Reklama

VRBA - aneb, kdo mě vadí na Doktorce.cz

Andy (Čt, 4. 10. 2007 - 09:10)

Ahoj Soníku:)))
Dlouho jsem tě neslyšela, děje se něco? Jak se máš?

Soňa (Čt, 4. 10. 2007 - 09:10)

Promiňte, hledám Andy, Andy jestli jsi tu, tak se ozvy. Díkys:-)

Andy (St, 3. 10. 2007 - 14:10)

Zdarec Henry, jsem ráda, že se ti líbí, vlastní výroba:)) Taky ho miluju....

Henry (St, 3. 10. 2007 - 14:10)

Andy, žeru to tvoje pááááááč...

Andy (St, 3. 10. 2007 - 12:10)

Sun: jo, to máme:)) No vidíš, snažím se poradit Mony a mezi tím se rada hodí spíše tobě, za to mě nikdo poradit neumí, ty se vyhýváš problému, který tak vyčerpavájícně píšu, i když tě chápu, beztak si to pak každý udělá podle svého! Myslíš, že se tu někdo zachoval tak, jak mu lidi poradili?

sun (St, 3. 10. 2007 - 12:10)

Andy: tak díky za tip. Hle co se vše člověk nedozví ( taky mám občas problém s WC). Ještě se člověk musí hóóóódně moc učit. Jen doufám, že to Mony pomůže. každý máme holt to své.

Andy (St, 3. 10. 2007 - 12:10)

Sun: takže si jako myslíš, že je to v pořádku? Já mám taky jedináčka, i když netypického, páč půl dne stráví ve vzdělávacích ústavech a druhou půl dne s kamarády, mojí sestrou či dětmi v děcáku, takže s dělením nemá problém, není sobec, s ničím takovým se nepotýkám, nehledě na to, že máme labradorku, kterou má jak ségru! Znáš to, královský dělení s večeří, sušenkama atd...
Ale vadí mi, že si nemusí nic zasloužit, že neví, co znamená touha, něco si strašně přát atd...Já sama od sebe vím, že co mi koupil tatík jen tak, aby mi vynahradil ty dny, které se mnou není, páč naši jsou rozvedení, toho jsem si nevážila tolik, jako když jsem opravdu toužila v 17ti po mobilu, pak po hifi věži, po TV, bytě atd...a musela si to pořídit ze svého nebo našetřit, chápeš? Dnes si vážím hlavně věcí, které mi opravdu s jejich pořízením daly zabrat, tj. dlouhá touha, dlouhé splátkování, dlouhá cesta k pořízení atd...
Dcera má vše, mobil, nový PC, tiskárnu, nejlepší vzdělávací programy, nejnovější hry, dětského notebooka, svůj pokoj s TV, DVD, videem, věží...prostě všechno a já mám obavu, aby se mi to v její pubertě nevrátilo, páč co si neuděláš, to nemáš, má svoji podstatu a skrytou vášeň!

Andy (St, 3. 10. 2007 - 12:10)

Ještě k Mony: zrovna jsem se vrátila z WC a vzpomněnila si tam na tebe! Přidáváš si do jídla olivový olej? Já jen, že včera jsem měla k véče těstovinozeleninový salát zalitý oliv. ol. a po něm je stolice jako ze sametu, tak zkus a uvidíš:))

Andy (St, 3. 10. 2007 - 12:10)

Koumes: Zní to jako houlmes:))
Alespoň nemám pocit, že jsem mrtvá!!!Jsem ráda, že se o mně mluví a že vám ležím v žaludku, alespoň vás donutím se nad něčím zamyslet:)) S tebou se houmlesáku nebavím, tak šoupej nohama, když se baví dospělí! Díky:))
Sun: nemá cenu zastávat se, prudiči a negouši holt patří mezi nás a je pouze na nás, jak dalece si jejich kydy připustíme! Já jsem zvyklá, otrlá a nemíním tu řešit mě ani moje kouřící vášně:)) Kdo chce, pochopí, kdo nechce, zatratí! Nic jiného bych v tom nehledala!
Nevím, co je žere, asi že tu nemají moc prostoru pro ty svý jedovatý poznámky, páč díkybohu se tu našli lidi, který toto diskutování berou vážně a dokážou diskutovat bez urážek a sprostých výlevů!
Jinak Sun, máš nějaký příspěvek pro mě???

sun (St, 3. 10. 2007 - 11:10)

Andy: tak to máš s malou hloupý. Jenže bohužel babička a dědeček jsou holt přes to rozmazlování ( v dobrém slova smyslu). Jen si mě přivedla na myšlenku, že možná je to jeden z důvodů , proč jsme se stěhovali (aby se malej naučil dělit s ostatními - máme jedináčka, tak jsem měla strach ,aby nebyl rozmazlenej) . Trochu to funguje. A s tím, že tě pošle malá někam: věřím tomu, že ne. Oni děťátka jedny zlatý se budou chvíli tak chovat, ale jen do doby než začnou samostatně žít ( to pak najdou cestu domů). To mluví ta pravá, že?:)))))

sun (St, 3. 10. 2007 - 11:10)

Koumes: nechci se zastávat Andy , ale ted? jsi jen dal najevo svou inteligenci. Víš co celkem by mě zajímalo, kolika lidem jsi se snažil pomoc nebo napsat svůj názor na jejich problém ty (samozřejmě nemám na mysli všeshazující a negativistické názory, ale věcné připomínky). A jestli máš problém s tím, že tady kecáme, tak máš holt smůlu. Zkus napsat nějaký trochu věcný příspěvek a můžem debatovat všichni. Pokud to umíš:)))))

Koumes (St, 3. 10. 2007 - 11:10)

Opět jsi mne Andy nezklamala.Tvoje vykouřená palice se probudila.Jsi fakt blbá.Víš o tom jak ležíš každýmu v žaludku a vopruzuješ a vopruzuješ s těma dementníma kecama kde se dá.Jeď dál ty přirozená "inteligence".Jsem rád,že takový jsou,aspoň mi stouplo sebevědomí.Díky tobě jsem zjistil jak jsem na tom dobře:)))))

Andy (St, 3. 10. 2007 - 11:10)

Prudiči: to vy si založte téma, prudím, prudíš, prudíme...!
Už jste se nám vyjádřili, že vám vadíme a co? My jedem dál, nebudem tu čekat, než se zase ozvou nějaký negouši se svýma kydama, který tu zase začnou šířit pomluvy a jedy! Tahle rubrika nám vyhovuje, kdybychom ji neokupily my, tak to udělá někdo jiný nebo tohle téma zanikne, páč je nejstupidnější ze všech!
Jde snad o to, že debatujem, slušně, věcně a něčeho se dobíráme a to vám zřejmě vadí, páč jsme vám nekáply do noty s vašim věčným pruzením!!!

soudce (St, 3. 10. 2007 - 11:10)

Taky nevím, proč si nezaložíte svojí rubriku k tématu. Zabraly jste jí pro sebe s úplně jiným tématem a ještě jebete ostatní, že vám sem lezou a na správné téma píšou.

Koumes (St, 3. 10. 2007 - 10:10)

Pokud se nemýlím právě já jsem k tomuto tématu napsal víc než vy dvě dohromady.Vadí mi tu,že se řeší krávoviny na úplně jiným tématu.Dejte si téma sun.andy-máme probpém poraďte.protože ty vaše žvásty sem nepatřej.

Andy (St, 3. 10. 2007 - 10:10)

Sun: jak myslíš, vím, že všechno má svůj čas a nic se nemá ohýbat přes koleno, takže doufejme, že váš čas nastane tento víkend! Pak poreferuješ! Hlavně klídek, pohoda! Co guarana? Pořád na ní frčíš?
Narky v pohodě, znáš to, nevěděla jsem kam dřív skočit a malá si to užívala s dětmi v pokojíku, bylo u nás 8 dětí a 14 dospělých, ve 2+1, celkem hustý, ale zvládli jsme to! Dostala spousty darů, s tím už mě taky rodina štve, řekla jsem, že tiskárna bude k ježíšku, páč dostala nový počítač, jen tak:) Od mladýho, prý má dceru jenom jednu, ale to dle mého neznamená, že všechno dostane pro nic za nic, pak si toho neváží a je to znát! No, a co myslíš, nekoupil tiskárnu dědeček? Koupil, takže mám po dárku k vánocům a co mě štve víc? Že ta moje holka vůbec neví, co to je po něčem toužit, páč ode mě má vše co potřebuje a od táty, dědy a babiček vše co chce, takže mi z ní dělaj krypla, kterej mě v 15ti pošle do zadnice, páč nebude vůbec znát hodnotu peněz a věcí a nebude si umět ničeho vážit! Můj problém! S rodinou už jsem o tom několikrát mluvila, ale nepomáhá to:(

sun (St, 3. 10. 2007 - 10:10)

Jo Andy, a jak jste vlastně oslavili narozeniny malé? Ani jsem se nezeptala ,jak se jí líbila oslava.

sun (St, 3. 10. 2007 - 10:10)

Andy: tím, že bude mít něco do začátku jsem to myslel asi takto: ne že by musel s námi bydlet. Chraň Bůh. To ne. Ale spíš stylem: budeš potřebovat na studia (kdovíco bude za 20 let- jaké školné ap.), nebo se nedej Bože něco stane, tak se barák prodá nebo se dá horní patro pronajmout a bude tak trochu po problému. Samozřejmě nechci , aby měl kluk jak se říká všechno zadarmo to ne ani mu nebudu umetávat cestičku - jakože na tady máš a můžeš si koupit co chceš bez práce a snahy( na konec by si nevážil ani toho),ale přemýšlím o tom jako o takové malé pojistce na horší časy.
Hodně si slibuji od víkendu, protože to vypadá, že bychom o tom mohli konečně rozumně podebatovat. Zatím o rozumné debatě nechtěl manžel ani slyšet. Tak uvidíme.

Andy (St, 3. 10. 2007 - 10:10)

Sun: sama musíš vědět nejlíp, jen všichni doufáme, že to opravdu neodsírá malej, páč to si člověk nese opravdu celý život a někteří citlivější jedinci pak z toho můžou mít i následky, třeba vadu řeči, která se neztratí, tak aby jste mu ještě neuškodili! Pokud jste natolik dospělí, že vaše problémy neřešíte před malým, tak smekám, to umí málokdo! A myslet si, že malej spí, na to bych nespoléhala, právě jako většina rodičů! Hádky stejnak k ničemu nevedou, není nad to, sednout večír u jednoho stolu a slušně pokecat, podebatovat:))
Taky mi to přijde, že problém pouze zaléčujete, neboli schováváte pod polštář, jak nejsou nastolena pravidla, nejsou hranice mezi tím, kam až to nechat zajít, takže teď to necháte vyšumět, ale jádro problému tu bude s vámi pořád a jednoho dne se zase problém vyklube na povrch, stejné jak s beďarama:))
Myslet na hmotné statky mi přijde taky nemístné, přijde velká voda, požár, cokoliv, nesejčkuju, chraň bůh, ale může se stát cokoliv a najednou zjistíš, že už nemáš žádný argument a nic pro malého do začátku a co si budem povídat, nenuťte malého, byť jen podvědomě, ať v baráku zůstane s vámi a svoji rodinou, nebo přiděláš jemu nebo jeho manželce stejné problémy jako teď řešíš ty! Prostě žít s další generací pod jednou střechou je sebedestrukce!
Běžte s manžílkem na houby, vyvětrat hlavu, pomilovat se v jehličí a pořádně to vyřešit, prostě se rozhodnout co dál! Já vím, že se ti do toho nechce, páč by to mohlo přinést výrazné změny, ale víš jak, všechno zlé, je nakonec k něčemu dobré!

sun (St, 3. 10. 2007 - 09:10)

Lidičky díky moc za jakoukoliv radu, postřeh, názor. Musím Vám připadat asi jako dost zmatený člověk, který si často protiřečí a plácá nesmysly. Tak se nezlobte a mějte se mnou trpělivost. Díky moc:))))

Reklama

Přidat komentář