Reklama

Co jí je?

Dalibor (Út, 9. 6. 2015 - 06:06)

Ovšem to by jistě na RTG a...Steve právě že toto žádné vyšetření neodhalí a ani specialista to nezjistí,jelikož to nelze nijak důvěryhodně prokázat.Toto poznáš jen dle zkušeností a musí se to zkusit zjistit.Nic divného na tom není,skřípne se nerv srdce,které pak začne naříkat(příznaky,IM,ES,vynachávání tepu,bušení atd.)Přitom člověk je zcela zdráv,veškerá vyšetření v pořádku.Člověk je s toho na nervi a začne se to svádět na psychické problémi.

Steve (Po, 8. 6. 2015 - 23:06)

Nedivím, zřejmě nějaký specialista zjistil problém. Který? Jak? Čím?

ahoj (Po, 8. 6. 2015 - 22:06)

Ovšem to by jistě na RTG a...To by ses divil...ségra je až hypochondr a klidně si yo zaplatí...ale nelže není " herečka" je ale fakt že co jí někdo pomohl s páteří tak deprese záhadně zmizely!!!

Steve (Po, 8. 6. 2015 - 22:06)

Vyšetření páteře jistě neuškodí. :-)

Steve (Po, 8. 6. 2015 - 22:06)

Ovšem to by jistě na RTG a dalších scannovacích přístrojích odhalili. Nebo ne?

ahoj (Po, 8. 6. 2015 - 22:06)

Štěpánko toto může...To máš pravdu...moje ségra měla problém s páteří a od toho úzkosti deprese.....až je to divný...ale jak se říká páteř je osa života...

Dalibor (Po, 8. 6. 2015 - 19:06)

mam podobné možná uplně...Štěpánko toto může způsobovat i hrudní páteř.Je to jen jedna s mnoha možností,ale stává se to často.Jestli chceš,zašlu ti na mail jednoduchý návod,co zkusit,když to příjde a následně tímto zjistit(tedy pokud se hned uleví)jestli je to od páteře,nebo někde jinde.

Steve (Po, 8. 6. 2015 - 15:06)

To je psychika ... to dělá mnohdy i bez důvodu, že je jí zle se ani nedivím - to jsou deprese a ty jsou fakt hnusný, k tomu jsou často sebevražedné myšlenky. Proč? Protože člověka udeptávaj (obtěžujou) víc a víc až není zájem ani o žití. Taková je mnohdy realita. Pak je jen otázka času kam až to dojde ... (někdo to přežije a uzdraví se, někdo né a ukončí život)

Pomoci jí může jedině psychiatr, pokud se vše zadaří. Taky nemusí, je to individuální dle člověka, průběhu a síle nemoci. Jisté není nic.

stepanka (Po, 8. 6. 2015 - 14:06)

Ahoj všem!Mám takový...mam podobné možná uplně stejné stavy prišlo to asi před rokem. dnes v noci jsem myslela ze už rána nedožiju. Přítel spal vzbudila mne žízen a najednou šílený pocit ůzkosti strachu. nemohla jsem dýchat a srdce jsem slyšela jak bije cítila jsem slabost pot. Vzala jsem si dva neuroly najednou a čekala že umřu. Neurol zabral a usnula sem. Ale nevím co to je. je ovsem pravda že se to stává většinou po nějakém flámu. Ale, nepiju do němmoty to zas ne.

Miss (Po, 15. 8. 2005 - 17:08)

Toto iste mam aj ja, bude to panika nic mi doktori nezistili a ja im stale neverim:(

leny (Po, 15. 8. 2005 - 09:08)

Děkuju za odpověď, myslela jsem si že to něco takového asi bude..Já ji nikam nedostanu, a hlavně nevezme to, že je to panická porucha.Já jsem se jí ptala, jestli ji to prostě z ničeho nic jen tak napadne, že je nemocná a ona říkala, že ji to nenapadne, že to prostě přijde a ona se bojí že brzo umře.Rodičům se nesvěřuje, když má nějaký problém nikdy s ním za nikým nejde, vše si řeší sama...nechce nikoho otravovat..ach jo, nevím co mám dělat.Nechce mi ani pořádně popsat svoje pocity které mívá když ji to přepadne..

Jeanette (Po, 15. 8. 2005 - 09:08)

Panická porucha jak vyšitá!! Koukni se přímo na diskuzi o panické poruše a dozvíš se víc. Dá se to léčit antidepresivy. Neboj se, já jsem příklad vyléčené panikářky. Čím dřív se začne léčit, tím kratší dobu ta léčba bude trvat.

leny (Po, 15. 8. 2005 - 08:08)

Ahoj všem!Mám takový problém, nebo spíš starost ohledně své přítelkyně.Neví někdo co se jí asi může dít, nebo nezná někdo podobné pocity?Říkala jak mě miluje, pořád dokola a najednou se odmlčela a začla se třást..nemluvila.Na otázky ani uklidňování žádná reakce, jen ten třes a sem tam zašeptala nějaké slovíčko.Trvalo to celou noc.Ráno o tom nechtěla mluvit, a jen řekla že se bojí, že má málo času.Pak přiznala že je jí někdy strašně zle, na zvracení, bušení srdce, pocení, šílený strach...pomalu na umření...Nevím jak jí pomoct.Není zvyklá se svěřovat, mám o ni sarosti a jsem nešťastná že se trápí.

Reklama

Přidat komentář