Reklama

Pás cudnosti

XT (St, 27. 10. 2010 - 07:10)

Pro ROLAND:

Pokud porovnáš konstrukci CB 6000 a Neosteel, či jiný výrobek, tak by varlata neměla bolet.

Roland (Út, 26. 10. 2010 - 17:10)

Pro DOMČU:

V podstatě...pro XT: myslíš, že v Neosteelu, tím jak je konstruovaný, tě koule bolet nebudou? Mě se to v CB taky stává, ale příjde mi, že je to spíž psychologický důsledek odpírání a opětovného vzrušování, protože se mi to stalo i bez pasu cudnosti. To CB to spíš jenom urychlí.

petr (Út, 26. 10. 2010 - 17:10)

pro Petra:

Máš pravdu,...xt v pohodě beru

XT (Út, 26. 10. 2010 - 15:10)

PRO XT: máš prvdu,že...pro Petra:

Máš pravdu, ale beru tohle diskuzní fórum jako otevřené. Tudiž vyjadřuji své otevřené názory :o)

petr (Po, 25. 10. 2010 - 21:10)

Pro RYCHLÍK:

Buď zdráv,...PRO XT: máš prvdu,že neosteel a podobné pásy jsou určitě to nejlepší,ale pro normálního člověka,težko dostupné tak prosím neodsuzuj nás co máme cb a nekaž radost s toho kousku plastu tím jak jednoduše se s toho dostat.je to hra a psychologie a dostat se dá ze všeho,akorát u cb máš menší škodu než kdybych řezal neosteel.přece to nenosím abych se snažil s toho dostat.

P. (Po, 25. 10. 2010 - 21:10)

Podle mně, opravdu zajímavé by to začalo být od dvou, tří nekompromisních týdnů, spíše déle. Co je vhodně drážděný a ovládaný muž schopen udělat, kam až je ochoten zajít? To mi občas nedá spát... :-)

Karel (Po, 25. 10. 2010 - 18:10)

Pro Domču:Hele,nevím proč zrovna nadrženci.Nejprve by jsem si na tvém místě přečetl co jsem psal,popřípadě se optal když mi není jasno ale nepsal by jsem o nikom že je nadrženec.No ale i přesto ti odpovím.Po týdnu by jsem s toho bohužel nic neměl protože mne osobně zajímá tak jak jsem psal o hodně delší čas.Ovšem ale z někým kdo by se nenechal za žádnou cenu ukecat.Samosebou pokud by jsem musel jít někam kde mají detektory a nešlo by to řešit jinak tak by jsem o odemčení požádal ale mohu tě ujistit že opravdu nerad by jsem chtěl aby jsi mne odemkla.Kdyby bylo na mě tak by jsem v něm nejraději zůstal i v tomto případě ale nevím co by na to řekli při kontrole.

Pavel (Po, 25. 10. 2010 - 13:10)

Moje manzelka me zamyka uz ctvt roku a to nejmin na dva tydny. Po tu dobu me drazdi a vyzaduje abych ja ji uspokojil.
Souhlasim s rychlikem ze po pustu stoji ten zazitek za to

XT (Po, 25. 10. 2010 - 10:10)

Mám velmi krásnou...Pro RYCHLÍK:

Buď zdráv, no přítelkyni s touto zálibou ti nejspíše nejen sám závidím :o), ale představa, že bych měl odevzdávat celou výplatu hm… to by se mi nelíbilo :o)) Jestliže s tím souhlasíš a jsi s tímto stylem spokojen, pak je to naprosto v pořádku. Ale na druhou stranu, pokud máš CB 6000 či jiný podobný model na identickém principu, pak není problém penis protáhnout. Stačí pár kapek oleje a je venku na to tata!! Zpět jej dostaneš pomocí tenké silonky také bez jakých koliv obtíží. Je to asi jediná věc, která mi na CB 6000 vadí, jeho snadná překonatelnost.

rychlík (Po, 25. 10. 2010 - 00:10)

Mám velmi krásnou přítelkyni která je ale taky velmi žárlivá a proto mi CB pořídila.Nerad bych o ni přišel proto jsem svolil. Bohužel s odemykáním dělá čím dál větší drahoty, celá moje výplata musí jít na její učet atd.Čím delší dobu jsem zamčený tím se chová vyzývavěji, např. jí musím večer svlékat a vždy uplně šílím a ona se jen směje..nejdýl jsem vydržel 10 dnů, to jsem nebyl schopen se na nic soustředit a bolela mě varlata. Na druhou stranu musím říct že výstřiky po několika dnech půstu jsou mnohem intenzivnější než dřív kdy jsem si ho kdykoli vyhonil u porna.. Přítelkyni zbožnuju a uplně z jejích nápadů šílím, když jí musím například musím oblékat kalhotky a punčošky a vím že abych se v následujících dnech udělal musím k ní být pozorný...

XT (Ne, 24. 10. 2010 - 13:10)

Vy dva nadrženci, po týdnu...Pro DOMČU:

V podstatě máš pravdu – když je pás cudnosti CB 6000 uzamčen, tak první tři dny se dají přežít hravě, bohužel ranní erekce jsou velice nepříjemné a mnohdy bez problému probudí tlak na penisu z omezení prostoru, bolest varlat a neskonalá touha. Čtvrtý den přesně víš kdy se ti postaví a jak dlouho stojí. Pátý a šestý den pozoruješ, že tvé myšlenky jsou více zaměřeny na sex, v duchu si představuješ jak se uspokojuješ a matně si vybavuješ pocity z orgasmu. Sedmý den vytéká čirá tekutina a dělá krásné flíčky. Intervaly se zkracují, pokud nositel je partnerkou drážděn. Bohužel CB 6000 je jen hračkou která má snad jednu výhodu – je cenově v celku dostupná, ale i topořený penis při nošení velice těsného kroužku lze spolehlivě protáhnout ( varlata zůstávají uvězněná a při neopatrné manipulaci dochází k nepříjemné bolesti ) bohužel při erekcích a zbytnění penisu dochází k nepříjemnému tlaku který způsobuje bolest především v oblasti varlat. Proto jsem se rozhodl, že nejlépe se kýžený prožitek z pásu cudnosti vychutná v opravdu spolehlivém výrobku, který bude svou konstrukcí bez použití hrubé síly nepřekonatelný. Bohužel CB 6000 lze hravě překonat studenou sprchou a nebo jen kapkou oleje. Pravdou a oprávněnou obavou s precizního PC zůstává, že v případě nejvyšší nouze a neodolatelné chuti nezbude skutečně nic jiného než s pokorou vyčkat odemčení, či použití studené sprchy. Nejspíše se Petr diví, proč do toho chci jít dobrovolně – odpověď je jednoduchá: PC mne fascinují dlouho dobu, hlavní je zvědavost z prožitku a hledání případných slabin :o)) Bohužel vždy mne po dlouhá léta brzdily fin. Prostředky asi jako všechny z nás…

martin6000 (Ne, 24. 10. 2010 - 11:10)

Vy dva nadrženci, po týdnu...A to je to po čem tu mnozí muži touží. :) Týden jsem ještě nikdy zamčený nebyl a ani nevím jak bych to ustál. Nic jiného než prosit by mi asi nezbývalo. :)

Domča (Ne, 24. 10. 2010 - 10:10)

Vy dva nadrženci, po týdnu uzamčení, by jste prosili o možnost se udělat, jak by jste měli kulky narvané semenem.A počítejte s tím, že já bych vás ten týden v klidu nenechala, vzrušovala bych vás tak, že by se vám stavil každou chvilku.

Tomáš (Ne, 24. 10. 2010 - 09:10)

Taky bych se rád nechal od přítelkyně uzamknout, ale po domluvě, že nejdelé mě může uzamknout na měsíc víc ani ťuk.

Karel (Ne, 24. 10. 2010 - 04:10)

Klidně by jsem se nechal do pásu uzamknout kdyby se někdo takový našel.Opravdu moc se mi tato hračka líbí takže by jsem v ní chtěl zůstat co možná nejdéle.

web (Pá, 22. 10. 2010 - 11:10)

http://pascudnosti.freeforums.tv

:-)

web (Pá, 22. 10. 2010 - 11:10)

pokus o forum zaměřené na pásy cudnosti.

XT (Čt, 21. 10. 2010 - 17:10)

Vážení, koukněte na tento odkaz, možná to některé z Vás bude zajímat.

http://bdsm-selfbondage.webovka.eu

XT

XT (St, 20. 10. 2010 - 14:10)

petře, závisí na typu,...Hm, to musíš mít movitou ženu. jak často tě odemyká??

XT (St, 20. 10. 2010 - 14:10)

pro xt pak napiš jak...Zatím se zástupceneosteel nehlásí. Takže momentálně to neprobíhá nijak. Každopádně předpokládám že cena podle dnešního kurzu bude kolem 16.000.-Kč bez cesty do Prahy. Ale uvidíme ve finále :o))

Reklama

Přidat komentář