Reklama

Herbalife je svinstvo

Tymi (Pá, 21. 1. 2005 - 10:01)

Ne, Katea, nemyslim si, ze ma Ivan vymyty mozek. Ani si nemyslim, ze je HL moc skodlivy. V nekterych pripadech muze skodit. Ale urcite je predrazeny a hubnout se da i bez nej.

Tymi (Pá, 21. 1. 2005 - 10:01)

Neni pravda, ze ve vsem jsou zamerne pridana umela sladidla a dochucovadla. Docela dobre se da stravovat ze zakladnich potravin a ne z vyrobku z nich. Mleko, maso, obiloviny, lusteniny, zelenina, ovoce. A nektere vyrobky jsou specialne vyrabeny bez aditiv.

kkkk (Pá, 23. 8. 2019 - 22:08)

nekecaj lidi..Hetbalife je nejlebši celem sveta zdravy snidani..

Tymi (Pá, 21. 1. 2005 - 10:01)

Ivane, me az tak umela dochucovadla nevadi ale pokud mam moznost, tak se jim vyhnu. Daleko vic me vadi, kdyz dealer tvrdi, ze HL jsou jen bylinky a pak se ukaze, ze to neni pravda. Nebo kdyz ty rikas, ze HL se pouziva v NASA, pak se podivam na WEB a nic tam o tom nenajdu. Pak zjistim, ze nemuzu poslat e-mail a zeptat se na to protoze fy HL e-mailem nekomunikuje. Pak si predstavim jak nekdo v beztiznem stavu sype prasek do sklenice a rozmichava ho v mlece a dojde mi, ze je to vlastne blbost. A kdyz se podivam na www.nasa.org (coz nejsou stranky NASA, ty jsou nasa.gov ) a uvidim tam plno reklamy na hubnouci pripravky, tak se dovtipim jak cela tahle fama mohla vzniknout.

zdenek (Pá, 21. 1. 2005 - 09:01)

pokud nevěříte tomu Herba...podíjejte se na www.webpark.cz/ddssKlikněte na Reality show - vyplnte anketní lístek- můžete vyhrátSlosování 26.2.

katae (Pá, 21. 1. 2005 - 08:01)

Tak co, Tymi, teď už Ti došlo, proč o dealerech píšu, že jsou zmanipulovaní a mají vymyté mozky? :-)))Potvrdil Ti to teď Ivan svojí reakcí na Tvůj příspěvek? :-)))...a ano, znám konkrétní lidi, kterým to (i kromě mě) ublížilo, ale rozhodně si nemohu vůči nim dovolit takovou vulgárnost, abych jejich jména zveřejnila. Ani nikdo z nás tady svoji totožnost nezveřejní; a pokud ano, tak je to jeho věc. Dokonce ani Ivan a jemu podobní tady nezveřejňují konkrétní jména, jedna dealerka se tu dokonce oháněla číslem "desítky milionů spokojených zákazníků herbalifu", to mě fakt dost pobavilo.Prostě, pro peníze jsou schopní všeho.

Ivan distr. Her (Čt, 20. 1. 2005 - 23:01)

Tymi dik za odpověď, otázka byla pro Kat., která zná konkrétní případy, kdy to lidem ublížilo. I tak dík. Konečně někdo kdo jenom nenadává. K těm umělým příchutím - myslíš že tyto příchutě jsou škodlivější, než jiné umělé příchutě v ostatních potravinách? Myslím si, že v dnešní době není žádný produkt, ve kterém by nebyl ani kousek nějaké chemie. Otázka je jaké složky převládají a jestli je to jenom nejnutnější množství, nebo jestli je potravina plná různých škodlivých látek. Vem si třeba jenom obyčejný chleba. Myslíš, že je čistý a neškodný? Nevím, jak je to možné, ale když se podíváš v obchodě do regálu, tak je tam jeden jak druhý. Když si upečeš chleba doma, nikdy se ti nepovedou ani dva přibližně stejného vzhledu. každý vykyne trochu jinak a taky jinak popraská. To že v obchodě jsou všechny stejné je tím, že jsou do těsta přidávané různé stabilizátory a jiné věci, které upravují vlastnosti těsta. A tak je to prostě se vším. Prostě ať je to herbalife, nebo jiná potravina, chemie je prostě všude.

Tymi (Čt, 20. 1. 2005 - 13:01)

Ivane, to se da obecne tezko rict, za jak dlouho pripadne zda se vubec projevi skodlive ucinky HL (Formula 1). Urcite to bude zaviset na zdravotnim stavu spotrebitele, davkovani a dalsi strave mimo HL.HL obsahuje umele sladidlo sucralosu a umelou prichut. V navodu k pouziti je napsano, ze osoby s nemocnymi ledvinami se maji poradit se svym lekarem o vhodnosti HL.O skodlivosti suclarosy si muzes precist na http://www.mercola.com/2000/dec/3/sucralose_dangers.htmSlozeni umelych prichuti vyrobce neudava takze skodlivost teto casti HL nemuzeme posoudit. Zdravy pesimismus nam vsak veli predpoklad, ze umele prichute v HL nejsou zdravi prospesne.

katae (Čt, 20. 1. 2005 - 08:01)

Pro všechny soudné lidi:- Já Vám nabízím životní styl založený na pravidelném stravování (např. každé 3 hod.) v menších dávkách, z toho polovina jídel z ovoce nebo zeleniny (poslední jídlo večer zeleninové)- je to vážně jednoduché a po pár dnech to děláte automaticky, ani nemusíte být vegetariáni a nemáte u toho hlad; čas od času si udělat úplnou očistu těla (nějaký druh půstu, pití zeleninových šťáv, kopřivového čaje...) a trochu pohybu (např. 3 cviky ráno, večer, proběhnout se - co komu vyhovuje, třeba se zapiště do sokola :-), není potřeba nic náročného.- Ziskuchtiví dealeři herbalifu Vám nabízí nahradit stravu chemickým sajrajtem.Tak samozřejmě, potřebují vydělat.Tak co, jak si vážíte svého těla? Budete mu dělat dobře a hýčkat si ho nebo podlehnete reklamě a budete ho likvidovat chemikáliema?No, herbalife je možná dobrá náhražka potravy pro kosmonauty, ale tady na Zemi by se tím určitě neživili.

Helin (St, 19. 1. 2005 - 22:01)

Katae, pořád jen vymytý mozky a nic víc tady nečtu. Lidi, kteří to vyvíjejí jsou taky vymytý mozky ? Je mezi nimi i nositel Nobelovy ceny, to už bys měla přemýšlet, jestli i jeho takhle nazveš. HBL existuje 25 let a kdyby bylo něco tak škodlivý, jak píšeš Ty, dávno by se to vědělo. Firma měla roční obrat skoro 2 miliardy dolarů; to nevypovídá o tom, že by to nějak nešlo. Nepochopila jsem, jestli nevěříš, že Ivan zhubnul 30 kg, četla jsem to jen letmo. Moje kamarádka má 40 kg nadváhy a nedokázala se jí zbavit žádným způsobem, tak začíná brát HBL. Pokud se jí to povede, myslím, že bude nejšťastnější ženská na světě, je to hodně mladá holka. Přestaň nadávat všem lidem, kteří mají takový výsledky a jsou nadšení. Máme v týmu doktora - gastro. Ríká, že tohle vykládá pacientům celej život, takže ho to taky dost nadchlo a spolupracuje s náma. Neumíš se chovat, to je celý, uráží Tebe snad někdo takovým způsobem ? Ivan určitě ne, jen píše vlastní zkušenosti... Fakt ten net snese všechno, že. A pro Ivana: možná bys měl poslat svoje fotky, ať vidíme, jak je HBL účinná. Když mohla mamka sundat pár kg, proč by někdo nezvládl 30. Možná by pak nějakej rejpal musel jen konstatovat, že to možný je. I když toho se asi nedočkáme ;o)

Olinka (St, 19. 1. 2005 - 22:01)

Katae, pořád jen vymytý mozky a nic víc tady nečtu. Lidi, kteří to vyvíjejí jsou taky vymytý mozky ? Je mezi nimi i nositel Nobelovy ceny, to už bys měla přemýšlet, jestli i jeho takhle nazveš. HBL existuje 25 let a kdyby bylo něco tak škodlivý, jak píšeš Ty, dávno by se to vědělo. Firma měla roční obrat skoro 2 miliardy dolarů; to nevypovídá o tom, že by to nějak nešlo. Nepochopila jsem, jestli nevěříš, že Ivan zhubnul 30 kg, četla jsem to jen letmo. Moje kamarádka má 40 kg nadváhy a nedokázala se jí zbavit žádným způsobem, tak začíná brát HBL. Pokud se jí to povede, myslím, že bude nejšťastnější ženská na světě, je to hodně mladá holka. Přestaň nadávat všem lidem, kteří mají takový výsledky a jsou nadšení. Máme v týmu doktora - gastro. Ríká, že tohle vykládá pacientům celej život, takže ho to taky dost nadchlo a spolupracuje s náma. Neumíš se chovat, to je celý, uráží Tebe snad někdo takovým způsobem ? Ivan určitě ne, jen píše vlastní zkušenosti... Fakt ten net snese všechno, že. A pro Ivana: možná bys měl poslat svoje fotky, ať vidíme, jestli HBL dokáže takový věci. Když mohla mamka sundat pár kg, proč by někdo nezvládl 30. Možná by pak nějakej rejpal musel jen konstatovat, že to možný je. I když toho se asi nedočkáme ;o)

Ivan distr. Her (St, 19. 1. 2005 - 20:01)

Dékuji za odpověď, ale nestačí. Na soju je přecitlivělý malý zlomek lidí. To je špatný příklad. To je stejné jako kdybys řekla, že je chleba škodlivý, protože obsahuje lepek, na který je někdo přecitlivělý. Když jsem se na to ptal, myslel jsem člověka jako já, někoho, kdo není háklivý na lepek.

strach (St, 19. 1. 2005 - 19:01)

prosím o odpověď, jak je to s nespavostí a H

Tymi (St, 19. 1. 2005 - 18:01)

Ivane, tomu kdo je precitlively na soju uskodi okamzite. Staci Ti tato odpoved ?

Ivan distr. Her (St, 19. 1. 2005 - 12:01)

jÁ JSEM SE NEPTAL JESTLI ŠKODÍ. TO UŽ JSEM SE DOČETL. MĚ ZAJÍMÁ ZA JAK DLOUHO MĚ UŠKODÍ. JE SCHOPNÝ TOTO TVŮJ NEVYMYTÝ MOZEČEK POCHOPIT? NEBO BUDEŠ MLET POŘÁD DOKOLA SVOJE BLÁBOLY?

katae (St, 19. 1. 2005 - 12:01)

Kdyby Tě postihla slabší chvilka a uvolnilo se Ti v mozku nezmanipulované místečko, tak se spíš zkus zamyslet nad svým životním stylem.Rozumná vysvětlení, proč je herbalife škodlivý jsem tu už uváděla několikrát, dokonce i příklady. Ale to Ty ani ostatní dealeři herbalifu nedokážete přes tu "blokádu" z Vašich školení brát na vědomí.

Ivan (St, 19. 1. 2005 - 12:01)

Ano, mám dole 30 kg. Jestli tomu věříš, nebo ne je tvůj problém. Já jsem ti položil otázku na kterou jsem čekal odpověď. Místo toho dokážeš jenom nadávat a kopat kolem sebe a to kvůli věci o které nic nevíš a řídíš se jenom babskýma řečma. Za to, že prodávám Herbalife se určitě nestydím. Diskuse na takové úrovni, kterou tady vedeš je pro mě ztrátou času. Takže se měj. Kdyby tě náhodou postihla slabší chvilka, rád si přečtu odpověď na svou otázku. Ivan distrihutor HERBALIFE

katae (St, 19. 1. 2005 - 11:01)

...omlouvám se, Ty jsi údajně zhubl 30 kg, ne tři.

katae (St, 19. 1. 2005 - 11:01)

No, Ivane, o serióznosti se s Tebou bavit nedá. Stačí Tvé lživé příspěvky na jiných diskuzích (já jsem zhubnul 3 kg a manželka 20kg :-), atp - no, co bys ostatně nenapsal pro peníze) a taky to, že lidem rovnou nenapíšeš, o co Ti jde.To mi teda fakt přijde neseriózní, když narovinu neuvedeš, že jsi jenom další vydřidušský dealer herbalifu. To se za to fakt tolik stydíš? Á, né, už to vím, tak jste "proškolení", ahá, teď mi to došlo, zas jen příznak vymytého mozečku. Chováte se tam všichni dealeři stejně.Takže, prosím Tě, slovo "serióznost" už nepoužívej ve vztahu s Tebou nebo herbalifem, tím význam tohoto slova velmi urážíš.

Ivan (St, 19. 1. 2005 - 11:01)

Srandu si nedělám. Já nikomu nic nenutím, nepatřím mezi ty, kteří to lidem vnucují já jenom prezentuju VLASTNÍ ZKUŠENOST. A prodávám hlavně to, co mám vyzkoušeno na sobě. Než jsem s tím začal, taky jsem tomu nevěřil. Ale naštěstí patřím do skupiny lidí, kteří Nedají na řeči typu "jedna paní povídala" a raději to sami vyzkouší. Je pravda, že kdybych neviděl doma manželčin výsledek, asi bych se na to taky nedal, protože jsem měl zhruba stejné informace jaké tady prezentuješ ty. Přesto jsem to zkusil a jsu spokojený. Když ale tvrdíš, jaké je to svinstvo, můžeš se zeptat kamarádky, prosím tě, v jakém časovém horizontu mi to organizmus zničí. Určitě má nějaké informace od těch lidí, kteří jsou na tom po užívání produktů špatně, jak dlouho to jedli, než se jim tak přitížilo? (myslím to opravdu jako seriozní otázku) Dík

Reklama

Přidat komentář