Reklama

VRBA - aneb, kdo mě vadí na Doktorce.cz

sun (St, 10. 10. 2007 - 10:10)

Andy: vidím , že budem s takovou štíhlé svalnatice obě dvě. S tím autobusem se to má tak, že naši ho doporovodí do autobusu,, který dojede přímo až před školu, kde vystoupí spousta děcek ( ke vchodu to má tak 20 m možná míň) . Navícpracuji u "autobusáků" takže se s těma řidičima dost dobře znám a ti mi následně "referují" co bylo ( a celkem rádi - jsou fajn). A navíc je to škola na menším městě uprostřed sídliště. Tak ten strach ani nemám. odpoledne ho vyzvednu a to by byl nejraději, kdyby mohl jet domů sám (on je přece velkej chlap a s řidičama kámoš).
Teď tak přemýšlím , jak se mi udělaly na ruce 2 "boláky (kdoví z čeho) tak se asi nějak množí - mám kolem nich malé puchýřky-šíleně svědí a bolí a když je zmačknu teče z nich voda. V životě jsem nic takového neměla. Hnus. Vypadám jako kdybych měla lepru - ještě, že nejsem prodavačka nebo něco podobného to bych asi dostala vyhazov

Andy (St, 10. 10. 2007 - 10:10)

Sun: svaly spalují tuky, takže budeš štíhlá svalnatice:))
Malá v pohodě, ale škola ji nenadchla, asi po mamince:)) Teď s ní mám dost honičky, z práce do družiny, s malou na kroužek a znova do práce (do podnikání), tam do 21h. a malou už nevidím, teším se na víkend:))
My taky nesmíme nechávat děti chodit samy, prý je naší povinností dítě předat učitelce, jinak je pořád vina na tvé straně, když se mu cestou do školy něco stane! Malej chodí taky do první, ne? To jsi celkem odvážná! Já malou vozím před školu a čekám až zaleze do budovy! Vysralo se mi auto, pakny v čudu, tak doufám, že mi to dnes brácha spraví dřív, než skončím v práci, páč představa běžet pro holku přes celé město a zpět mě děsí:(

sun (St, 10. 10. 2007 - 10:10)

Andy: tak to tedy budu mít svaly, že je bude zavídět, kdekterý kulturista. A co malá? Jak je ve škole? Náš dojíždí a teď už se otrkal, tak jezdí autobusem sám. pak jsme na to jeho samostatné dojíždění narazili při rozhovoru s vychovatelkou z družiny (nasadila takový udivený výraz) a já si v tu chvíli připadala jak necita s nelidou a macechou dohromady. Už se mě zmocňoval pocit, že snad na mě zavolají sociálku. přitom autobus dojede až ke škole, takže se jedná o vystoupení z autobusu a dojítí do školy, tak nevím?

Andy (St, 10. 10. 2007 - 09:10)

Sun: úplně tě chápu, tímhle si musíme projít všichni, aby jsme se stali zase o něco silnějšími a vytrénovanými jedinci!
Rovinka je hned za tim kopečkem, klidně ho vyběhni s přestávkama, není důležitý vyhrát, ale zvládnout to!!!

sun (St, 10. 10. 2007 - 09:10)

Andy: Zřejmě to bude běh na dlouhou trať . Když já, ale asi nemám tak dobrý plíce ,abych to udejchala a s tím mým vysokým tlakem to taky nevytrhnu. Jen kdybych tak viděla tu cílovou rovinku. To by bylo fajn.

Andy (St, 10. 10. 2007 - 09:10)

No, hurá, už to funguje!!!
Houmles: ježišMarjá, fotr od dětí a chování vesnického čokla! Nemluv na mě, tvoje sprostý výpary smrdí až sem!!!
Sun: taky mi to nešlo, ale už jde:))
No, potěš, takže období na draka, drž se, brouku! To je v pejru, co se to děje? Že by vytrvalostí zkouška, abys pochopila, že vydržíš víc, než si myslíš?

sun (St, 10. 10. 2007 - 09:10)

Andy: nemohu se pořádně dostat na diskuze - už mě to štve, pořád ten PC blbne. je to k zbláznění. Jo a mám další důvod mít depku: včera jsem se dozvěděla , že umřel jeden z mých nejbližších spolužáků. Já už se opravdu na to vykašlu. V sobotu má pohřeb.Nejhorší je , že jsem měla možnost s ním zhruba před měsícem mluvit, ale neměla jsem náladu, tak jsme na sebe jen kývli (naposled..).No nic, život jde dál.. :((

sun (St, 10. 10. 2007 - 08:10)

Koumes: když to tak čtu, tak mě napadlo: zkus mi napsat svůj názor i ty (když sleduješ naše příspěvky budeš možná vědět o co jde - začínala jsem na rubrice "manželství", kde je vše popsáno. A jen tak mimochodem: stejně mám pocit, že za těmi tvými rádoby silnými a nesnášenlívými řečmi se skrývá "citlivá dušička" - aspoň znám pár takových případů. Na venek huj a ve vnitř jsou perfekt, akorát to nechtějí dát najevo. A to je myslím velká škoda.
Měj se.

Koumes pro chca (Út, 9. 10. 2007 - 16:10)

Dylino ty mě nenasereš,takový zhulený pako se vtírá aniž by to samo postřehlo.Omezenec si ty s těma tvejma debilníma názorama.A nesympatie jsou vzájemné u mě to je už ale alergie na tvý psovský jméno.Děláš psům ostudu.No bejt pes tak už tě dávno nechám píchnout.

Andy (Út, 9. 10. 2007 - 14:10)

Houmles: tázala tě Mony, mě do toho netahej, jsi mi nesympatický a vnímám tě jak omezence, takže se nevtírej!!!

Koumes (Út, 9. 10. 2007 - 14:10)

Chcandy ty huso blbá už di prdele.Ber si do huby svoji zhulenou partu a neser se.Můj názor na tebe se nezmění,protože tady tlučeš do hlavy sun klíny jak co má udělat.To by fakt vyhrála kdyby tě poslechla.

Mony děti mám dvě.Kluk dělá v Plzni práva,holka se vdala před půl rokem.Dělá u nás v nemocnici sestru na jipce,kardio.Taky studovala devět let.Hned jak dostala diplom tak nastoupila,dělala tam tři roky a teď brzo budu dědkem.:-)Zeťák je dobrej,ale furt není doma,má náročný zaměstnání.Stačí?A co ty Mony kolik máš dětí?

Andy (Út, 9. 10. 2007 - 14:10)

teď šplháš?

Mony (Út, 9. 10. 2007 - 14:10)

Hojki Andy:-)a co je u tebe nového?

Andy (Út, 9. 10. 2007 - 14:10)

Mony: taky tě zdravím, nemusíš se louskat, je to příspěvek pro Sun, ona ví, co ji tím chci říct! Ty můžeš rozvést rovnocennou debatu s Houmlesem a jeho bourákama, alespoň se to tu oživí!!!

Mony (Út, 9. 10. 2007 - 14:10)

Jinak zdravím Koumese:-)máš děti?
A taky bmw a audi a lamborgini.......

Mony (Út, 9. 10. 2007 - 14:10)

Ahojte všichni:-)
Andy nechce se mi louskat těma příspěvkama,píšete toho moc:-)Já tu chodím právě když jsem v práci,doma se věnuji dětem,a manželovi:-)Děcka mi trochu ochorala,ale byla to nějaká dvoudenní akce,naštěstí!Dnes mám volno,ale chci kouknout na banku,a mrkla jsem se tady.....
Sun,moc tě zdravím.....máš to těžké,ale věř,že bude líp....na všechno je svůj čas:-)))

Andy (Út, 9. 10. 2007 - 13:10)

..3. řádku od spoda:o)

Andy (Út, 9. 10. 2007 - 13:10)

...nezbývá, než doufat, je pochopí, že jsem já, ta jediná, která to s ním myslí dobře...oprava 3. řádku:))

Andy (Út, 9. 10. 2007 - 13:10)

ty bláho, můj rekordní příspěvek:))

Andy (Út, 9. 10. 2007 - 13:10)

Víš Sun: já si naopak myslím, že člověk má říct nahlas to, co cítí, nejsme telepati a když to neřekneš, ten druhý ani nemůže vědět, že s ním máš nějaký problém!!! Nemám problém býti upřímná k tomu, na kom mi záleží, dělám to proto, že ho mám ráda a chci, aby věděl, že to co dělá nebo říká se může někomu jevit jinak než tak, jak to myslí a obráceně tuto upřímnost vyžaduju i já. Jsme jenom lidi a naše subjektivní pocity nám mohou zastínit racionální mysl, proto je dobré mít někoho, o kom víš, že ti jasně řekne, objektivní posudek a jaký to všechno může mít dopad.
S těmi, co mám v komunikaci trochu problém, viz. rodina s tátovo strany jsem se naučila o těchto pocitech psát, hlavním důvodem bylo, dostat ze sebe negativní emoce, které cítím, srdce je křičí z plna hrdla, ale pusa má strach se otevřít, páč ví, že ona pravda může mít bolestivý dopad a já nerada způsobuju někomu bolest, ovšem co je lepší? Udržovat někoho v milosrdných lžích, přetvařovat se nebo pár dnů bilancovat nad strávenou pravdou! Ve finále každý přemýšlivý člověk o tom, co mu bylo řečeno večer před spaním přemýšlí a sám v sobě uspořádává, co na sdělení bylo pravdivé a naopak, co se jako pravdivé pouze tváří a pokud ho bude tlačit nějaká nespravedlnost, neboj, že se neozve!
Mám otce, podnikatel a lev! Tzn. jenom on má pravdu, co on si neudělá, nikdo líp nezvládne, pořád se tváří jak boží umučení, říká, jak by potřeboval někoho, kdo by mu s tím pomohl, kdo by ho pochopil atd...Taky celý život poslouchám a mý 2 bratři, jak to všechno dělá kvůli nám, aby nám tu po něm něco zůstalo a aby nás zabezpečil! Proto nic moc dětství, samé peníze, náhrada za dny bez otce! Dnes jsem velká a ve spoustě věcech jsem ho pochopila, díky němu jsem si v hlavě uspořádala, jak moc chci podnikat, kam až chci zajít a zda-li mi to za to bude stát! Dělám tátovi papíry ohledně ISO, s tím, že mu odlehčím, ale co myslíš? Pochvala žádná, jenom sprdnung, když něco vymyslím, je mi zamítnuto, páč to nevymyslel on, když udělám něco sama od sebe, dostanu pojeb, že jsem k tomu neměla povolení a nikdo mě o to nežádal...takže jsem si prostě jednoho dne dodala odvahy a poupravila jsem pár věcí, které od něj slýchávám již od mala. Př. ty nepotřebuješ pomoci, víš, že to stejně nikdo neudělá líp, ty potřebuješ vola, kterej bude skákat, jak ty pískáš! Potřebuješ obouchánka, který bude snášet a mít pochopení pro ty tvé úlety a mizerné nálady. Nedokážeš pochválit, jenom kritizovat a to je šílená demotivace a na argument: dělám to pro vás, jsem mu řekla, že už mu to nevěřím, už nejsem malá a vím, že má sny, které si chce ještě splnit, ovšem zdravotní stav se zhoršuje, nálada se permanentně nemění, neustále nabručeno, neustále pesimista. Když mi řekne, že za 5 let půjde do důchodu a budu to muset převzít, řekla jsem mu sobče! Moc dobře ví, co to obnáší, žádnej rodinnej život, žádný přátelé, jenom nervy, práce a hoňba za penězi a dlužníky. Slušně jsem mu vysvětlila,že si takový život vybral a dobrovolně se vzdal všeho, co před podnikáním měl, já to neudělám, jsem žena, mám dceru a chci další. Chci si užít vnoučat a života a pokud nás chce nutit vést firmu, je to největší sobec, kterého znám, nikdo z nás není schopen dotáhnout jeho sny do konce, páč to jsou jeho sny, ne naše a my máme o životě i jiné představy než hromadit hmotné statky. Táta je realista s očima do budoucnosti, možná to myslí dobře, ale doba se změnila, vláda se změnila, podmínky jsou jiné a konkurence roste, pokud musím převzít podnik a potýkat se s tím, čím on, jsem odsouzena k životu bez nadšení, radosti a běžných věcí a za to mám být vděčna a plna nadšení? Nejde to, moji pravdu neunesl, řekl mi, ať jdu do p....., že jsem ho zklamala, ale já bych to jako zradu brala, kdybych ho (jako ostatní) udržovala v milosrdných lžích a po jeho smrti firmu obratem prodala. To by dle mého byla daleko větší zrada, ke které se tu schyluje, ale já tuhle hru hrát nechci, takže mi nezbývá, než doufat, že jsem já ta jediná, která to s ním myslí dobře, byť chápu, že taková pravda bolí a přijde mu to líto!!! Ulevilo se mi, přestože vztah je dost narušen, nelžu a nemusím se přetvařovat!!!

Reklama

Přidat komentář