Reklama

ODSTRANĚNÍ ŠTÍTNÉ ŽLÁZY

eva (Út, 30. 10. 2012 - 22:10)

Šest let se léčím se...ahoj, taky jsem na tom podobně, jen s tím rozdílem,že jsem od 3/2012 na PN a na operaci chci, protože oči se mi horší, ale zatím mne nechtějí pustit, že ještě hodnoty jsou stále špatné a v takovém stavu by byla operace riskantní.Beru thyrozol 5xdenně a jen ležím, nic nedělám a stále se to moc nelepší-už jsem z toho špatná, ale třeba se už konečně dočkám.Neznám nikoho kdo by čekal na operaci tak dlouho.Držím pěstičky aby to dobře dopadlo!!!

Zdena (Po, 29. 10. 2012 - 15:10)

Ahoj,
já se léčím se...Ahoj.
Léčila jsem se pro zvýšenou funkci 5 let.Užívala jsem Thyrozol.Nejprve velké dávky a pak mi byl snížen na 5x týdně půl tablety.Činnost štítnice se ustálila,ale i přesto jsem se rozhodla pro operaci.
OP byla 1.10.2012,domů jsem šla 3.10.Cítím se bezvadně,přestaly mě bolet klouby,které dlouhodobé užívání léků poznamenalo.

Radka (Ne, 7. 10. 2012 - 11:10)

Moje známá Lída z Tanvaldu když měla zdravotní problémy a doktor zjistil, že má špatné hodnoty štítné žlázy. Doktor hned chtěl nasadit léky, ale ona trvala na vyzkoušení produktů OKG na které dostala od doktora čas 2měsíce.
Začala užívat v největších dávkách Emulips Forte, Omegu a Alfu a za dva měsíce byly testy v pořádku. A sám doktor konstatoval, aby bylinky užívala dále.
No není to skvělé jak dokážou pomoci?
Podívejte se na: http://www.eshop-rychle.cz/www-zdravi-z-bylinek-cz
Pokud byste chtěli jakékoliv informace kontaktujte mě prosím na [email protected]

Anna (Út, 2. 10. 2012 - 20:10)

Ahoj,
já se léčím se zvýšenou funkcí štítné žlázy 2 a půl měsíce, dnes jsem byla na kontrole, všechny vyšetření krve mám v normě, cítím se výborně (na začátku nemoci jsem byla 14 dní v nemocnici),všechny příznaky vymizely, Thyrozol 10 mám postupně ze 4 tablet sníženou na 1 a půl.Dnes mi pan doktor oznámil, že je nutná operace, aby se nemoc nevrátila, navrhuje termím na listopad. Připadá mi to strašně uspěchané, když tak různě čtu na internetových diskuzích, že se pacienti léčili několik roků než jim byla doporučena operace, tak nevím jak se mám rozhodnout. Pokud má někdo podobné zkušenosti, děkuji za radu.

Daniela (Po, 1. 10. 2012 - 14:10)

Šest let se léčím se štítnou žlázou. Začalo to očima-bolesti, vykulenost, dvojité vidění. Pak se přidaly další projevy zvýšené činnosti ŠŽ - bušení srdce, zrychlený tep, nespavost (hlavně v jarních měsících). Beru Thyrozol už 4 roky. Lékařka mi řekla, že bych měla jít na operaci, dokonce už jsem objednaná. Ale nějak z toho mám strach. Bojím se, že mi můžou při operaci poškodit hlasivky nebo příštitná tělíska. Nevím, jestli tato poškození mohou mít trvalé následky, nebo časem zmizí. Taky se obávám tloustnutí. Endokrinoložka mi ani neslibuje žádné velké zlepšení očí. Máte v tom někdo zkušenosti, o které se se mnou můžete podělit a případně mě nějak povzbudit k operaci? Děkuji

Olina (Čt, 27. 9. 2012 - 21:09)

Mam 10letou dceru a má zvýšenou štítnou žlázu-strumu.Má jít na operaci a bojím se
aby to přežila.Má totiž zrychlené srdíčko.A taky mi bylo řečeno,že nebude moc mít děti.Je to pravda.DĚKUJI ZA ODPOVĚD.

Jan Dvořák (Út, 4. 9. 2012 - 08:09)

Již několik let se léčím...štítnou žlázu mám odstraněnou už vic jak dva roky. léky Letrox užívám deně,a změny na svém zdravotním stavu žádné nepozoruji.Je ale krajně nepříjemné že musím užívat lék deně ,až do smrti. A proto,si myslím že pokud na tom nejsi tak špatně,a žláza ti třeba neroste,a nemáš ji obsetou malými uzlíky,nenechal bych si ji brát. Je to ovšem jen můj názor. Já s tím žil spoustu let,aniž bych to věděl,a šlo to,nic ,žádnou změnu jsem taky nepozoroval. Až jednou jsem šel na ultrazvuk kvůli něčemu jinému,a tam to zjistili. takže jsem šel na operaci. Problémi mám jen s polikáním,protože po vyndání celé žlázy se mi stáhnul krk,a polikací trubice se zúžili.

Hana (Ne, 19. 8. 2012 - 06:08)

Děkuji Vám za příspěvky tady na diskusi.Rozhoduji se, zda jít na operaci nebo brát do smrti léky a kynout a kynout.Dost se bojím,ještě jsem nikdy nebyla na žádné operaci.Přečtením Vašich zkušeností mi pomohlo se rozhodnout....všem děkuji a přeji pevné zdraví.

Věra Zabloudilo (Čt, 12. 7. 2012 - 07:07)

Jsu 4 měsíce po odstranění štítné žlázy v nemocnici jsem byla 8 dní padal mi dost vápník jinak jizva nebo leta vůbec vidět není taky/ale to neni nejdůležitější/ vše se mi docela upravili jen mám pořád takový divná pocit že mi něco činí ale to je spíš psychika.Jinak asi nejdůležitější je najít dobrého doktora já jsem měla to štěstí že mě operoval největší odborník na štítnlu žlázy nejen v rámci ČR ale i Evropy pan profesor J.Astl z Homolky,navíc velmi pozitivní a veselý člověk jakož i jeho celé malé odd. ORL- vynikají čí personál od pomocného přes sestřičky další mladé a fajn doktory až k panu profesorovi prostě když jsem ho viděla najednou všechen strach zmizel.Jen ten potvorák vápník beru ho trochu ještě teď ale četla jsem že hole někomu to trvá i rok než se vše usadí pane profesore ještě jednou díky za vaši vysokou profesionalitu optimismus a lidskost vaše vděčn? pacoška Věra.

Věra Zabloudilo (Čt, 12. 7. 2012 - 07:07)

Jsu 4 měsíce po odstranění štítné žlázy v nemocnici jsem byla 8 dní padal mi dost vápník jinak jizva nebo leta vůbec vidět není taky/ale to neni nejdůležitější/ vše se mi docela upravili jen mám pořád takový divná pocit že mi něco činí ale to je spíš psychika.Jinak asi nejdůležitější je najít dobrého doktora já jsem měla to štěstí že mě operoval největší odborník na štítnlu žlázy nejen v rámci ČR ale i Evropy pan profesor J.Astl z Homolky,navíc velmi pozitivní a veselý člověk jakož i jeho celé malé odd. ORL- vynikají čí personál od pomocného přes sestřičky další mladé a fajn doktory až k panu profesorovi prostě když jsem ho viděla najednou všechen strach zmizel.Jen ten potvorák vápník beru ho trochu ještě teď ale četla jsem že hole někomu to trvá i rok než se vše usadí pane profesore ještě jednou díky za vaši vysokou profesionalitu optimismus a lidskost

Věra Zabloudilo (Čt, 12. 7. 2012 - 07:07)

Jsu 4 měsíce po odstranění štítné žlázy v nemocnici jsem byla 8 dní padal mi dost vápník jinak jizva nebo leta vůbec vidět není taky/ale to neni nejdůležitější/ vše se mi docela upravili jen mám pořád takový divná pocit že mi něco činí ale to je spíš psychika.Jinak asi nejdůležitější je najít dobrého doktora já jsem měla to štěstí že mě operoval největší odborník na štítnlu žlázy nejen v rámci ČR ale i Evropy pan profesor J.Astl z Homolky,navíc velmi pozitivní a veselý člověk jakož i jeho celé malé odd. ORL

Pepa1 (Ne, 10. 6. 2012 - 00:06)

DObrý den chci se zeptat je...Od váhy ti pomohu a ty nehty taky dám do hromady.
Ahoj, četl jsem Vaši diskuzi na snížení váhy. Mám něco vyzkoušeno a dalších cca 100 lidí v ČR. Technologie z Holandska, která je na světe přes 7 let a dělá divy v Německu, Holandsku, Rakousku a u nás taky. Já sám jsme za 42 dnů zahodil z 88Kg na 78Kg (1.9.2005) dnes mám 78,4 – 79,8Kg. Manželka z 60Kg na 54Kg a dnes má 52Kg. Známí který začal 4.1.2006 z 114Kg má dnes 97Kg a chce jít na na 82Kg. Bez JOJO. Nejde o Herbalife. Když Vás to bude zajímat. Tak napište odkud jste není to na mail ani na telefon. Jde o systém stravování, potr. doplňků, atd…… Pomohu Vás s tím začít a budu Vám radit. Pošlu Vám základní informace: mail: [email protected] pepa1

Ivana (Út, 5. 6. 2012 - 03:06)

Dobrý den, pravě jsem byl u...Pro všechny kdo mají obavy z operace:
Taky jsem je měla,to je normální.....
Byla mi v Listopadu 2011 odstraněna celá štítná žláza, klasickým řezem. Dnes mám jen 4cm jizvičku a beru EUTHYROX.

Chrapot vymizí postupně, u každého je to jiné. Já chrapěla asi 3 týdny a 4 měsíce jsem měla trošku hlubší hlas a nemohla jsem zpívat. Dnes je vše v normálu.
Opravdu se není čeho bát, jen si zvolit toho nejlepšího chirurga, který má hoooodně zkušeností - pozitivních.... Ivča:-)

Ivo (Po, 28. 5. 2012 - 11:05)

Zdravím, před čtyřmi dny...Dobrý den, pravě jsem byl u doktora ohledně zvýšené činností štíné žlázy a doporučil mi po přeléčení operaci odstranění šť.žl.. Na můj dotaz jaké jsou možná rizika zmínil přerušení nervů kdy následek oblivnuje hlas (chraptění). Po mém dotazu zdali to jde operativně zpravit souhlasil. Ja ji mám také abnormálně velkou asi 3x tak mám z torho také obavy. Ivo

eee (Út, 24. 4. 2012 - 13:04)

Zdravím, před čtyřmi dny mi vyoperovali štítnou žlázu a pořád docela chraptím. Doktoři mi řekli, že je všechno v pořádku, hlasivky mám také v pohodě, ale pořád nemám svůj hlas. Hlavně nemůžu vydávat vysoké toný, to mi vždycky hlas naprosto selže. Chci se zeptat, zda-li je to normální a postupem času se to zlepší? Žlázu jsem měl abnormálně velikou. Díky za odpověď.

Terezka (Po, 27. 2. 2012 - 17:02)

DObrý den chci se zeptat je mi 18let zjistili mi zvýš šíttnou žlázu léčim se sní už 8let, ale pořád mi jen dávají euthyrox pocení je hrozne nehty mam desne vypadávají mi vlasy přibrala sem 8kilo, je to hrozne nevím co dal muzete poradit? silene mi popraskalo bricho mate zkusenosti dekuji jsem ztoho nestastna jak slecny chodi v suknich a ja v riclifh a v tricku:(

petra (Ne, 12. 2. 2012 - 17:02)

Dobrý den,
chtěla jsem se...jelikož máte naordinovaný tyrozol tak předpokládám že máte zvýšenou funkci. potom byste musela jít na operaci protože ji musí odstranit, aby zaručili zdravé druhé dítě. já jsem na ní byla pro zvýšenou funkci když bylo malé rok a čtvrt od té doby musím jíst letrox. teď mám už skoro dvouletého kloučka takže potom to jde a je zdravý.

Jiřina (Čt, 12. 1. 2012 - 00:01)

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat za kolik měsíců cca začnou působit léky? Je to týden, co mi předepsala lékařka 3xdenně Thyrozol a 2x denně Epilog. Upozornila mě, že zlepšení nepocítím hned po týdnu, ale protože jsem na mateřské s dvou letou holčičkou, která mi dává dost zabrat, zajímá mě kdy problémy jako třes rukou, bušení srdce a ta hrozná únava přibližě trochu uleví. Je mi 27 a chtěli bychom ještě jedno dítě, bylo mi ale řečeno, že to je teď tabu, budu muset na operaci, i kdyby pomohli samotné léky, pokud ho budu do budoucna opravdu chtít? Děkuji moc všech, že se podělíte o své zkušenosti. S pozdravem a přáním hezkého dne Jiřina B.

Eva (Po, 9. 1. 2012 - 12:01)

Dobrý den,
je tu někdo,kdo také nemá štítnou žlázu a ani jedno příštitné tělísko,po nepovedené operaci?toto postižení se nazývá těžká hypoparatyreóza.Je tu někdo takový?
Prosím ozvěte [email protected]
Děkuji Eva

Pavla (St, 31. 8. 2011 - 22:08)

Ahoj Sabino,píši ti,...Dobrý den, právě čtu váš komentář pro Sabinu a moc mě potěšil, můžete mi prosím poslat kontakt na nemocnici, kde jsou specialisté na operaci štítné žlázy? Děkuji mnohokrát. Posílám t.č. 777 737 521

Reklama

Přidat komentář