Reklama

Diazepam

Karle (St, 20. 1. 2010 - 13:01)

a co všechno jako dělá?? nějak nechápu smysl tvejch slov...jak může bejt někdo posedlej myšlenkou že nebude spát když mu spánek chybí a je vyždmanej jako houba?? Lidi proč jste tak zlí?? ona sem šla pro rady,možná i psychickou podporu a vy jí jen srážíte

Natura (St, 20. 1. 2010 - 10:01)

Ona není ležící, vždyť si...Těžko posoudit přes sklo, jak to doma mají. Taky jsem měla malé děti, z toho to první byl totální nespavec řval celé dny.
Takže vím, jak to umí člověka vysosat, když je na to fakt sám.
Nervy, nespaní, nic moc, to je tou myšlenkou pak posedlej každej, kdo tím prochází, to se nediv.
Chlapa musí pěkně srát, že si stěžuje, zvláště když podvědomě fakt cítí spoluvinu na její stavu. Oni se tatínci k těm řvoucím uzlíčkům zrovna nehrnou.

Karel (St, 20. 1. 2010 - 10:01)

Ona není ležící, vždyť si přečtěte, co všechno dělá.Možná je perfekcionistka a taky by mě zajímalo co na ty její nářky říká ten její. Je posedlá myšlenkou na to, že nebude spát.

Pro karla (St, 20. 1. 2010 - 10:01)

To pak není pomoc, nebo myslíš, že takovým kopnutím do ležícího se dotyčný zvedne?

Karel (St, 20. 1. 2010 - 08:01)

Petře- někdy je lepší taková pomoc, než neustálé litování. Ať jí radíš, co chceš, pořád má svoje ALE....Souhlasím s Ladou.

Natura (St, 20. 1. 2010 - 06:01)

Hanko, jak jsi dopadla?

Petr (Út, 19. 1. 2010 - 19:01)

Lado ty jsi normální kráva!! Nezlob se na mě,ale musím se tu zastat ač Hanku neznám já taky nemůžu spát a vím co to je.Když tě to tu nebaví číst,tak jdi jinam když tě štve omílání dokola nevíš co to je nespat si určitě lehneš a chrápeš celou noc že? Pro mě jsi bezcitná a ješitná kráva!!!!!

Natura (Út, 19. 1. 2010 - 13:01)

Hanko,jestli nebude problém v...Jo, dítě vyroste, ale jestli se narušený spánek mámy vrátí zpět, to se uvidí. Když někdo nemůže spát a je unavený, je těžké se tím nezabývat. Až to dítě vyroste, Hanka ho tu už pravděpodobně řešit nebude. Ale teď nespí, tak o tom chce mluvit. Sice to nepatří zrovna na diskuzi o Diazepamu, ale začalo to tady.
K té sebestřednosti-je hodně těžké myslet na cokoliv a kohokoliv jiného, když máš spánkový deficit. To je podobné jako s bolestí. Když Tě něco bolí, zahlcuje to celou Tvou mysl, a rady typu "nemysli na to" jsou úplně k ničemu. Akorát naštvou. Páč kdyby to šlo, tak se dotyčný toho symptomu rád a rychle zbaví.

Lada (Út, 19. 1. 2010 - 13:01)

Hanko,jestli nebude problém v tom, že si tak sebestředná a hysterická. Nemůžeš spát a pořád to omíláš dokola. 11 měsíční dítě vyroste a prospí celou noc.

Hanka (Út, 19. 1. 2010 - 13:01)

No chtěla jsem ti napsat Naturo,jak jsem dopadla,ale je to na déle a jen jsen vlezu,jsem nasr...To je jako vtipný jo? Kdybych mohla,tak těch 7 hodin spím a neplácám si tady játra!!! My někdo přijde jak pako,buď to nečtou dozadu nebo nevím,fakt sedím celej den na zadku a 11.měsíční dítě si vystačí samo....Děkuju ti za zastání,jsi hodná!!! Ještě ti napíšu....

Natura (Út, 19. 1. 2010 - 07:01)

Dámy, co zkusit unavit tělo,...Leo,
to byl pokus o vtip?
Zdá se Ti, že Hanka má málo pohybu a aktivit, když má roční dítě?
 
Naopak, doslova padá na hubu z únavy, a permanentně unavený organismus není nejlepší nastavení pro klidný a plynulý spánek.
Myslíš, že nežijem aktivní život, a jen si chodíme stěžovat, jak nespíme?

Patrik (Po, 18. 1. 2010 - 20:01)

Mně je 23 moje největší hobby je spánek. Když můžu, prospím celý den a v klídku v noci usnu zase. Naštěstí mám stejně spánku milovnou přítelkyni. Náš supervíkend je spaní 16 hod., přerušované několika souložemi.
Ale chce se mi spát i v práci. Dneska mi chytil šéf, jak spím po obědě. Je to úplně nepřkonatelný. Jak někdo nemůže spát, to nepochopím. Jj, každý jsme jiný... naštěstí

Lea (Po, 18. 1. 2010 - 20:01)

No, "celou noc" jestli...Dámy, co zkusit unavit tělo, prací, sexem, sportem,tohle není normální spaní,aspoň 7 hodin v kuse,  to je odpočinek.

Natura (Po, 18. 1. 2010 - 20:01)

Tak aspoň že spíš do těch...No, "celou noc" jestli spím?
Celých 4-5 hodin za celou noc, to spím. Ale málokdy vkuse.
AD jsem brala pul roku, je to dýl, neměly na mě žádný účinek. Ani na náladu, ani na spaní, ani na SF.
Taky od AD nečej zázraky. Není to nic samospasitelného.

Hanka (Po, 18. 1. 2010 - 19:01)

Tak aspoň že spíš do těch 4,sice bída,ale jestli v kuse celou noc,tak to ještě jde Ale brala jsi teda nějakou dobu AD a pak je vysadila,jestli jsem to pochopila dobře...? No drž mi palce na zítra,ahoj a díky

Natura (Po, 18. 1. 2010 - 18:01)

Dneska jsem byla od dvou...Hanko, tak kéž by se to už začalo hnout, a vyřešili jste to.
Já na spaní neberu nic. nespím pořád, ale už mě to nijak neomezuje. Zvykla jsem si, smířila se. ráno mě vzbudí kočky kolem 4. hodiny, a už se nepokouším ani spát. Čtu si, obvykle, uvařím kafe, jdu k PC, pročítám maily, než vzbudím děti a muže,  a jdu do práce.
V den, kdy benzák vezmu, usínám večer snáze. ale ráno se stejně budím brzy. Jsem takový typ, trochu úzkostný, k tomu už nespavost patří.
 

Hanka (Po, 18. 1. 2010 - 13:01)

Dneska jsem byla od dvou hodin vzhůru až do rána,není možný se převalovat tolika hodin.Teď šel manžel ven s malým a já zase nespím,zkoušela jsem to,nejde to a jsem jako mátoha.Takže zítra jdu znova k dr.Ptala jsem se dneska i magistry v lékárně,tak mi řekla,že by důvěřovala mé obvoďačce a nasadila ty AD že návykové to není a že chce dr.odstanit příčinu toho,proč nespím kdežto práškama rovnou na spaní by ji neodstranila ale jen mě utlumila a já bych spala,ale to nejde do nekonečna a že není AD návykové,že po půl roce to v pohodě vysadím.Tak nevím.Ale k té dr.se zítra chystám......
Naturo a ty teď spíš jak? Bez léků?S nima? A víš důvod tvého nespaní?

Natura (Ne, 17. 1. 2010 - 21:01)

No, taky si myslím, že to není jen tak, prostě si říct-jsem zdravá a hotovo.
Hanka původně asi zdravá je. Nebo byla. Fyzicky .
Te´d má symptomy, které se přehlídnout nedají.
 
Dobrá knížka může nahradit vztakání při převalování v posteli. Já jsenm v noci takhle přečetla díky nespavosti desítky knížek. Je to prima...ale když ten spánek pak přes den tolik chybí, že.
Takže, hanko, co udeěláš? jak si poradíš? názory jsi vyslechla, jak ses rozhodla?

Hanka (Ne, 17. 1. 2010 - 20:01)

Alenko,děkuju,ale četla jsi všechno,co jsem psala? Mě ten spánek narušil syn,nespím prakt.rok co se narodil a i když usnu,on mě vzbudil jednou,pak dvakrát a pak už mi to tak zpřetrhal,že jsem přestala spát a usínat...Nevím,co mám hezkého prožít,prožívám s ním dny,kdy jdeme sáňkovat,on se tomu řehtá,hrajeme si,prostě dny dobrý,ale nastane noc a je to všechno v prčicích....

Alenka (Ne, 17. 1. 2010 - 20:01)

Hanko, tak se na to vykašli, řekni si, že jsi zdravá. Nepozoruj se tolik, nesoustřeď se na spaní. Co tak něco hezkého prožít? Udělat si radost? Jsi mladá a všechno zvládneš, tělo si spánek vyžádá. Přečti si nějakou knížku, nasměřuj myšlenky jinam. Zdravím.

Reklama

Přidat komentář