Reklama

Pás cudnosti

buglezz (Ne, 20. 1. 2013 - 02:01)

Tak po tydnu zkouseni CB3000...Takže zkušenosti zatím solidní? Já chci kuklu, pouta apod...

michael nav (So, 19. 1. 2013 - 23:01)

Ahojky, před dvěmi měsíci jsem si pořídil Birdlocked na cudnost.cz. Je velmi příjemný na nošení, ale partnerka chce abych nosil CB6000s. Birdlocked mně stál 2.000,- Kč. Nosil jsem ho cca 6 týdnů a pokud má někdo zájem, prodám ho za 1.500,- Kč. Pokud máte zájem napište na [email protected]. Pošlu fota.

~ (Pá, 18. 1. 2013 - 20:01)

Tak po tydnu zkouseni CB3000 se mi udelal mozol v mistech kde je kloub, ktery slouzi pro otevirani krouzku. Bylo to hooodne neprijemny. Trosku jsem se porozhlednul po netu a nasel jsem super eshop www.wholesale-bdsm.com. Ceny vynikajici a diky doruceni pres DHL express mi za tri dny dorazil CB6000s a na zkousku jsem vzal i kopii Birdlocku. Musim priznat ze Birdlock se nam napoprve nepodarilo nasadit, tak manzelka vytahla CB6000s. Ted jsem v nem tyden a celkem OK. Oproti CB3000 ma slozitejsi nasazovani, ale komfort noseni je uplne jinde. Jinak na to eshopu maji i dalsi veci, ktere byly zminovany v diskuzi - treba penis plugs a podobne... Neni treba se obavat tam nakupovat, plati se pres paypal a jak kvalita tak jednani proejcu je OK. Pokud budete neco shanet, tak tam muzete kouknout...

.. (Pá, 18. 1. 2013 - 16:01)

plechoví trenýrki ti ho uříznou a koule taky

XT (Pá, 18. 1. 2013 - 08:01)

jo jsem sám zvědavý,...Škoda Done, protože o proti Latovksému Je neosteel jako trenýrky, neomezuje pohyb, nejde skoro vidět, podstatně snadnější hygiena bez loužiček po sprše. Jen se musí nechat, že seřídit Neosteel mi zabralo hoooodně času a příliš mnoho konzultací s Petrem. V podstatě teprve posledních 14 dní si Neosteel opravdu užívám. Latowski je specifický ve své konstrukci, dneska budu psát e-mail s dotazy jak to řešit. Momentálně je pro mne nenositelný, včera večer jsem to zkoušel, ale po jedné hodině jsem jej musel sundat, nedalo se v něm vydržet, tlak na třísla byl neskutečný až extremně bolestivý.

don (Čt, 17. 1. 2013 - 22:01)

jo jsem sám zvědavý, nemám zkušenost s neosteelem...

XT (Čt, 17. 1. 2013 - 17:01)

koukám že se to tu docela...Jojo, trošku se to tady rozjelo, po pravdě po 15 hodinách strávených v Latowském jsem zatím našel jedno výrazné pozitivum: velmi příjemný a něžný při erekci :o)) jako by byl ve vagíně.... Ale po nočním uzamčení v Latowském byl přechod na Neosteel neskutečnou slastí... Pohodlne sezení, toaleta, bez pocení atd..... Jo je co porovnávat!!!

XT (Čt, 17. 1. 2013 - 17:01)

... no ja bych mohl jedine do...Fildo,

V zásadě je to pravda – S Petrem – zástupcem Neosteelu byl problém ten, že i když jsem jej kontaktoval a osobně navštívil, stejně jsme moc problém nevyřešili, proto jsem jel do Německa za Reinholdem. V ten moment mně to dost štvalo, protože jsem dlouho čekal, vydal peníze a nakonec jsem zjistil že výrobek je nenositelný a pokud ano, tak jen na pár hodin do úplné bolesti. Proto zaměření je opravdu velmi důležité a myslím si, že tohle by měla být především přednost zástupce, aby ti pomohl dobře a řádně zaměřit. To mi nikdo pořádně nedokázal říci – až na Reinholda Mendeho, majitele Neosteelu.

Jak jsi psal – jsou dva tipy: standardní pás, který je nad pánevními kostmi, tedy je ve slabinách, je vysoký a opravdu ohýbání a volnost pohybu je hodně omezená, tento problém je mimo jiné právě u Latovského, velmi obtížně se v něm sedí v předklonu a při stávání ze země si připadám jako želva v krunýři.

Ale abch nekřivdil Petrovy, českému zástupci Neosteelu, doporučil mi ergonomický model, který jak jsi správně napsal převážně sedí na pánevních kostech cca 4 – 5 cm od špice směrem dolů. Ergonomicky je proto, že opravdu věrohodně opisuje křivku těla do nejpřibližnější možné míry – tvarování je však nezbytné. Pohyb není nijak omezen – předklon, záklon atd. Prakticky pod bokovými riflemi jej nelze nahmatat, protože je ukryt pod opaskem a tím že dokonale kopíruje tělo tak nikde kromě zámečku neodstává. ( právě přibližný model dělá i M – Steel. )

U Latowského je pod oblečením znatelný především při dřepu, předklonu atd.

Platí zásada: Neosteel koule ztrácí a Latowski je nalézá :o)) takhle lze označit vzhled pod oblečením jednotlivých značek.

don (Čt, 17. 1. 2013 - 15:01)

koukám že se to tu docela rozjelo o různých typech... já asi moc nepomůžu. zkoušeli jsme cb6000 pak sme pořídili latowskeho, a po roce používání je to ok. občas na víkend, nebo na den jsem bez ale jinak se z něj nedostanu na dýl než umytí, nebo sex...zvykal jsem si na něj cca pár měsíců, nositelný cca po 4-5 ti dnech... pak rovnou 14 a pak 30.. atd. nějak je to ted součástí oblečení....

cestmir (Čt, 17. 1. 2013 - 15:01)

Olčo a co provedl? To ho...Ahoj sarko a ty bys rada milence pro sebe sehnala ano tak ja se hlasim jako milenec:-)))))))

Filip (Čt, 17. 1. 2013 - 15:01)

Filipe,

U Neosteelu...... no ja bych mohl jedine do toho levnejsiho my-steelu, my tech penez zase toliko nemame i tak by to bylo na velike zvazovani, tezko rict, ja zatim jenom teoreticky tak premyslim. Ceskeho zastupce my-steelu neznam, zkusim neco vyhledat, ale jestli to je firma co sidli na adrese
http://www.bondagecastel.com
tak tam uz jsem jednou psal skrz ghotic a nikdo mne nikdy neodpovedel, na to bych moc teda nespolehal. Zastupce si predstavuji takoveho, s jakym ses treba bavil primo osobne v Praze, kdyz sis objednaval neosteel, v minulych diskuzich jsi to nejak psal, ale pak jsi psal, ze se Ti stejne jaksi nelibil a jel si za panem Reynholdem do nemecka. Tam je dulezity asi to mereni, nevidet jak merit, to je dost drahy omyl, to jsi psal taky. Merit opakovane a spocitat prumer namerenych hodnot, ale hlavne vedet co a jak merit, to by ten zastupce tomu musel rozumet a vsechno vedet.
Mam jeste dotaz, ktery z pasu je lepsi, ten co ma pas vice nahore nebo ktery jde po bocich sikmo dopredu dolu a jakyje v tom rozdil? Asi kazdy ma neco, ten rovny se bude clovek spatne predklanet/zaklanet a ten sikmy vetsi tlak na panevni kosti?

XT (Čt, 17. 1. 2013 - 14:01)

Filipe,

U Neosteelu jsou dva základní tipy pásu: Standardní se silikonovou a nebo neoprenovou výstelkou má cca 2 mm sílu kovu a je dobře tvarovatelný. Master pice má 5 mm sílu plechu a nemá výstelku. Je velmi špatně tvarovatelný i když mi se jej podařilo dotvarovat v ruce, jinak svěrák pro slabší. Jelikož s pásy nemáš zkušenosti, proto bude pro tebe lepší právě slabší stěna.

My- steel má u nás představitele, zadej si do vyhledavače. A co se cen týká, tak jak jsem psal, na prostředky jsem nehleděl, vždy jsem šel hlavně po kvalitě a komfortu :o))

Levnější pásy asi nositelné budou, ale obávám se, že komfort neprostě nebude, každý máme jiné tělo a strojově vyrobený výrobek nepůjde zcela dopasovat.

Než ušetřit na levném pásu jen proto abys jej mněl, raději našetři a kup si kvalitní výrobek, který budeš moci normálně užívat a nebude ti způsobovat podlitiny a poranění a nebo přímo nemožnost nošení. Ray ví o čem píše, také experimentoval. Pokud si dáš tu práci a pročteš si diskuzi, narazíš na opravdu hodně moc inspirativních věcí které bych jen dookola omílal

Filip (Čt, 17. 1. 2013 - 13:01)

filipe, divil by ses, ale..... nad typem Y jsem take premyslel, jenze ma kovovy krouzek okolo varlat, ktere obtoci a sevre a musi to tedy byt podobne jako treba u plastoveho CB. Ten Ghotic genital ma nastavitelny sirku pasu a zaroven delku predniho a zadniho stitu a rourka by se mela dat do nekolika vyskovych urovni, tohle by melo byt velmi podobne, jako kdyby to delal nekdo na miru, jine miry tam preci nejsou...? No, ja s tim zkusenosti nemam, tak si to nedovedu dobre predstavit, pohodlny neni asi zadny pas, par hodin a asi dost.
Tak nevim, jestli do toho nekdy jit...

Ray (Čt, 17. 1. 2013 - 12:01)

XT, takze jestli to chapu,...filipe, divil by ses, ale my-steel u nas zastoupeni ma. staci se pokoukat na netu. a neco podobneho jak je ghotic genital mam doma a rozhodne nedoporucuju. je neprispusobivy, nepohodlny, nepouzitelny na noseni delsi nez par hodin a navic jeho kvalita je vice nez spatna. to uz je mnohem lepsi typ Y. da se upravit ze je nesundatelny a zaroven by se dalo rict ze i pohodlny.

Filip (Čt, 17. 1. 2013 - 11:01)

Filipe, do téhle diskuze...XT, takze jestli to chapu, tak Master Piece bez silikonoveho vylozeni je o neco horsi nez ten standardni se silikonem? Je velika skoda, ze tady neni nejake zastoupeni od My-Steel a neni ani v diskuzi nikdo, kdo by to od nich vyzkousel a rekl svoje nazory.
Pak jsou pasy Ghotic genital, nastavitelne, levne (cinska vyroba), na to uz jsem se take ptal, jestli to nekdo nahodou nezkousel, taky nikdo. Mam jednoduchy dotaz, proc jsi do My-steel, ktery je levnejsi, nezkusil od nich misto drazsiho Neosteelu ?

XT (Čt, 17. 1. 2013 - 09:01)

... zkusenosti mam jenom s...Filipe, do téhle diskuze přispívám pravidelně již několik let :o)) nepředpokládám, že bych to měnil. O prostředky mi až tolik nešlo, i když při pomyšlení, že do toho šlo více než 4.000.-EUR tak to zabolí :o)), ale je to nejschůdnější cesta, jak si udělat vlastní názor na jednotlivé modely. Předběžně hodnotím Neosteel MP jako mnohem pohodovější model - LIHGT, Latowski je opravdu festovní a víš že jej na sobě máš. Jestliže se rozhoduješ nad některým z modelů Neosteelu, doporučuji ti nejít rovnou do MP od Latowského, ale do standardního podloženého silikónem. Pokud ti záleží na penězích, pak určitě My - Steel, vždy ergonomický tvar. Cenově by ses měl pohybovat do 20.000.-CZK

XT (Čt, 17. 1. 2013 - 09:01)

Tak to jsem pochopil,že ani...haha, až jej budeš mít na sobě, tak nastanou práve okamžiky na hodnocení pohodlí a nepohodlí :o))

okipremi (St, 16. 1. 2013 - 18:01)

... zkusenosti mam jenom s...Filipe,ale to jsou jen hračky a ne pásy cudnosti.

Filip (St, 16. 1. 2013 - 14:01)

Ahoj Filipe, netuším z...... zkusenosti mam jenom s cb6000 a spideware2, o Neosteel MP teoreticky premyslim. Takze to bude stejne pozvolne nekolikadenni tvarovani jako u toho Neosteelu. Jste takovy pokusnik v tomto a investujete do toho nemalo penez. Zajimalo by me na konci to srovnavani MP a Lat., ale to budete tedy srovnavat az za nekolik dnu/tydnu, piste dal.

okipremi (St, 16. 1. 2013 - 12:01)

Ahoj Filipe, netuším z...Tak to jsem pochopil,že ani Latowski se nedá nasadit,zamknout a být už jen zamčen.Musí si na něho tělo zvyknout.Asi pro mne to nepohodlí bude lepší,to mi bude vyhovovat,ale nesmí dojít ke zdravotní újmě.Věřím,že L.přivykneš a nebudeš chtít být bez něj.

Reklama

Přidat komentář