Reklama

Manželka neplní své povinnosti

Veronika (Pá, 18. 3. 2005 - 14:03)

To je přesně to, o čem mluvím. A prostě nepochopím, kde se to ve vás bere v roce 2005. Ráda bych věděla, co v takové situaci chlap cítí, co mu přesně běží hlavou? A jak by ses postavil k situaci, kdyby se provalily tvoje nevěry a parterka by se k tobě zachovala stejně, jak tady teď ty popisuješ svou případnou reakci na její nevěru.Já vím, že lidi nejsou jenom takoví nebo jenom makoví, a ve vztahu buď někoho beru jaký je a nečekám, že se předělá, nebo do toho nejdu, ale (asi naivně) jsem si myslela, že myšlení mužů se aspoň v něčem posunulo.

Jan (Pá, 18. 3. 2005 - 14:03)

Rút ty máš asi problém a ten si tady nevyřešíš.Veroniko, jsem asi přesně to popisuješ.Pozorný partner,podle titulů i vzdělaný,podle okolí snad standardně inteligentní, to abych zase nepopudil,partnerku miluji a přesto ji občas zahnu,a kdybych se dozvěděl,že udělala totéž ,byla pro mě děvka a to vše ,co jsme budovali po léta ve vztahu by bylo pryč ,jako by pro mě zemřela.Ano je to dvojí morálka ale z mé zkušenosti alespoň co říkají a hlavně jak konají muži,ne podpantofláci, to tak je.A chlap který tak nevypadá,a partnerka si myslí jaký je , je jen dobrý herec.Pokud snese,že mu partnerka zahýbá, je to spíš lhostejnost a ne přednost.Jedině ženská na které mi nezáleží mě nechává v této věci klidným.

Jan (Pá, 18. 3. 2005 - 14:03)

Veroniko myslím,že o stereotypu se u nás nedá mluvit a snažím se opravdu aby parnerka nebyla ve stejně slepé uličce jako já.To poslední je smutné,ale je to tak.Byl by konec.

Kačenka (Pá, 18. 3. 2005 - 12:03)

Jenomže ještě horší je to, že když se všechno sečte a odečte a zobecní, pak průměrné partnerské soužití vypadá přesně tak, jak napsal Filip!Sice to píše jak prase, ale většinou má prostě pravdu i v těch ženskejch!

Rút (Čt, 17. 3. 2005 - 16:03)

Tobě bych umíchala arsenové bahno a zamáčkla xicht pěkně hluboko..Neboj...to přijde. Budeš litovat. A jestliže tvůj příběh není pravdivý-tak pro všechny, kteří se s ním ztotožňují. Boží mlýny melou pomalu...ale jistě.Každý dojede na svou neomluvenou chybu. Každá pýcha spadne. Zvlášť, když ti manželku odvede teprv pořádný chlap, a to ti přeju, patří ti to. Vlastně mnohem víc. Jelikož opravdu nevím, co by mohlo působit, aby ses probral a něco ti to dalo..Tahle diskuze ti rozhodně nedá nic. Ale říkám...neboj, to přijde a uvidíš, jak jí pak budeš líbat nohy, hajzle.Potřeboval bys pěkně přes koule, nebo do francouzské legie. Zřejmě jsi neabsolvoval vojnu..je to vidět.Zas ovšem, jestli je ta tvá opravdu tak blbá, tak ji nech při tom....

Rút (Čt, 17. 3. 2005 - 16:03)

Můj poslední příspěvek patřil stále Filipovi, budiž, možná pasuje i na Jana.Filipe, tvůj příspěvek jsem ani nedočetla, protože je plný naprosto stupidních žvástů. Jestliže žena nevystčí ani nos za tvé ožralosti, dělá dobře, je to taktika-rozumná, ovšem v tvém podání to zní, jako by se tě bála. A to je jiná. Jsi na krutém omylu, jestliže si myslíš, že tento způsob-abych věděla,že mám doma chlapa-je opravdu vzrušujícně přesvědčivý. Opravdu mě bude vzrušovat, když roztřískáš novou vázu, nebo případně mně/protože to je jen otázka času, kdy začnes se svým přístupem třískat ji-ale dávej pozor...aby tě neudala, ty lovče mamutů../.U mě si musí muž vybudovat obdiv a úctu, ty hovado, ne strach. Můj otec byl podobný tvému vzoru.Ve skutečnosti kupodivu citlivý člověk, ovšem...........takové chlapy, když se o mě ucházejí, neposílám do prdele...vychutnávám si je...:)))Vychutnávám si, jak se frajeři snaží a pak poznají, že je vnímám akorát tak jako plevel, který psychologicky zašlápnu do země..takové chci zašlápnout jako plevel, když si vzpomenu na svou matku jak trpěla, ačkoli měla vše, co si zamanula./materiálně/. Když činíš utrpení druhému člověku, není na světě již nic horšího.Jsem pro trest smrti.

Veronika (Čt, 17. 3. 2005 - 16:03)

Ještě poznámka: mě se v tom právě chodit nechce. A kdyby fakt nebyl chlap, který by mi samozřejmě toleroval to, co sám dělá, asi bych raději byla bez chlapa. Neříkám, že spokojená, bohužel, ale mám svoji cenu.

Veronika (Čt, 17. 3. 2005 - 15:03)

Jsem zvědavá, kolik lidí se ti zase podaří vyprovokovat, Filipe. Ale pozor, ve světě i u nás se pro změnu začínají pomalu emancipovat zase muži :-))).Demi, taky kolem sebe pozoruju typy se světonázorem muž borec, žena děvka. Nesouhlasím, ale myslím, že s tím člověk moc nenadělá. Spíš mě fascinují muži, kteří jsou sice inteligentní, schopní, k ženám se nechovají jako k předmětům a jsou schopni a OCHOTNI u nich ocenit i kvality jako pracovitost, inteligence atd., ale přesto z nich vypadne to co z Jana: kdyby se chovala jako já, to bych jako sobecký chlap nesnesl. TOHLE uvažování jsem ještě nepochopila a asi se mi to ani nepodaří, a je pro mě otázka do pranice, jestli je na vině spíš má inteligence, nebo nepochopitelnost těch mužů.

Demi (Čt, 17. 3. 2005 - 14:03)

A k Filipove poslednimu prispevku.Nadherne jsem se nasmala,uzasne napsane,nejhorsi je,ze je v tom obrovsky kus pravdy.Demi

Demi (Čt, 17. 3. 2005 - 14:03)

Tak tak,dvoji moralka.Muzi jsou vetsinou borci,a zeny devky.Dokud budou ve spolecnosti/hlavne v hlavach tupych chlapiku/ vedle sebe existovat borci a devky,dokud si zena nebude moct dat pivo/koupit vibrator/stridat milence,aniz by to nevyvolavalo nemistne poznamky,nebudou mit veskere osvetove snahy valny ucinek.Zbyva jen doufat,ze se v potemnelych myslich rozviti.Myslim Veroniko,ze je to dost vystizne.Takovy je proste svet,neni metr na vsechny.A nikdo to nemuze po nikom chtit.Chlapi jsou sobci,zeny jsou sobci,a svet je sobecky.Nezbyva,nez v tom umet dobre chodit...

Olga (Čt, 17. 3. 2005 - 13:03)

Jestli je Filip fakt to, co popisuje, pak potřebuje lobotomii. Nebo polstrovanou celu.

Filip (Čt, 17. 3. 2005 - 13:03)

Podle mýho názoru ženský ani o žádnou emancipaci nestojí. Ony jen tak provokují a rády se do chlapa naváží jen proto aby ho vyprovokovaly. A když se jim ho nepovede vyprovokovat, tak si myslí, že je bačkora. To já mám doma taky s manželkou tyhle hrátky. Ona se pokouší mě pořád popichovat, až mě rozzuří, já jí nemlátím, to bych nemohl, mlátit slabšího, ale seřvu jí, to jo a pořádně. Občas přitom doma něco rozmlátím, pak jdu do hospody, ožeru se jako zvíře, přijdu v noci, ona je v ložnici zalezlá jak myš, ani nedutá, protože ví, že když jsem ožralý tak semnou není rozumná řeč a moc se neovládám, tak by jí mohla taky jedna přiletět přestože je to proti mému přesvědčení. Znáte to, jak se ovládá ožralej chlap. Také jsem jí před tím už mockrát varoval. Říkal jsem jí ať neriskuje, když přijdu ožralý a radši někam zaleze a nechá si připomínky na ráno, protože bych moc nerad v ožralství porušil svoje zásady a pak by mě to štvalo. V tom se respektujeme. Ona ví, že na výčitky je čas ráno. Já druhý den koupím kytku, vezmu jí na večeři a je zase dobře. Tak na dva, tři týdny. Pak začne zkoušet zase nějaké provokace a je to nanovo. Kolikrát jsem si říkal, že už mě tohle divadlo nebaví. Ale ženský to potřebujou, musejí vědět, že mají doma chlapa. Chlap se musí občas projevit ve své pravé podstatě, jako tupá neovladatelná síla. To ženský vzrušuje. Vědí pak, že se chlap dokáže o něco postarat a jsou klidnější. Ony si snad potřebují pořád ověřovat, jestli ten chlap za něco stojí a když to neprokáže, začnou si vyskakovat. Ale ženská neví, že když se jí povede prosadit se, tak z toho může mít chvíli radost, ale za čas zjistí, že neví co si s vybojovanou pozicí počít a začne být neurotická. Já si myslím, že ty kariéristky vlastně trpí jen neurózou, protože se ve svém okolí setkávají se slabýma chlapama. To feministický hnutí není hnutí za svobodu, to je nemoc, která by se měla léčit.

Veronika (Čt, 17. 3. 2005 - 09:03)

Mě je jasné, že to je pro tebe nouzovka, ale co když ona se snaží přesně tak jako ty a taky jí něco chybí? Umíš se na to podívat z druhé strany? Proč by tě ona trápila a přemlouvala a vysvětlovala, že ten stereotyp, z kterého ty unikáš milenkama, by ona právě moc chtěla. Její sexuální přání není legitimní stejně jako tvoje?U mužů mi nevadí ani tak samotná nevěra nebo slabost pro ženy, a že se jich spousta dá utáhnout sexem jako na vařené nudli, ale právě ta dvojí morálka. Žena prostě může být úžasná, skvěla, inteligentní a schopná stejně jako muž (až pak jí mnoho mužů přizná stejný status, jaký má i ten nejneschopnější hospodský povaleč), ale jako muž se chovat nemůže - protože to je pak konec. Je to tak?

Jan (Čt, 17. 3. 2005 - 09:03)

Veroniko,je to nouzové řešení a kdyby mi nic nescházelo ,asi bych to nedělal.Snažím se chovat tak aby partnerce nic ve vztahu nechybělo a už ji tím neotraovat a netrápit. Mnoho let jsem diskutoval,vysvětloval a zjistil,že ji tím trápím,proč milovanou bytost trápit když to jde zařídit jinak.

Jan (Čt, 17. 3. 2005 - 08:03)

Veroniko doufám,že o tom partnerka neví.Kdyby se chovala stejně tak by asi byl konec.

Veronika (Čt, 17. 3. 2005 - 00:03)

Je mi jedno, podle koho do jaké škatulky patřím, tolik k Rútině definici.Ale Jane, posledním příspěvkem jsi mě dost zklamal. Ty máš právo, ona ne? Proč? V případě, že se chová nebo by někdy chovala jako ty, jak bys reagoval? Upřímně já bych s takovým názorem partnera poslala do háje. Naše dohoda je obousměrná, takže já můžu taky, a že sex nemám ráda v tom nehraje roli. Přiznávám, že takové mužské názory mě ještě pořád dost vytáčejí!

!!!! (St, 16. 3. 2005 - 22:03)

Jane,to první občas platí to druhé bych nesnesl.Jsem prostě sobeckej chlap.

!!!! (St, 16. 3. 2005 - 22:03)

Ale jako popíchnutí to zafungovalo a debata ožila.

!!!! (St, 16. 3. 2005 - 21:03)

Není to Tvoje chyba, je tu můj záměr.

Jan (St, 16. 3. 2005 - 21:03)

!!!! no to by bylo určitě dobré.Vezmi to ale tak,že by potom něměla taková názorová sopka jako ty, šanci a důvod se tady objevit a přispět takto podstatnou měrou do diskuse.Kdyš nic jiného, tak jseš rychlý-á-é.Jsem hlupák a podle !!!! těžko určuji pohlaví.Určitě se dozvím,že je to moje chyba,nebo ne?

Reklama

Přidat komentář