Reklama

Milovanie s plnostihlou

franta (So, 24. 2. 2007 - 13:02)

Tak to je fakt hnus ta připosraná baba v tangách.

Nyknejm (So, 24. 2. 2007 - 13:02)

Nedostupné, nemyté baculky, neschopné dodělat to, co žačly, opravdu nejsou moje parketa, Pavle L. :-))
A při představě, že moje asistentka v kanceláři by si neumyla zadeček po vykonání velké potřeby, mi způsobuje v místech někde kolem žaludku efekt jízdy na horské dráze.
Ale samozřejmě proti gustu...

Pavel L. (So, 24. 2. 2007 - 13:02)

To Nyknejm: Moje žena dělá v kanceláři. A koupeme se dvakrát denně! Ráno vlažnou, v létě studenou vodou. Krásně to osvěží celé tělo. Večer teplou, před milováním se někdy koupeme spolu. To omývání se po stolici je u nás normálka, ale v práci to prostě fakt NEJDE! Viděl jsi někdy záchody v kanceláři? Normální kabiny a umyvadla, nic víc, nic míň. O nějakým bidetu nebo sprše si můžeš nechat jenom zdát. Sice dost pomůžou takové ubrousky vlhčené gelem, ale na pořádné umytí to stejně nemá. Jinak moje žena nenosí žádný "bomby", normální kalhotky a má je samozřejmě úplně čistý. Mně se hlavně líbí když je to jemná látka.
On totiž sex není jen o tom hned všechno odhalit. Mně se třeba moc líbí když mě svlíkne úplně, sama si schválně sundá jenom sukni a nic víc. A hraje si na nedostupnou. A třeba mi ho vezme do pusy, v nejlepším se sebere a odejde do koupelny. Tohle miluju! Samozřejmě to všechno skončí krásným milováním. Ale tomuhle nejspíš zase nerozumíš Ty. Tak ze sebe nedělej chytrýho.

Nyknejm (So, 24. 2. 2007 - 11:02)

pro Pavla L.
Musím říct Pavle, že tvým příspěvkem jsem poněkud silně šokován. Vůbec ne pro tvou zálibu v silnějších ženách ale proto, že pro tvou ženu není samožřejmostí základní hygiena, cituji:
"Ona mi to vysvětlila, že s tangama jsou hlavně strašný komplikace, že se na to musí pořád myslet. Hlavně mýt si zadek po každé stolici, jenomže to v práci prostě nejde. A že se může snadno stát "malér"...."
Potom se tedy vůbec nedivím, že ti erotické prádělko, které daleko více odhaluje, než zahaluje, zdaleka "nevoní". Nikdy by mne nenapadlo, že některé ženy nosí "bomby" proto, aby se nemusely tak často mýt. Z toho je mi opravdu tak trochu (spíše víc než trochu) nevolno.
To tvá žena dělá prodavačku ve stánku u asiatů, že si nemůže po použití wc důkladně umýt všechny partie?

Návštěvník (So, 24. 2. 2007 - 01:02)

...parada!!

Jakub (Pá, 23. 2. 2007 - 23:02)

Jo to beru ... a kde to bude? :)

Annie (Pá, 23. 2. 2007 - 23:02)

176cm, 92kg....nechcete se panove seznamit?

Jakub (Pá, 23. 2. 2007 - 23:02)

:-)

ninka (Pá, 23. 2. 2007 - 22:02)

Já na soutěž Miss někdy taky koukám, ale víš mě ti snad ani nenapadlo sledovat, která je hubenější, jejich postavy se mi moc líběj, prostě štíhlí holky jako proutek, ale hodnotím je jako celek, můžu ti říct, že někdy se musím až smát jaká ošklivka se tam dostane a pak jí teda nepomůže ani super postava. Mě je totiž někdy líto i hubenejch holek, když jim lidi nadávaj, že jsou anorektičky apod. Bože někdo za to prostě nemůže jak je štíhlej a rád by měl třeba 5 kg navrch a věřte, že jim v tu chvíli není zrovna do smíchu. Píšu to proto, že jsem bývala taky štíhlá, ale nikdy ne vychrtlá, i já jsem slýchala ošklivé poznámky a nejčastěji od závistivých kamarádek a moc to bolelo

Jakub (Pá, 23. 2. 2007 - 22:02)

A baculky zbožňuji též :-)

Pavel L. (Pá, 23. 2. 2007 - 22:02)

K těm modelkám-já jsem je nechtěl urazit, mně se spíš nelíbí že se na soutěže Miss apod. preferujou jenom hodně štíhlý holky. Podle mě to s holkama strašně manipuluje, snaží se je napodobovat a zbytečně si ničí zdraví (anorexie).
Ty tanga si Blanka jednou dokonce koupila! Jenom tak na vyzkoušení. A mě se ty normální kalhotky na ní líbily víc než ty tanga. Ona mi to vysvětlila, že s tangama jsou hlavně strašný komplikace, že se na to musí pořád myslet. Hlavně mýt si zadek po každé stolici, jenomže to v práci prostě nejde. A že se může snadno stát "malér". Ale-jednou jsme se šli spolu koupat a ona uviděla u rybníka chlapa v tangách. Měla tehdy co dělat, aby se nezačala nahlas smát.

Jakub (Pá, 23. 2. 2007 - 22:02)

Nahatou nahatou ... tu já mám nejradši :-)

ninka (Pá, 23. 2. 2007 - 22:02)

Pro Pavlíka: mě se třeba moc líbí, jak mluvíš o svý ženě, to je opravdu moc hezký a je fajn, že ji máš rád, ale zase jak jsi napsal, že kam se za ní hrabou vychrtlý modelky, to jsi zase urazil někoho jiného, mě se nelíbí, že si někdo může myslet, že bejt přitažlivá, štíhlá = blbá a neschopná, to přece vůbec není o postavě. Jo jinak k tomu prádlu, já jsem silná a mám ráda krajkové prádlo a hezké podprsenky, ale rozhodně bych si na sebe nevzala tanga a nějakou pidi zařízlou podprdu, nestydím se říct si o větší velikost, protože pak to opravdu vypadá dost směšně. Tanga se na silné ženy fakt nehodí

Kačnka (Pá, 23. 2. 2007 - 22:02)

Pavlík má pravdu! Hlavně se dá dobře ušetřit na spodním prádle. Na co vyhazovat peníze za drahý zančkový tanga nebo podvazky. Když je někdo přitažlivej a sexi tak v býlích spodárech to má svoje kouzlo !

Nyknejm (Pá, 23. 2. 2007 - 22:02)

No Pavle, ono je prádlo a "prádlo". Samozřejmě se nemusí krajky líbit každému ale on je také obrovský rozdíl mezi prádlem z tržnice a kvalitním značkovým prádélkem. Ale pokud jsi na bavlnu a pořádné "bomby", nic proti... :-))

Standa (Pá, 23. 2. 2007 - 22:02)

Kulatý břicho na ženský je humáč. To si rovnou vrzni s těhotnou.

Pavel L. (Pá, 23. 2. 2007 - 22:02)

Nevím, ale mně se prostě ty všelijaký kalhotky s krajkama a nevím čím ještě nelíbí. Mně přijde žena nejvíc sexy buď v těch normálních bílých, nebo potom už nahá. Ty krajkový mi připadají spíš takový staromódní....:):):).

Jakub (Pá, 23. 2. 2007 - 22:02)

Je to krásné ... to já rád :)

Emotioner (Pá, 23. 2. 2007 - 22:02)

Partnerka je plnoštíhlá, ale ne tlustá. Prostě pevná ženská. Miluju, když jí při sexu můžu mačkat a líbat kulaté bříško. Měří 160, váží 60kg, to je v pohodě.

Kačenka (Pá, 23. 2. 2007 - 22:02)

Jé Pavlíku ! Konečně tady někdo píše tak hezky a hlavně normálně !

Reklama

Přidat komentář