stane.u mě se to stalo,sice jen virtualně,ale málem byl s toho rozvod.pak se začla manželka zajímat o to co mám uložené v pc a narazila na video s cb a hned to chtěla a rovnou objednala dva,kdyby náhodou.od té doby se vše změnilo jak vztah tak sex na 100% k mé spokojenosti a doufám že i její.stačí si o tom popovídat a nelhat si.

subik1984 (Po, 11. 10. 2010 - 14:10)

vzdyt to je prave dobre, ze chce sex tak max 5x mesicne, aspon si uzijes noseni pasu. ja jsem ted zamceny(nevystrikany) od ctvrtku vecera a je to pekne, jak jsem nadrzeny:) vcera jsme byli s pritelkyni cely den spolu, tak jsem teda byl odemceny, hlidala me abych si s nim nehral a ona sama mi parkrat pohonila (bez vystriku samozrejme). Dneska rano ale zase zpatky do klece a do rachoty. jinak co se tyce hygieny, tak na to je ona docela pedant, takze asi nejjednodussi a nejucinnejsi vec je, ze se jdeme spolu umyt, ona me odemkne, ja se umyju, ona to zkontroluje, podrazdi me a zase zamkne. je to krasne:) jsem spokojeny clovek:)

XT (Po, 11. 10. 2010 - 13:10)

Škoda,že má Linda tak...pro MONA: Ahoj Mončo, přečetl jsem si tvůj názor na pás cudnosti a musím konstatovat, že opravdu zajímavý. Snad problémem většiny mužů zde, je problém s našima partnerkami, velice těžko se přesvědčují na podobné hry či jen zaměření. Obávám se, že je to dáno jejich nižší hladinou hormonu a výsledného chtíče. Když se dobře daří tak jsem schopen svou partnerku přesvědčit k sexu 5 x měsíčně. Je to katastrofa!! A bohužel nenašel jsem způsob jak to změnit… Možná ji budu přidávat nějaké hormony do jídla…O PC nechce ani slyšet a mé PC zkritizovala že je to mrhání peněz i přes to, že jsem ji koupil pár hraček ( Argument proč nenosit VK: Venušiny kuličky ji tlačí a je to trapné ) Netajím se tím, že občas se prostě spustím, protože sex je pro mne velice důležitý a pokud bych měl nosit dlouhodobě tak by to bylo k nevydržení. Otázkou je, kde je tedy onen problém a pak proč ženy jsou k těmto praktikám toliko skeptické. Nejspíše v mém regionu k tomu nejsou dispozice… Je to opravdu zapeklitý součet záporů… Ale již nyní vím, proč jsou muži nevěrní – ženy je k tomu defakto samy tlačí aniž by si to uvědomovali.

XT (Po, 11. 10. 2010 - 13:10)

Kdosi se ptal, jaké je to...Pro LINDU: Ahoj Lindo, byl jsem to před nějakým časem já, kdo se na to dotazoval. Spíše mne zajímala otázka, jaké to je pro ženu, jež má chuť na sex – orgasmus a nemůže si jej dopřát. Stejně tak – jaké to je když ji muž drážní a vzrušuje a přitom ji nedopřeje potěšení v klíně. A jestli by jsi mi mohla napsat jaký tip jsi měla a nebo máš? A jak dlouho jsi jej nosila? Tohle mne konkrétně zajímalo. Pochopitelně i pro muže je v podstatě degradující nosit zamčený penis bez možnosti se jej dotknout. Samozřejmě pro muže je orgasmus velmi důležitý a pokud jej nemá delší dobu je laskavý a milý.. Platí to samé i u ženy??

mona (Ne, 10. 10. 2010 - 12:10)

Škoda,že má Linda tak špatné zkušenosti,přítel jí měl spíš zmáklou psychologicky. Jistě by nebyl problém odstřihnout zámek a pás mu hodit na hlavu. Muže mnohdy vzrušuje představa mit někde zamčenou "čubinku".
No já mám pro změnu pás ve výrobě u NS. Dala jsem jim nakonec přednost před MS. Ty peníze jsme nakonec s manželem obětovali. Je pravda, že to byl jeho nápad, mě by nikdy nenapadlo něco takového nosit, ale teď se docela těším. Mít ho budu jen občas a maximálně na pár
hodin při sex. hrátkách. Kdo má klíče, ten má navrch, navíc pás oba berem i jako hezkej šperk. Pás dom. výroby jsem už na sobě měla, je to příjemnej pocit mít obepnutej pas, jako když vás neustále někdo objímá a v rozkroku příjemně tlačí. Ale nikdy bych ho nenosila proti své vůli a dlouhodobě. Orgasmus v pásu mám pokaždý, v kleče na posteli, sednout si na paty a třít se (tak vzniká třená buchta). Pokud o pásu některá z holek uvažujete, klidně do něj jděte a nekoukejte po tom, co si myslí ostatní, než vám úspory sebere stát. Obchodní zástupce NS je příjemnej a za nezávaznou schůzku nic nedáte.

mucinka (Ne, 10. 10. 2010 - 11:10)

...může být sebelepší, ale já bych tohle neustála, jsem asi slaboch, mám smůlu ale doufám, že jsou i normální chlapi....

mucinka (Ne, 10. 10. 2010 - 11:10)

...rozešla bych se...na......může být sebelepší, ale já bych tohle neustála, jsem asi slaboch, mám smůlu ale doufám, že jsou i normální chlapi....

Mucinka (Ne, 10. 10. 2010 - 10:10)

Měla bych asi nejdřív......rozešla bych se...na svojí povahu určitě...:(

Simona (So, 9. 10. 2010 - 15:10)

Měla bych asi nejdřív napsat proč. Představte si, že máte chlapa, kterej má plno úžasnejch vlastností. Ty nebudu rozebírat, ale prostě je takovej, že o něj nechci přijít. Všechno je úplně super, až na jednu věc. Absolutně nedokáže odolávat svejm pudům. Jednak se párkrát s nějakou spustil (a to asi nevím o všech), což bylo na pár dní a konec. Dělal to, i než jsem s ním začala chodit, ale dost trapně jsem si myslela, že ho předělám. A druhá věc - pořád onanoval. Každej den, někdy i víckrát. Já mám sex ráda, ale tohle je prej něco jinýho a potřebuje obojí. Jenže zaprvý mi to vadilo vůbec a zadruhý mě fakt štvalo, že si v pátek večer po sexu se mnou, když jdu spát, sedne k počítači a tři hodiny kouká na porno. Pak vstává v sobotu v poledne. Takže jsme si prošli hádkama, odstěhováním, rozchodem, usmiřováním, jeho slibama a tak několikrát dokola. Pořád jsem si říkala, že kdyby o mě nestál, tak se tak strašně nesnaží mě dostat zpátky. Jenže to snažení mu vždycky vydrželo pár měsíců. Takže tohle byl začátek mýho rozhodnutí, že buď to musím nějak definitivně vyřešit já, nebo se budeme muset fakt rozejít.

Daniel (So, 9. 10. 2010 - 13:10)

Jste úchylové!

petr a lucie (So, 9. 10. 2010 - 12:10)

Ahoj dámy a pánové.Když...namazat!TAKY JSEM MĚL,ALE TED MI NAPUCHÁ PO DVOU DNECH PŘEDKOŽKA A NEVÍM PROČ.ZKUSÍM HO TAM DÁT ZE STÁHNUTOU PŘEDKOŽKOU,JESTLI NEBUDE ZMĚNA,JINAK RÁNO JAK JDU DO PRÁCE TAK SI HO NASAZUJI SÁM A MANŽELKA JEN UDĚLÁ KONTROLU ZDA JE VŠE ZAMČENÉ A ODEVZDÁM KLÍČEK A KDYŽ JE ČAS TAK HO NASAZUJE SAMA.VČERA VEČER JSEM JI ORÁLNĚ USPOKOJIL A ONA MĚ ODEMKLA A ZAČALA HONIT A JAK TO NA MĚ PRISLO TAK PŘESTALA A JÁ JEN VYTEKL TZV POKAŽENÝ ORGASMUS A PAK ŘEKLA UMÝT A HNED MĚ ZASE ZAMKLA.PARÁDA TEDA.

Bel (So, 9. 10. 2010 - 09:10)

Ahoj dámy a pánové.Když to tady tak pročítám,tak bych se chtěl zeptat,zda si CBéčko nasazujete sami nebo vám ho nasazuje manželka.Já s ním mám zatím jen víkendové zkušenosti.Nosim ho jenom o víkendech a stejně mám za dva dny od kroužku odřené kulky.Poradil by my někdo co s tim?Děkuji .

petr a lucie (Pá, 8. 10. 2010 - 18:10)

Přečetla jsem si tady...jak to váš manžel teda zvládal ze začátku?taky z manželkou jsme na začátku asi měsíc a zkoušíme zatím co vydržím a nějaké ty tresty už se budou sepisovat at to má štávu a velice by mě zajimalo paní simono jak to bylo u vás at se mužeme neco přiučit.děkuji

martin (Pá, 8. 10. 2010 - 18:10)

Jemu šlo čistě o to, mít...tak to je mi líto,že máš takovou zkušenost a docela špatnou,to je už o něčem jinem než o hře,ale podle mě zneužil tvojeho mládí a psychicky tě poznamenal.

Adam (Pá, 8. 10. 2010 - 14:10)

Přečetla jsem si tady...Ahoj Simčo, určitě sem napiš, hlavně se nenech odradit nepříjemnejma a hloupejma poznámkama

petr (Pá, 8. 10. 2010 - 13:10)

Přečetla jsem si tady...simono, určitě ještě něco napiš. bude to určitě zajímavé svědectví. mě bytřebazajímalo, jaký model používáte, v čem to nebylo jednoduché avčem spočívaly největší problémy tvého muže, aby si zvykl (předpokládám, že to bylo po oboustranné dohodě). na co jiného sis zase musela zvykat ty? a vsoučasnosti už to mátedostatečně zaběhnuté a váš vztah s pásem cudnosti k oboustranné spokojenosti funguje? těším se natvé řádky.

Simona (Pá, 8. 10. 2010 - 12:10)

Přečetla jsem si tady velkou část příspěvků a musím říct, že i když mám manžela taky zamčeného, nebylo to od začátku vůbec jednoduché a dlouho trvalo, než si manžel zvykl. A vlastně i než jsem si zvykla já. Můžu kdyžtak napsat víc, až bude chvíle času.

Reklama

Přidat komentář