Reklama

Milovanie s plnostihlou

Návštěvník (So, 24. 2. 2007 - 15:02)

Ty ještě i špatně vidíš Nyknejme ... Já přesně uvedl 2 příklady k té nadměrné hygieně, tak se nauč číst a reagovat nezkresleně :-) Slovo bidet jsem nezmínil, máš divokou fantazii :-)

Nyknejm (So, 24. 2. 2007 - 15:02)

Já jsem vůl, mám blbý názory a ještě je cpu slušným lidem.....

Nyknejm (So, 24. 2. 2007 - 15:02)

Téma zní poněkud jinak, Franto. Pro jistotu tapetuji doslova - "Milovanie s plnostihlou".
Možná uděláš lépe, když sbalíš svého kolegu (taky)Nyknejma a půjdete se vzájemně ukájet někam do soukromí. :-))

Nyknejm (So, 24. 2. 2007 - 15:02)

Pokud vnímáš používání bidetu jako "nadměrnou hygienu" anonyme, pak bych - být tebou - nikoho neozačoval hloupým a naivním.
Právě jsi se v mých očích pasoval do role neandrtálce se zarostlým podpažím.
Já tě samozřejmě nesoudím. Ale už prosím raději nikde nekázej o základních hygienických návycích, když sám žádné nemáš.

Nyknejm (So, 24. 2. 2007 - 15:02)

já jsem buzerant a chtěl jsem se zúčastnit, tak Franto promiň

franta (So, 24. 2. 2007 - 15:02)

hele vy Nyknejmové téma je Šukačka s tlusťoškou tak se běžte špičkovat jinam.
Já řikám macatici klidně ale nesmí mít podělanej kaďák jak ta toho jednoho co tady psal dneska že pak nechce nosit tanga.

Návštěvník (So, 24. 2. 2007 - 15:02)

Jsi asi hloupý, nebo naivní, nebo obojí :-) Prostě nadměrná hygiena také není to pravé ... A jestli jsi chtěl naznačit, že díky umývání prciny jsi vzdělanější, tak se Ti to povedlo !!! :-) Respect !!!

Nyknejm (So, 24. 2. 2007 - 15:02)

Je to vidět na první pohled, (taky)Nyknejme. :-))

Nyknejm (So, 24. 2. 2007 - 15:02)

podotýkám, že jsem vystudoval Zvláštní školu v Chánově spolu s Lakatošem

Nyknejm (So, 24. 2. 2007 - 15:02)

Koukám, že zde mám opět nějakého "pomocníka". :-))
Ač je to zcela mimo téma diskuze, jsem doslova šokován některými příspěvky (pajdavec, anonym).
V civilizovaném světě je použití bidetu naprostá samozřejmost. Důkladné omytí není jen "stálé mydlení" - anonyme, ani to není pouze záležitost "těch, co mají hemeroidy" - pajdavče.
Pravdou je, že bidet (nebo aspoň to omytí třeba sprchou) používají spíše lidé vzdělanější. Je to bohužel smutný fakt, jak je vidět, i zde se to potvrzuje.

Nyknejm (So, 24. 2. 2007 - 15:02)

pajdavče pochop, že strkat ho do umytý prdele je přijemnější než když ji máš jen otřenou papírem

pajdavec (So, 24. 2. 2007 - 14:02)

prdel po velký si musí mejt akorát ti co maj hemeroidy,ale normální a zdravý člověk,který se umí pořádně a dočista do čista utřít,tak není důvod.

Nyknejm (So, 24. 2. 2007 - 14:02)

pro Janičku- drahá Janičko, ono když se svlékne štíhlá, která má po dětech vytahané cecky, tak ono to taky nevypadá moc fajn...

pajdavec (So, 24. 2. 2007 - 14:02)

určitě si ji utřu dočista.Utírám ji tak dlouho,až je papír úplně čistý. A když je čistý papír, tak snad musí být čistá i prdel, ne?

(So, 24. 2. 2007 - 14:02)

ahojky,tak jak to tu čtu,tak je to hrozný.Každý je jiný a každému se líbí něco jiného,tak mu to přeci nebudem brát.Nesnáším ty,co dokážou jen pomlouvat a urážet ty,co nemají podle nich ty ideální proporce.Kdyby jsme byli všichni stejný,třeba hubený,jak by to tu vypadalo...Stejně záleží víc na tom jaký člověk je než jak vypadá,určitě ve vztahu.Jsem silná,to jo a přesto mne manžel miluje a i to sexy prádlo si kvůli němu oblékám,má to rád a jsem pro něj sexy ne jen kvůli tomu prádlu....a vám který nemají silný lidi v lásce(nejen ženy,vždyť chlapů s nadváhou je taky až dost)..nechte si ty svoje urážky někam jinam

Návštěvník (So, 24. 2. 2007 - 14:02)

To Ty bys měl Nyknejme přehodnotit své hygienické návyky, respektive řeči. Všeho moc škodí a to platí i u hygieny. Takže i například sprchovat se několikrát denně, čistit si uši denně zní pro jiné, jako by člověk byl skutečný hygienik a borec, ale tělo potřebuje i své prostředí. Tvou prdel tedy lituji, že ji stále mydlíš :-) a kdoví, jaké jsou ty pravé důvody ...

Nyknejm (So, 24. 2. 2007 - 14:02)

Janičko, otylky se při svém objemu a hmotnosti samozřejmě určitě potí a zadýchavají více ale pokud jsou dbalé základní hygieny (ne jako ti dva páni a jejich partnerky výše) a zvolí vhodné prostředky, kterých je dnes na trhu dostatek, není důvod, aby obtěžovaly okolí nějakým pachem potu apod.

Nyknejm (So, 24. 2. 2007 - 13:02)

Tedy Pajdavče, tvůj příspěvek raději ponechám bez komentáře. Já jsem přesvědčen, že pro civilizovaného člověka je naprosto samozřejmé, že si po použití wc omyje patřičné partie. Pokud k tomu opravdu nemá z technických důvodů příležitost (což nebude v kancelářích "civilizovaných společností" až tak obvyklé), viděl bych to aspoň na ty vlhčené ubrousky.
Nepokoušej se zde tvrdit, že si suchým papírem otřeš zadek dočista dočista. To zcela jistě ne! A jestli to myslíš vážně, měl bys poněkud přehodnotit své hygienické návyky.

Jana (So, 24. 2. 2007 - 13:02)

Když už tady někdo zmínil tu svojí nemytou manželku tak mě napadlo, jestli vám chlapům taky vadí jak se tlustější ženské hodně potí a funí. Mám v práci 2 kolegyně, obě mají určitě přes těch 80 a v když projdou kolem je to nic moc. Nemůžu říct že by se nemyly nebo nepoužívaly deodoranty ale prostě se potí jak dveře od chléva a hlavně v létě to nevypadá dobře. Taková problémy přece jenom my štíhlé nemáme i když vyběhneme schody.

pajdavec (So, 24. 2. 2007 - 13:02)

Tak to bych chtěl vidět kolik lidí si po velký meje v práci prdel.Určitě nikdo a ty kažý ze sebe dělá čistotnýho až hrůza.Prdel po velký si lidi nemejou ani doma natož v práci.To jsou jenom kecy.Nyknejme tvoje asistentka,jestli vůbec nejakou maš,tak taky ne.Proč by to dělala,když se pořádně utře.Neby je to takový neschopný jelito,že si ani prdel neumí pořádně utřít?Já si ji umít utřít pořádně dočista,tak nevím proč bych si ji měl po velký ještě mýt.Stačí že si ji meju večer kddyž se sprchuju.Tak si taky tady nehrajte na superčistotný.

Reklama

Přidat komentář