Reklama

Seznámení seniorů

kva17 (Po, 31. 10. 2011 - 21:10)

Z nedostatku příležitosti hledám starší ženu z Prahy a okolí (není podmínkou) pro občasné hezké chvilky. Není podstatný ani věk ani nic jiného, jen dobrá vůle se sejít. A třeba následně i schá[email protected]

no (Po, 31. 10. 2011 - 07:10)

Já to ani nemyslela zle..A...né ona už je i tady :-((

Marie (Po, 31. 10. 2011 - 06:10)

Přečetla jsem tedy všechno a musím konstatovat, že se buď neumíte vyjadřovat nebo jste nemocná. A nebo sem chodíte jen prudit.
Vždycky napíšete něco, co pak následně v dalších příspěvcích popíráte.

:-)) (Ne, 30. 10. 2011 - 19:10)

Toto je ale už úplná...Marie, ale vy jste asi nečetla všechno! Já právě tohle nehledám,naopak to jsem kritizovala....Mně žádní úchylové právě nestačí. Psala jsem hned na začátku, že jsem sem nakoukla v dojmu, že by se zcela náhodou taky mohl vyskytnout muž, co hledá víc! Tedy urážet mně nemusíte, když nemáte snahu přečíst vše, nekritizujte nevinou osobu.

Marie (Ne, 30. 10. 2011 - 19:10)

Jen dodám, nepsala jsem to...Toto je ale už úplná blbost, jistě se najde pár úchylů, co hledají sex všude a nejsou vybíraví, ale bohužel všeobecně to tak není. A pokud ten dojem máte a ti úchylové vám na obletování stačí, tak taky asi moc vybíravá nebudete. Naopak, sehnat slušného chlapa na pravidelné schůzky je dost problém. A roztahovat někomu nohy někde na rychlovku, protože je zrovna nadrženej a pak se po něm slehne zem, tak to díky, nemám zájem, nejsem šlapka.

kva17 (Ne, 30. 10. 2011 - 19:10)

Já to ani nemyslela zle..A...tak to jsem rád. Všechno dobré, ano? :-))

Jdysi mi jedna žena vyprávěla svůj příběh. Měla rakovinu prsu, musela na operaci. A od té operace se jí vlastní muž odmítal dotknout. Rozvést se nechtěla, ale cítila, že to není úplně ono. A třeba o takových lidech jsem psal.
Není přeci vůbec podstatné, že se někomu něco přihodí, ať je to to, či ono. Podstatná je dobrá vůle.
A co se sexu týče, tak sama dobře víte, že k životu patří. Myslíme na něj všichni. Nebo ne? A nemusíme to přeci myslet vůbec zle. A hlavní je....společně se na něj těšit.

:-)) (Ne, 30. 10. 2011 - 18:10)

Divný? Asi...Já to ani nemyslela zle..A pokud mi sudičky daly něco navíc, věřte, že spíš s tím jsem měla v životě problémy. Každý očekává-val všechno možné, jen ne serioznot-to si myslím. Že pro svůj vzhled budu určitě nevěrná a podobně. Přitom jsem naopak ve vztahu uplně monogamní..Mám známého, je to krásný člověk/mnohem mladší než já/ a žije sám. Každá žena se obává, že je frajírek, že loví ženy jak na běžícím pase.Občas jsme si vzájemně postěžovali:-) Pak je šancí najít báječného člověka málo. Ale v mém věku s tím umím dávno žít, bývalo to ovšem velmi smutné. Moje bývalé spolužačky, byly štastně vdané a já nic..Vše zlé je pro něco dobré, víc jsem užila mládí. Sebevědomí mám až poslední roky. Ale dělá to moje povaha, cokoli píši, je napul vtípek. Já se stále směji-ne vysmívám! Tak vám přeji hodně štěstí, nechtěla jsem vyvolat špatné emoce.

kva17 (Ne, 30. 10. 2011 - 17:10)

Chyba, já se zmínila, že...Divný? Asi ano....možná...
Ale z jiného důvodu, než si myslíte.

Začnu spekulovat.
Na svůj věk jste učitě hezká žena s velkým sebevědomím.
Takové štěstí ale spousta lidí nemá. Ať se jedná o muže nebo ženy.
Mnoho lidí má nějaký svůj šrám. Na duši a třeba i na těle. A bláhově si myslí, že už nemají šanci najít milého člověka, že už nemají šanci očekávat pohlazení a nebo třeba jen občas přívětivé slovo. Nemusí být všichni nutně sexuální loudilové.
Co je lidí na světě, tolik je lidských osudů. Vám zřejmě sudičky do kolébky daly více než ostatním. Nezpochybňujte ale proto snahu o seznámení u jiných.

:-)) (Ne, 30. 10. 2011 - 17:10)

Jen dodám, nepsala jsem to pouze o sobě. Psala jsem něco v tom smyslu, že ženy si snad nemusí hledat sex na netu. Protože muži ho hledají i v reálu a všude.Ženatí, rozvedení, svobodní, stále dokola hledají především sex a moc vybíraví nejsou./ ve většině případů/

:-)) (Ne, 30. 10. 2011 - 17:10)

Zmiňovala jste, že nemáte...Chyba, já se zmínila, že sex na netu nemám zapotřebí hledat. Stačí si číst lépe..
Taky vidíte, že jsem se přestěhovala z města. Takže asi jsem i počítala, že si svoji zahradu a svůj domek budu obhospodařovat. Kdybych to dělat nechtěla, zůstanu na zadku ve městě a budu koukat do zdi.
Není to babská diskuze, ale diskuze žen mnohem mladších..Navíc si ráda s lidmi tady i jinde napíši, proto chodím na kukačku kamkoli. Psala jsem zpočátku, že seznámení jsem otevřela , protože jsem lehce doufala, že možná to nebude jen o sexu.
Jste asi divný, když si myslíte, že žena patří do kuchyně a muž uklízí zahradu.Já jsem venku ráda.

kva17 (Ne, 30. 10. 2011 - 17:10)

Já to zkoušela,ale i mně...Zmiňovala jste, že nemáte zapotřebí seznamovat se na internetu. Proč tedy nezůstanete raději na babské diskusi? Každý takové štěstí nemá a budiž Vám přáno. Ale nehaťte jiným jejich snažení.
A když jste tak úspěšná, proč si zahradu sekáte sama? Neprotiřečíte si malinko?

Karel (Ne, 30. 10. 2011 - 14:10)

Taky jsem se přestěhoval z městského bytu, ale naštěstí máme pozemek jen 1000 m2. Kdybych stavěl ještě jeden barák, tak rozhodně chci pozemek do 500 m2. Jen aby bylo kde posedět u grilu.
Mít to jako ty, tak si na to koupím nějaký stroj.

:-)) (Ne, 30. 10. 2011 - 12:10)

Já to zkoušela,ale i mně tohle nejde. Mám kolem plotu vzrostlé jasany, v sadě asi 30 stromů, 3 ořešáky atd..Je to na několik vleček listí:-) Tohle sekačka nevezme..Vrstva je stále každý den skoro 25cm..Uklidím a druhý den nanovo. Joo, na to bych brala chlapa hned-vtípek !
Jinak na tom pozemku uprostřed stojí domek a rozloha je 2300metrů. Takže sebou musím pořádně "hejbat"A to nepíši o domě, kotelně, dřevu, je to děs!!! Já se před lety odstěhovala z městského bytu sem. Já jsem pořádnej pošuk:-)

Karel (Ne, 30. 10. 2011 - 11:10)

Listí hrabu sekačkou na trávu, přejedu ho a je v koši.
Pak ten koš jen vysypu.

:-)) (Ne, 30. 10. 2011 - 11:10)

Já zpočátku vtipkovala, sice pravdivě,ale myšleno to bylo s vtipem. Jsem ráda, že šlo o nedorozumění. Chodím sem na jinou diskuzi asi dva roky, řešíme si holčičí problémy:-) Sem jsem jen nakoukla...Ted jsem byla chvilí hrabat listí na zahradě. Mám toho strašně moc.

Karel (Ne, 30. 10. 2011 - 10:10)

Tak pokud je to takhle, tak proč jsi začínala tak z ostra? Nemuseli jsme se zbytečně hádat, když máme dost podobné názory.

:-)) (Ne, 30. 10. 2011 - 10:10)

Copak nechápeš, že kamarád je něco jiného? Nejde se zamilovat na povel. Navíc i věkem jsme často jinde. Scházíme se celá parta, mám tam i ctitele,ale když to prostě nejde? S tím nic nenadělám. Nepotřebuji být s někým jen proto,abych nebyla sama. To bys měl pochopit.Lidi se k sobě musí hodit i povahou, zájmy,atd..Nejen se líbit. Mám svůj život ráda a nechci si ho za každou cenu měnit.Bud potkám toho pravého a nebo budu sama. V tom nevidím až takový problém. Jen na závěr.Určitě byl někdo z těch, kteří se chtěli sejít dobrý. Jenže muž vzdálený stovky km..to nejde.

Karel (Ne, 30. 10. 2011 - 09:10)

Mám léta profil na...Tak potom nevím, na co si stěžuješ. Napřed píšeš, že jsou na internetu jen muži, co hledají sex, zoufalci a ženáči a že se tam kamarád a přítel nedá najít a teď najednou máš na internetu spoustu známých, píšete si a budete se i scházet. Tak kde je chyba?

:-)) (Ne, 30. 10. 2011 - 09:10)

Na seznamce jsi byla jen...Mám léta profil na lide.cz..To není inzerát na seznámení,ale jen profil. Přestože tam uvádím,že nikoho nehledám, oslovují mně muži často. Proto vím, co jsem psala. Opakuji, mám tam za ty roky spoustu známých, píšeme si, v létě se sejdeme..Ty zkušenosti nemám jen já! Nejeden utyhodný věkem i vzděláním-muž mi ukazije,jaké dostává nabidky. Jen sex a bydlení, popřípadě prachy..To se týká všech, nejen žen a opakuji, před 12-ti lety se tohle opravdu nedělo.

Karel (Ne, 30. 10. 2011 - 09:10)

Přátel a kamarádů já...Na seznamce jsi byla jen chvíli, ale víš, že jsou tam jen zoufalci a ženáči.
Takže víš prd, ale budeš to to obhajovat do roztrhání těla. A když ti někdo napíše jiný názor, tak je malé dítě, protivec neústupný, není s ním možná debata, vidí do druhých, na vše zná odpověď.
Tak kde bude asi chyba - pleteš si pojmy, dojmy a průjmy, chováš se jako brouk Pytlík a nesneseš jiný názor. Nedivím se, že jsi sama, když se chováš takhle a máš povahu, kterou u ostatních lidí nebereš - no fuuj. :-)

Reklama

Přidat komentář