Reklama

Děti a punčocháče.

ja (Čt, 26. 3. 2015 - 22:03)

No já nosim puncochace stále ještě ted pod kalhotama nikdy i bavlněné ale hlavně mám stahovací žilní a nevadí mne trochu je v nich horko ale člověk jsi zvykne na ledacos a mám nikdy i 15 či 20 den i lékař mne je doporučil je nosit a jsem muž...a naše děti je nosili normálně když byla zima dětské bavlněné klasik ale na kdy jsi vzali i šilinky dvacítky...a ve skole neměly žádné problémy či vysmech ze maji puncochace pod kalhotami...

ja (Čt, 26. 3. 2015 - 22:03)

No já nosim puncochace stále ještě ted pod kalhotama nikdy i bavlněné ale hlavně mám stahovací žilní a nevadí mne trochu je v nich horko ale člověk jsi zvykne na ledacos a mám nikdy i 15 či 20 den i lékař mne je doporučil je nosit a jsem muž...a naše děti je nosili normálně když byla zima dětské bavlněné klasik ale na kdy jsi vzali i šilinky dvacítky...a ve skole neměly žádné problémy či vysmech ze maji puncochace pod kalhotami...

Simča (Čt, 26. 3. 2015 - 19:03)

Ráno ale ještě bývá ani ne pět stupňů. Obě ráno chodíme asi dvacet minut pěšky, já do práce a holka do školy. Myslím, že nosit punčocháče teď v březnu je ještě celkem vhodné.

Jara (Čt, 26. 3. 2015 - 18:03)

Simčo, co blbneš- punčocháče pod gatě? To jen když je mínus pět. Dej jim podkolenky.

Simča (Čt, 26. 3. 2015 - 18:03)

Já ještě punčocháče pod kalhoty oblékám a moje holka (14) taky. Podle mě jsou rána ještě chladné.

helenaoparilova (Čt, 26. 3. 2015 - 15:03)

Mám dvě děti. Kluk je...Já nikdy punčocháče nenosila, ale mé děti je nosí dobrovolně .

Jitka (Čt, 26. 3. 2015 - 09:03)

Přijde mi, že děti jsou dnes hrozně navlíkané. Plno dětí má nyní v tomto docela teplém počasí stále ve školce punčocháče a kalhoty (myslim teda na ven(. Podle mne už teda na to rozhodně počasí není a dětem stačí pouze teplejší kalhoty nebo i džíny.

Charlie (Čt, 26. 3. 2015 - 05:03)

Malá rada,kupuj o číslo...Souhlasím, jen u velikosti L zpravidla možnost volby většího čísla nebývá. Také mám zkušenost, že u velikostí M,L příp. XL bývají změny délky punčoch v podstatě zanedbatelné, změněny bývají pouze objemy partie sedu.

Jarin (St, 25. 3. 2015 - 18:03)

Nemáte někdo zkušenost s...Mám punčocháče 20 den od Gatta a jsou celkem dobré,pevnější

Karboš (Út, 24. 3. 2015 - 06:03)

Asi se ptáte na názor na...Malá rada,kupuj o číslo větší

Charlie (Út, 24. 3. 2015 - 05:03)

Nemáte někdo zkušenost s...Asi se ptáte na názor na tenké punčocháče ale mám Gatta Rosalia 600 DEN, tedy teplé zimní, ne t.zv. termo, velikost L. Dost mi vadí, že nemají tvarovanou patu. Při dobré celkové délce od paty do pasu mají poněkud kratší délku punčoch od paty do rozkroku, při desetiprocentním obsahu elastanu proto má rozkrok snahu stále sjíždět dolů. Odolnost proti roztrhání je výborná.

Jarmila Králová (Po, 23. 3. 2015 - 12:03)

Nemáte někdo zkušenost s gatta punčocháčema? Přijdou mi docela dobrý a tak chci vědět, zda zdání není jen zdání, ale zda má někdo i zkušenost. Díky.

Marcela (Út, 17. 3. 2015 - 15:03)

To máš dobrý. já jsem...Vůbec se ti nedivím, doba se mění a tlusté a nepohodlné jegrovky už dávno nejsou in. Moirové prádlo je sice dobré, ale hodně teplé a drahé. Pro mírnější zimu a pro smíšený pobyt venku a uvnitř jsou punčocháče lepší. Punčocháče jsou praktičtější protože se dají nosit v různé síle podle okolností a některé mají také masážní účinky. Něco jiného by byly punčocháče extravagantní barevné nebo vzorované, pro kluky se docela hodí tmavší a jednobarevné. Vyrábí se speciální pánské silonky které jsou dražší ale většinou už výrobci punčocháče ani neoznačují jako dámské.

Tom (Ne, 15. 3. 2015 - 05:03)

Taky rád nosím...Rozhodně ti nechci vyvracet co se ti líbí ale kdyby jsi slevil z barvy a pořídil jsi si třeba punčocháče modré nebo černé mohl by jsi je nosit i do školy a své oblíbené růžové by jsi si mohl nosit klidně doma.

Jirka (So, 14. 3. 2015 - 18:03)

Taky rád nosím punčocháče, ale mě se vysloveně líbí holčičí. Nejradši mám růžové, nebo bílé se vzorkem. Do školy bych si je netroufnul nosit, ale doma v nich chodím a vzrušuje mě to. Máma o tom ví. Ze začátku se divila, ale promluvili jsme si o tom a pochopila to.

Luděk (So, 14. 3. 2015 - 01:03)

To máš dobrý. já jsem... Víš, Tome, přečti si jednu mou předešlou zprávu. Když jsem neměl punčocháče a k silonkam bylo daleko, tak vyhrály elast´áky. To už mě pak bylo jedno, že jsou to spíše holčičí kalhoty. Občas jsem je nosil i místo kalhot na ven jako rifle

Tom (Čt, 12. 3. 2015 - 09:03)

Vyzkoušet silonky není...To máš dobrý. já jsem punčocháče přestal nosit ve 13, máma řekla že už jsem na ně velký a koupila mi spoďáry ale já je nenosím a teď nevím jak to mám mámě říct. Rád bych je nosil a líbilo by se mi to a ani by to nemusely být slabé silonky, o těch máma říká že jsou pro holky. Já vím že nejsou jenom pro ně.

Kamil (St, 11. 3. 2015 - 16:03)

Vyzkoušet silonky není špatný nápad. Hledal jsem na internetu pánské silonky a našel jsem několik výrobců a prodejen. Ukázal jsem to mamce co na to říká a že bych je taky rád měl. Mamka neměla nic proti a říkala, že když je chci tak by mi poradila a mohli by jsme jít je spolu koupit.

Luděk (So, 7. 3. 2015 - 00:03)

Chodím do devítky a líbí... Ahoj Kamile, mě ten učńák taky nevadil. Jen posměváčkové, kteří nám možná ty silonky záviděli. Doma jsem v tý době chodil v silonkách celý výkend. A někdy jsem je nahradil elast´ákama. Podle mě není důležité, co máš na sobě, ale jak se sám cítíš. Život je o pohodě. L.

Kamil (Čt, 5. 3. 2015 - 18:03)

Zdravím všechny. Na...Chodím do devítky a líbí se mi nosit punčocháče. Nosím je tak, aby byly vidět. Neberu si na ně ponožky a oblékám si nejčastěji vroubkované béžové nebo modré. Pak nenápadně sleduju, jestli se někdo dívá. Spolužáci už mně ale znají a neříkají nic. Byl jsem si je taky kupovat sám a na otázku prodavačky “ Pro koho to máš?“ jsem řekl, že pro sebe. Pobavilo mně jak se prodavačka zatvářila. Doma chodím jenom v punčocháčích i když je u nás návštěva. Máma je ráda, že se v zimě teple oblékam a myslím že je budu nosit i když skončím základku. Na takovém učňáku by se mi Luďku docela líbilo.

Reklama

Přidat komentář