Reklama

MANŽELSKÁ PORADNA

Petra (Ne, 2. 12. 2007 - 17:12)

Taky koukám, že to nemáš jednoduchý. A to je ještě tvuj muž inženýr, tak to si člověk řekne, že by spíš měl být na úrovni.To ten muj byl zase až moc velkej seladon.Ledaco mu nevonělo, špatně jsem prala, špatně žehlila.Jo neni to lehký. Jo a taky špatně oblíkám malýho, přijde mi že všechno dělám špatně.

Ivča (Ne, 2. 12. 2007 - 15:12)

Můj manžel zase přijde z práce,nají se,plácne sebou na gauč k televizi a tam chrápe až do rána,neumytej,nepřevlečenej,prohodí se mnou tak 3 slova a to ještě stěží.Ráno se vyhrabe a v tom,co má na sobě jede opět do práce.Je to humus,smrdí potem a neumytým zadkem a špinavejma nohama,šílený.Když mu řeknu,ať se jde umýt,řekne mi,ty naděláš,tak si najdi někoho jinýho.Jsme spolu 8let,máme 6letou holčičku a on je inženýr a soukromně podniká.Dělá to tak poslední 2roky.Co s tím mám dělat?

Dáša (So, 1. 12. 2007 - 23:12)

I můj manžel za poslední rok pije víc než je zdrávo,ale když se ozvu tak on problém nemá mám ho prý já protože začínat den s pivem vruce a končit den pivem je normální.

Petra (Pá, 30. 11. 2007 - 12:11)

Tak teď jsemse dozvěděla, že jeho nebo vlastně naše auto stojí před jejím barákem, kde ta kurva bydlí. A on mi naivně do telefonu tvrdíl, že mu došel benzín. Já nejsem blbá, to ať si vykládá někomu jinýmu. Mám chuť auto objet korunou, on si na něm tak zakládá a nebo si na něho počkám až tam po práci přijde a vyřvat to tam ně něho. Je to pánský přirození, slušně řečeno.

Petra (Pá, 30. 11. 2007 - 10:11)

Děkuju moc, to víš, že si něco koupím ať vidí.Stejně mu nevěřím, že na všechno pěkný mezi námi zapomněl, je to takovej cíťa. Předvolání přišlo na 10.12.tak to budeme ještě v kontaktu. Papa

Iveta (Pá, 30. 11. 2007 - 10:11)

Hm, já tedy kouřím a stejně to nepomáhalo. Koukej si koupit něco hodně hezkého ať jsi za kočku a natři mu to tam. Budu na tebe myslet, ale v práci budu až v úterý. Pa.

Petra (Pá, 30. 11. 2007 - 10:11)

Ani mi to neříkej,zrovna před chvilkou mi přišlo předvolání soudu, ohledně výživnýho, třásla jsem se jako osika, když jsem to rozbalovala. Jak nám to mohl vůbec udělat, zdrhnout jak malej kluk, nenávidím ho. To nemůže dopadnout dobře. Já snad začnu kouřit. Tak zatim a mysli na mě. Ještě si stejně písneme. Jo a dneska jedu do města něco pěknýho si koupit, abych u toho soudu vypadala:-)

Iveta (Pá, 30. 11. 2007 - 10:11)

Tak to ti Petruško vůbec nezávidím. Teď si uvědomuji, že u nás to začalo vlastně taky na vánoce. Bude to pro tebe hodně těžký období.

Petra (Čt, 29. 11. 2007 - 22:11)

Jo, jo u právníka jsem byla.Už jsem se taky zařídila podle svýho,napsali jsme to jak to všechno je i o těch penězích. A taky nemám nic podepisovat.Psali jsme i o svěření dětí do péče, tak jsem zvědavá kdy to všechno přijde. Je to hrozný, zrovna takhle o Vánocích.Ani to nevím, že bývá nejvíc rozvodů, je to smutný.Já ho tak nenávidím.Taky chodíme s malým ke stejnýmu doktorovi jako on, byli jsme tam zrovna včera, doktor se ptal,jak se má táta, tak mu na to říkám, že nevíme, že se odstěhoval a chce se rozvádět. Tak na nás koukal jak zjara.Povídal to bych od něho nečekal. Jo tichá voda břehy mele. Jo bylo by to nejsnáš, profackovat ho a říct mu naval prachy,nejradši bych ho nakopala mezi nohy, ale co není může být. Ale jinak doufám, že to bude dobrý.

Iveta (Čt, 29. 11. 2007 - 12:11)

Jo, bude to ošklivý. A hlavně je blbý to, že budou ty Vánoce. Víš, že o Vánocích je nejvíc rozvodů ?
Už jsi byla u toho právníka ? Hlavně mu nic nepodepisuj bez souhlasu právníka.

pepa aloiz (Čt, 29. 11. 2007 - 12:11)

musis ho profackovat a rict mu naval prachy smejde

Petra (Čt, 22. 11. 2007 - 15:11)

Ahoj Ivet, tak jsem zase mluvila s manželem a řekla mu, že když mi nedá peníze,tak ať nejezdí.Myslel si,že přijede dopoledne,že ho pozvu na kafe,dám mu malýho na procházku a všechno bude při starým, jen že už spolu nežijeme.Řekl mi, chceš prachy, podepiš dohodu, dostaneš je.To víš, taky jsem se dotkla jeho rodiny,neměly jsme dobré vztahy a teď mi to vyčitá.Docela mě mrzí,že jsem něco o rodině říkala, měla bych teď klid, jenže jsem se dozvěděla pravdu a hned mu to vpálila.A on řve a řve.Asi to bude škaredý, ať už je to za mnou.

Peter (Čt, 22. 11. 2007 - 13:11)

V manželstve som túžil po harmonickom manželstve. Prispôsoboval som sa manželkynim požiadavkám, nako?ko keď som mal iný názor mali sme tichú domácnosť, čo vyvolávalo dusno v domácnosti a vždy tie situácie boli vyvolané takým smerom, že som mal pocit viny, i keď som ho nemal mať vždy prečo. Bol som z toho nešťastný, že ju nemôžem vo všetkom uspokojiť. V podstate stále ma poučuje a vyčíta, že všetko robím zle, už ma ani nebaví niečo robiť, stratil som záujem. Samozrejme, že sa to odzrkadlilo i na mojom zdravotnom stave, hlavne bolesťami žalúdka a v hrudnom koši. Manželke som začal dávať všetko za pravdu i v tom v čom som nesúhlasil. Postupne som strácal svoji idenditu, až som teraz v takom štádiu, že som úplne rezignoval. Cítil som sa byť ponižovaný, psychicky týraný s nadmerným vyvolávaním stresu, strachu a napätia. Už sa ani k ničomu nevyjadrujem, čo je ve?mi zlé. Prestal som sa stretávať s kamarátmi, i keď som ich mal málo, ale o to vzácnejších, čo mi je teraz vyčítané, že nemáme žiadnych priate?ov. Nemám tu povahu, aby som si bezprostredne našiel kamaráta. Najhoršie na tom je, že manželka ma

Iveta (Čt, 22. 11. 2007 - 08:11)

Petro, 1000 Kč ? To si děláš srandu ? Koukej mazat co nejdříve za právníkem. On si přece nemůže určovat sám, kolik ti dá. A za druhé, musí vyživovat tebe. P.S. jo, jo, byl rychlejší než ty. Ale ty jsi si určitě bláhově myslela, že by to přece nemohl udělat. To budeš ještě koukat, jaké se budou dít věci.

Petra (St, 21. 11. 2007 - 21:11)

Ivet,asi máš pravdu.Ale ono je to taky tím,že jsme měli společný peníze a on mi zablokoval přístup a mojí polovinu na kterou mám nárok mi nechce dát, že už žádný peníze nemá a utrácí a utrácí. Já ho vždycky držela při zemi, ale teď dělá jako pitomej. Ale přitom na ty peníze mám stejný právo jako on. A na malýho je fixovanej hodně a to je dobrej nápad tohle udělat. A to jsem mu nechala odstěhovat všechny věci, to jsem taky byla pěkně blbá. Jenže by to ještě použil proti mě, že jsem mu zabránila v přístupu a všechno si musel koupit. Ale to mu přece nemůže jen tak projít, nedat mi ani korunu.A to jsme to spořili spolu. Je to hazjl. Máš recht, když mě bil, tak pryč od něj. A to se právě bojí, že řeknu před soudem. Ale platí, že na každou svini se najde řezník. A chce pořád jezdit za malým a dávat na něho tisíc korun a mě to s mateřskou musí stačit.Je padlej na hlavu.

Iveta (Út, 20. 11. 2007 - 15:11)

Petro, asi si jen bláhově namlouváš, že se fintí, aby tě rozhodil. Spíš myslím, že je do ní zblblej a chce se líbit jí. Můj taky dělal machra, když měl milenku, jezdil taxíke, kouřil nejdražší cigarety a voněl a holil se jak idiot. Teď musíš koukat na sebe a na dítě. Jak je fixovanej na malýho ? Co třeba nedáš peníze, neuvidíš malýho ? Nevím, ale když tě bil, pryč od něj, hajzla.

Petra (Út, 20. 11. 2007 - 14:11)

Já si vůbec nenchci připouštět, že má ženskou, je jasný, že mi to nebude vykládat. Odešel z vlastního rozhodnutí.Moc mi ublížil.Ještě si od nás odstěhoval věci, což mě taky štve, mohla jsem ho držet trochu při zdi a říct nedáš peníze nedostaneš věci. A jak najednou chlapeček utrácí, chodí pořád v novým, chce mě vyprovokovat, jenže je se nedám, řekla jsem mu, že už mě nerozhodí a že jsem šťastná, že budu bez něho. Vždyť on mě i bil a ne jednou. Já si říkám boží mlýny melou.

http://cz.iq-te (Út, 20. 11. 2007 - 10:11)

http://cz.iq-test.eu/?d=2910

Iveta (Út, 20. 11. 2007 - 10:11)

Petro neblbni, přece se nenecháš okrást. On má vyživovací povinnost jak na tebe, tak na dceru. Musíš to řešit přez právníka a to hned. Víš, ono když si on najde ženskou, je to změna v jeho chování, že naprosto nechápeš, s kým že jsi to vlastně žila.

Petra (Út, 20. 11. 2007 - 10:11)

Byl u mě skoro bývalý manžel, přijel za malým a totálně mě rozhodil.Chce se rozvádět a prý jestli mu nepodepíšu dohodu, tak nedotanu žádné peníze co jsme spolu našetřili, zablokoval mi účet a všelijak mi vyhrožuje.Je to hrozný, jak se mohl takhle změnit i povahou.Moc ho nenávidím,nevím jak dál.

Reklama

Přidat komentář