Reklama

Herbalife je svinstvo

Strach (Út, 4. 1. 2005 - 20:01)

Helin. nesouhlasím s tím, že dáváš dětem náhražky stravy, ale jsou to tvoje děti, tvůj postoj, tvůj názora já ho respektuju ...třeba je lepší než můj, nevím , ale já bych náhražky stravy (a´t už je nazýváme jakkoli) svému dítěti bývala nedala. protože jsem Strach. nejsem v oblasti těchto přípravků odborník, ale věřím, že jejich krátkodobé používání může pomoci v hubnutí a pročištění organizmu...nevím, možná se mýlím nebo je můj dojem nepřesný. na druhé straně mám spoustu zkušeností s homeopaty i klasickou medicinou. ani s jedním jednoznačné, že bych za ně dýchala. nechávám si rezervy, btw nejvíc se mi osvědčilo spojení lékař internista, alergolog, který zárove? používá homeopatii a EAV . nějak nechápu, proč mi odpovídáš předtím než ti kladu otázky. jo, je možné, že zde účastníci diskuze vystupují pod více nicky, těžko ti dokážu, že to já nejsem, navíc neviděla bych na tom nic špatného, je to tady virtuální realita...takže klid

Helin (Út, 4. 1. 2005 - 20:01)

Omluvám se Strachovi.

Helin (Út, 4. 1. 2005 - 20:01)

Jo, proto taky píšu, že je to něco jinýho, můžeš to přeložit i tak, že melu pátý přes devátý. Nevím, jestli sádlo patří do klasické medicíny, mám ekonom. vzdělání a studuju psychologii. Ještě nějakej dotaz, Strachu, nebo budeš reagovat na každý slovo takhle chytře ? Kdybys měl nějakej konkrétní problém, ptal by ses jinak, Ty akorát rýpeš. Odsuzuj Herbalife, já jsem spokojená. Někdo nosí kožichy a druhej proti tomu bojuje. Promiň, zase 5 přes 9 ;o)

Hádající se s H (Út, 4. 1. 2005 - 20:01)

Helin, pleteš pátý přes devátý

Helin (Út, 4. 1. 2005 - 19:01)

Ještě k těm doktorům, většinou tomu nejsou nakloněni, stejně jako léčitelům a podobným přírodním léčbám. A neznají to, protože klasická medicína je něco úplně jinýho. I když stále víc doktorů se začíná zajímat např. o homeopatii, ale to je zas něco jinýho. Moje doktorka mně nedávno dala antibiotika, doporučila hodně vit. C a mazat prsa sádlem ;o). Nakonec jsem se z toho dostala i bez antibiotik. A bez sádla, i když to může pomoct.

Helin (Út, 4. 1. 2005 - 19:01)

Lékař radil jen jeden, je z těch, kteří jsou u Herb. už dlouho. Narozdíl ode mně. Malej je od narození zdravej a velkej, takže nevidím žádný změny, jen líp spí, ale to může být způsobený čímkoliv. Dávám mu samozřejmě menší množství, je skoro 4x lehčí než já ;o)

Hádající se s H (Út, 4. 1. 2005 - 19:01)

A s kolika pediatry jsi to konzultovala?

Helin (Út, 4. 1. 2005 - 19:01)

Co Ti na to mám Strachu říct. Nechci se opakovat. Několikatelý problémy se zlepšily a vymizely až když jsem to začala brat. Až jsem to vyzkoušela na sobě, vzala si to ny zkoušku mamka. Ta je starší a má taky větší problémy, i když úplně jinýho rázu a taky to u ní zabralo. Malýmu bych to sama od sebe nedala, jen tak, že si myslím, že je to zdravý a zdraví prospěšný. Konzultovala jsem to s několika lidma, kteří jsou u firmy kolem 10 let a kteří to dávají svým dětem a dokonce i těm, který začínají po šestým měsíci jíst s mateř. mlíkem i pevnou stravu. Herb. má i vitamínky pro děti, je to něco jako Marťánci, to je snad taky jedna z mála věcí, která se dá tak malým dětem dávat.

Hádající se s H (Út, 4. 1. 2005 - 18:01)

Na to abys poznala , že jed je jedovatý neznamená, že ho musíš několik týdnů užívat. S Herbalifem to nebude tak horký, ale dávat ho malým dětem, jak ty píšeš, no nevim. Proč myslíš, že nemocným v tvé rodině pomohl zrovna Herbalife? Nebojíš se, že zanedbáš jejich léčbu?

Helin (Út, 4. 1. 2005 - 17:01)

Ještě k tomu mlíku. To by se nesmělo jíst a pít už skoro nic, podívejte se, co je v cole, maso trávíme několik dní, cukry jsou škodlivý, všude samý éčka, plno lidí kouří a chlastá... Má tam ten Ignarro napsat na obal, že se to má rozmíchat raději v mlíku sojovým nebo to radši rozžvýkat, protože už ani voda není nezávadná. Která z firem má vlastní tým odborníků v čele s Nobel. cenou. Ten pán by díky tomu, co dostal, nemusel dál pracovat, ale on pomáhá vyvíjet další produkty a spolupracuje s touto firmou...Clověk může mít plno zdravotních problémů a přitom žít zdravě, může jíst minimálně a je tlustej, někdy nestačí jen omezit jídlo. Já s tím ve svých letech nemám žádný problémy, po porodu jsem 20 kg sundala jako nic, ale u někoho staršího to tak snadno nejde, nemůže sportovat... Samozřejmě jsem si prostudovala, co buněčná výživa obsahuje, ale nic nezdravýho jsem nenašla. Debatujeme tady asi hlavně o proteinovým koktejlu, na kterej má Herbalife jako jedinej ve světě patent, vitamíny a další bylinky jsou i v lékárnách a nikdo proti nim snad tak nezbrojí, nebo ? Někdo může být na něco alergickej, třeba na selen, ale jak někdo dokáže prokázat, že to poškodilo játra, to je vážně záhada. Byla jsem teď na vyšetření kvůli operaci, mám tady výsledky. Vzhledem k tomu, že mám teď všechno úplně v pořádku, napíšu vám za rok, jak jsem na tom. Herbalife mně pomohl, tak jsem to napsala. Z něčeho jinýho jsem přibrala, padaly mně vlasy, měla jsem šílenou pleť a další gyn. problémy, tak jsem to napsala taky. Hlavně nikoho nenapadám ! Nashledanou za rok ;o)!

supermama (Út, 4. 1. 2005 - 17:01)

Re: katae. Jako dealerka bych se ohradila proti pojmenování "opička". Kromě školení a kursů(což je pro vzdělané lidi naprosto normální záležitost) máme také svůj rozum a motivaci se sebevzdělávat. Problém je v tom, že žádný dealer nemůže vědět o nemocech svých klientů. Tvoje kamarádka má asi opravdu nemocná játra, ale zajímalo by mě, jestli má v papírech napsáno, že je to kvůli Herbalife. To jistě ne. A co by tam měla , eventuelně, napsáno, kdyby doktorovi neřekla, že jedla Herbalife?Je lepší nešířit nic, co nemáš na 100% ověřené, protože pak jsou tvoje názory k smíchu. My totiž víme, že firma, držící se na trhu tolik let, by nemohla existovat, jestliže by takovým způsobem poškozovala zdraví. Nikdo z nás nezná nikoho, kdo by z Herbalife onemocněl a ty máš ve svém okolí hned tři? Možná bys měla navštívit nějakou prezentaci, abys věděla, o čem mluvíš.

supermama (Út, 4. 1. 2005 - 17:01)

Re: Strach. "Buněčná výživa" znamená, že výrobky Herbalife obsahují rostlinné a bylinné složky, které jsou složené a vyvážené tak, že se doplňují a působí až na úroveň buněk. Každá buňka v těle potřebuje "pohonné látky a energii" a musí být zdravá, aby naše tělo mohlo bojovat proti všem nepříznivým vlivům. Taky se zlepšuje imunitní systém.

Helin (Út, 4. 1. 2005 - 17:01)

V Herbalife jsou i lékaři a plno lidí ze zdravotnictví. Osobně znám za tu chvilku jen dva, s chemií problémy nemají, ale oni to zas vidí z druhé strany, kam nevidím já. Herbalife existuje dost dlouho na to, aby doteď nezjistili, že to může něco poškodit. Jak dlouho to ta kamoška brala ? Vitamíny z lékárny jsou lepší, Katae, ty mně neublíží ?

katae (Út, 4. 1. 2005 - 15:01)

Ivane, to, že jsi jen další herbalifem školená opička, není nadávka, to je emocíprosté konstatování. Argumenty, to je taky to, co Vám cpou do hlavy na "školeních". Já osobně argumenty nepotřebuju, znám ty konkrétní lidi (z ordinace od mé kamarádky), kteří se teď z následků musí dlohodobě léčit, jedna z těch žen už má trvalé následky právě s játry. Takže opravdu tady nechrlím argumenty, já znám fakta.Jenže konkrétní lidi Ti nemůžu říct taky, to bych "bonzla" vlastně kámošku, která by z toho (že mi to prozradila, abych si sama nezničila organismus) měla problémy, žiju na malém městě.Papej si dál chemikálie a užívej si život, dokud Ti to tělesný stav dovolí.

Tymi (Út, 4. 1. 2005 - 14:01)

Dejme tomu, ze chci zacit uzivat HL. Komu mam tedy verit ? Tymu odborniku v cele s nositelem Nobelovi ceny, ktery mi doporucuje rozmichat HL v kravskem mlece a jejich produktu, ktery obsahuje vyvazene mnozstvi zivin a jenz urcite s obsahem mlecnych bilkovin pocita. I presto, ze jak tvrdite Vy, nema nejnovejsi informace o skodlivosti mleka. Nebo mam verit Vam osobne (tomu jenz uveril nedavno vydane publikaci o skodlivosti mleka).

Ivan (Út, 4. 1. 2005 - 13:01)

Řekl bych, že do kolečka tady meleš Ty, aniž bys byla schopna svoje tvrzení podložit. Ještě, že můžeš začít nadávat, když Ti dojdou argumenty.

katae (Út, 4. 1. 2005 - 12:01)

No, jsi prostě další proškolený dealer, který je naučený pořád dokolečka mlet to samé, i když je na první pohled jednoznačně patrné, že nahrazovat jídlo chemikáliema nemůže vést k ničemu dobrému.Pěkně si Vás tam cvičí na těch školeních, jste slušně vycvičené opičky, to musím uznat.

Ivan (Út, 4. 1. 2005 - 12:01)

Ono by to šlo posoudit i tím způsobem, že dietologové v tom vidí konkurenci a mají strach o svou pozici, tak proti tomu bojují. Zatím jsem neviděl ani jeden konkrétní případ ublížení. Dejme tomu, že doktoři chtějí mít klid. Pokud proti tomu nevystoupí, budou mít vlastně podle Tvého názoru, stálý příliv pacošů a dudíš zajištěnou práci. Ale co šťouravá média, že by se jim nepodařilo za těch 20 roků nic najít? Není to trochu divné?

katae (Út, 4. 1. 2005 - 11:01)

Samozřejmě, že to zdravotně lidi poškozuje. Otevřeně s tím nikdo z lékařů vystupovat nebude, aby měli klid (a taky je to nijak zvlášt´ netrápí, poškození nijak nevystupuje nad i jinými škodlivinami).Vím, jakou paseku dělá herbalife v organismu, protože moje dobrá kamarádka pracuje jako zdravotní sestra na dietologii, k nim se právě dostávají Ti "poškození" a trochu mi o tom popovídala. Taky jsem člověk, který si musí hlídat váhu, nějaký čas jsem herbalife sama užívala, ale už bych si něčím podobným tělo nikdy nezanášela.A Tvoje krev se mohla zlepšit proto, že jsi omezil cukry a tuky, nebo prostě už berou krev kde komu. Doktorům je úplně jedno, co Ti při operaci napumpují do žil, hlavně, že to mají správně označené na štítku.

Ivan (Út, 4. 1. 2005 - 11:01)

Já beru produkty od dubna a zničilo mi to játra takovým způsobem, že mě díky jaterním testům zařadili po šesti letech zpátky mezi dárce krve. Takže nevím. Myslíš, že doktoři jsou takoví blbci, že by při operaci dávali někomu krev od dárce se zničenými játry? Myslím, že na takové úrovni ještě naše zdravotnictví není. Proč nebujuješ proti cigaretám, nebo alkoholu? Ty snad tělu prospívají? Ať otevřu jakoukoliv literaturu, všude čtu jak jsou to škodlivé věci, ale o Herbalifu jsem to ještě nikde nečetl. Nebo myslíš, že kdyby to někomu ublížilo, že by po tom naše média neskočila?

Reklama

Přidat komentář