Reklama

MANŽELSKÁ PORADNA

zabza (Ne, 17. 6. 2007 - 19:06)

Dobrý den všichni potřebovala bych mooc poradim jsme spolu s manželem jen 2 roky ..od začátku jsme se hrozně milovali byla mezi náma mooc velká láska ale teď to pomalu jde ke dnu..nechci ho stratit když se ho zeptam jestli mě máš ještě vůbec rád řiká že moc a že si myslí že spíš já jeho ne ...prosim poraď te mi aby se náš vztah znova oživil aby to bylo jako dřív udělam proto vše i bláznivýho předem děkuji za radu

Dana (So, 9. 6. 2007 - 22:06)

Holky,mužský jsou v podstatě zmetci.Čím se bude víc snažit,tak tím to bude HORŠÍ!!! To mi věřte! To je moje zkušenost po skoro 30-ti letým manželství. Taky jsem se snažila, vypadla dobře, všechno dělala a vytvářela teplo domova se vším všudy a vše bylo nanic. Nemluvil a vánoce byly častěji než sex. Trvalo to tak dlouho, že mi došla trpělivost, ale bohužel až po 20-ti letech a začala jsem se chovat úplně naopak. Dělala jsem,že někoho mám (a taky že mám, jinak to už prostě nešlo vydržet),doma už udělám jenom to najnutnější, na ostatní už kašlu a světe div se. "Miláček" se najednou může přetrhnout. Akorát má smůlu, protože už je pozdě. Tak dlouho jsem na to čekala a teď už o to nestojím. A čím víc o to nestojím, tak tím víc se on snaží a čím víc se on snaží, tak tím víc už o to nestojím. Holky, takže rychle začněte, změňte svoje chování dokud o ty svy zmetky stojíte, abyste nedopadly jako já. Držím vám palce. Hlavně se už nesnažte, co se týče vytváření tepla domova, to je absolutně k ničemu. Vím,že máte malý děti, tak dělat něco musíte, ale jinak ani ťuk. Pečujte hlavně o sebe, úsměv na tváři, dobrá nálada a hlavně si je doslova ostentativně nevšímat a když budete muset, tak bejt STRAŠNĚ milá!!! Ale jen nutnou dobu, ne pořád!!! A to by byl v tom čert,aby to nezabralo. Je možný,že ti vaši zmetci maj milenky, ale při tom vašem chování, to taky může zabrat, že je nechaj.

Ala (Čt, 7. 6. 2007 - 23:06)

Neno, také tak přemýšlím. Také si někdy říkám, že už to nemá cenu. Ale pak mě zas napadá, jestli toho po něm třeba nechci příliš, je unavený z práce a na mě nemá náladu a tak se snažím. Snažím se být milá, vypadat dobře, snažím se,aby bylo všechno dokonalé, bohužel čím víc se snažím tím je to horší.Ale mám strach, co když odejdu a za čas toho budu litovat.

nena (Čt, 7. 6. 2007 - 21:06)

s manzelem jsme 3 roky dost jsme se odcizili ani sexualne spolu nezijeme jsme s nim jen kuli dceri a litosti chtela bych odejit ale litost mi v tom brani jsem sama nestastna ma to vubec cenu?dekuji za odpoved

Ala (St, 6. 6. 2007 - 13:06)

Viktorie, já žiji v podobném vztahu. Jsme 9 let manželé, máme 2holčičky - 3roky a 1,5roku. Manžel také nemá zájem se mnou komunikovat a spí u počítče. Cítím se strašně sama. Nejhorší je, že on o mě začne mít zájem až ve chvíli, když už plánuju začít nový život,bez něj. Chvíli je všechno super a pak to zase sklouzne do lhostejnosti. Nevím co s tím.

Viktoria (Po, 4. 6. 2007 - 20:06)

Chcela by som poprosiť o radu. Sme manželia 20 rokov, máme krásne zdravé a šikovné štyri deti. Všetko by bol v poriadku až na to že menžel sa pred siedmymi rokmi zmenil. Prestal komunikovať, bez vysvetlenia sa na tri mesiace odsťahoval do inej izby, nezorpráva sa ani z deťmi. On tvrdí, že nie je o čom a vraj je to normálne. Nehneváme sa , nebijeme, len je u nás stále ticho, a to ma raz zabije. Deti nevedia, že majú otca, ja manžela.A sex to už vôbec neviem ako chutí...Čo s ním ???

Ala (So, 2. 6. 2007 - 22:06)

Radime, tak to máš pravdu - taky si vždycky říkám, hlavně ať jsou děti zdravé.Jaké zdravotní problémy má vaše holčička? A jak zvládá váš rozchod ?A jak ty to zvládáš? Jsi sám, nebo už někoho máš?
Myslím, že to že je chlap v práci víc než doma je asi problém spousty manželství. U nás je to tak, že manžel je často v práci a když je doma, tak je unavený a děsně protivný, ale většinou je u počítače, dokonce u počítače i spí. Vlastně spolu velice málo komunikujem, protože jsem podle něj povrchní, přátele mám prý jen úchyláky a fašisty, a ze všecho nejhorší je, že jsem se politicky začala vybarvovat do modra.

jiřina (So, 2. 6. 2007 - 12:06)

tak to boužel dobře znám mám manžela o 11 let staršího mě je 32 a už spolu žijeme 15 let ale až po svatbě se začali dít divné věci najednou nám začali chodit otstříhávat elektřinu za nezaplacené nájmy a faktury na telefon v nepřiměřených částkách až ho jednou z mě neznámého důvodu odstřihli úplně a když jsem se manžela zeptala co se to děje tak mě vždy ujistil že je vše v pořádku a že na tom mají vinu oni a že on dá všechno do pořádku ale po desti letech mě došla trpělivost a když si navíc začal brát půjčky za mími zady tak jsem mu dala nůž na krk že od něho odejdu pokud se něco nezmění ale on tomu očividně nevěřil až se tak stalo a dnes se už 1,5 roku rozvádíme já už rok bydlím jinde a on se konečně když jsem si našla podnájm začal snažit vše urovnat ale zřeejmně je už pozdě protože já se k němu už po fyzické stránce vrátit nedokážu i přesto že cítím že bych to moc chtěla nejde to tak nevím nejde to a i proto že už nevěřím že by se skutečně změnil a tak holka zkus mu dát nůž na krk ale pokud seod něj odstěhuješ tak by to nemělo být delší jak půl doku a to mu taky řekni že pokud se něco pořádně nezmění a on něco viditelně nezačne dělat tak to budeš muset brát tak že o tebe si moc nestojí a tím pádem nemá smysl být dále spolu ale musíš si pevně stát za svým a nevěř že pokud se s ním odstěhuješ někam jinam že se něco změní nezmění protože on nemá pocit že by dělal něco špatně a když si tohle neuvědomí tak nikdy nebudeš mít klid

jiřina (So, 2. 6. 2007 - 11:06)

no tak to bych jí rozhodně nepovolila pak nebude mít nic :-D

Radim (Pá, 1. 6. 2007 - 08:06)

Milá Alo.Toho času moc nemám.Pomalu celý týden jsem pryč.Dělám řidiče s povolání.A to je asi i ten důvod proč si manželka našla někoho jiného.Asi nedokázala na mě pořád jen čekat a být sama.A s těmi penezi to také není tak růžové,něco koupíš dcerce,vezmeš ji na výlety,zaplatíš nájem a člověk je rád že přežije do další výplaty.Ale hlavně že jsme zdraví a že dcera je na tom podstatně lepší néž byla dříve.Čert vem peníze.

Ala (St, 30. 5. 2007 - 22:05)

Radime, to je smutné.Na druhou stranu, máš teď svobodu, pravděpodobně víc peněz a volného času. A nakonec i v manželství bývá člověk často stejně sám, takže je to vlastně jedno,aspoň nežiješ ve lži. Promiň, asi to zní tvrdě ale nevím co je vlastně lepší.

Jolana (St, 30. 5. 2007 - 12:05)

Veroniko, zalezi kde v zahranici jsi a jak dlouho jsi vdana. Cim je ta zeme bohatsi nez CR, tim je rozvod tam pro tebe vyhodnejsi nez kdyby ses rozvadela v Cesku (mas narok na byt, po nekolika letech manzelstvi - to je stat od statu jine - na placeni vyzivneho (pro sebe), kdyz nemas vlastni prijem).
Na cast vseho nabyteho v prubehu manzelstvi bys take mela mit narok. Zkus zajit do nejake poradny pro zeny, jsou zadarmo a tyhle veci jsou tak bezne, ze je kazdy zna (at uz by tam sedel pravnik nebo jen nekdo "z lidu").
Moje znama mela problemy s manzelem. Kdyz se na ni nastval, vyhrozoval ji, ze ji vyhodi a odejde s tim, co prisla z Ceska (tj. s holyma rukama). Take je v domacnosti a bez deti. Tak si zasla do te poradny a zapsala si na co vse ma narok a oznamila mu to. No, problemy sice nezmizely, ale uz si alespon na ni od te doby ten manzel tak nevyskakuje.

Bobánek (St, 30. 5. 2007 - 12:05)

Mám problém s tchýní. Fušuje mi do manželství, žena se bojí rázně vymezit vůči matce. Co dál?

veronika (Út, 29. 5. 2007 - 08:05)

Mam dotaz ohledne rozvodu v zahranici.Mate jiz nekdo zkusennosti?Deti nemame a ja jsem nikdy nepracovala.Mam po rozvodu vubec narok na neco nabite v manzelstvi?Dekuji predem za odpoved.

Radim (Čt, 17. 5. 2007 - 15:05)

Alo,nic se nezměnilo.Manželka se odstěhovala k tomu dotyčnému a já jsem sám.Když přijdu domů tak jenom koukám co mi kde zmyzelo.Je to děsný jak jeden může takhle druhému ubližit a zahodit 10let společného života.Ba naopak ted je ke mne děsně zlá a hlavně majetnická.

jája (Čt, 26. 4. 2007 - 11:04)

všechny zdravím,potřebuji poradit co mám dělat,když mě manžel začal vyhazovat z domu kde bydlíme 17 let se dvěma dcerami a rodinném domě jeho rodičů.Jaké mám práva a musí dát náhradou byt?Díky moc za odpovědi

Pea (Čt, 12. 4. 2007 - 19:04)

Ahoj Radime.soucitim s tebou a klidne si popovidame i mimo tyto stranky.Jsem na tom podobne.pred par dny jsem ztratila nekoho koho miluju a moc mi chybí..Kdybys chtěl, ozvi se.

Ala (Út, 10. 4. 2007 - 22:04)

Jak je Radime? Změnilo se u vás něco ?

Radim (Pá, 6. 4. 2007 - 18:04)

Děkuji Álo za podporu

Ala (Pá, 6. 4. 2007 - 00:04)

Radime, to je mi líto. Ale nikdy nevíš co se může stát, třeba si to tvá žena ještě rozmyslí. Hlavně nepros a neponižuj se, protože to nepomůže spíš naopak. Mně v podobné situaci pomohlo (ikdyž teda nevím na jak dlouho), dát najevo, že se bez něj docela obejdu, když jsem si občas vyšla s přáteli na večeři, nebo v noci psala sms a on nevěděl komu, tak najednou začal mít o mě znovu zájem.
A jestli opravdu odejde končí tím jedna etapa tvého života a další začíná, možná lepší.
Takový je život, vím, že to bolí, ale není to tragédie, promiň, ale stávají se horší věci.
Hlavně mysli na dceru, aby věděla, že tě neztrácí, že jsi tu pořád pro ni.
Držím pěstičky, ať máš štěstí a všechno dobře dopadne.

Reklama

Přidat komentář