Reklama

Normální výtok, kalhotky a svlékání před sexem

D (So, 10. 11. 2007 - 07:11)

Kamile, takže podle několika svých partnerek posuzuješ to, co normální je a co není? Bez odborných znalostí? To si docela troufáš. Já taky nepíšu, jak má správně fungovat "normální" penis. Nejsem totiž lékař. Ale vzhledem k tomu, že mi lékař řekl, že to běžné je, tak to i za běžné považuji. A rozhodně se nevyptávám všech kolemjdoucích, jestli intimky denně používají, takže tohle nevím. Ale ty to asi děláš, když už máš svůj názor, že?

Kamil (So, 10. 11. 2007 - 03:11)

No myslim, ze k teto diskuzi byste si mela prizvat zde slovutneho Mrdana :)

Nezkušená (So, 10. 11. 2007 - 02:11)

Pane kundologu,v mojí buchtičce neustále nějaký sekret úřaduje a chytnu-li do ruky vlhkého hada,řídne a množí se.
Vzrušovalo by mě k zešílení,kdyby každý chlap olízal moje kalhotky,nebo slipovou vložku a všechno spolkl,pak mi ho tam šoupnul,provlhčil mi jí svojí šťávou a vylízal dosucha,potom znovu zasunul a důkladně vycákal,dodělal a dokonale milimetr po milimetru uklidil,ale musel by se o tu laskominu průběžně podělovat.Kdysi jsem jednomu týpkovi schovávala každou mnou použitou vložku a kalhotky,jen přivoněl,přejel si s tím po ptákovi a pocákal ten poklad,utřela jsem to do jeho trička a půjčila si ho domů jako masturbační pomůcku,nebo jsem ho musela mít co nejblíž u sebe při šukání s jiným chlapem,proč jsou ti samci dnes až příliš "normální"?

Kamil (So, 10. 11. 2007 - 01:11)

Proc ta hloupa ironie?
Pochvu nemam a take nemusim mit na to abych vedel, ze z zenske pochvy neustale netece mazlava takutina, to se na me nezlobte.
Ja netvrdim, ze se to nekterym divkam a zenam nedeje, proste teda takove jsou, ale vseobecne vzato to proste normalni neni.
Zrovna tak si myslim ze drtiva vetsina zen neustale nechodi s vlozkou v kalhotkach. Zrejme taky proto, ze z nich neustale netece mazlava tekutina.
Tim se nikomu nevysmivam a neni treba me za muj nazor napadat a zesmesnovat jenom proto ze z nekoho neco neustale tece.

Návštěvník (So, 10. 11. 2007 - 01:11)

I při dlouhodobém vztahu poznáš prd.

huuva (So, 10. 11. 2007 - 01:11)

ajeje.pan KAMIL ma taky pochvu?
:))

Kamil (So, 10. 11. 2007 - 01:11)

Gynekolog nejsem a byt jim nemusim na to abych vedel, ze zdrava pochva neustale neprodukuje mazlavou tekutinu. Na to koneckoncu staci jen intimne poznat nekolik zen a mit s nimi dlouhodobejsi vztah.

Návštěvník (So, 10. 11. 2007 - 00:11)

Kamil?Leda tak kundolog amatér.

Návštěvník (Pá, 9. 11. 2007 - 08:11)

Kamile, ty jsi gynekolog, že tad dobře rozumíš, jak má fungovat pochva?

Kamil (Pá, 9. 11. 2007 - 00:11)

Jeste dodatek: takze F ta ze ktere neustale neco netece ani nekeca a naopak NENI nemocna. Je samozrejme pochopitelne ze diky tve zkusenosti neustaly vytok povazujes za normalni a divis se opaku. Nepocitam samozrejme zvysenou vlhkost pri ovulaci nebo pri vzrusenim ktere samozrejme muze byt bez ciziho zasahu.

Kamil (Pá, 9. 11. 2007 - 00:11)

Mila F, "prirozene prostredi" zadnou "mazlavou tekutinu" v pochve neustale nevytvari. Proc pak vzrusovat zeny predehrami a mazlenim, aby zvlhly a byly pripravene na pohlavni styk, kdyby v pochve neustale mely "mazlavou tekutinu"?
Normalni pochva je v podstate sucha a snazit se nenadale a bez pripravy do ni vniknout je bolestive. Takze verim, ze ve vasem pripade trpite nejakym neustale vytekajicim mazem, ovsem normalni a zdrave to neni.

Milada (Čt, 8. 11. 2007 - 21:11)

No, já si vždy myslela, že spodní prádlo se nosí kvůli tomu, kvůli čemu zde slečny nosí slipové vložky. Je to pouze obchodní trik, jak z přehnané hygieny zblblé ženské zase obrat o peníze. Za chvíli se vyrukuje s nějakými tampony, vhodnými pro nošení i mimo menstruaci. Zažila jsem holčinu, co byla tak vystresovaná z neutuchající kampaně proti přirozenému ženskému výtoku, že do sebe cpala óbéčka na sucho. Taky to pěkně odnesla, chudinka.

F (Čt, 8. 11. 2007 - 11:11)

Ktera rika, ze z ni "nic netece" bud keca nebo je nemocna. Prirozene prostredi v pochve proste vytvari "mazlavou tekutinu", ktera se obnovuje a tudiz ta "stara" musi ven. Zvyseni tzv.vytoku je take zpusobeno hormonalni antikoncepci, ktera tvori hlen, pres ktery se ty spermie nedostanou a ten taky musi za nejakou dobu ven.

D (Čt, 8. 11. 2007 - 09:11)

Tak já slipovky nosím denně. A přiznám se, že ze mě něco teče. Mám neustále výtok, který se mění podle cyklu. Samozřejmě, že mě dělali testy na gyndě, ale všechny vyšly v pořádku. Prostě některé ženy jsou vlhčí. Vy, které jste suché, to prostě nepochopíte, takže vám příjde divné tu slipovku nosit.

Jana (Čt, 8. 11. 2007 - 09:11)

Re: "Snad je normalni nosit slipovky, ne??????? "

No holky teda ze mne nic netece a nevim, proc bych mela nosit slipovky. Kalhotky mam ciste a nevidim duvod pro bych je mela porad nosit. Me je jedno co nosite ale pripada mi trochu divny mit nepretrzite mezi nohama vlozku.

Návštěvník (Čt, 8. 11. 2007 - 07:11)

Proboha, co resite? Snad je normalni nosit slipovky, ne??????? Opravdu obcas hodne uhozena temata.....

Gabča (Čt, 8. 11. 2007 - 07:11)

No to jste me teda pobavili...
Netece ze me nic,jen je to pro prijemnejsi pocit.Proc se treba vyrabeji ruzne intimni hygienicke kapesnicky?
To navic nejsou vlozky,ale opravdu jen milimetrovny prouzecek, nekdy do tang nekdy normal.Je to pak uz zvyk.Gynekolozce jsem to rikala a videla to jako normalni vec.

Návštěvník (Čt, 8. 11. 2007 - 02:11)

Asi je pořád nadržená a hodně vlhčí.

Návštěvník (Čt, 8. 11. 2007 - 01:11)

Proboha Gabo co z tebe porad tece ze si 2x denne musis menit vlozky? To se na me nezlob ale to normalni neni.

Gabča (St, 7. 11. 2007 - 14:11)

Ja nosim kazdy den slipove vlozky, nekolikrat denne si je menim a vzdy mam pocit,ze mam ciste pradlo.Nekdy i vonave.Podle me je to dobre udrzovadlo hygieny i kdyz to vyjde dost draho,ale kdyz si clovek zvykne tak ani ranu.Oni je taky asi kvuli tomu vyrabeji...

Reklama

Přidat komentář