Reklama

Pharmatex

Lenka (Po, 22. 11. 2010 - 12:11)

Prodam 2ks Pharmatex krem. Cena 100Kc /ks + postovne. Expirace 05/2011.
Prodavam, protoze uz nevyuziju.
Kontakt: [email protected]

Jinak s kremem mam lepsi zkusenosti nez s globulkama, neni treba cekat nez se rozpusti, je to rychlejsi a efektivnejsi, navic globule mely trochu divny zapach, krem ne (jedine negativum kremu: je ho v jedne davce celkem dost, takze se obcas stalo ze po styku obcas vytekl na prosteradlo). Pri dodrzovani pravidel (mydlo atd..) je spolehlivy - zkusenost 2 roky, me kamaradky dokonce dlohodobe bez nasledku.

Dee (Po, 18. 10. 2010 - 08:10)

prodám Pharmatex [email protected]

Anita (Ne, 10. 10. 2010 - 13:10)

Ahoj holky, pročítala jsem...Ahojte baby. ja som pharmatex globule pouzivala pol roka.Dala som si ho asi pol hodinu, alebo hodinu pred pohlavnym stykom. potom som sa osprchovala len vodou.Na pharmatex ma upozornila jedna moja kamaratka.Ja viem, ze je to trochu neprijemne a aj trochu komplikovane,ale co uz s nami ktore nesmieme hak. mozme byt radi, ze vôbec nieco take na trhu je.A mozno casom ten pharmatex aj nejako zdokonalia,Drzme si palce. majte sa.

Mia (So, 9. 10. 2010 - 09:10)

Ahoj holky, pročítala jsem materiály, které mají na slovenských stránkách Pharmatexu a v jedné jsem se dočetla, že při klinických studiích párům doporučovali zvhlčit před zavedením globuli, aby je nepálila. Globule pak pálili pouze dva páry, které nezvlhčovali. Nezkusíte to některá? My používáme krém, který mě pálí méně, globule pálili hodně, tak se mi nechce kvůli tomuhle experimentu kupovat celou krabičku globulí. Ptala jsem se na to doktora na Pharmatexu.cz, ale odpověděl jen, že o této studii nic neví.
Dančo: tak třeba manželovi krém jen vysuší kůži, nepomohlo by namazání po omytí nějakým hypoalergením krémem, třeba jemnou vazelínou nebo měsíčkovou nebo heřmánkovou mastí? Něco takového tu nikdo nepsal, tak s tím asi ostatní nemají problém. Ale není vyloučené, že to třeba může být mírná alergie. Jestli vás ale krém nepálí, tak by asi neměla být...

Danča (Ne, 3. 10. 2010 - 16:10)

Ahoj holky, asi před necelým měsícem jsme začali používat s manželem Pharmatex krém (jen tak mimochodem, antikoncepce, která by sama o sobě nebyla spolehlivá tak, aby se kombinovat musela, by byla tak trochu na dvě věci, ne, to by se mohlo používat jen to druhé, s čím jí kombinujete? Ale o tom psát nechci.) Teď mi manžel řekl, že se mu na předkožce dělají takové malé bolavé prasklinky. Nemá partner některé z vás po použití podobný problém, nebo je příčina jinde? Nikdy předtím manžel ale podobné problémy neměl. Předem díky za radu.

Monika (Pá, 1. 10. 2010 - 22:10)

No ja nevim jak ostatnim, ale me docela vadi to, ze se nesmim umyt po sexu. Teda jinak si neumim vysvetlit pojem vaginalni vyplach...a to ze nesmim pouzit mydlo, to mi taky uplne nevyhovuje.

Eve (Po, 27. 9. 2010 - 15:09)

Zdravim všechny, neví někdo nebo je tu někdo, u koho došlo k selhání Pharmatexu i před dodržení postupu použití? Děkuji

monika (Út, 21. 9. 2010 - 11:09)

hledám maminky, které si chtějí přivydělat zájemkyně pište na mail [email protected]

Anita (Út, 21. 9. 2010 - 10:09)

No já jsem našla slovenskek...Ahojte baby ja som so Slovenska a Pharmatex globule som si kupila v pondelok v piatok mi ich objednali a v pondelok som ich uz mala bez problemov, staci poziadat v lekarni nech vam ich objednaju a zaruku maju do decembra 2012.

Ivco (Čt, 5. 8. 2010 - 18:08)

vrat se o kus dal v diskusi,je to to stkorat popisovane!!!!!!!!! ano krem je jinak super,,procti si diskusi zpet,vazne!!!!

Ivča (Čt, 5. 8. 2010 - 12:08)

Prosím o radu...ze ZD nemůžu brát HA a doktorka mi poradilo pharmatex, ale kondom s přítelem nechceme, docela mi vadí a tak sem se chtěla zeptat jestli máte někdo s krémem zkušenosti, zda se na něj můžu spolehnout. Děkuji

Anička (St, 4. 8. 2010 - 11:08)

Nemám s tím dobré zkušenosti. I když byla globule zasunuta podle návodu dost daleko, nějakou dobu po sexu ze mě vytékal bílý sajrajt. Navíc mi kamarádka říkala,že jak to používala ona, rozpuštěná globule jí způsobila svědění a mě se to jen potvrdilo. A mě to rozhodně moc nevonělo... Patentex byl mnohem lepší a bez vůně.

Rybi (Út, 3. 8. 2010 - 11:08)

Nabízím balení Pharmatexu. S mužem jsme se rozhodli pro miminko a z celého balení (1O globulí) jsem "spotřebovala" jen jednu. Tak se v případě zájmu ozvěte na [email protected] (jsem z Olomouckého kraje)

ahooj (Ne, 25. 7. 2010 - 23:07)

Chcem sa vás spýtať či keď žena začne vlhnúť alebo ejakulovať nezníži sa účinok pharmatexu?

pharmatex (Čt, 22. 7. 2010 - 11:07)

Mě Pharmatex doporučila moje gynekoložka, jelikož nesmím brát HAK. Kupuji si globule a používáme se s partnerem při každém styku,někdy s kondomem, někdy bez a zatím vždycky byl přípravek spolehlivý. Má i jemnou příjemnou vůni...nám vyhovuje.

ahoi (Út, 13. 7. 2010 - 08:07)

Jelikož nemůžu brát HA a kondomy nám oběma s partnerem (upozorňuji že stálým a jediným) začínají vadit - u mě po každém styku svědění a pálení i při použití lubrikantu -, rozhodli jsme se pro pharmatex. Zatím tomu úplně nevěříme, takže soulož přerušujeme. Používám globule, krém jsem zkusila jednou, sice je příjemnější a hezky voní, ale zdá se mi ho moc ( vytéká, a v příbalovém letáku zmiňovaná "intimka" rozhodně nestačí). Blogule se rozpustí opravdu do těch 5 minut, a sex je konečně mnohem intenzivnější a osobnější. Pharmatexu dávám +

Mia (Ne, 11. 7. 2010 - 10:07)

Ahoj Ájo, kondom používat můžeš, protože je na něm pouze malé množství lubrikantu, které Pharmatex neovlivní. Můžeš si pročíst poradnu na pharmatex.cz, najdeš tam spoustu informací ohledně Pharmatexu přímo od gynekologa. Jinak tleskám tvému zodpovědnému přístupu. A je to určitě tisíckrát lepší, než si tělo huntovat hormony, to mi věř;-)

Ája (So, 10. 7. 2010 - 13:07)

Dobrý den. Můžu používat včetně Pharmatexu i kondom? Je mi teprve 15. Hormony brát nemůžu a bojím se spoléhat jen na Pharmatex. Na internetu jsem četla, že se nesmí používat lubrikační gel. Můžu tedy používat i kondomy, když jsou také nalubrikované? Děkuji za odpověď.

for jani (Čt, 17. 6. 2010 - 21:06)

zkus glubulky ty sou v tomhle lepší:-)

jani (Ne, 13. 6. 2010 - 10:06)

ja si kupuji globulky a jsou...O Pharmatexu uvažuji,ale mám strach, jestli ze mě pak nebude něco moc vytékat a zda to pozná partner. Vzhledem k tomu, že nemám stálého bych to nějak nechtěla s ním řešit a tohle se mi zdá jako dost diskrétní řešení...

Reklama

Přidat komentář