Reklama

Zanet dasni

Lubos (So, 1. 10. 2011 - 14:10)

Mám 7 letého chlapečka a...Zuzko nechapu proc se tady ptas,nemas na nic cekat a letet za detskym lekarem aby mu to vylecil!

Zuzana Malá (So, 1. 10. 2011 - 11:10)

Mám 7 letého chlapečka a na dásni se mu udělal takový výrůstek, jako bradavice, vůbec netuším co by to mohlo být. Nemáte s tím někdo zkušenosti?

Honza (St, 20. 7. 2011 - 13:07)

Tak mě doktor zjistil...Milá Moniko,
Kamistad senzitiv je přídatný prostředek orální hygieny, ve Vašem případě s nezřetelnými účinky.Léčivé látky v něm obsažené budou mít velmi nízký stupeň účinnosti v případě, že máte akutní zánět dásní - gingivitidu. Heřmánek se používá jen v lehčích případech a lidokain Vás sice dočasně zbaví bolesti, pozdější její nástup však bude razantnější. Ale zkuste jej. Je také otázkou, používáte - li pomůcky OH správně. Chcete - li skutečně započít s léčbou zánětů v dutině ústní, použijte bylinnou ústní vodu Dr. Landy dle doporučení v návodu. Je to jediná věc, která Vám dokáže pomoci. S pozdravem Zdravé gingivy Vás zdraví Honza.

Monika (Čt, 14. 7. 2011 - 11:07)

Tak mě doktor zjistil zánět dásní před týdnem. Celé to vyčistil, doporučil Corsodyl 0,2%. Používám mezizubní kartáčky, mám Curaprox kartáček, pečlivě kloktám, čistím a po týdnu skoro žádné výsledky. Dáseň neustále bolí. Horký na to nemůžu vůbec, studený vždycky na pár sekund pomůže. Samozřejmě nečekám, že se toho za týden zbavím, nicméně, že neustoupí ani bolest...asi na každého funguje něco jinýho. Takže teď přesedlám na kloktání heřmánku a uvidíme. Jinak jem ještě dostala doporučení na přípravek Kamistad sensitiv. Nemá s tím někdo zkušenosti???

Honza (Po, 6. 6. 2011 - 20:06)

mam zanět dasni dozvěděla...Jistě, je to lidový prostředek. Nepřeceňujme však jeho účinky. Uvádí se, že aplikací jedlého oleje - a je jedno který to bude, v dutině ústní převalováním jazyka po dobu cca 10 min.,lze do něj takto navázat škodliviny v dutině ústní. Pochopitelně po použití nepolykat, vyplivnout. Jinak je to vynikající prostředek kosmetiky, milé dámy. Budete překvapené.

miriam karvaiov (Pá, 3. 6. 2011 - 15:06)

Nazánět dásni mám 100%...mam zanět dasni dozvěděla sem se že pomaha olivovy olej děkuji.

Honza (Ne, 29. 5. 2011 - 00:05)

Milá Lído, Salvia officinalis je výborná bylinka v případě akutního zánětu dásně. Jako nálev, případně tinktura, obojí k zevnímu použití pro ústní výplach. Jistě dobře víme, že bezpodmínečně nutné pro zdárnou léčbu je odstranit příčinu potíží. Neznamená to, že se tedy spolehneme pouze na přídatnou léčbu Vámi zmiňovanými prostředky, ale budeme pátrat, kde a jak onemocnění vzniklo. Komerčně vyráběné prostředky ústní kosmetiky typu Lacalut, Colgate bych v případě vážných problémů vůbec nedoporučoval, ale přikláněl bych se k medicinálním přípravkům. Pochopitelně, i zde jsou obsaženy razantní prostředky bakteriostaticky působící, mají však seriozní hodnoty jednotlivých obsažených látek. Nu, a všeobecně, rozhodně bych šel přirozenou cestou - fytoterapeutiky, fytofarmaky. Přeji všem zúčastněným na tomto fóru dobré dentální zdraví.

Lída (Út, 17. 5. 2011 - 22:05)

Já doporučuji vyplachovat nálevem ze šalvěje (nesmí se ale používat v těhotenství), používat zubní nit, pastu proti krvácení dásní (já mám Lacalut aktiv) a ústní vodu. Je to sice spíše preventivní opatření, ale pokud začnete cítit, že se vám něco nekalého děje v ústech, tak se to tím zarazí :) Mně teď třeba začaly bolet dásně, maličko mi otekly, špatně se mi jedlo, protože při kousání mi zuby narážely do citlivých míst...začala jsem všechno výše popsané provozovat a už druhý den to bylo lepší. Ale při závažnějším průběhu bych neváhala jít k zubaři...

Honza (Po, 16. 5. 2011 - 21:05)

Dobrý den
chtěla bych se...Pro Veroniku
. . . ne, je to dobré . . .

weronika (Ne, 8. 5. 2011 - 17:05)

Dobrý den
chtěla bych se zeptat,zda je blbé když přítel spolknul Listerinku??

Honza (Čt, 7. 4. 2011 - 23:04)

Re:David Petrásek
Prosím o vysvětlení, v čem spočívalo vyléčení Parodontitidy uvedené paní. Kdo objektivně a exaktně posoudil stav vyléčené pacientky. Nebo to bylo její osobní vyjádření?

David Petrásek (Út, 5. 4. 2011 - 15:04)

Dobrý den Vám všem,

Paradontózu jsem nikdy neměl, ale přesto vím jak vám všem zaručeně alespoň přinejměnším pomoci. 2,5 roku jsem měl problém s chronickým zahleněním dýchacích cest a klasická léčba mi na nic nezabírala. Biologicky aktivní doplňky stravy založené na čínské medicíně, mi pomohly, se všeho zbavit. Navíc mi obnovily ztracenou imunitu. Musím zaklepat, protože nic lepšího jsem ještě nikdy předtím neužíval. Tyto dopňky stravy jsou totiž vhodné i pro léčbu paradontózy a dalších neduhů, co se ústní dutiny týče. Více informací si o nich můžete přečíst na stránkách mého bratra Martina zde:

http://www.martinpetrasek.cz/svalova-dystrofie/tiens.php

a také se na nich můžete přečíst příběh jedné paní, která si pomocí nich vyléčila paradontózu a druhé paní, která se zbavila zánětů s váčky zde:

http://www.martinpetrasek.cz/svalova-dystrofie/tiens/vysledky-dosazene-produkty-tiens.php

Přeji hezký den

Martina (St, 30. 3. 2011 - 12:03)

Já jakožto prolezlá chorobama, včetně krvácejících a nateklých dásní, jsem se rozhodla se dát konečně dohormady a dala jsem se na pravidelné užívání aloe vera gelu a světe div se, začínám se celkově čistit. Je to opravdu zázrak, poněvadž mi to působí i na jiný nemoce, se kterýma si doktoři nevěděli rady a od tý doby mi dásně nekrvácejí.Více na http://amazemiracle.webnode.cz

zkušená (Út, 29. 3. 2011 - 23:03)

Navštivte dentální hygienistku, sice to stijí peníze, ale řeší se příčiny gingitividy. Pak to ale chce pečlivé a správné čištení zubů, alt s tím poradí ta hygienistka

Lelíček (Út, 29. 3. 2011 - 23:03)

Já na všechny problémy dásní používám zásadně slivovici. Opravdu, dám si loka a držím v puse na bolavém místě co nejdéle, když mě chytnou dásně a zuby. Zubař by mě zase odbyl, žes tím nejde nic dělat, tak si člověk sám musí najít, co mu zabírá.Vyzkoušejte a uvidíte, nejvíc to pomáhá na noc.

Pitbul (Út, 29. 3. 2011 - 21:03)

Já být vámi, zkusil bych používat alespoň rok bez přerušení Paroex nebo Corsodyl, pak Listerine a také nějaké další chemické preparáty. Rozhodně nepoužívejte bylinky, natož bylinnou ústní vodu Dr.Landy. To byste se totiž mohli vyléčit a vaši zubaři přeci potřebují platit. Od vás i něco málo od pojišťoven. Za výplně, za náhrady a za další smysluplné výkony. Tedy vzhůru do farmaceutických lobby.

Vlasto, (Po, 21. 3. 2011 - 12:03)

OK...už zase jsi si něco vyléčila účinným bylinným produktem?A zas něco jiného-to je hotový zázrak!

????? (Po, 21. 3. 2011 - 12:03)

Mám zarudlé a bolavé dásně.Prosím poraďte mi jak se to dá vyléčit.

Honza (Po, 31. 1. 2011 - 23:01)

Popište mi své potíže a dosavadní léčbu na mail [email protected]ím se Vám odpovědět.

... (Po, 31. 1. 2011 - 13:01)

Řekla bych že Honza má pravdu,když nevím z čeho to mám tak na to nemůžu dát cokoliv.Potřebuju radu,co stím mám dělat.Ta bolest hlavy se hrozně stupnuje.Nevím co už mám dělat :-(

Reklama

Přidat komentář