Reklama

MANŽELSKÁ PORADNA

Jana (Út, 11. 12. 2007 - 23:12)

Prosím poradí mi někdo jestli se dá poznat, že můj manžel gay. Žijeme spolu 12 let téměř bez problémů, až poslední rok cítím chlad, odstup, straní se sexu, někdy mám pocit, že se kvůli mě v sexu přemáhá, ale zájem o něj nemá. Sex probíhá nacvičeným postupem, nechce se se mnou líbat a ani jiné něžnosti ho nezajímají. Ptala jsem se ho jestli by si nepřál něco jiného nebo nového v sexu. Ale nechce se o tom bavit, říká že je spokojený, ale já cítím že není. Nevím jestli se to dá poznat, ale to podezření mám.

Petra (Ne, 9. 12. 2007 - 20:12)

Už jsem dlouho nepsala, tak doufám, že ještě seženu Ivetu.Tak zitra jdu na to, máme stání před soudem a jsem z toho vyklepaná,ale snad to dopadne.Už teď se třesu.Potom dám vědět, jak to dopadlo.

kozel Jerry (Ne, 9. 12. 2007 - 17:12)

Citronádo,napsala jsi veliké moudro - člověk by měl být šťastný alespoň za to,co má - vzpomeňme si na to každý den,je to obrovská pravda.Připomněl jsem si to dnes odpoledne v Hypernově v Havl.Brodě,kde je umístěn "Vánoční strom splněných přání rádia Region".Na něm jsou skromná přáníčka dětí z dětských domovů,je to dojemné,smutné a přinutí to člověka k zamyšlení.Vzal jsem si jedno,moc toho nemám,ale co je krásnějšího,než udělat radost dětským očím.Snad ani nemusím pokračovat o tom,že se někdy trápíme opravdu hloupostmi a to důležité máme třeba vedle sebe nebo ve svém srdci.A na závěr - díky Ti za to připomenutí.Krásný večer všem.

citronáda (Ne, 9. 12. 2007 - 13:12)

Je to přesně tak, kozlíku Jerry, jedu se zataženou brzdou, objímám stromy a když se zapomenu, dám do vztahu všechnu lásku, tak přijde zklamání, bolest a slzy. Úspěch, o kterém v závěru píšeš, spočívá v tom, že se mi zatím nerozpadla rodina. Ale ta přetvářka mi vadí, i to, že nejsem milována tak, jak toužím, o úctě ani nemluvím. Ovšem v takovém světě žijeme. Nikde není psáno, že nás ten druhý bude milovat tak, jak si to představujeme. Nezbývá než být šťastni alespoň za to, co máme.
A tobě kozlíku moc děkuji. Je to zvláštní, jak člověk někdy nalezne pochopení tam, kde ho vůbec nečekal. Přeji ti hodně štěstí.

kozel Jerry (So, 8. 12. 2007 - 23:12)

Citronádo,zkus v sobě zaktivovat nějakou brzdu a za ní už city nepusť,to raději obejmi strom,ten Tě nepodrazí,muž s přemírou lásky a hlavně jistotou v ní zcela určitě ano.To je ve vztahu to nejvíc nespravedlivé,partner,který miluje více je zcela pravidelně podváděn a opakovaně přiváděn k slzám a bolesti.A srdce bolí ..... a stejně příště padneme do náruče stejného člověka jako přes kopírák,viď.Zkus to s tou brzdou,uvidíš,že to funguje.V praxi to vypadá tak,že bys v milované náruči ještě dlouho spokojeně a nádherně vrněla láskou - ALE letmým polibkem se rozloučíš s nějakou blbou výmluvou - jedno jakou,on už v té chvíli pán tvorstva stejně neposlouchá.Je to makačka,viď,ale úspěch zaručen.

citronáda (So, 8. 12. 2007 - 22:12)

Jerry, to je velmi hezky řečeno: "neklid v mužově sebevědomí". A kvůli tomu neklidu se já nemohou v klidu zamilovat. Protože když to udělám, hluboce se zamiluju, odevzdám se muži celým svým srdcem, tak on mě dříve či později zraní, zklame, prostě poznám, že on mě nemiluje tak moc jako já jeho. Nezbývá než se stáhnout, nasadit ostny a čekat, až si muž prožije svůj tolik potřebný neklid v sebevědomí. Pak se zas připlazí po kolenou, koupí mi kytku a je strašně milej. A já jen doufám, že se nepohybujeme v kruhu, ale alespoň ve spirále směrem k většímu porozumnění. Jó, je to dřina a je to škoda. Toužím po spřízněné duši.

Eva (So, 8. 12. 2007 - 21:12)

Kozle,Líba má teď úplně jiné starosti,než myslet na pravopis.To ji částečně omlouvá...

kozel Jerry (So, 8. 12. 2007 - 21:12)

Citronádo,až druhá půlka Tvé odpovědi je pravdivá,je to přesně tak,jak píšeš¨,muž si NESMÍ být ženou jistý.Tohle opravdu na pochroumaný vztah zabírá,ta lehká změna v chování partnerky vyvolá tolik potřebný neklid v mužově sebevědomí,musí si uvědomit,že by si klidně mohla někoho najít a obejít se bez něj.To nesmírně raní pánovo ego.A pokud jde o to zmíněné IQ - opravdový Muž vzdělání partnerky jistě uvítá,pokud má sebevědomí a existuje mezi nimi vztah,ve kterém je láska a především úcta k ženě.

citronáda (So, 8. 12. 2007 - 20:12)

Teda kozle, ty jsi mě překvapil! od kdy si muži vybírají ženy podle IQ? Co vím, tak je intelektuálky většinou odpuzují - aby náhodou nebyly chytřejší.

citronáda (So, 8. 12. 2007 - 20:12)

Líbo, zajímalo by mě, jakou strategii jsi nakonec zvolila v boji o záchranu vztahu. Já si to představuji asi tak, že: Doma musí být všechno v pořádku - čisto, uvařeno, útulno, dostatek sexu, atd. Ale zároveň tvůj muž by měl vidět, že na něm nejsi úplně závislá, že se nezhroutíš, když odejde, že si dokážeš dobře poradit i bez něj. Někdy v lásce mezi mužem a ženou vyhrává ten, kdo miluje míň (alespoň na oko). Poběžíš za ním - uteče ti. Otočíš se k němu zády - přiběhne jak pejsek. Přeji hodně štěstí.

kozel Jerry (So, 8. 12. 2007 - 20:12)

Líbo,bojuj,ale hlavně sama se sebou,udělat tolik chyb v pár větách,to je výkon.Ale ty asi stejně netušíš,kde je hledat,viď,já jen jestli tvůj manžel nehledá alespoň nějaké IQ,které doma určitě nemá.Tak pa.

líba (So, 8. 12. 2007 - 20:12)

moc děkuju za radu a odradit se nenechám jdu do toho rovníma nohama a tu jistotu možná nemám ale já mu věřím muj manžel je člověk kterí hraje fér a pokud bych mu nevěřila nebyl by tu duvod bojovat a mám skvělou správu protože jsem zdá se na dobré cestě

Eva (Pá, 7. 12. 2007 - 18:12)

Líbo,pokud o něho chceš bojovat,jdi do toho a nenech se odradit.Jen se před ním neponižuj,když se nakonec rozhodne pro ni,tak ho nech jít.Jakou máš jistotu,že tě s ní nepodvedl?Chlapi to totiž přesně tak povídají,jen aby ženu uklidnili.

denča (Pá, 7. 12. 2007 - 14:12)

Líbo, nenech si lhát, nerozhodnost je jen oddalování jistého NE, u nás to trvalo půl roku, samé nevím co bude, potřebuji čas na rozmyšlenou, kdyby chtěl Tebe, nerozhodoval by se. U nás nepomohli ani dvě malé děti. Odešel. Ale děti si bere a platí na ně. Byli jsme spolu 10 let, bolí to, ale nic s tím nenaděláš. Nech ho jít.....

líba (Pá, 7. 12. 2007 - 08:12)

potřebuju poradit žiju s manželem 7 let a máme opravdu skvělé manželství problém je v tom že najednou se objevila jiná žena a manžel si ted není jistí tím kterou z nás má radši nepodvedl mě ale má jí rád vím že o něj chci bojovat jenomže nevím jak

Eva (St, 5. 12. 2007 - 14:12)

Ivčo,to se divím,že jsi se od něho neodstěhovala.Už bych byla dávno pryč.Mám obavu,aby ti to jednou nezopakoval ještě v horším.Pokud ti stále předhazuje.že ti tam nic nepatří a ponižuje tě,tak by bylo opravdu lepší odejít.Tomu se říká psychické týrání.

manžel pan adol (St, 5. 12. 2007 - 14:12)

hej ty cigi ty mršino

Lucie (Út, 4. 12. 2007 - 18:12)

Dobrý den,
potřebovala bych doporuceni nejake literatury na tema rozvody, pisi seminarni praci na tema Rozvody, take bych se vas chtela zeptat jestli nemate nejake zajimavosti na toto tema jako jsou statistiky rozvodu atd...dekuji moc Janáčová Lucie

Ivča (Ne, 2. 12. 2007 - 22:12)

Petro,já dělám taky všechno špatně.Dokonce nejsem prý normální,když se bojím o děti,když jsou nemocný a taky nejsem normální,když chci malý srazit horečku,proč prý ji nenechám spát.už se pomalu bojím i promluvit,protože to je taky špatně.Pořád mi jen vyhrožuje rozvodem,taky ho už jednou podal,ale pak ho zase stáhl a vrátil se.Bydlím v domě JEHO dětí,nechal ho na ně napsat než si mě vzal,a když podal žádost o rozvod sepsal se svými dětmi,které jsem 8 let vychovávala,prala jim a vařila,papír s tím,že mě a naší společné 5leté dceři tam milostivě dovolují ještě 2.měsíce bydlet a pak máme vypadnout.Když jsem si tam vyměnila zámek,abych se cítila bezpečnější a odjela jsem nakoupit,tak na mě a malou zavolal se svým synem policii,že jsem majiteli domu znemožnila přístup,i když jsem mu do telefonu řekla,že už jedu zpět,aby chvíli počkali!Pak se k nám vrátil,ale už to není ono.Nepřipadám si tu jako doma,když mi bylo pořád dáváno najevo,že mi tam nic nepatří.

Gity (Ne, 2. 12. 2007 - 19:12)

Andulko, já bych to řešila především s ním. A radši dřív než později. Kdyby to nemělo žádný efekt, tak až potom bych hledala pomoc u odborníků. Vzhledem k tomu, že máš přístup na internet, tak není problém zjistit si nějaké číslo na poradnu pro závislé. Přeju hodně štěstí a pokud by začal být agresivní, tak to řeš hodně rychle. Vím to z vlastní zkušenosti

Reklama

Přidat komentář