Reklama

Herbalife je svinstvo

dealerko (So, 2. 8. 2014 - 10:08)

Trochu mi to zde připadá...Tak nezkresluj údaje.

nv (So, 2. 8. 2014 - 10:08)

Trochu mi to zde připadá...... zkreslovaly údaje ... :-)

nv (So, 2. 8. 2014 - 10:08)

Nv, proč tu děláš tu...Trochu mi to zde připadá jako "hon na čarodějnice", kdy se taky zkreslovali údaje, aby mohla být "čarodějnice" upálena
Proto se snažím doplňovat informace "z druhé strany".
- nedělám tady agitaci abych něco někomu zde prodal, nikdy sem nedám spojení na mne
- uvádím zde informace, které o Herbalife vím, aby se vytvářel vyvážený obraz, tedy jak záporů tak kladů
- zajímavé je, že všichni odpůrci říkají, že je to drahé ale nikdo přesně nespočítal a nenapsal sem, kolik ho stojí snídaně za měsíc
- zajímavé je, že prakticky nikdo (pár výjimek) neřekl: "zkusil jsem to a nechutnalo mě to" ...
- většinou jsou zde příspěvky, jako ten poslední od Lilly, kdy napíše: "nezdravě zhubnul a nikdo nevěděl proč" ... vždyť pokud to bral 2x denně, tak musel hubnout, pokud to bral 1x denně tak nemohl díky tomu hubnout (pokud jedl po zbytek dne klasickou stravu). A pokud hubl, proč nekontaktovali poradce co s tím? atd. atd.

souhlasím (So, 2. 8. 2014 - 09:08)

Mého skoro osmdesátiletého...Tak tomu bych věřila, protože nevlastní děda má také cukrovku a před lety mu to také cpali. Naštěstí si to vnutit nenechal a nakonec toho "poradce" poslal do prd*** Navíc má i vysoký tlak a nutil mu i nějaký čaj s kofeinem, že prý mu to tlak sníží :-O Také myslím, že to žádní odborníci/ výživoví poradci nejsou. Podle mne jsou to jenom prodavači, kteří chtějí vytřískat na lidech co nejvíce a zdraví lidí je nezajímá. Je to nezodpovědný přístup, nedochází jim, že někdo může po jejich "doporučení" i zemřít.

Lilly (Pá, 1. 8. 2014 - 20:08)

Všechno vás může...Mého skoro osmdesátiletého tátu HL skoro zabil. Má cukrovku, přesto ho dealer přesvědčil, by HL poctivě bral (a platil). Nezdravě hubnul, nikdo nevěděl proč. Naštěstí jsme na to přišli a okamžitě přestal brát a dal se dokupy. Takže pozor na tyhle "odborníky"

nv (Pá, 1. 8. 2014 - 12:08)

Vidím, že závažná fakta...Myslíte ty vedlejší účinky vybraného běžného léku, nebo kauz kolem Herbalife?
Pokud myslíte ten lék, pak nebyl úmysl jeho vedlejší účinky bagatelizovat. Pokud myslíte ty kauzy, pak řekněte kterou jsem bagatelizoval a zkusíme se o tom pobavit.

no (Pá, 1. 8. 2014 - 11:08)

Vidím, že závažná fakta tady herbáčisti schválně bagatelizují a překrucují.

nv (Pá, 1. 8. 2014 - 11:08)

Jenom pro zajímavost opíšu některé nežádoucí účinky z jednoho velice běžného léku:
- pocit na zvracení
- zvracení
- pálení žáhy
- průjem
- zácpa
- nadýmání
- bolest v nadbřišku
- bolest hlavy
- závrať
- zánět sliznice
- žaludeční nebo dvanáctníkový vřed
- krvácení z trávicího traktu
- proděravění sliznice trávicího traktu
- alergická reakce jako horečka, vyrážka
- poškození jater
- srdeční selhání
- otoky
- sterilní zánět mozkových plen
- zúžení průdušek
- zánět slinivky břišní
- poruchy vidění a vnímání barev
- tupozrakost
- poškození jaterních funkcí
vzácněji:
- zánět sliznice ústní dutiny provázený vznikem vředů
- nové vzplanutí zánětlivých onemocnění s tvorbou vředů na sliznici trávicího traktu (Crohnova choroba, ulcerózní kolitida)
- pokles krvinek nebo krevních destiček
- zadržení vody a/nebo soli s otoky
- nespavost
- deprese
- emoční labilita
- palpitace
- snížení krevního tlaku
- vysoký krevní tlak
- zánět močového měchýře
- přítomnost krve v moči
- porucha funkce ledvin
- zánět ledvin
- nefrotický syndrom
- puchýřovité kožní reakce
uff ... už to raději přestanu opisovat a asi ten lék přestanu používat ... i když ho používám velice zřídka! Upozorňuji, že se jedná o velice běžný lék, který pravděpodobně použil každý z nás.

Takže: pokud jste při používání produktů Herbalife měli některé z popsaných potíží, tak to nebylo díky Herbalife ale díky tomuto léku! (to byl pokus o vtip!)

nv (Pá, 1. 8. 2014 - 09:08)

Je to sice zmatené (asi díky automatickému překladu) ale v podstatě to opakuje některé jiné zdroje. Na Internetu se dá najít česká verze.
Mimo jiné se tam říká,
- nekupujte Herbalite od necertifikovaných prodejců, nelze zde zaručit složení, záruku, kvalitu atd.
- spory o tom zda to je "pyramida" nebo ne: Jestliže se výrobek prodává koncovým uživatelům, pak se nejedná o "pyramidu". Pokud by byly výrobky kupovány jenom členům, pak to má jeden ze znaků "pyramidy". Ale Herbalife se prodává nejenom členům ale komukoliv dalšímu bez nutnosti registrace. Ta jenom slouží k možnosti získání slevy.
- Produkty Herbalife nejsou léky, přesto je potřeba dávkování konzultovat se zaškoleným člověkem
- vzhledem ke značnému množství lidí, kteří produkty používají je zcela pochopitelné, že nebudou někteří spokojeni
- co se týká podezření na vznik problémů s játry, není vůbec jasné, zda k tomu došlo po správném používání oficiálních produktů
- vidím tam také doporučení, že při nesprávném používání produktů může dojít ke zdravotním problémům. Je to stejné jako když u mikrovlnky je v návodu napsáno abyste do ní nestrkali svoji kočku na usušení, případně na cigaretách aby bylo napsáno, že škodí zdraví.
- je zajímavé, že nikoho nedráždí fakt, že když se předávkuje nějakým lékem, můžeme si závažně poškodit zdraví. Je fakt, že na lécích to všude je napsáno ale stejně si je všichni bereme.
- a s tím, že nějaká skupina lékařů označí nějaký produkt za škodlivý a druhá za vynikající, s tím se setkáváme všichni každý den.

anti herbáč (Pá, 1. 8. 2014 - 08:08)

Přeloženo sice překladačem, protože se mi to nechtělo překládat, ale dost srozumitelné pro ty z nás, kdo ještě používáme svou hlavu.

anti herbáč (Pá, 1. 8. 2014 - 08:08)

Včerejší odkaz pro ty, kdo neumí španělsky:

Diskuse a kritika

Tyto výrobky byly nedoporučená podle nezávislých studií a do roku 2006, kolumbijská vláda zakázala několik produktů od této firmy pro své účinky drogy . Navíc, jejich klasifikace jako doplněk stravy se vyhne přísné hygienické kontroly, které bych katalogizace léčivého přípravku, což v nevědomosti, že lékaři o účincích těchto výrobků na lidské bytosti.

V dubnu 2008 byl znechucený spotřebu ve Španělsku na základě podezření, že jsou za devět případů jaterní toxicity došlo ve Španělsku, v letech 2003 a 2007 - a 37 v dalších zemích Evropské unie, Islandu, Švýcarska a Izraele v letech 1992 a 2006 - ačkoli španělské a evropské sítě mají jídlo upozornění, tak daleko, zprávy tohoto druhu. Ačkoli jsou tyto případy jaterních onemocnění, příčinné souvislosti není snadné zjistit, a v některých případech Tato možnost je silnější než ostatní, Ministerstvo zdravotnictví Španělska , doporučuje se, aby byla podniknuta opatření při konzumaci výrobků značky Herbalife, a doporučil nákup těchto výrobků prostřednictvím alternativních kanálů, které neposkytují záruky, pokud jde o původ výrobku a řízení výrobního procesu, na nákup produktů on-line, direct mail nebo jednotlivec může představovat riziko.

Navíc, studie vědeckého výboru španělské agentury pro bezpečnost potravin a výživy (AESAN) postulovali hypotézu metabolismu, výživy, které by mohly vysvětlit poškození jater pozorovaný, není v souvislosti s konzumací určitého produktu, ale spíše přidružené na určitý typ spotřebitelských návyků některé z těchto produktů, a proto doporučujeme, aby tyto produkty varování o možných rizicích spojených s akcelerovanou hubnutí velmi zdraví je zahrnuta.

Stejná zpráva AESAN se uvádí, že, ačkoliv byliny, které jsou deklarovány ve složkách těchto výrobků jsou bezpečné pro použití v potravinách, nebo není identifikován jako toxické, podle seznamů zveřejněných rostlin EFSA - existuje jen málo studií o toxicitě chronické účinky teratogenní a někdy se závěry získané z různých studií jsou jasně v rozporu. S tím, že běží AESAN ukazují, že ačkoliv individuální posouzení toxicity složek, které jsou deklarovány na štítku, ne vzhled jater, vždy poškození je opodstatněná, protože jsou spotřebovány v doporučených dávkách, "zdůrazňuje omezený informace k dispozici, je někdy protichůdné a neznámé potenciální synergické efekty mezi různými účinnými látkami nebo dlouhodobé účinky.
Tato zpráva, nevylučuje poškození jater studoval, nebo jiné zjistit, může být z důvodu nesprávné identifikace druhů bylin , které se používají, koncentrace účinných látek je variabilní v závislosti na vlastnostech životního prostředí kultury nebo je to možné falšování a kontaminace chemické nebo biologické. S ohledem na cytotoxicitu , bylo zjištěno, že analyzovaný vzorek ukázal cytotoxický účinek pouze při velmi vysokých koncentracích, koncentrace nikdy dosáhnout v normálním spotřeby tohoto produktu.

Jak zdůraznil dva novináři:. "V těchto obvinění, Herbalife byl ochoten spolupracovat se zdravotnickými orgány objasnit rizika, která mají být přijata, aby jejich výrobky"
Tvrzení, že je pyramidovou hru

V listopadu 2011, obchodní soud v Bruselu ( Belgie ), rozhodl, že Herbalife je pyramidovou hru nelegální

Herbalife reagoval na rozhodnutí Belgie uvádí, že "Herbalife je přesvědčen, že rozhodnutí obsahuje věcné chyby a je založen na chybných výkladů zákona a jeho přímý model prodeje. Herbalife je i nadále odhodlána své přímého prodeje modelu multi-level a je přesvědčen, že s zpřesnění v některých aspektech svého podnikání, tam bude nepochybně jako její soulad se všemi platnými belgickými zákony ".

20 prosinec 2012, Bill Ackman (z Pershing Square Capital ) předložil řadu argumentů, které popisují, proč se vaše firma věří, že Herbalife provozuje "sofistikované pyramidové". Ackman se tvrdí po vyšetřování rok, že většina distributorů přijít o peníze, a že možnost vyhrát, posudek-implicitní příjem je přibližně jeden z pěti tisíc, a že společnost významně nadhodnocené své prodeje na maloobchodních prodejnách a podceňuje přínos náboru do té míry, že dojde k závěru, že je to pyramida diagram .

Ackman řekl Herbalife distributoři "peněžité dávky angažovali především spíše než prodej zboží a služeb pro spotřebitele." Jeho společnost odhaduje, že od roku 1980, program má za následek celkem více než 3500 milionů dolarů čistých ztrát, které ty, kdo jsou ve spodní části řetězu Herbalife utrpěli. Řekl CNBC, že miliony lidí s nízkými příjmy po celém světě v naději, že se stanou milionáři byli podvedeni tímto systémem, a kdyby věděli, že aby sto tisíc dolarů, co Herbalife nazvaný "tým milionářů" se podíl menší než 1%, pak nikdo by být zahrnuty do systému.

Podle několika finančních komentátorů, Ackman položil sázku o 1000000000dolarů proti společnosti; k prodeji akcií společnosti krátká . Brzy poté, co mluvil s tiskem, cena akcií klesla, takže Ackman vyhrál 300.000.000 dolarů, kdyby zavřel krátkou pozici poté. řekl Ackman daruje všechny výnosy z investic na charitu, vyjmutí z rovnice finanční motivaci.

Herbalife Ackman reagoval na prezentaci tím, že říká, že "Dnešní prezentace byla škodlivý útok na obchodní model Herbalife z velké části založena na zastaralé, zkreslené a nepřesné informace. Herbalife pracuje s nejvyššími etickými a norem kvality, a naše řízení a naše rada neustále přezkoumávat naše obchodní praktiky a produkty Herbalife. také najímá externí nezávislí odborníci s cílem zajistit, že naše operace jsou plně v souladu s platnými zákony a předpisy. Herbalife není ilegální pyramidovou hru ".

New York Post, přes žádost zákona Freedom of Information Act hlásil, že Herbalife je předmětem probíhajícího vyšetřování ze strany FTC . FTC vydala 729 stran s 192 stížností na dobu 7 let, pokud jde o žádosti o FOIA z New York Post. Po přezkoumání stížnosti, nyní veřejné, Federal Trade Commission kladen na webových stránkách, Ackman řekl Post: "Mám mnohem větší důvěru v regulátorech naší vlády, než ti, kdo vlastnil akcie". Další den New York Post zveřejnila zprávu, že Federální obchodní komise řekl, že výklad textu reportéra z New York Post, což znamená, že Herbalife ", je předmětem vyšetřování ze strany federální agentury" bylo nesprávné a řekl, nemohl potvrdit nebo vyvrátit vyšetřování výživových doplňků společnosti.
Soudní spory

Ve finanční zprávě Komise o bezpečnosti a výměně EE. . UU z roku 2006 , ředitelé Herbalife ohlásil existenci 2 čeká na soudní spory:

V Minton vs Herbalife International, obvinil společnost z řádně plnit své distributory v marketingové otázky, podnikání a podvodů, přičemž vs Mey. Herbalife International tvrdí, že některé telefony praxe nezávislými distributory porušit zákony na ochranu spotřebitele.

Proti tomu, Herbalife manažeři tvrdí, že mají obranu z obou. Oni také argumentují, že jakýkoliv spor vůbec vzniknout v budoucnosti nebude mít vliv na finance podniku.
Reference

" Herbalife 2012 Výroční zpráva - formulář 10-K -. 19.února 2013 . " se http://ir.herbalife.com/.+Consultado 11. dubna 2013.
finance (2)
" Herbalife po celém světě Address List "(PDF) p. Dvě. Herbalife.com. Citováno 04.3.2014.
" Autopsy na Herbalife zakladatele najde smrt náhodného předávkování způsobené "(v angličtině). CNN.com (17. června 2000).
SEC
Věda
-Eroski Consumer Magazine (-). " Studie o hubnutí center. ». Citováno 03.7.2009 "hubnutí center. Závěsné Většina vyšetření. Poskytují jen málo informací, ne vždy slouží zákazníkovi odborníka na stravování a výživě a slogan "individuální diety" je často jen prodejní místo. "
The Country (22. dubna 2008). " Herbalife Zdraví vyšetřování devět případů intoxikace . " Citováno 03.7.2009. "Ministerstvo zdravotnictví zkoumá různé přípravky na hubnutí značky Herbalife na existenci devíti případy jaterní toxicity se objevily v letech 2003 a 2007, které by mohly souviset s spotřeba.».
Zpráva o Herbalife na národní televizi Chile / 24 hodin. Rozhovor s Dr. Vivian Munoz, odborník na výživu

No jasné označování složek, které tvoří [...] společnost má k dispozici lékařů (složení) vědět, zda vám může předepsat [...]
[...] Žádný lékař by měl doporučit Herbalife.
Dr. Vivian Munoz, odborník na výživu

Expansión.com (21. dubna 2008). " Zdraví identifikuje podezřelé případy jaterní toxicity spojené s konzumací produktů Herbalife . " Citováno 03.7.2009.
Ministerstvo zdravotnictví ve Španělsku (21. dubna 2008). " Doporučení opatření při konzumaci výrobků značky Herbalife . " Citováno 3. července 2009. "Ministerstvo zdravotnictví si je vědom existence některých případech jaterní toxicity (tj. onemocnění jater s různými projevy), pravděpodobně spojená s konzumací výrobků Herbalife Mezinárodní Španělsko, SL .. "
Vědecký výbor AESAN (21. ledna 2009). " Zpráva Vědeckého výboru španělské agentury pro potraviny a výživu (AESAN) na metabolické hypotézy ohledně hepatotoxicity spojeného s konzumací určitých doplňků stravy a potravin pro zvláštní výživu, týkajících se kontroly hmotnosti diety . " Citováno 03.7.2009. "Tato zpráva se vyvíjí metabolická-nutriční, vysvětlující hypotézy o možném vzniku případech [...] poškození jater v [...] spotřebitelů přípravky na hubnutí nekontrolovatelně. Být alternativou k neschopnosti atributu vztah příčiny a následku [...]. Zdá se, že vztah mezi abnormalitami jaterních testů pozorovaných s konzumací určitého produktu, ale spíše nežádoucích účinků spojených s konkrétním typem spotřebitelských návyků některých z těchto výrobků [...].
Doporučuje se, aby tento produk

nv (Pá, 1. 8. 2014 - 08:08)

Přidám sem svoji vlastní zkušenost s produkty, konkrétně s řadou H24. Hraji volejbal a vždycky mě po volejbalu několik dní bolela celé tělo. Když si do půl hodiny po sportovní aktivitě vezmu H24 Rebuild Endurance rozpuštěné ve vodě, tak mi už druhý den nic nebolí. Navíc když piju během sportu H24 Hydrate, tak mám výrazně více energie.

nv (Pá, 1. 8. 2014 - 07:08)

Jestli co?Teď už jsem se...Ptal jsem se, jestli jsi osobně zkusil používat některý z produktů firmy Herbalife, že s takovou jistotou dáváš ostatním rady. Ptám se, jestli jsi zkusil vypočítat si cenu za jedno Tvé hlavní jídlo (třeba ten guláš) a porovnat ho s cenou Herbalife. Vycházej např. z ceny pro registrovaného uživatele, tj. 1022,-Kč za 60 porcí ... těch 60 porcí vychází pro osoby, které váží do cca 80kg, pro těžší osoby to pak vychází 50 porcí i méně. Nevím, kolik vyděláváš, ale většina lidí má docela hluboko do kapsy a tohle je způsob, jak trochu ušetřit ... tedy pokud nechtějí jíst jenom chleba s máslem a kafe. Takže pokud chceš cenu porovnávat s chlebem a kafem, pak to vyjde dráž, ale jakmile chceš k tomu nějakou zeleninu, ovoce, atd. pak je cena za klasické jídlo vyšší. Zkus si to poctivě sám vypočítat. Jinak já si ten guláš a pivo dám taky. Není to o tom, že když začnu používat Herbalife, tak přestanu jíst klasická jídla.
Předpokládám, že tím MML myslíš MultiLevelMarketing ... to je způsob prodeje výrobků.

nv (Čt, 31. 7. 2014 - 22:07)

a ještě jedno důležité varování:
http://www.herbalife.cz/Content/cs-CZ/pdf/home/Varovani_CZ_new.pdf

nv (Čt, 31. 7. 2014 - 22:07)

Zkuste si prohlédnout i tuto stránku:
http://www.herbalife.cz/

nv (Čt, 31. 7. 2014 - 22:07)

Produkty Herbalife jsou...Zkusil jsi někdy využívat po dobu 1 měsíce F1 pod vedením schopného poradce?

nv (Čt, 31. 7. 2014 - 22:07)

Produkty Herbalife jsou...panebože, zkus si najít a vypsat, co obsahuje kefír, "nějaký multivitamín" a rohlík a co F1 ... a pak něco napiš ... navíc i za cenu 1440 (plná koncová doporučená cena) vyjde F1 s mlékem na nějakých 25-30 Kč ... a v případě registrace to vychází na 12-20Kč (podle získané marže)
Už jsem to sem psal ale zkopíruji to ještě jednou:
F1 obsahuje v jedné porci přibližně:
- množství proteinu srovnatelné s jednou porcí pečeného filetu z tresky
- množství vitamínu C obsažené v jedné mandarince
- množství vitamínu E srovnatelné s jednou lžící slunečnicového oleje
- množství vitamínu A srovnatelné se 100 g sýru čedar
- množství vápníku jako ve dvou kelímcích přírodního jogurtu
- množství draslíku jako v jednom banánu

nelžete nám dea (Čt, 31. 7. 2014 - 20:07)

Doporučuji přečíst si...Zajímavý odkaz- čtěte- i vy dealeři. A moc nás tu nehoupejte:
http://es.wikipedia.org/wiki/Herbalife

nv (Čt, 31. 7. 2014 - 20:07)

Herbáčisté, kecá vám to...Myslím si, že každý se jim na to "nevysere".
Už to tady bylo ale neuškodí to zopakovat:
Jaká jsou základní fakta o firmě Herbalife?
- Firma byla založena před více než 30 lety
- Její akcie jsou obchodovatelné na burze
- V současné době je zaregistrována (a funguje) v 92 zemích celého světa
- Obrat v roce 2012: 6, 4 mld USD, v roce 2013: 7, 5 mld USD
- V oblasti náhrady jídla je největší firmou na světě
- V ČR funguje přes 20 let
- Po celém světě má miliony uživatelů
- Produkty Herbalife nejsou léky

nv (Čt, 31. 7. 2014 - 20:07)

Tehdy ještě to bylo...Doporučuji přečíst si alespoň něco o Multi Level Marketingu. Záměna s podvodnými hrami typu "letadlo" bývá častým omylem. Pomocí MLM obchoduje více firem, nejenom Herbalife.

Reklama

Přidat komentář