Reklama

Manželka neplní své povinnosti

Jan (Pá, 11. 3. 2005 - 12:03)

Dodo nevadí mi ani národy ani Svět.Komplexy mám jako každý ale určitě nic moc.Ale čtu a snažím se hodnotit podle činů. Pokud si dáš tu námahu a přečteš si vaše dějiny, pouze minulého století, tak si uvědomíš co jste za pronárod a co vám dá práce se toho zbavit.Tím vůbec nemluvím o národě našem nebo jiných.Každý něco má.Ale ty a tobě podobní si to ani nejste schopni připustit , taková malá sebereflexe by neškodila.Češi mohou děkovat ješitnosti našich tehdejších reprezentantů,že jsme se takového břemena elegantně zbavili.Nic víc a nic míň.A neurážej se, klerofašismus je skutečně základ vašeho myšlení podle reakcí na uvedené téma.Já se jen divím ,jak moc to ve vás je. Zase nic víc ani míň.Osobně proti Vám nic nemám,žijte si a prosperujte doma.Nemusíte se k nám valit jako mor a romy si taky nechte doma.Nebo to také není pravda.Snad mi nechceš namluvit že čaši a čeští romové zaplavují Slovensko tak jako se to děje tady.Přeji vám jen a jen prosperitu ale ne na úkor jiných.

Rút (Pá, 11. 3. 2005 - 11:03)

A mimoto...teď jsem teprva dočetla početné příspěvky.:)ženská je ženská, to máš pravdu. Kdybych se ale řídila tvou teorií, záleží na tom, co mi nabídneš. Kdyby můj milý byl Bill Gates, asi bych do práce nechodila a hrála bych odporný divadýlka s pipinama z Hollywoodu. Manželství je v podstatě obchod...láska je láska, ale co bude za 10 let, fakt nevim.Takže příští léto chci jet na Bora-Bora, tak se snaž. Udělám ti všechno co cheš, jestliže ty naplníš, to co očekávám. A to nebude levný,...:)A dále na rozvod nepomýšlej, milánku, jelikož tato možnost prostě u mě neexistuje:) takže nezbývá, než situaci ŘEŠIT. Pokud možno neagresivně a přínosně. Vzhůru do boje, páne tvorsva. Mám hlad, ale nemám mamuta.:)))No..Jednoduše. Potrpím si na chlapy, kteří dokážou bochnout pěstí do stolu a je v dominantním postavením, i přesto, že i já jsem osobnost, ale.......ponižování a "hraní" si se mnou, to nezkoušej, na to jsem moc chytrá. Takže pokud si domluvíme otroctví /jakože si asi potřebuješ zvyšovat takto sebevědomí muže a nepotřebuješ vlastně mou pravou lásku jako já tvou../tak něco za něco. Nebudu matka dětí od neschopáka, co mi nedopřeje ten let kolem měsíce:))))Tak. BAník pičo.

Mirek (Pá, 11. 3. 2005 - 10:03)

vážení , konečně se objevil zase pořádný chlap,Filip,jak si to doma pojal je naprosto skvělé,je již opravdu málo mužů, kteří si dokážou říct a bojovat o svá práva vůči manželkám,nechápu dnešní ženy, které si dosud řádně neuvědomují, že jejich správné místo je po boku muže,tam se budou cítit lépe,a vytváření zázemí a uspokojování jeho potřeb jim bude přinášet větší radost,pánové, měli bychom založit společnost za obrodu pravého mužství a ženství,no trochu to kazí ten placený sex,ale budiž,no a samozřejmě bychom do svých řad přivítali ty zralé obroditelky,se kterými bychom obnovili společně dloho let fungující tradice a s klidnou duší bychom obnovili vnímání manželských povinností

Rút (Pá, 11. 3. 2005 - 10:03)

To je dost dobré.........:)))))Hochu, na jedné straně ti rozumím...ale nezajels někam do středověku??? Manželka je v domácnosti nebo má tak šíleně jednoduchou práci, že když sama přijde dom, s radostí vezme prachovku, za klusu se oblíkne do nějakého sexpradýlka a jakmile otevřeš dveře ochotně nastavuje prdélku, přičemž jí v pokoji ještě do toho zařve děcko, co zrovna polklo radiator..????hm???Já osobně jsem ženská budujíc si karieru a taky bych samozřejmě nechtěla, aby se muž cítil špatně. /Někdy to bylo spíše ale naopak-co se sexu týče- protože mnohdy mi to ani 3xdenně nestačí...takže budu měnit chlapa, který neplní manželskou povinnost?:)Dobře, takže mít tě v merku, jako manžela, a nebudeš mě ošukávat minimálně 6x denně, tak na tebe seru, hajzle a sepíšem takto ještě předsvatební smlouvu,ne??:))))/Já ho miluju, takové to souznění duší..a respektuju, když je i on unaven. Jinak, milej zlatej, a všichni podobní sobci, můj milý je Francouz /baby...frantíky doporučuju-starají se o vás, jak o princezny...ale varuju ženský potvory, který by toho chtěly zneužít!!!:)/, práce v domácnosti se dělí. Né, že bychom měli přídělový systém:) Když žil ještě sám, taky to musel zvládat, teď toho má polovinu jak on, tak já. Trochu respektu, muži!Pokud máš ženskou jen na šukačku, aby ti porodila děcko, a aby ses s ní mohl předvádět, tak to lituju jak tebe, tak ji.Hele, jednoduše bych ti dala 100hodin veřejně prospěšných povinných prací v bordelu, ať ti trochu zchladne a při štěstí i bleskne.Radši tu svoji někam pozvi na večeři a přines jí růže.Kdyby někdo ze mě dělal jen pomyslně svou otrokyni, .....tak pustím k vodě jeho já.

dodo (Pá, 11. 3. 2005 - 08:03)

Pre Jana: Keby si nebol taký šovinistický idiot, bol by som ťa v niečom podporil. Takto to jasné, že nielen ženy ako také, ale vadia ti aj národy a snáď i celý Svet. Vyplýva to určite z nejakých tvojich komplexov, možno i nezavinených. Si chudák a je mi ťa i trochu ?úto.

bručoun (Pá, 11. 3. 2005 - 07:03)

Filipe jsi jednička, je to perfektní, jak ty ženské slepice hned reagují a nechají se zatáhnout do každého problému.Když to pročítám tak mě to neustála utvrzuje v přesvědčení, že většina jsou pipiny.Ne každá , ale většina!!!

Jan (Čt, 10. 3. 2005 - 20:03)

Marti . To nebyla chvála,je postesknutí nad tím,že bys měla spíše napsat nějakou myšlenku související s tématem.

martina (Čt, 10. 3. 2005 - 19:03)

Diky, Jene :-)

Jan (Čt, 10. 3. 2005 - 17:03)

No Marti úžasné ,hezkými slovy dokážeš říci Filipe si debil.

Jan (Čt, 10. 3. 2005 - 17:03)

Leo z ničeho strach nemám ale snad to Filip napsal jasně.Já mám pouze tu nevýhodu ,že moje partnerka moc vydělává, tak že bych s penězi neuspěl.Kdo není schopen psát zaobalené nesmysly a jasně formuluje názory tak je asi nezralý. Asi to tak bude.

Honza (Čt, 10. 3. 2005 - 16:03)

A na jake urovni ovladas sex ty,Filipe? Asi nic moc, kdyz si za to musis doma platit!:-))

,,, (Čt, 10. 3. 2005 - 16:03)

Ty jsi v.l :}}}}}}}}

martina (Čt, 10. 3. 2005 - 16:03)

No tak vidis, Filipku, jak jsi to krasne vyresil...stoupni si pred zrcadlo a poplacej se po ramenou:-) A dokonce sis na to prisel sam, vid? Ty jsi ale sikulka:-)Tak preju prijemne placene soulozeni!

Bára (Čt, 10. 3. 2005 - 16:03)

No, i kdybys byl opravdu takovy jak se prezentujes, tak Ti gratuluji k Tvemu uspechu. I toto silacke mluveni o vlastni manzelce indikuje, ze ji mas rad a nechces chodit do nevestince, kde by slo pouze o sex. Kdybys to zaobalil do jemnejsich slov, tak by Te tu nikdo tak neodsuzoval, protoze podobny problem ma mnoho muzu. Zajimalo by me jeste, jestli ses ani k nevere neuchylil?

Filip (Čt, 10. 3. 2005 - 15:03)

Tak je to vyřešený. Dlouho jsem nepsal, unavovalo mě číst tu záplavu štěbetání kterým se nic neřeší. Zas jsem si potvrdil, že ženy opravdu nedokážou mít názor ve smyslu jak to chápeme my, ale uchylují se jen k prázdnému poštěkávání bez zřejmého cíle. Celé tohle fórum mi pomohlo pochopit, že situace by mohla být mnohem horší s jinou ženou a tak jsem upustil od myšlenky mou stávající manželku vyměnit. Musel jsem však řešit problém s malým zájmem mé manželky o sex. Osvědčilo se mi následující. Vysvětlil jsem manželce, jaká je v současné době tržní cena sexu. Seženete poměrně dobrou holku už za cca 1500 Kč. Za 3000 Kč už máte slušnou profesionálku. Té se samozřejmě moje manželka nemůže rovnat, zvládá sex na slušné, ale amatérské úrovni. Řekl jsem manželce, že buď mi dá za 2000 ona, nebo si to za stejnou cenu zařídím se šlapkou. Stejně všechny prachy nosím domů, tak můžu manželce formálně přidělovat peníze za sex a ne jen tak odevzdat. Světe div se, ono to funguje! Vážně jí je líto peněz a radši se mnou souloží když mám chuť, než abych utrácel peníze za šlapky! Samozřejmě, trochu jsem se bál s tímhle návrhem přijít, ale nakonec jsem to trochu doprovodil nadáváním a vlastně jsem jí seřval, že mě k tomuhle sama donutila, ale prošlo to nakonec obdivuhodně hladce a nakonec se mi zdá, že jí to vyhovuje.

najkrajsia (Út, 1. 3. 2005 - 12:03)

lea skoda slov :)takeho cudneho cloveka ako Jan som este nestretla a tých cudakov je pritom dost:))

lea (Po, 28. 2. 2005 - 18:02)

Jane, Jane, pár dní jsem tu nebyla a žádná změna. pořád do tebe tlučou ty zlý mužatky a feministky a jak nás všechny nazýváš...a pořád nechtějí pochopit tvoji neuvěřitelnou demagogii a sebejistotu. nebo je to spíš strach a nejistota ? z čeho, Jane ?

Julie (Po, 28. 2. 2005 - 17:02)

Já nikoho neodsuzuju, ani exmanžela. Vlastně je mi to teď úplně jedno, stejně jako to, co si o tom kdo pomyslí, což je po těch letech snažení se zavděčit a být dobrá žena opravdu úleva.Možná kdyby se holky i kluci vychovávali tak, že jsou prostě lidi a jako takoví si každý zaslouží slušné zacházení, vzdělání, mají svá práva i povinnosti, ubylo by "chlapáků" na jedné straně a na druhé straně fintivých paniček, které ke štěstí potřebují denně nový svtřík a vyčítají manželům, že se obětovaly a on jim zničil život... Ani jedno ani druhé nemám ráda a pokud možno se s tím snažím nestýkat.

najkrajsia (Po, 28. 2. 2005 - 11:02)

si nezrelý jedinec Jan a este k tomu obycajný debil

Jan (Po, 28. 2. 2005 - 11:02)

Julie já bych tě taky nechtěl.A nejen kvůli vzhledu.Jste jak supi dokážete si představit že to není žádná prdel mít doma ženu bez prsu.To se toho moc měmí v chování obou a ustojí to pouze silné povahy.Občas mám možnost mluvit s paraplegiky.Milé dámy z 96% pošle partnerka po úrazu invalidního partnera do háje.Je to asi i změnou chování toho dotyčného ale ruku na srdce ,tak jak jste juliina manžela odsoudily to není fér.Co je ona zač když s takovým jak píšete kriplem mohla žít. A nevymlouvejte se na lásku.Vrána k vráně sedá a rovný rovného si hledá.

Reklama

Přidat komentář