Reklama

TAJEMNO - Paranormální jevy.

pane (Po, 29. 5. 2017 - 22:05)

O to nemám nouzi.Já...Karle,prosím můžete mi odpovědět,zda jsou ty síly v našem časovém pásmu a nebo oni čas již nepojímají,děkuji za odpověď

„Další droga ve (Po, 29. 5. 2017 - 12:05)

„HNUTÍ New Age — nejnovější příspěvek k naší dlouhé historii podivných duchovních módních vln a všeléků — vyvolává směs posměchu a rozhořčeného znepokojení. Není to pouze degradace zbožnosti, ale také bezostyšná komercializace — ty vzbuzují podezření, že zde dochází k rozsáhlému náboženskému podvodu . . .
Hnutí New Age se snaží spojit meditaci, pozitivní uvažování, léčení vírou, . . . mysticismus, Jungovskou psychologii, biologickou zpětnou vazbu, mimosmyslové vnímání, spiritualismus, . . . evoluční teorii, Reichovu sexuální terapii, starověké mytologie, . . . hypnózu a libovolný počet dalších technik určených k prohloubení uvědomění, včetně prvků, které si vypůjčilo od významných náboženských tradic . . .
New Age se stalo náhradou za náboženství, a to svědomí uklidňuje, místo aby ho to jitřilo. Ústřední naukou New Age je, že není důležité, v co věříte, pokud vám to pomáhá. ‚Pokud tomu věříte, je to pravda‘ — to je slogan New Age . . .

Kulty New Age e (Po, 29. 5. 2017 - 12:05)

MacLainová, New Age a Ramtha
„DUCHOVNÍ dimenze existuje, i když ji nemůžeme vidět nebo změřit v lineárních pojmech. Existuje vyšší realita než naše ‚vnímaná‘ vědomá realita. Tento přístup se nazývá nový věk myšlení. Nový věk uvědomění . . .
Navštěvovala jsem známá média, která zprostředkovávala spojení s průvodci z duchovního plánu. Navazovala jsem vztahy s těmito ‚entitami‘ . . . Jeden z nich se prohlásil za Rathmu Osvíceného. Můj vztah k Rathmovi byl velmi hluboký . . . Řekl, že měl jedno vtělení za časů Atlantidy a v tom životě dosáhl dokonalé realizace . . . Dívala jsem se Rathmovi do očí a slyšela jsem se, jak říkám: ‚Nebyl jsi můj bratr při svém atlantském vtělení?‘
Z očí mu . . . vytryskly slzy. ‚Ano, moje milá,‘ řekl ‚a ty jsi byla můj bratr.‘“
MacLainová dále říká: „Základem jeho duchovní výchovy bylo sdělit nám pravdu, že my jsme Bůh. Byli jsme schopni stejného poznání jako on.“ — Tančit ve světle od Shirley MacLainové.
Srovnejte to s 1. Mojžíšovou 3:5, kde had (Satan) lživě řekl Evě: „Bůh totiž ví, že v ten den, kdy. . . pojíte, se vám zcela jistě otevřou oči a zcela jistě budete jako Bůh a budete znát dobré a špatné.“ Ti, kdo touží po božském schválení, se musí vyhnout jakémukoli kontaktu s ničemnými a podvodnými duchovními bytostmi. Mojžíšův Zákon prohlašuje: „Neobracejte se k spiritistickým médiím a neraďte se s těmi, kteří z povolání předpovídají události, abyste se jimi neznečistili. Já jsem Jehova, váš Bůh.“ — 3. Mojžíšova 19:31.

muze to byt i n (Po, 29. 5. 2017 - 12:05)

Stoupenci New Age tvrdí, že dobré zdraví lze získat mimo oblast konvenční medicíny. „Místem, kde se většina lidí poprvé setkává s koncepcemi New Age, je svět alternativní medicíny,“ říkají britské noviny The Herald. A lidé vyhledávají ty nejneobvyklejší metody. Australský veterinář a spisovatel Ian Gawler například naznačuje, že rakovinu je možné léčit meditací. Mezi další léčitelské metody, které jsou všeobecně spojovány s New Age, patří astrologické diagnózy, aurální analýza, hypnoterapie, psychická chirurgie a léčba minulými životy. Tyto léčitelské metody jsou často prosazovány ve specializovaných časopisech, které pojednávají o zdraví, přírodních léčivých prostředcích, vitamínech, cvičení a výživě.

Fido (Po, 29. 5. 2017 - 10:05)

duch,ale rozbíjí rád malé...To je úplná nádhera, naprosto přesvědčivý důkaz o "věcech nadpřirozených" - asi by mě moc zajímalo to všechno sledovat. Samozřejmě to svoji příčinu má, to už nejde bagatelizovat, ale nějakou "chladnou technikou" se to nevysvětlí. Ani pouhá energie - poltergeist - to není; navíc je tu svědectví chování psa. Zvířata jsou na tyto věci citlivější a reagují neomylně - to se právě v případu té mojí kamarádky nestává: jejich fena retrívra zůstává vždy zcela klidná a hledí si svého.
Díky za popis (nejradši bych vás navštívil :-)).

Karel (Po, 29. 5. 2017 - 09:05)

O to nemám nouzi.Já paranormální jevy přitahuju,dokonce mne lidi používají jako médium přenosu.
Dokonce jsem zdá se napojen i na síly i ze záhrobí.Teď nemám namysli paranormální zprávy na čt,které mne již mnohokrát přesvedčili,že též mají napojení na daslší rozmer paranormálních jevů.Kolikrát jdu,neznám človeka a on se mi vysmívá,protože je napojen na záhrobí.

Mandy (Po, 29. 5. 2017 - 06:05)

ověřitelných důkazů ve...Díky za zajímavý příspěvek. Tohle téma mě zajímá, přivítám jakékoliv další informace.

máňa (Ne, 28. 5. 2017 - 23:05)

NEW AGE,a jeho stoupenci,si...má taky v sobě tajemno a nadpřirozeno,určitě patří do diskuse,hy,hy

Paul (Ne, 28. 5. 2017 - 20:05)

Nadšenci pro New Age...NEW AGE,a jeho stoupenci,si vybrali a vykradli staré nauky jako joga,samanismus,chikung,taichi atd.
Vybrali si z těchto starých nauk jen to co se jim líbilo,a ostatní nahradili domněnkami,co je správné...Tak vznikaly a vznikají nesmyslné a škodlivé novotvary,které doplnují jen spekulacemi,meditační hudbou a kouření marjány.

sdf (Ne, 28. 5. 2017 - 12:05)

ověřitelných důkazů ve všech případech a trvají na tom, že většinu spatřených UFO (neidentifikovaných létajících předmětů — z anglického: unidentified flying object) lze vysvětlit přirozeně. Tvrzení o únosech rádi odsouvají do neprozkoumaných oblastí narušené lidské psychiky nebo psychologických a náboženských potřeb.
Jeden vědeckofantastický spisovatel poznamenal: „Puzení zkoumat tyto věci a věřit v ně je téměř náboženské. Mívali jsme bohy. Nyní chceme cítit, že nejsme sami, že nad námi bdí ochranné síly.“ Některé zážitky s UFO navíc páchnou spíš okultismem než vědou.
Mnoho vědců však svým způsobem věří v „návštěvníky“. Vidí, jak je nemožné, aby život na Zemi vznikl náhodou, a tak tvrdí, že sem musel být zanesen z vesmíru. Někteří říkají, že jiné bytosti osely naši planetu životem tak, že sem poslaly rakety naplněné jednoduchými bakteriemi. Jeden dokonce naznačil, že jiné bytosti před věky navštívily naši planetu a život náhodně vznikl z odpadků, které tu nechaly! Někteří vědci činí závěry z toho, že jednoduché organické molekuly jsou v kosmu celkem běžné. Je to však skutečně důkaz pro náhodný vznik života? Je železářský obchod důkazem, že se tam musí náhodně sám smontovat automobil?

sdf (Ne, 28. 5. 2017 - 12:05)

Nadšenci pro New Age zřídka sami sebe považují za stoupence tohoto hnutí. Výraz „New Age“ je v podstatě používán převážně ve sdělovacích prostředcích. Dnešní knihy, prodejny, semináře a školicí programy New Age se tomuto označení často vyhýbají. Časopis Library Journal uvádí, že „přehnaná pozornost sdělovacích prostředků koncem osmdesátých let vedla k negativní odezvě na okrajové prvky v New Age (UFO, zprostředkovávání spojení s duchy, křišťály atd.); to se odráží ve skutečnosti, že velké vydavatelské podniky . . ., a dokonce vydavatelská zařízení New Age ve stále větší míře označení New Age opouštějí“. Mnozí lidé tedy mohou být pod vlivem New Age, aniž si to vůbec uvědomují.

Valšíčková (Čt, 25. 5. 2017 - 13:05)

já například nemám ráda dárky vůbec a nejsem sama,vždy říkám rodině ať si něco koupí sami, mám v tomto ohledu docela krutý názor,nechci od nikoho nic,co si nekoupím sama,mi nic neříká a doma to ani nechci,uznávám pouze vyrobené dárky ručně a nejlepší je,když to vyrobí děti ,to není okázalé a je to čistá energie,ale koupit někomu krávovinu,jen ,protože mám narozeniny,v žádném případě,kruté???Ne,kruté je to,když to není z lásky a to je málo kdy.

keer (St, 24. 5. 2017 - 11:05)

ano,určitě ano,je jeden recept,namočit přes noc zlato do vody se solí,to zneutrali.veškerou energii,tato očista se provádí i u zlata,které nosil nemocný člověk,je prokázané,že zlato a nejen to na sebe"bere"různé negace,tohle je prastarý recept starých Keltů,očista vodou a solí i železo,platinu,měděné předměty a jiné věci,často je věta,ten prstýnek mne na ruce tíží a nebo si lidé zlato sundavají aniž ví proč,prostě to tak cítí.

Tak (Út, 23. 5. 2017 - 15:05)

duch,ale rozbíjí rád malé...to slyším poprvé,že někdo i nachází nějaké předměty,to je úplně k nevíře.22.16 protože ze zastavárny nevíte,kdo byl poslední majitel.To chce na 100% ten náramek vyčistit a třeba řádně propláchnout vodou,pak by se to třeba nedělo.Je to stejné jako když se nastěhujeme do nového bytu,vždy se má hned vymalovat.

Lucie (Po, 22. 5. 2017 - 22:05)

brala jsem ho jako milou věc...reaguji na disk,dárek slon,mám podobný příběh,který se mi stal ,jednalo se o náramek,po zapnutí na ruku,jsem cítila tíhu,bolest ruky,negat.pocit úzkost,po odepnutí nic,byl zlatý a tak jsem ho nevyhodila,mám ho v krabičce a nedá se nosit,kamarádka mi ho koupila v zastavárně,protože jsem byla smutná že jsem ztratila svůj,chtěla mi udělat radost

náš (Po, 22. 5. 2017 - 21:05)

duch,ale rozbíjí rád malé věci,někdy pustí i vodu,opravdu je v domě energie,také mu říkáme,nech toho,nebo pojď se s námi koukat na film a on se uklidní,jsme na něj hodní,ale někdy je vlna jeho negace znatelná a musíme dva dny počkat,než se doslova uklidní,náš pes ho i vidí,začne na něj štěkat do prázdného prostoru,je to často,jak říkám potom nastane období klidu,někdy i 2 měsíce,to cítíme,že u nás prostě není,je zajímavé,že to byla tragédie,která se v domě odehrála,ty schody nevyběhnete,kdo jde rychleji,ta energie ho zbrzdí,tam je to nejznatelnější,máme to jako kur.domu a kdo k nám přijde nechápe,proč se schody nedají vyběhnout,po pravdě ani já to nechápu,sice říkáme té energii duch,ale na duchy nevěříme,jen na toho našeho,třeba slyšíme stále po těch schodech chodit kroky,to je velmi často,když už je to nesnesitelné,někdo mu řekne,že má být ticho a on poslechne,v podstatě vždy poslechne,ještě u nás nacházíme věci,které nejsou naše,jsou to třeba kameny na posteli,vždy jsou to malé věci,těch předmětů mám už plnou misku,klíčenka,staré peníze-mince,malé hodinky,máme z toho už legraci,jedná se o starší věci,ne starožitnosti r.1970-až 80,většinou je nacházíme na ustlané posteli,tolikrát jsem chtěla racionální vysvětlení,ale nikdo na nic nepřišel,proč se to děje,b.majitelka nám toho moc neřekla

Ano, (Po, 22. 5. 2017 - 09:05)

brala jsem ho jako milou věc...souhlasím.

Ano, (Po, 22. 5. 2017 - 09:05)

Moje kamarádka má rovněž...u televizoru dálkové ovládání,to mě napadlo hned a tak jsem ovladač dala pod polčtářek a světe div se,stejně se sám zapnul.Nepřičítám to ale duchům,ale asi nějaký zkrat,dnes mi to už nedělá.

Fido (Po, 22. 5. 2017 - 01:05)

cítíte,že se...Moje kamarádka má rovněž zkušenosti s duchem (popsal jsem to tady na Doktorce nedávno v diskusi Halucinace), její zážitky se od těch vašich trochu liší - on se vlastně prostřednictvím nějakých předmětů neprojevuje. Když ho ta kamarádka zahlédne nebo uslyší, řekne mu mírně třeba "Tak jsi zase tady? Chceš něco?" U vás tam může být souvislost třeba s tím učitelem, jak jste se zmínila; v našem případě se na nic z minulosti nepřišlo.
Jinak technické projevy (samovolné zapínání elektrických zařízení) se těžko prokazují - u televizorů to dokáže způsobit dálkové ovládání, u lampičky jsem při opravách zase občas narazil na vychýlenou pružinku uvnitř vypínače.

ne (Ne, 21. 5. 2017 - 22:05)

se ten slon nelíbil a...brala jsem ho jako milou věc od kamarádky i když byl slon trochu nevkusný,na to já nehraji,mám jiné dárky kýče od různých lidiček,kamarádů a některé jsou daleko nevkusnější,tohle bylo prostě zlo,věc plná zla,jsem šťastná,že je z fuč,když o tom přemýšlím víc,člověk,když se mu něco nezdá,nemá dobrý pocit,měl by více naslouchat intuici nikomu se nezpovídat a zbavit se toho,už to dělám,naslouchám si..

Reklama

Přidat komentář