Reklama

VRBA - aneb, kdo mě vadí na Doktorce.cz

sun (Út, 9. 10. 2007 - 12:10)

Andy: mě nejde o nadávky, ale o to , že neumím říct druhému (byť slušně)co mě na něm vadí. Možná je to tím, že já sice kritiku umím přijmout, ale velmi těžce se s ní ve svém srdíčku srovnávám. Ne, že bych byla nej a musel by mě každý mít rád to ne, ale ..... No a proto nechci ,aby se do stejné situace dostávali díky mě ti druzí. Jsem divná.

Andy (Út, 9. 10. 2007 - 12:10)

A že se ti uleví a vyčistí se vzduch, tomu věř! Někdy je prostě zapotřebí i dělat nezáživné a celkem nepříjemné věci, ale tutlat v sobě něco, co uvnitř křičí je nesmysl, který vede k nemocem a duševním problémům!!!

Andy (Út, 9. 10. 2007 - 12:10)

Sun: sdělit druhému pravdu do očí není přece problém. Pravda se dá říci i slušně a diplomaticky, není zapotřebí nadávat či být vulgární, vlastně to není ani vhodné, páč první nadávkou zavřete tomu druhému ušní záklopky a ten více neposlouchá! To je jako s mladým, myslí si, že když načne rozhovor slovem, debilko, kravko..., že ho jako budu dál poslouchat! Já jsem upřímná, někdy sentimentální, ovšem slušná a věcná! Mluvím o tom, co cítím, jak to vidím a dám příležitost druhé straně se obhájit, většinou jsou tak paf z toho, že jsou prokouknuti, že na to zkrátka nemají co říct! I chytrý a celkem v pohodě člověk potřebuje občas ledovou sprchu, aby se řádně probral! Říká se tomu komunikace, lidé si nemají říkat jenom to, co chtějí slyšet, nýbrž i to, co jim vadí a o čem se hůře hovoří!!! Proč je to takový problém???

sun (Út, 9. 10. 2007 - 11:10)

andy: nevím co odpovědět.Možná bych potřebovala být také ta huba nevymáchaná a všem říct co si o tom jejich chování myslím, jak našim, bráchovi tak i mojemu - potom by se mi možná tak trochu ulevilo a vyčistil by se vzduch. Jenže to já bohužel nedovedu - bytostně nesnáším situaci , kdy bych měla druhým něco vytknout a pak si vyčítat jestli jsem neřekla něco zlýho. A navíc to neřeší situaci. To řešení je jinde a jen si to budu muset připustit.

Andy (Út, 9. 10. 2007 - 11:10)

Sun: řekla bych, že máš zkreslené představy o tom co je tolerance! Tolerovat můžu přítelovi nedostatky, ovšem i tak, ocamcaď pocamcaď! Ale tolerovat člověka, kterého nemám rád je spíše přetvářka! Protože nikdo není tak tupí, aby žil, byl a existoval pod jednou střechou s někým, koho nesnáším za to, jaký je a za to, že mi obrátil život vzhůru nohama a ještě rozhodil manželství! I když tomu není doslova, lidské pocity jsou jasné a stručné, bez obalu! To je stejné, jako já musím respektovat tátovo ženu, byť ji bytostně nesnáším, přestože nenávist v sobě nepěstuju, ji prostě nemám ráda, za nic! Musím respektovat, páč je součástí tátova života stejně jako já, takže pro klid v rodině se respektujem, přesněji řečeno, se přetvařujem! Jednou za čas to samozřejmě vyhrotí a vjedem si do vlasů, ovšem já jsem huba nevymáchaná a povim ji vše, co v sobě tutlám, prostě v záchvatu upřímnosti ji nadělím pár pravd, které jsou kolem nás, jen si je nesdělujem každý den! Nedokážu si představit, kdybych měla bydlet v jejich domě, za chvíli bychom se prostě pozabíjely, přinejmenším zmrzačily, páč averze a nenávist je silný cit, stějně jako láska, i pro tu jsme ochotni udělat cokoliv, stejně jako pro duševní klid! Sun, vím, že to máš těžké, ale nakoukni do buducna, co vidíš? Lásku, mír a pochopení? Ne??? Je čas vymyslet, jak finančně vyřešit váš odchod od maminky! Byť věřím, že není zlá a myslí to s vámi dobře, máte prostě právo na své soukromí, svůj život a dům jenom pro vás 3, který zřejmě manžel vervomocí uplatňuje!!!

sun (Út, 9. 10. 2007 - 11:10)

Andy: nedělám si iluze, že by si jednou mohli padnout kolem krku, ale pro mě za mě by to mohlo být klidně v rovině : sice se nemusíme, ale budu tě tolerovat.A toto vše mezích slušnosti.Nevím jestli jsem správně vyjádřila svou "utopistickou " představu.
S tím stěhováním: otázky zní: a) kam ? - jedině do druhého města - zásah pro malýho.
B) za co? - prachy jsou v baráku ( i kdyby jsme se nějak dopracovali k rozumné sumě- věříš, že bych se musela mnoho přemáhat , abych se stěhovala - už bylo těch oprav různých bytů a baráku dost).
Asi si hledám různé výmluvy proč se nestěhovat, a ono mi stejně nakonec nic jiného nezbyde. A vánoce? Ty už jsou stejně tak jako tak v pytli .

Andy (Út, 9. 10. 2007 - 10:10)

Sun: to je mi líto, klidně napiš, když máš depku, neodstraním, ale alespoň to rozeberem! Já vím, že ti nejde o slepice, ale Sun, co čekáš? Že si ti dva padnou kolem krku a vše se smázne? A bude to horší! Už jste se o celé situaci alespoň s manžou bavili? Zkus zkrátka pochopit, že se nemají rádi a nebudou, jenom proto, že ty jsi prostředník, který to špatně snáší! Myslím, že uděláš nejlíp, pro všechny zúčastněné, když se odstěhuješ, páč Sun, ruku na srdce, od lásky je k nenávisti blízko, nechtěj, aby se tvoje manželství rozpadlo kvůli věčným sporům s rodinou? To by byla rozvedena půlka národa, prostě si konečně připusť, že sedět, čekat, doufat a nic nedělat a neřešit je cesta do pekel a věčných nervů! Co vánoce? To se budete všichni přetvařovat? Tak to štastné a veselé...

sun (Út, 9. 10. 2007 - 10:10)

Andy: byla jsem tu jen jsem měla depku, tak jsem nepsala . Jinak jsem Vás sledovala a bylo mi celkem smutno z toho , jak se někteří vyjadřují, ale to je jen jejich vizitka:) Ono mě nejde ani o slepice,ale jak velká je ta nenávist v těch dvou lidech (myslím manžela a máti), kteří jsou mi nejbližší. Možná to není nenávist, ale je to něco moc zlého co mě celkem děsí.

Andy (Út, 9. 10. 2007 - 09:10)

Sun: a kdes byla ty? Taky jses tu dlouho neukázala, myslela jsem, že zlobí PC.
Mony, určitě zase maká, chodí sem, když má volno:) Jo, stres je metla lidstva, lépe se mu obloukem vyhnout, proto hulim, abych si uvědomila, že nejde o život, tak se nebudu nervovat! Radím to i tatíkovi, páč ten je ze stresu už úplně zvadlej, dokonce i léčitelka mu řekla, že od něj nebude tahat prachy, páč u něj je to životním stylem, který ona změnit nedokáže! Přestože si je tatík vědom, jak moc ho stres sžírá, nemůže s tím nic dělat, páč jinak by musel prodat firmu a tím i svůj živ. sen, což pořádnej chlap nepřipustí, i když jde o zdraví. Prostě spadl do kruhu, který je uzavřen, takže jak sám říká, čeká na jediné vysvobození, smrt! Smutné, leč pravdivé, bacha na to, stres je jak vodní vír, když tě dostane, nepustí tě! Ve finále jde jen o slepice a peníze, nic nenahraditelného, takže si z toho nedělej vrásky:))

sun (Út, 9. 10. 2007 - 09:10)

Andy: je na světě fajn, to jo, jen je někdy velmi těžké tady být. No nic. Žádné chmury, splíny. Ono to nějak musí dopadnout. A co mony: není viudu není slechu po ní od víkendu. Doufám, že už je v poho. S těmi zdravotními komplikacemi ze stresu má asi pravdu - začínají se mi dělat na ruce boláky z ničeho nic. Tak nevím.

Andy (Út, 9. 10. 2007 - 09:10)

Sun: nedivím se, že jsi ve fázi, kdy pochybuješ o všem a o všech! I já mám takové dny:) Nikomu se nedá věřit na 100%, tak proč by tě nemohla přepadnout myšlenka, že to byl manžel? Všechno je možné!!!
Taky věřím na lepší zítřky a vyplácí se to! Jen to někdy trvá dost dlouho a já mám pocit, že ten den snad nepřijde a pak, když ho čekám nejmíň, najednou se objeví, byť i v té nejmenší podobě. Snaž se radovat i z těch nejmenších banalit, pomůžou ti přečkat tohle období, vím, že to jde těžko, radovat se, že svítí slunce a že listy začínají mít červánkovou barvu, ale i z toho se může u člověka dostavit pocit štěstí, čímž se vyplavují endorfiny, které nás přivádí do pocitu euforie, že na světě je přece krásně, i když se nedaří zrovna podle našich představ! Drž se!!!

Andy (Út, 9. 10. 2007 - 09:10)

Máš komplex, proto si říkáš BMW, přestože jsi obyčejný embéčko:)) Nekomentuju tě, jen konstatuju, že mi vadíš!!! Dle tématu! Ty napiš Sali, ať tě vyšetří, že jsi jeden velký mindrák a sere tě, že existují lidé, kteří mají jiný problémy, než sami se sebou!

BMW (Út, 9. 10. 2007 - 08:10)

debilko ANDY,chapes vyznam vyrazu NO COMMENT?!
Jak vidno ne blbko, znamena to "nekomentuji", "bez komentare", "nebudu se vyjadrovat".
Cili kdyz k necemu napises NO COMMENT, tak uz nic vic nekdakej!!
Zkurveny syflove zasrany nezamorujte to uz tady to je k posraniiiiiiiiii. Vymente si emaily hovada a piste si domu kravy!!!!!!!!!!!!

sun (Út, 9. 10. 2007 - 08:10)

Ale snad ano, jen kdyby ty lepší zítřky už nastaly. Víš co je nejhorší, že jsem si ,ale úplně ten první moment pomyslela na to , že by manžel byl schopný ze zlosti ty slepice opravdu otrávit.Samozřejmě je to nesmysl. Ale asi z toho začínám opravdu magořit. Jedině , že by jim dal ochutnat anilinových barviček. Ale jak se toto doma zase srovná to opravdu nevím. A co malá? Je O.K.?

Andy (Út, 9. 10. 2007 - 08:10)

BMW: no comment, vadí mi takoví, jako ty!!!
Sun: ahoj Suníku:)) Takže sodoma gomora? Asi se to vážně sere všechno, no asi proto, aby toho nebylo málo:) Sun, určitě tohle všechno má nějaký důvod, který pochopíš později, ber to jako zátěžovou zkoušku od života! Jednou se tomu sletu okolností budete smát! Co jiného říct, prostě vydrž, zobej Guaranu, zas přijde den, kdy láska vrátí se k nám a vše se v dobré obrátí! Věříš na lepší zítřky?

Andy (Út, 9. 10. 2007 - 08:10)

Houmles, pokud trávu zatracuješ, můžeš napsat svůj příspěvek do stejnojmenné diskuze:)) Chápu, že někdo zavrhuje, jiný obdivuje, ale jednoznačně tvrdit, že mám vypatlaný mozek, může vážně jenom omezenec tvého typu:)) Až budeš mít nějaké zkušenosti, můžem spolu sepsat argumenty pro a proti, do té doby nehaň věci ani lidi, které neznáš, páč nevíš o čem mluvíš!!!

sun (Út, 9. 10. 2007 - 07:10)

BMW: ach ta mluva papouškova jsou jen dvě tři lidská slova... K tvému příspěvku není holt co dodat:((((

BMW (Út, 9. 10. 2007 - 06:10)

pici kundy debilove zasrany syfilis dete do prdele!!!!!!!!!!!!!!!!!!
piste si na email a nezasirejte diskuzi soukromou debatou debilove kravy hovada mrdky kundy curaci!!!!!!!!!!!!!
Koho zajimaj vase hovadiny zasrany kecy jen vas nikoho jinyho bezte mrdat kundopici curaci a nevopruzujte!!!!!!!!!!!!!!!

sun (Út, 9. 10. 2007 - 06:10)

Andy, jak tak čtu po zpátku celou tu debatu, tak si říkám, kde se vzalo tolik omezenosti a nenávisti mezi lidmi. Ono je to snad nakažlivé. No nic. Mě rozhodně nepřísluší posuzovat myšlení těchto lidiček. Jinak víkend stál za.....:(((
Navíc se pokazilo čerpadlo ve studni (další prachy za opravu), po průtrži byl vytopený sklep a aby toho nebylo málo tak si někdo hrál a otrávil mamě slepice.Samozřejmě je nejvíc v podezdření ten můj a to jí nikdo nevymluví. Dneska jdou naši pro urnu (babiččinu)takže já mám sto chutí si jít tak akorát koupit nějaký měkký pevný provaz a půjdu si to asi hodit. To už snad není možný.

tezu (Po, 8. 10. 2007 - 21:10)

Ahoj vsichni, nestava se vam, ze kdyz se chcete dostat na nejake tema treba mesic stare, nepusti vas to? Ja jsem si chtela precist neco o metode Lasocare, nasla jsem si to ve "Vsechna temata diskusi" a otevrelo se mi okno "pridejte prispevek do diskuse" a jeste to po mě chtelo nejake kontrolni cislo. Tak nevim. A to je, co me stve na doktorce. Jinak sem chodim moc rada.

Reklama

Přidat komentář