Reklama

Manželka neplní své povinnosti

najkrajsia (Po, 28. 2. 2005 - 08:02)

Julie, po prečítaní tvojho príspevko mi prišlo velmi smutno, tak ako tu už niekto napísal tvoj muž bol riadny hlupak a privlastok hovado si ani nezasluži myslim že hovada su na tom o dost lepsie, ako ti toto može povedat clovek ktorý ta akože miluje??? Poviem ti príklad zo skutocnej reality v robote kde pracujem pracuje jedna pani, ktorá je tiež po ličbe rakoviny nema jeden prník a ani ženské organy, napriek tomu vyzera vyborne ma 50 a nikto jej ten vek neverí! Má muža pijana, zobrala život do vlastných ruk, nasla si každý vravi velmi pekneho!priatela o 7 rokov mladsieho, ktorý ju ma rad a este ma aj ineho napadnika co jej sklada basne, myslím že tento príklad hovorí za vsetko, Julie na svete su este takí chlapi v pravom slova zmysle, ktorí si važia ženy a sexualitu nehladaju iba v prsiach, takí ako bol tvoj muž nestoja ani za rec, viem, že to muselo boliet tie je hnusne slova, ale neboj sa jemu sa to vrati, raz mu možno nieco take iste"prijemne" povie nejaka jeho milenka na ktorú natrafí a potom si možno uvedomí ako sa spraval. Vela stastia v živote ti prajem a optimizmu.

Julie (Ne, 27. 2. 2005 - 22:02)

No, kripl jsem asi trochu byla, ale myšlením. Protože jenom kripl, který maká v zaměstnání a doma, vychovává děcka, lítá kolem manžela atd. si nechá nakukat, že za nic nestojí. No, je to pryč a humor přetrval.

Lena (Ne, 27. 2. 2005 - 22:02)

Julie,myslím,že kripl nejsi ty,ale tvůj (bývalý) manžel.Neznám ho,ale podle mě je to pěkný hovado(s prominutím).Udělala si dobře a držím ti pěstičky:)

Julie (Ne, 27. 2. 2005 - 22:02)

Vytížením a platem... jako Jan. Ale nechtěla bych ho!

Julie (Ne, 27. 2. 2005 - 22:02)

Jako žena zhruba s podobným pracovním vytížením a platem jsem se tady fakt dobře pobavila! A jsem ráda, že milence nemusím lovit ve vodách , jejichž vzorek zde píšící muži prezentují :-))).Jak už tu nějaká paní psala: měla jsem manžela, děti povinnosti jsem si plnila na 120% a stejně jsem chlapovi nebyla dost dobrá. Když jsem byla strhaná a nespokojená s životem, naštvaná na všechno, přišla k tomu ještě rakovina, operace atd. Víte, co mi řekl manžel? Že bez jednoho ňadra už nejsem dost ženská a že s kriplem on spát nebude. Tak jsem se zdravě nasrala, jak jsem to měla udělat už dávno, opustila manžela a teď si žiju po svém. Bez prsa, zato za svoje, mám fajn práci, ve volněm čase si můžu dělat co chci a chlapa si domů pozvu jen když mám opravdu náladu a ráno ať pěkně jde po svých! Kupodivu - najednou je kolem dost takových, kteří pro změnu chtějí plnit moje přání a ani to uřezané ňadro není na překážku...

!!!! (Ne, 27. 2. 2005 - 21:02)

A za hovado se nepovažuji. Kdyby mně vrozená zdvořilost a úcta k lidem nebránila, byla aby možnost napsat : nápodobně.

!!!! (Ne, 27. 2. 2005 - 20:02)

Jane, trochu jsi to netrefil. Vyjma auta(která nesnáším) jsem s netem stejně jako Ty.

pavouk (Ne, 27. 2. 2005 - 20:02)

mysko - to že spolu nežijí krom toho, co jsi napsala obsahuje i to, že spolu nežijí intimně. Pokud spolu žijí v jednom bytě, najmě v paneláku, bylo by to nesmyslný postulát. Stačí, když navrhovatel napíše v návrhu, že s ním odpůrce (-kyně) vice než 6 měsíců intimně nežije (odmítá žít) aniž by pro to existoval přijatelný důvod a proto manželství přestalo plnit svou společenskou funkci. Pokud mají vyřešenou péči o děti a alimenty ( a to musí mít, jinak se rozvodové řízení ani nesmí zahájit) dál není co řešit - dokazování je v tomhle případě, jak jistě uznáš, prakticky nemožné. Možné je maximálně jedno odročení a pak záleží na soudu a na tom, jak moc bude navrhovatel "otravovat" soud, kdy se nařídí druhé stání. Ne PO 3 letech, ale DO 3 let. Soudce se opravdu neptá na souložení manželů, ale ptá se na to, jestli trvá jejich intimní soužití, pokud se k tomu sami nevyjádřují. Mám za sebou tuhle anabazi před necelými 6 týdny a tohle se nedá tak snadno zapomenout. To jen na okraj...:-)

Jan (Ne, 27. 2. 2005 - 20:02)

!!!!! když bys snažil a makal jako já tak bys měl net v práci,doma v pracovně,doma u krytého bazénu a i v autě a když šofér moc nebrzdí, tak si tím krátím čas na cestách.

Anna (Ne, 27. 2. 2005 - 20:02)

A Ty se snad tematu venujes, mily Jane? Nebo si tu hojis sve prebujele ego? Navic: jsou nezbytne ty narazky na narodnost? To uz opravdu prehanis...

Jan (Ne, 27. 2. 2005 - 20:02)

Přestože zpravidla na přiblblé sloveny nereaguji a !!!!! je hovado, tak vám trochu zamotám ty vaše blbé makovice.Když se nevěnujete tématu tak se sem neserte.

Anna (Ne, 27. 2. 2005 - 20:02)

Jsi opet arogantni, Jane. Zklidni se.

Jan (Ne, 27. 2. 2005 - 20:02)

Myško když tam nic není ,proč se tolik lidí rozvádí proto,že si jeden z nich zasouloží někde jinde.

Jan (Ne, 27. 2. 2005 - 20:02)

Smolar nezlob se ale na to abych ti radil nemáš.Teda myslím peníze.

myska (Ne, 27. 2. 2005 - 18:02)

Nechci Vám brát iluze, ale v zákoně o rodině o souložení není nic:) Soud manželství rozvede, pokud spolu manželé 6 měsíců nežijí! To znamená nevedou společnou domácnost-neuhrazují ze společných příjmů své potřeby, nevaří společně, neperou atd. Ovšem toto platí jen, když oba s rozvodem souhlasí, pokud se jeden z nich rozvodu brání , tak manželství může být rozvedeno po 3 letech odloučeného života. A pokud jste byl někdy aspoň jako divák u rozvodového stání, pak jistě víte, že soudce nezjišťuje jestli spolu manželé souloží, prostě to na rozvodovou proceduru nemá nejmenší vliv. P.S. jediným důvodem rozvodu je u nás je rozvrat manželských vztahů a ne nedostatek sexu.To já jen tak na okraj....

uma (Ne, 27. 2. 2005 - 15:02)

Bond-James Bond!

najkrajsia (Ne, 27. 2. 2005 - 15:02)

!!! ty si teda riadny sherlock:)založ si detektivnu kancelariu;) ako ta mam volat? 3vykričníček?:)

uma (Ne, 27. 2. 2005 - 12:02)

Vlítnout tam a seřezat!

Jan (So, 26. 2. 2005 - 22:02)

Můžeš tapetovat.

Smolar (So, 26. 2. 2005 - 21:02)

Jane, mám akcie Microsoft a Sun a stále nechtějí jít nahoru. Co s tím?

Reklama

Přidat komentář