Reklama

Manželka neplní své povinnosti

! (Po, 21. 2. 2011 - 12:02)

Nevěřte jim, jsou to mrchy vychcaný a všechno mají dopředu spočítaný a někde již mají i milence dopředu vyhlídnutýho.Jenom hrajou divadýlko a běda jak to dáte na ně přepsat!Nevěřte tomu, že budou na vás miloučký, podpisem smlouvy vše padá. Běda vám, jsou to jenom zlatokopky!Každej úsměv mají předem vykalkulovanej.

kokonos (Po, 21. 2. 2011 - 11:02)

Čau ženský. Uznávám, že...Filip je machr ! :-)))

Filip (Čt, 21. 9. 2006 - 09:09)

No to je skvělý nápad. To doma zavedu. Udělám manželce ceník služeb a budu evidovat co odpracovala. Vždycky na konci měsíce to vyúčtuju a dostane podle výsledků kapesné. Samozžejmě když třeba bude mít vykázáno že uklidila a najdu někde zapomenutý binec, tak ten výkon uznám jen částečně nebo vůbec ne. No to je skvělý.

Filip (Čt, 21. 9. 2006 - 09:09)

Notak vida, hodně ženským to vyhovuje když jsou doma a chlap maká a nosí prachy. Jenže on pak chlap má taky co dělat aby ta jeho ženská doma úplně neshnila. Ženské jsou od přírody líné a tak je třeba je občas popohnat. Já taky od manželky nečekám zázraky, ale základní věci, jako uklidit, uvařit, postarat se o děti, to musí zvládat. Je jasné, že kdyby občas nebyl kravál, tak bychom se doma za chvíli utopili v hromadách humusu. Ženské totiž nejsou pořádkumilovné. Například je jedno místo, které si manželka udržuje podle svého, tím místem je její kabelka. Kdo jednou nahlédl do dámské kabelky, pochopí jak to ženy s pořádkem myslí. To je totiž k zblití, takový binec je snad už jen v odpadkovém koši. Takže já radši nenechávám manželce až tak velkou svobodu v tom jak a co má být uklizeno. Občas se rozzuřím, nadávám a řvu. Pak je chvíli klid a zase manželka funguje podle mých představ. Někdy si ale říkám že manželství není ideální. Když bych si najal služku, která by uklízela, prala a vařila, tak by to bylo určitě levnější než manželčiny výdaje a služby by přitom byly lepší. Nakonec by se možná našla i nějaká holka do domácnosti, která za nějaký příplatek by se mnou souložila a možná by to cenově vyšlo nějak podobně jako manželka. Jediný rozdíl by byl v tom, že služka by přesně věděla co má a nemá dělat a co za to dostane. Takže by si práce vážila a odváděla by odpovídající výkony.

Jeane (St, 20. 9. 2006 - 11:09)

A mě to zase nebaví v práci. Helčo, kde se sháněj takový chlapi??? Já mám doma učitele, takže s tím mi to nehrozí:-(

Kika (St, 20. 9. 2006 - 11:09)

Mě by to doma nebavilo.

Jana (St, 20. 9. 2006 - 11:09)

Helča má velký štěstí, snad si to uvědomuje.

Tera (St, 20. 9. 2006 - 11:09)

Heleno, a nechybí Ti nějaká seberealizace?

Helena (St, 20. 9. 2006 - 11:09)

No ja do prace nechodim,protoze muj muz je v ni porad:-)Kdo by se tedy staral o psa,kocoura a domecek.Kdyz ale prijede domu,vse dela podle toho,co je potreba.Presto se vubec zavisla necitim.Kdyz jsme najeli na tento zpusob zivota,predem jsme si vysvetlili "pojmy".Kolik by stala hospodyne apd.To bychom zustali bydlet ve meste ale muz mooc chtel z Prahy.Jinak nez takto,by to proste neslo.Jemu se splnil sen a ja si nyni libuji,vubec se mi po praci nestyska.Nikdo mi neporouci a vztavam podle vlastni vule.Manzel dela 5 dni od rana do vecera,ale pak muze mit 5 dni volno.To se potom poflakujeme a travime cas z vetsi casti zabavou.Nebo si volno veme jen na 1 den a vydela na neco,co "nutne potrebujeme":-))Nikdy mne neotravuje,ze jsem doma a tedy musim doma udelat vse.Sam poznal,ze jakekoli uzurpovani v tomto smeru by vedlo,ze se do mesta vratime.Naopak mi casto vola,jestli jsem sla k vode,at porad neuklizim,zda mam "babinec" kazdy tyden,samozrejme nechce doma pipku,to by neunesl-ani ja.Je to vse o rozumne dohode!

Jana (St, 20. 9. 2006 - 09:09)

já si myslím, že má Filip velký smysl pro humor, prostě pojmenuje s humorem a nadhledem to, co fůra z nás zažívá..... já osobně raději chodím do práce, abych nebyla na manželovi závislá, ale kdybych byla doma, tak by to možná taky tak vypadalo.....

Návštěvník (Út, 19. 9. 2006 - 19:09)

Filipe já si prostě nemůžu pomoct, ten váš vztah prostě hrůza, ale asi vám vyhovuje. Ty diktátor ona chuděra. Nezavání to domácím nasílím?

Filip (Po, 18. 9. 2006 - 21:09)

Manželka by sem nic rozumnýho nenapsala. Klidně bych jí nechal, ať se vyjádří, ale bylo by to k ničemu. Ona sice potají nadává, ale nakonec jí ten diktátorský přístup vyhovuje. Myslím, že tak trochu, potají touží po tom, že by se osamostatnila a rozhodovala o věcech sama. Ale nakonec u ní vždycky převládne pohodlnost a pro tu jistotou že bude mít na svoje šminky a různé návštěvy kosmetiky a kadeřníka, kde prokecá o ptákovinách hodiny času s podobnýma krůtama, se radši nechá občas seřvat a zbuzerovat. Ona ale ví, že se snažím jí jen trochu udržet v kondici aby nezlenivěla úplně. Pak chvíli běhá jako splašená myš a za chvíli je to zase ve starých koleích.

Návštěvník (So, 16. 9. 2006 - 14:09)

Filipe a jak můžeš psát, že ti to vyhovuje, na sex nic moc, uklízet se jí nechce bavíš se s kamarády, urážíš ji svým chováním. Vy chcípate za živa a na vině jsi i ty a ne jenom tvoje žena, takové manželství tak radši nic. Ty jsi prostě "borec" a ubožák a docela lituji tvoji ženu, že musí s takovým být. Radši se zamyslete oba co vůbec od života chcete, ale to stojí trošku námahy... :-(( Možná by byl zajímavý názor i tvé paní, ale ty vlastně diktuješ co se má a co ne.

Helena (Pá, 15. 9. 2006 - 21:09)

Filipe,to mate teda docela doma blby.Myslela jsem,ze takova manzelstvi uz chcipaji na ubyte.Nechapu,jak nekoho takove souziti muze bavit-uspokojovat.
U nas ostatnich/doufam ze pribyvame/ je to i o kamaradstvi.Nemam lepsiho kamose,nez sveho muze.A zabavu si udelame kdykoli mame chut.Ale to vy co tak divne prezivate nemuzete pochopit.Skoda.

Filip (Pá, 15. 9. 2006 - 20:09)

Jak víš, že si nevyhovujeme? Mě ona vyhovuje. Teda, vyhovuje, nejsem takový optimista abych si myslel že to s nějakou bude lepší. To že ta pomocnice co jsem si najal fungovala mnohem lépe je tím, že to jednak bylo za prachy a bála se, že když něco zvorá nedostane zaplaceno a jednak se dokáže přemoct, protože to nemusí dělat celých 24 hodin, po práci vypadne domů a má klid. Tam pak může mít pořádek, nebo humus, přesně tak jak jí samotné vyhovuje. Já mám manželku na praní, vaření, vychovávání dětí a když se chci pobavit, uděláme nějakou chlastačku s kamarádama. Samozřejmě jí občas vezmu na dovolenou, ale to snad dělá každý, to je samozřejmost.

Návštěvník (Pá, 15. 9. 2006 - 19:09)

Filipe buď píšeš knihu, anebo si vymýšlíš. Proč jsi s ní, když si tak nevyhovujete?

B.W (Pá, 15. 9. 2006 - 15:09)

Moje manželka zase neztrácí zájem o sex dokonce mne někdy i otravuje ale za to strašně prdí

Karel (Pá, 15. 9. 2006 - 15:09)

Modlí se Karel večer před spaním:
Pane Bože, já chodím do práce každý den a dřu 8 hodin, zatímco má žena je
jen doma. Chtěl bych, aby rozuměla, co musím vytrpět každý den. Prosím tě,
vyměň na pár dnů její tělo s mým. Amen." Pánbůh díky své nekonečné moudrosti
zázrak udělal. Příští ráno se vzbudil Karel v ženském těle. Udělal snídani,
vyvenčil psa, vzbudil děti, připravil jim oblečení, připravil jejich oběd a
odvezl je do školy. Potom jel zpět domů, vyzvedl věci v čistírně, stavil se
v bance pro peníze a pak jel na velký nákup. Doma uklidil celý nákup,
vyčistil kočce krabici a šel vyvenčit psa. Již bylo 13.00 a on pospíchal
ustlat postele, odnést špinavé prádlo,trošku oprášil a zametl podlahu v
kuchyni. Pak jel do školy vyzvednout děti, kde nastala debata s dětmi o
čebnicích nutných k vypracování úkolu a které byly zapomenuty ve škole.
Když konečně dorazili domů po několika cestách zpět do školy, připravil jim
mléko a chleba a dohlédl na to,aby děti začaly s úkoly. Během času vytáhl
žehlící prkno a současně se díval na televizi. Teď už bylo 16.30 a čas
přípravy večeře. Poté co se najedli, uklidil ze stolu, uklidil kuchyni a
spustil myčku nádobí. V době kdy šla jeho partnerka ven se psem, připravil
dětem koupel, poskládal čisté prádlo, naládoval další pračku a dohlédl na
to, aby děti šly do postele.Ve 21.00 byl naprosto vyčerpán a ačkoliv jeho
denní činnost ještě nebyla zcela hotová, šel si Karel lehnout. V posteli
očekávala jeho partnerka milování. Další ráno se Karel vzbudil a ihned padl
u postele na kolena a modlil se k bohu: "Prosím, prosím Bože, přeměň to zase
zpátky, byla to chyba závidět mé ženě možnost být doma přes den." Pánbůh
díky své nekonečné moudrosti odpověděl: "Cítím, že jsi se ponaučil, rád to
zase změním, ale musíš počkat 9 měsíců, protože jsi si včera nevzal
antikoncepci a tak jsi otěhotněl..."

Filip (Pá, 15. 9. 2006 - 14:09)

Ahoj všichni. Tak jsem po dlouhé době zavítal na doktorku a koukám že zase někdo psal příspěvek na moje fórum. Bylo to tady dost dlouho mrtvý, žádný ohlasy. U nás se za tu dobu stalo dost věcí. Manželka pojala podezření že se musí emancipovat. Zblbla jí nějaká emancipovaná slepice, prý kámoška, říkala jí, že se musí postavit na vlastní nohy a nemá se nechat buzerovat od nějakého opičáka. Ha ha, to se povedlo. Jenže manželka nepochopila, že k tomu aby to mohla udělat by musela být pracovitá a musela by si najít normální práci. Ale ne jen s kamarádkama žvanit o tom, že by si založila vlasové studio, nebo prodávala kosmetiku. Vždyť ona není schopná učesat za rozumnou dobu po ránu ani sama sebe. No, nebudu to protahovat, pořád mlela o emancipaci, tak jsem pronajal byt 1+1 a vyexpedoval jí na neurčito do jejího nového působiště. Platil jsem nájem, dával jsem jí kapesné 5000 na měsíc na žrádlo a měla si vydělat jen na svoje nadstandartní výdaje. No asi všichni už tušíte jak to dopadlo. Vydržela to tři měsíce. A to už ten poslední měsíc skučela a chtěla se vrátit. Nechal jsem jí v tom trochu vymácat a nakonec jsem jí vzal zpátky do baráku. No a máme od emancipace klid. Sice je doma větši bordel, než byl. Na ty tři měsíce jsem si najal holku na úklid a starání se o děti. Takže alespoň na chvíli bylo pořádně ukizeno a měl jsem uvařeno každý den. Teď je sice kvalita služeb horší a stojí to víc peněz, ale zákonná manželka je zákonná manželka, co naplat, máme to u nás tak zařízený. Služku jsem zrušil, to už by doma nedělala vůbec nic.

Showstar (Po, 11. 9. 2006 - 15:09)

Tak co, už jsi jí dal pěstí, když neplní ,,Ty povinnosti?"

Reklama

Přidat komentář