Reklama

VRBA - aneb, kdo mě vadí na Doktorce.cz

Andy (Út, 2. 10. 2007 - 10:10)

Pajka: myslím, že ty jsi Denisa, páč hrubky a styl psaní je více než podobný:)) Každopádně pokud je to k tématu diskuze, beru, vadí ti ti, co nadávaj a lečí si mindráky:) S tím souhlasím! Ovšem Denisa psala, že se k nám přidá, tak jsem z toho chápala, že nám pomůže řešit problém, který tu se Sun máme!
Sun: Proč by se barák prodával, když je vašich, ne? To, že na tebe přepsali půlku, neznamená, že je na starý kolena vyštípete! To by ale tvůj manža měl cítit stejně! Jo, jako malej Jarda, typický, ale možná by pomohlo, kdybys mu ukázala, že s písku může stavět i bez lopatičky, páč existují i jiné nástroje:)) To, že se oni budou navzájem respektovat, už dle mého nehrozí, teď se budou všichni přetvařovat v rámci rodinné pohody a klidu a z toho by mě asi odvezli, nesnáším faleš a přetvářky! Zázraky se sice dějí, ale v tomto případě bych na ně moc nespoléhala, prostě ženo, je to na tobě, páč tvůj malej, ublíženej Jaroušek se napučil a teď se nebaví:( Jak ho nejlépe rozesmát, aby povolily ledy?

sun (Út, 2. 10. 2007 - 10:10)

Tome: dík za tvůj zájem. Je to opravdu složitý a jsem vděčná za to, že se zde mohu aspoň "vypovídat".
Andy: Při jeho povaze by bylo pro něj řešení (také to mohl říct pouze ze vzteku- nevím), že se barák prodá, aby naši z něj museli odejít pryč a odstěhovat se tímto stylem. Prostě taková pomsta (alespoň podle mne).Vím, že se to v něm mele, ale nejhorší je, že jde částečně i proti mě a jen ten náš vztah zhoršuje. Je jak malé dítě: vzalas mi lopatečku tak já nebudu vůbec s nikým.Víš s tím jádrem problému máš pravdu - jenže urovnat ty vztahy mezi nimi to já nedokážu ( aby naši respektovali mojeho a můj zas nevyjížděl proti nim ) - neuskutečnitelné - i když zázraky se občas dějí...

Pajka (Út, 2. 10. 2007 - 10:10)

Andy: Nic proti, ale myslim si, že Denisa se vijadřuje t k temetu teto diskuse: VRBA - aneb, kdo mě vadí na Doktorce.cz, takže jeji přispěvek sem patři vic, než jakykoliv jiny... Ze vy si tady povidate o všem možnem je vaše věc, ale tvuj vypad vůči Denise jsem opravdu nepochopila...

Deniso-Ahoj, zdravím:-).

Andy (Út, 2. 10. 2007 - 10:10)

Deniso: Nevím kolik ti je a k čemu se to vlastně vyjadřuješ, nikoho neurážíme, na miss nechodíme, jen se tady pokoušíme něco řešit, takže pokud máš co říct k tématu, do toho, pokud ne, promiň, k tvému příspěvku nemám co říct:(
Sun: Že ten tvůj je ze stejného těsta jako ten můj, už jsme si řekly a pokaždé, když se rozepíšeš o manželovi, je to jako bys psala o tom mým...Jenže ten můj je panna a dí se formovat, takže jsem si splácala k obrazu svému, jak se říká:)) Samozřejmě z něj neudělám společenského diplomata, ovšem naučila jsem ho držet krok a jazyk za zuby, když se mu něco nelíbí, má mi to říci, až návštěva odejde, on je totiž i takovej hulvát, že nás ženský poslouchá a pak to ještě nahlas komentuje, pravdivě, ale neslušně! Sun, je ti doufám jasné, že toho mýho ani tvýho nic neosvítí a pokud to nevyřešíte, past se bude jenom prohlubovat! Ani sex vás nespojuje? To už je asi vážně krize! Na tu večeři nepůjde, jo? Tak co k čertu chce? Zeptej se prosím, že by mě to móóc zajímalo! Každej člověk přece musí vědět co mu vadí, co mu dělá dobře, co a jak chce a taky jak toho docílit! Přijde mi to, že jste oba dva rezignovali a čekáte, že to za vás čas nebo někdo vyřeší! Nevyřeší, max. spláchne, ale to je stejné jako s akné, je vyléčit a zaléčit, pokud jen zaléčíte, jádro problému zůstává! Sun, ženský jsou většinou tahouni vztahu, tak jak znáš svého muže, co mu vadí a co by chtěl jinak? Co na něj platí nejvíce a co má nejraději? Ovšem pokud ještě chceš něco zachraňovat!

Tom (Út, 2. 10. 2007 - 09:10)

No, tak to Ti sun moc nezávidím a těžko se mi k tomu vyjadřuje.
Nemohu na dálku moc pochopit, jak je to s tou leností tvého manžela a případnou oprávněností jeho kritiky. To musíš asi sama vědět, zda je ještě něco, proč s ním chceš nebo nechceš bydlet. Jestli odstěhováním se něco v něm změní nebo ne. On se asi dostal do situace, která mu nesedí - možná byl zvyklý si dělat podle sebe a podle svého tempa, tvoji rodiče mohou být do práce "draci" a již máš první problémy. Nevím, opravdu nevím jak z toho ven.

Denisa (Út, 2. 10. 2007 - 09:10)

Dovoluji se k vam pripoji.
Nedavno jsem se napsala svuj nazor na Miss. Nektere z devcat to tak vzalo, ze misto toho aby odepisovaly na tema, krytyzovaly radeji vsechno mozneho ne jen to co by mely.
Nevim cim to je, ale prijde mi, ze po internetu je kazdy silny. A jinak bych rekla ze jsou to lide, kteri si kompenzuji urazenim druhych sve komplexy. Vzdy se najde nejaky chytrak, ktery si mysly, ze kdyz zde ponizi par lidicek asi vsichni padnou pred nim na p....! Vijadrovat se tady k tematu umi malo kdo. A to je velika skoda. My mame urcit neco lepsiho na praci nez se nechat urazet. Ohlede k tomu ze toto neurazilo me, ale uz jsem cetla dosti prispevku od devcat, ktere to trapilo a bolelo.

sun (Út, 2. 10. 2007 - 09:10)

Andy: a k těm prioritám:
to už je snad jen a jen malej....

sun (Út, 2. 10. 2007 - 09:10)

Andy: s tím sexem: tragédie! není ani pomyšlení! Dobrý, že?
A kdybych to převrátila: ono je asi hlavně problém v tom, že já jsem zvyklá na spoustu lidí v baráku ( což je asi příčina všeho)a spíš by mě vadilo, že by jsme byli pořád sami ( i když přehánět se to nemusí). Kdežto ten můj by byl nejradši celý dny jen sám a pouze v případě, že by měl náladu tak by někdo mohl přijít. Je pravda, že když u řeknu ať jedem za jeho tatou (mamku už nemá) nebo k jeho sestře, tak ani tam se mu nechce ( i když malej i já by jsme tam jeli rádi)a vidíme se tím pádem jednou za čtvrt roku, když moc dobře. Nevím, spoléhám na to, že se to "nějak" vyřeší časem samo ( i když je to jen utopie).

sun (Út, 2. 10. 2007 - 09:10)

Tome: jestli máš čas a chuť můžeš si přečíst rubriku " Manželství", kde jsem původně začala psát a pak se debata přesunula sem. Ráda bych si přečetla i tvůj názor. Ale upozorňuji, že jsou to takové "babské a rodinné problémy", do kterých jsem se zamotala. Takže záleží na tobě. Dík.

Andy (Út, 2. 10. 2007 - 09:10)

Tome: I já jako žena bych měla problémy žít u rodičů partnera, už jen proto, že nejsem ve vlastním,připadala bych si pořád jak návštěvě, pořád máš za zadkem něčí oči a generační problémy jsou předem jasný! Není nad to bydlet ve vlastním s dětmi a manželem, bez dalších členů! Nehledě na to, že už jenom název tchýně a tchán vypovídá mnohé...
Sun: diplomaticky ses vyhla mé otázce na sex! Víš, Saníku, já se vážně manželovi nedivím, pokud už je to averze, nebude to nikdy dobrý, dospějete akorát do toho, že manža bude hustější, prudší a nedej bože, až si přestane brát servítky! Otoč si situaci, kdyby to bylo obráceně, jenom ty víš, co se u vás doopravdy děje, tak si to převrať a napiš mi, co by se asi odehrávalo v tobě! Manžílkovi to musíš pořádně udělat, pak se s nima mluví líp a je dokázaný, že do 5 min. po orgasmu muže ti odsouhlasí a odkýve úplně všechno!
Sun, trochu z tebe cítím, žes to vzdala, zbaběle! Tak k čertu vyjmenuj mi prosím tvé priority, děkuji...:))

Tom (Út, 2. 10. 2007 - 09:10)

Nic mi do toho sice není a neznám vůbec podrobnosti, ale jako chlap, bych měl velké problémy bydlet v baráku u tchánů a ještě s nimi být rozhádaný, případně mít řadu "restrikcí" co mohu a nemohu.
Dodnes si živě pamatuji na defacto hovadinku, kdy mi jednou tchyně při naší návštěvě u ní dost nevybíravě řekla, že jsem tam na návštěvě a program v TV bude takový, jaký chce ona. (Chtěl jsem mrknout na aktuální stav fotbalu nebo čeho).

sun (Út, 2. 10. 2007 - 09:10)

Andy: Ochotná přestěhovat se asi ano, ale víš co je na tom to nejhorší? Že bez toho mojeho chlapa. I když by to nebylo stěhování, ale v podstatě asi útěk od toho všeho. A já jsem zbabělec a jaký!!!
Ne vážně, mám pocit, kdyby jsme šli oba dva spolu někam jinam, asi by to stejně nepomohlo a on by hučel dál, že jsme na kohosi doplatili. A na to už nemám nervy. I když nevím, jak by to stěhování nesl malej. A kdyby se odstěhoval jen můj - zas bych asi nedokázala u našich zůstat sama (měla bych pocit , že jsem kvůli nim všechno prohrála - i když to vyjde nastejno . Teď tu plácám pořádný nesmysly:((( Nejhorší je , že se s ním o tom nedá mluvit - je tak zaseknutý, že mluví svou "pravdu" a nechce ani vyslechnout mé návrhy, připomínky ap. Takže : smůla.
Mony: To psylium by ti mohlo pomoci. Mám s tím zkušenosti ( jsou to v podstatě "otruby", které se rozmočí ve vodě a pije se to.). A s tím mimčem mě to mrzí. Bylo by hned na světě veseleji.

Andy (Út, 2. 10. 2007 - 08:10)

Mony: Ahoj Beruško, kde se flákáš? Takže mimi nebude? To je škoda, viď? Co ten tvůj konečník, panebože, to si s tím doktoři neví rady? Zkoušela jsi psyllium od Dr. Popova? Jak se jinak máš?
Sun: včera mi to taky nějak blblo, takže se neomlouvej, napíšeš mi další:)K příspěvkům výše: no comment, mají nervy, že se s nima nebavíme, jenže ono je to těžký, přijít na návštěvu a hned spustit negace, pak od nás nemůže někdo čekat, že jim dáme slovo! Stejně to jsou jen chudáci, který nemají na koho doma řvát, tak si vylívaj vztek tady:) To něřeš! Tak já už nevím, co s tím tvým chlapem. A kdys mu to naposledy pořádně udělala? Nemá to taky z toho? To vidím u toho mýho, jak to chvíli nemá, stane se z něj bručoun:) Pokud už se vaši s ním rozhádali natolik, že sama víš, že už to nikdy nebude dobrý, myslím si, že nic jinéhop než stěhování vám nezbývá, páč dokud bude manža bydlet pod střechou rodičů, bude prudit pořád! Už jen z principu! Je to přece chlap a znáš tu jejich ješitnost, takže dle mého, nemáš už na šťastný život u tvých rodičů šanci, páč manža už jim tu šanci nedá, páč ví, cítí, tuší, že rodiče jemu taky ne, takže brouku, co s tím budeš dělat? Byla bys ochotná se kvůli tomu přestěhovat? A mluvili jste o tom problému nebo děláte, že je vše o.k.?

sun (Út, 2. 10. 2007 - 06:10)

Andy, tak se omlouvám , ale včerejší odpověď tu není, spadl mi pC ,tak se mi už ani nepodařilo znovu připojit. Co říkáš předchozím příspěvkům? Škoda času se tím zabývat. Jinak: myslím si , že až tak púod vlivem našich nejsem - jen se nechci neustále hádat, ale pokud si myslím , že má ten můj chlap pravdu tak to se zas ozvu ( i když ne asi s takovou razantností). I Když si myslím, že potom co si řekli a vyčetli to už nikdo nedá dohromady.Bude stačit sebemenší chyba na obou stranách a bude to tu znovu. No nic. Zatím přeji všem dobré ráno. Mony ozvi se:)))))))

Návštěvník (Út, 2. 10. 2007 - 02:10)

Tati,co mám dělat?Mařena vyrábí pod peřinou vodíkovou pumu zadkem,já nemůžu kvůli tomu spát!

Návštěvník (Út, 2. 10. 2007 - 01:10)

Tak dobrou tati!Ještě si přečteme jednu kapitolu o dějinách vývoje atomových zbraní a pak už budeme dudlat palečky,ano?Tak dobrou a sladce výbušné sny!

Návštěvník (Út, 2. 10. 2007 - 01:10)

Tak dobrou tati!Ještě si přečteme jednu kapitolu o dějinách vývoje atomových zbraní a pak už budeme dudlat palečky,ano?Tak dobrou a sladce výbušné sny!

Návštěvník (Út, 2. 10. 2007 - 00:10)

Hm,ano tati!

Kravkám. (Út, 2. 10. 2007 - 00:10)

Kravky jdětě si povídat někam jinak a nebo pište k tématu!

Holoprdeláček (Po, 1. 10. 2007 - 19:10)

kukni kukni.
uvidíš mě v sukni.

Reklama

Přidat komentář