Reklama

muž v sukni

Olga (Po, 12. 2. 2007 - 22:02)

No, nosí sukni i v zimě, ale u nich je trochu jiná zima než u nás. Nosí podkolenky, někdo i punčochy, většinou bílé. A pod ní normální pánský spodní prádlo, ale správně je pod kiltem jen takový kapsář, který kryje právě klín. A pak už nic :-)

Peter (Po, 12. 2. 2007 - 21:02)

Ešte by ma zaujímalo, či aj v zime nosia sukňu, prípadne čo majú pod ňou...

Peter (Po, 12. 2. 2007 - 07:02)

Škoda že len v škótsku

Olga (Ne, 11. 2. 2007 - 13:02)

Nene, ve Skotsku je takových žen plná země. Mimochodem hrozně se mi líbili Skotové ve svých sukýnkách. A rozhodně nepůsobili zženštile, to mi věřte. Když žena vidí ty obnažené svalnaté nohy... nutně jí musí v hlavičce šrotovat, co má ten chlap pod tou sukýnkou. V jednom pubu jsme se osmělili se zeptat, smáli se a byli milí: vysvětlili nám, že prý jak kdo, někdo chodí i naostro! Já jsem tedy rozhodně pro, zavést tuto módu a to nejen na Slovensku, ale i v Čechách a na Moravě, ať máme i my ženy na co koukat!

Peter (Ne, 11. 2. 2007 - 12:02)

Ve?mi pekný príspevo, škoda že takto pokrpokovo mysliacich žien je velmi málo. Ostatné majú myslenia ako naše babičky.

Pavla (Ne, 28. 1. 2007 - 23:01)

Ráda bych , aby i muži nosily sukně. Myslím, že na tom nic není. Já svému muži umožňuji nosit doma sukni a moc si jí pochvaluje. Já nosím kratší a on delší těsně pod kolena. Kdyby se nestyděl chodit venku mezi kamarády, nosil by ji i venku. Už aby byla reklama na tohle zboží v televizi. Myslím že v létě by to nebyl takový problém to nějak prosadit. Milenci by k sobě měly opravdu blíže. Takže a´t se u nás už konečně prosadí pánské sukně a jiné dopl?ky, které jsou doposud jen výhradou nás žen. Pavla

Peter (Ne, 21. 1. 2007 - 21:01)

Zdá sa, že už aj oficiálne sa sem tam niekto ukazuje v sukni. Bubenník skupiny DESMOD vystupuje v sukni a Fedor Flašík bol dokonca na plese s manželkou v sukni....

Tomáš (Čt, 23. 11. 2006 - 00:11)

Soňo, dle mých zkušeností mě lidé v džínové sukni skoro nevnímali, takže o středu pozornosti nebo originalitě nemůže být řeči (pokud ovšem nebude muž mít na sobě výstřední model sukně). Na základě svých poznaků říkám - kdo brání nošení sukní jsou muži sami, trpícími nesmyslnými a neopodstatněnými předsudky.

sona (Po, 20. 11. 2006 - 10:11)

No...me by to nevadilo:) Byl bys hodne originalni a stredem pozornosti. :) Muz v sukni...proc ne?:) A uz jsem videla i modely v jednom casopise. Muzske sukne. Vypadalo to zajimave. Aspon pro me.

Samuel (St, 15. 11. 2006 - 08:11)

Přečtěte si krásnej článek:
http://www.pismak.cz/index.php?data=read&id=34469

Samuel (Út, 14. 11. 2006 - 14:11)

Chtěl bych jen vzkázat všem zamindrákovaným individuím, kteří zde dávají "dobré rady nad zlato"a ani nejsou schopni napsat svoje jméno, že jsem 100% heterosexuál, a psal jsem zde o mém názoru vhodnosti skládaných sukní pro muže vzhledem k jejich fiziologii a anatomii. (Těm, co neví co je to fiziologie a anatomie nemá cenu cokoli vysvětlovat)Sexuální orientace s tím vážně nemá nic společného. Nehledě k tomu že tato diskuse se zde vede o pánském oblečení. Má-li někdo potřebu probírat otázky sexuality, nechť si prosím vyhledá jiné diskusní fórum.

Petr (Po, 13. 11. 2006 - 22:11)

je to přesně naopak, blbečku, tos nepochopil?

Dobrá rada nad (Po, 13. 11. 2006 - 22:11)

Když ti vadí kalhoty, taxi buď buzík, nebo máš pytel po kolena...

Samuel (Ne, 12. 11. 2006 - 23:11)

Taky jsem si sukni,na kterou zde dal Tiresius odkaz, prohlédl. Je to docela normální džínovka, a mě osobně se docela líbí. Jenom bych podotknul že je spíše vhodná pro ty kteří (a to myslím jak muže tak ženy) si buď nikde nesedají, nebo dokáží sedět s nohami u sebe. Tedy především pro hubené. Já osobně bych si v téhle sukni při sednutí asi rozdrtil nářadíčko, a asi bych si moc nepohověl (popř. bych při sednutí ukázal světu úplně všechno). Takže z praktického hlediska bych preferoval raději sukni skládanou, kterou pokládám za mnohem pohodlnější a pro muže vhodnější, zvláště pak pro ty plnoštíhlé. Tím ovšem nechci nikomu nic vyčítat. Jak se říká: Proti gustu....
Toto je jen můj čistě osobní názor.

Tomáš (So, 11. 11. 2006 - 16:11)

Petře, to je jasné. Jde o to, kdyby jsi měl delší dobu přítele který by se už nechtěl v létě pařit v kraťasech a začal chodit v pánské sukni.
Co se týče ženskosti - myslíš si že když je žena v kalhotech a pánských mundůrech (současná móda žen) tím ztrácí ženskost? Nebo chlap v sukni ztratí mužnost? Ba naopak - předejde rakovině varlat, neplodnosti a tím, že sukně je vzdušná bude mít větší sexuální potenci. Kdyby muži mající sexuální a pohlavní potíže nosili sukně, tak by drtivá většina mužů problémům předešla. Uvědom si, že muž v sukni není nic nového, pouze jde o návrat tohoto pohodlnějšího a zdravějšího oděvu oproti těsným nohavicím do módy.
Mě vojáci nebo muži v kiltech na zahraničních webech moc zženštěle nepřipadají. Já ovšem netrpím nesmyslnými předsudky a strachy a jsem pro bourání zkostnatělých bariér v pánské módě.

Petr (Čt, 9. 11. 2006 - 23:11)

Tomáši, přítele se sukní bych si ani nevybral, proto bych ho ani nemusel vykopávat :-) Ten můj je kalhotový typ, stejně jako já. Župan si na sebe neobléknu, to je strašně asexuální oblečení. Tiresius správně pochopil proč (pro mě). Zkus si to představit opačně, tzn. že by tvoje holka ztrácela znaky ženskosti, ale začala se oblékat jako kluk, natož se jako kluk chovat. Je možné, žy jsi tolerantní a lecos bys jí odpustil, jistě, vše může být předmětem dohody a kompromisů. Rád bys ale asi také nebyl. No a u nás to je podobné. Ale to na tuto diskusi asi nepatří.

Tomáš (Čt, 9. 11. 2006 - 21:11)

Jane, souhlasím s tebou. Dnes je již známo, že kalhoty mají zhoubný vliv svými otlaky a zapařováním jak u mužů (rakovina genitálií, neplodnost)tak u žen (gynekologické potíže, neplodnost). A stále znova a znova je všem předkládáno jako velmi IN těsné kalhoty. Bohužel. Podle toho to s naší populací tak vypadá.

Tomáš (Čt, 9. 11. 2006 - 21:11)

Petře, na internetu si zadej např. historie odívání. Velmi stručně - v dávných dobách nosili obě pohlaví suknice a oděvy z kožešin zvířat, asi před 8000 lety se začaly nosit různé suknice a pláště, které se prakticky nosí doteď. Asi od roku 1300 nosila šlechta delší košile s páskem a punčocháče, ženy pak nosily róby. V současné době se nosí kilty např. ve Skotsku, jsou vidět i v lepších restauracích.....Jistě znáš župany (které jsou snad v každé domácnosti) nebo noční košile.....(Máš-li župan, vem si ještě leginy nebo punčocháče, župan si zavaž páskem a budeš mít představu o pohodlném oblečení, které se dříve nosilo). Toliko skutečně velmi stručně napsáno, podrobnosti si najdi na internetu.
Já nevim, jak z tvých příspěvků poznat žes gay. Upřímě, je mi to fuk. Věř, pokud se na mě gay začne lepit tak se rázně ozvu. Dle toho cos napsal (že bys přítele vykop....) zřejmě moc tolerantní nejsi. To bys fakt udělal i kdyby jste si rozumněli? Já bych se s milou snažil domluvit.
Dej si rovnítko sukně = suknice (kilty). Na historickéfilmy se dívej pozorněji. Je jasné že jak znáš dnešní sukně tak je tam nespatříš.

Pavel (Čt, 9. 11. 2006 - 17:11)

Pochopitelně rozlišuji, jestli je muž upravený nebo ne. Ovšem je to v jiné kategorii než u žen. Jinak si myslím, jestli muž má sukni (mimo sebe jsem viděl dva) nebo kalhoty, je pro můj úsudek jedno. Maximálně mne muž v sukni překvapí.
Své úvahy jsem vztahoval na většinovou populaci. Pokud se nějaký gay cítí poškozený, tak se omlouvám.

Petr (Čt, 9. 11. 2006 - 10:11)

Náhodou, vy dva jste fajn, takové heteráky bych bral (tedy jako kámoše myslím:-)). A ani by mi nevadilo, kdyby všichni heteráci nosili sukně a všichni homáci kalhoty. Aspoň bych věděl, ke komu si můžu co dovolit. Takhle, když není nikdo označkovaný, raději nezkouším nic, nechci dostat do držky, (i když svaly mám taky).

Cituji: "Tak ako tebe je odporné alebo nepríjemné bozkávať sa so ženou, my muži heterosexuáli si to nevieme predstaviť s mužom. "
Nemůžu říct odporné, jak s kterou. A kdybych se musel rozhodnout, jestli mám dát pusu nevzhlednému starému smradlavému chlapovi, nebo mladé voňavé pohledné holce, tak bych vybral to druhé. A vy obráceně také, ale to samozřejmě nikdy nepřiznáte.

Jinak to jsem nevěděl, že kalhoty nosí chlapi pouze 150 let, co teda nosili předtím? Sukně? Si nepamatuji žádný historický film se sukněmi. V horku nosím volné kraťasy na holé tělo. Píšu to rázně, ale jinak jsem lidumil a byl bych první, který by se bil za vaše právo nosit na svém těle cokoliv (včetně sukně), věřte mi. Jen se mi to prostě nelíbí a Tiresius popsal správně proč. Už vás tu nebudu provokovat, mějte se hezky, sukničkáři :-§

Reklama

Přidat komentář