Reklama

Pás cudnosti

petr (St, 20. 10. 2010 - 11:10)

pro xt pak napiš jak...petře, závisí na typu, který objednáš. u neosteel to máš vše na jejich stránkách. protože ho sám nosím (objednala mi ho manželka), tak musím říct, že je to standardní postup: výběr typu, změření, korigování zaslaných rozměrů, zaplacení, čekání na dodávku, první uzamčení, zvykání a už každodenní rutina...

carlos (St, 20. 10. 2010 - 10:10)

Podle mě to není vhodný...Pro ženy to moc nemá cenu, viz můj starší příspěvek kousek výše..

PETR (St, 20. 10. 2010 - 10:10)

Rozhodl jsem se objednat...pro xt pak napiš jak probíhá objednávka a jaká bude konečná cena.díky

Simona (Út, 19. 10. 2010 - 16:10)

prosím přítomné Dámy o...Podle mě to není vhodný dárek. A to říkám přesto, že manžel pás cudnosti má. Myslím, že bys měl nejdřív zjistit, co si o tom přítelkyně myslí. Jen tak jí trošku oťuknout. A až kdyby byla pro, tak ho koupit.

XT (Út, 19. 10. 2010 - 11:10)

Rozhodl jsem se objednat sobě Neosteel, takže po prvotním kontaktu očekávám zaslání měřící sady. Jdu do toho i za tu šílenou cenu... Holt, člověk by si měl plnit svá přání. Na stáří již zůstanou jen vzpomínky.

carlos (Po, 18. 10. 2010 - 13:10)

Ahoj XT, no jaké to je pro...pro ženu je to jednozněčně horší. Nadržená a neuspokojená žena je podrážděnější než zamčený muž. Souvisí to s rozdílem orgasmu muže a ženy a také v rozdílných pocitech "po orgasmu" u muže a ženy. Moje partnerka je po orgasmu plná síly, nevybitá a totálně spokojená. U mě to tak jednozněčné není, proto je tenhle pás vhodnější pro muže, pro které je "neustálá nadrženost" vzrušivější nežli pro ženy.

_ (Ne, 17. 10. 2010 - 21:10)

prosím přítomné Dámy o...se zamkni a dej ji klíč v krabičce na šperky

milan (Ne, 17. 10. 2010 - 11:10)

prosím přítomné Dámy o názor, zda je pás cudnosti vhodný dárek k narozeninám. Přítelkyně na mě do st žárlí, tak jsem si říkal, že by ji to mohlo udělat radost. Díky za všechny názory.

petr a lucie (So, 16. 10. 2010 - 14:10)

PRO LINDU A MONIKU: Ahoj...to já si už po 3 dnech pripadám jak nadržená kurvička a prosím svou paničku,jsem pak jak harajicí fena.když před tím než jsem začal nosit cb,tak jsem onanoval denně a ted ta predstava že týden nic,tak to je mazec

XT (Pá, 15. 10. 2010 - 16:10)

PRO LINDU A MONIKU: Ahoj Lindo a Moniko, děkuji za otevřenost a zajímavé zkušenosti byť za vysokou cenu!! Mám podobné zkušenosti. Jednou jsem partnerku přiměl, aby si nechala klíče od mého PC bylo to docela pro mne náročné, protože bez masturbace a nebo sexu mám problém vydržet dva dny :o)) v PC jsem vydržel 6 dní – výsledek? TOTALNÍ nadržení, nervozita, roztěkanost – zkrátka změna osobnosti. Problém byl také s poměrně rychlou ejakulací – což standardně nebývá dříve než po 15 minutách intenzivního sexu a nebo 45 minutách pomalého sexu. Pokud by přítelkyně měla pás cudnosti co by to znamenalo pro mne a nebo co bych si od toho sliboval? Nejspíše bych ji škádlil a nechával opětovně vychladnout určitě bych ji odemykal na sprchu, rozdráždil a opět uzamkl. Zkrátka si s ní pohrával. Pochopitelně by ji to asi nebylo příliš příjemné, ale taková to hra by byla opravdu zajímavá. Pás který jsi popsala je Neosteel, který je asi svým precizním provedením jeden z nejkvalitnějších na trhu. Bohužel cena tomu rovněž odpovídá cca kolem 15 – X desítek tisíc. Záleží na provedení. Ta koženka kterou jsi popisovala byl nejspíše neoprén a nebo silikón. Měl bych ještě několik dotazu: Pokoušelasi se někdy z pásu dostat a nebo alespoň o tom přemýšlela? Máš pás ještě doma a nebo jsi jej již zahodila, či vrátila příteli? Hernajs, co já bych dal za podobně založenou ženskou :o))

petr a lucie (Pá, 15. 10. 2010 - 14:10)

předpokládám že partnerka...tak to máš pravdu,vžycky ji vzruším nebo jsem hodný a už změkne,včera mě pustila po 3 dnech a po klasice,mě chtěla hned zamknout,ale měl jsem tak napuchlou prekožku že mě nechala do rana odemčeného.stále hledám vhodnou variantu středního kolíku aby nenapuchal.do práce nekdy nosím esko a jinak doma tu normální velikost a stále někdý po dvou dnech napuchá predkožka

Adam (Pá, 15. 10. 2010 - 14:10)

hmm,tak to bylo pěkné a...předpokládám že partnerka zatouží po "klasice" a o moc dýl než týden to nebude ...

petr a lucie (Čt, 14. 10. 2010 - 17:10)

Pokračuju, kde jsem...hmm,tak to bylo pěkné a správné rozhodnutí a myslím že pro něho taky,určitě je ted v pohodě a spokojený a hodně tě miluje když to udělalal,hodně vám fandíme a někdy zase napiš jak pokračujete a jak ho zamýkáš často a jestli dostává tresty a odměny.já byl ted dva dny volný a měl jsem zákaz onanovat,ale porušil jsem tak jsem dostal 6 dní trest a to je pro mě jako měsíc.nejvíc jsem vydržel zatím 5 dnů,tak proto 6 dní.stupnuje mi to po dnech,takže příště bude asi týden a pak se uvidí.tak zatím

Simona (Čt, 14. 10. 2010 - 14:10)

Pokračuju, kde jsem skončila. Já jsem se nerozešla, ale napadlo mě to snad stokrát. Stokrát jsem si říkala, že tohle je naposledy, a jestli ještě jednou...
O pásu cudnosti jsem věděla od kámošky, která to brala jako strašnou srandu.
Jedno z těch "naposledy" bylo, že jsem vytočená odcházela (napůl se stěhovala) k našim a při odchodu řekla, že jestli mě chce zpátky, tak že si pás cudnosti koupí a bude nosit. Pak jsem mu vzala tak každej desátej telefon a pokaždý se jen zeptala, jestli už to má, a zase mu to položila. Asi jsem nic nečekala, bylo to jen takový zmar, ale jednou mi poslal mms s touhle fotkou. Musím říct, že mě totálně dostal. Hlavně proto že jsem viděla, že o mě fakt stojí.
Zase někdy budu pokračovat.

Linda (Út, 12. 10. 2010 - 21:10)

Ahoj XT, no jaké to je pro ženu: blbé :-) Myslím že nejsem jediná, která má ve zvyku při nějakém vypjetí, stresu nebo migréně vlézt do vany, dát si pěnu, svíčky a udělat si to. Odmítat sex s argumentem bolesti hlavy je největší lež na světě, nic proti bolesti hlavy tak dobře nepomáhá. Dokonce jsem četla, že první vibrátory vynalezli psychologové protože pomáhaly léčit ženskou hysterii.
Nevím, jak to má chlap, já když měla chuť a byla zamčená, tak jsem byla roztěkaná, nedokázala jsem se na nic soustředit, lítostivá... a zatraceně podrážděná ke svému okolí. Ale nestávalo se to tak často, mnohem víc mi vadilo nepohodlí s nošením, hodně mi vadilo močit přes takovou tu mřížku, nemluvě o velké potřebě, při menstruaci to bylo ještě horší. V podstatě už po dvou dnech v pásu jsem si připadala dole špinavá a to mi vadilo nejvíc. Proto jsem si po odemčení vždy dopřála nejdřív dlouhou horkou lázeň, nebo aspoň pořádnou sprchu, až potom jsme se s přítelem milovali. Jinak už jsem psala, nosila jsem pás 4 roky, co to bylo za typ opravdu nevím, vím že mi přítel nejdřív bral míry a že byl z Německa, ale jestli to byla nějaká značka nebo ne, to netuším. Vnější strana byla kovová, vnitřek nějaká koženka nebo kůže, netuším přesně. Uvnitř, kolem velkých psyků byla nějaká klenba nebo něco takového, takže oblast mezi nohama jinak vůbec nepřišla do kontaktu s pásem - pro mne tedy žádné tření se o pás nebo podobně nepřipadalo v úvahu.

waclav (Út, 12. 10. 2010 - 10:10)

jo jinak, ja mazu silikonovym...Díky za radu, budu to zkoušet :-) Jinak jsem velice spokojený a manželka také :-)))

subik1984 (Út, 12. 10. 2010 - 10:10)

Ahoj, tak jsem dostal od...jo jinak, ja mazu silikonovym lubrikacnim gelem. je sice drazsi, ale zase je to pak vetsi luxus. lepe maze a dyl vydrzi.

subik1984 (Út, 12. 10. 2010 - 10:10)

Ahoj, tak jsem dostal od...taky se mi to jednou stalo. ja si myslim, ze to chce vychytat spravne nasazeni. ja jsem si to asi zpusobil tim, ze jsem si predkozku uplne stahl a tak mi tam vlezl skoro jen zalud a predkozka byla celou dobu natahnuta hodne ke koreni, to se ji asi nelibilo. takze ted se snazim namazat vsechno co nejvic, co nejmin se pri tom vzrusit, aby tam sel co nejlepe a s predkozkou nic nedelam, at ji tam vleze taky co nejvic a at neni natahnuta na zadnou stranu a hlavne at nevyleza z zadneho otvoru. tak zkousej, preji hodne stesti a radosti z noseni, jako mam ja :)

waclav (Út, 12. 10. 2010 - 09:10)

Ahoj, tak jsem dostal od manželky krásný dárek k svátku, začal jsem na její přání nosit CB6000 a po pár dnech zkoušení vhodné kombinace mi už perfektně sedí. Taky mažu dětským olejíčkem abych nebyl odřený a taktéž to funguje. Jen mi po asi 2 dnech vždycky oteče předkožka, nemáte někdo zkušenost ? Jestli je to jen o to zvyknout si ?

cb3000 (Po, 11. 10. 2010 - 22:10)

Prodám nový CB3000, průhledný. Bohužel mi nevyhovuje velikost. Můžu poslat fotky. Cena 1800 Kč.
[email protected]

Reklama

Přidat komentář