Reklama

Líbí se mi nosit plínky.

LN (Po, 9. 5. 2016 - 11:05)

Mám jednorazovky a přes to igelitové kalhotky, ale nejde z toho takový smrad jak si myslíš.když to sundam a vyhodím ven do popelnice, tak v bytě není žádný smrad. Plenky nosím skoro pořád, a curam do nich.pokakam se tak jednou za půl roku.

Mick (Po, 9. 5. 2016 - 11:05)

Jo, schválně. Půl hodiny...Ja mam taky moc rad pleny s igelitovymi/gumovymi/kalhotkami-tedy latkovky.A davam si je proto,ze se mi to jednak libi a chrani mi take obleceni pred promocenim pri cestovani a luzko ve spanku.Takze se do plinek jenom pocuravam,kdyz musim,ale ale takhle brutalne se po.rat-to je des.Z tech latkovek co si davam bych to tezko dostaval,ale jestli si on dava jednorazovky,tak je potom zabali a vyhodi,ale musi byt smrad v celem byte!Jo nechat v tom hocha cely den,tak by plakal bolesti a mozna,ze by ho to navzdy preslo.To same jako ty na"Kdy jste se naposledy pocuraly?"To je taky cunarna par excelence-pochcavat se v posteli!?Pokud je to pravda,tak jak to u nich v byte musi vypadat a ten smrad!Asi uz jsem moc stary a nepochopim mysleni tech mladych,kteri krome koureni,piti a drog vymysli podobne zvracenosti a jeste se s tim chlubi.Ano priznavam,ze se obcas pocuram,pokud se vcas nedostanu na wc a ty pleny si davam preventivne-i na doma.A vzdy me stve,kdyz je pocurane musim prepirat.Ale v autobusu,nebo v nakupaku to neudrzite-urgence je svinstvo.No ale mladasove z toho maji pr.el a pisou si o tom.To je fakt super.A co bude priste???????

LN (Po, 9. 5. 2016 - 10:05)

Právě pro ten pocit, jak to leze do té plenky, a to rozlevajici teplo. Dívám se na film, a už jsem se pocural. A co ty? Zuzko. Jak jses na tom ty?a kolik je tobě roku?

Zuzka (Po, 9. 5. 2016 - 10:05)

Jo, schválně. Půl hodiny...Tak to si nedovedu představit. Neříkám, že není možné se podělat, když to na člověka opravdu přijde a nemá se kam uchýlit. To jsem měla možnost sama zažít. Ale být pár kroků od záchodu a místo toho si schválně "vychutnávat" jak výkaly lezou do plenky a matlají tam. Co Tě na tom proboha bere? Ten šílený smrádek, co z toho jde anebo to jak se Ti to rozmatlává po půlkách?

LN (Po, 9. 5. 2016 - 09:05)

Jo, schválně. Půl hodiny jsem si v tom liboval. Pak jsem se umyl a vzal čistou plenku a zabalil. Mám 45 roků.

Zuzka (Po, 9. 5. 2016 - 09:05)

Tak už jsem to pustil do...To ses jako fakticky pokadil a ještě k tomu schválně? Kolik je Ti let?

LN (Po, 9. 5. 2016 - 07:05)

Tak už jsem to pustil do plenek,krásný pocit. Ještě mám na sobě dupačky se slapkama s dětským motivem. Jsou z Anglie,je to na www.secret possessions womens onesie. U nás jsem je sehnal v megasecondhandu v Ostravě za 45 korun.

LN (Po, 9. 5. 2016 - 07:05)

Já si je nechávám ušít v krejčovství. Donesu svůj materiál a míry a řeknu že je to pro babičku. Právě teď ležím v plenkách a gumových kalhotkách a čekám až se pokakam.

pavel (Ne, 8. 5. 2016 - 18:05)

Kde kupujete plinkove gumove klasicke kalhotky

milovnik plenek (Út, 19. 4. 2016 - 11:04)

Ahoj zubíku zatím sem jim...?tak kdyz to tvoje noseni plenek babicka chape a muzes ji duverovat,tak proc mas u ni pliny v tajne skrysi?Ja jezdil k te druhe babicce taky rad,protoze mela ve skrini jeste pliny a gumove kalhotky z doby,kdy jsem byval mimino.Jenze me to jeste vsechno bylo,tak jsem si to tajne oblekal.Bylo to trochu citit takovou zatuchlinou,ale kdyz jsem si to na sebe nasadil,tak mi bylo krasne.V noci jsem v tech plenkach spal a nechaval jsem si je i pres den pod puncochacema a teplakama.A hral jsem si i s jinyma detma a niceho si nevsimly.Babicka na to ale prisla a jen kroutila hlavou-rikala,ze jsem velke mimino,ale ze to mame nerekne.Taky jsem se obcas pocural,ale pleny jsem si sam premachnul a dal na snuru-to se babicce libilo.A me se libilo ze jsem mohl kdykoliv pres ty pliny a gumove kalhotky krasne onanovat.Tenkrat u me jeste nedochazelo k vyronu semene, tak jsem mel suche orgasmy a mel jsem jich i nekolik za den.Jo kde jsou ty casy!Dodnes si davam latkove pleny a gumove kalhotky-ve vetsi velkosti-jako kdysi.Stale se mi v nich libi,stale me vzrusuji,ale dnes uz je zase mam spise na ochranu pri pocurani-inkontinence.Tenkrat nebyly jednorazovky,ale pouze ta klasika,takze ja se drzim te tradice.

zubík (Út, 19. 4. 2016 - 08:04)

Ahoj zubíku zatím sem jim...Ahoj Kubo,věk tu raději psát nebudu,vidíš sám reakce na to co se tady píše.Písni jak jsem ti říkal na email [email protected] a tam v klidu popíšeme.Je mi jasné,že říkat doma jen tak,líbí se mi nosit plenky a bude je i používat moc nejde.Srazík by nebyl problém,tak napiš a uvidíme.

kuba (Po, 18. 4. 2016 - 13:04)

Ahoj zubíku zatím sem jim to neřekl.A jenom mám otázku kolik ti je let mě je 9 a u babičky mám tajnou skrýš kde mám plenky a babička to chápe a můžu jí i důvěřovat. A zubíku můžeme bít kamarádi,a nemám takovou potřebu nosit plenky ale hrozně moc se mi to líbí a jeto naprosto super.Zubíku mohli bysmese někdy sejít.s pozdravem kuba.

zubík (Po, 18. 4. 2016 - 09:04)

Ahoj zubíku a ty se rád...ahoj Kubo,je to velmi těžké.U mě doma byl taky stále řev když mamka na plínky přišla.Záleží na tom,jak máš chápavé rodiče.Buď to zkus přímo a nebo se začni v noci počůrávat a možná po čase dosáhneš svého aspoň v noci.Já do plenek hlavně čůrám a mov mě to uvolňuje.Taky je to dobrá pojistka v přeplněném obhcodě když stojíš ve frontě a chce se ti na malou.Jestli chceš tak písni raději na email bude to tak lepšía můžu ti třeba více poradit.

kuba (Út, 12. 4. 2016 - 11:04)

Ahoj zubíku a ty se rád počůráváš do plenek chtěl by semje nosit každý den i přes noc ale rodiče mi to nedovolí a ni o tom nevědi,co mislíš měl by jim to říct.

zubík (Po, 11. 4. 2016 - 11:04)

souhlasím taky,jen se nauč kubo psát.když bys chtěl na téma plínky pokecat tak napiš na [email protected] rád si popíšu.

kuba (Pá, 8. 4. 2016 - 09:04)

Nevidím na plenách nic...líbíseminosit plenky a vrušujeméto je supe kdy sepočorám.

j (Út, 29. 3. 2016 - 22:03)

Nevidím na plenách nic závadného, nosím je už dost dlouho a nijak mě neomezují

Kluk (St, 17. 2. 2016 - 08:02)

Inkontinence tábor. doma
V...To nejsi sám,mě to bere taky.Ikdyž spíš se jen počůrávám do plenek.S pokakanýma je moc práce.

milošek (So, 28. 12. 2013 - 11:12)

se nikdo nenajde kdo by...tak nos plínky na noc já je taky nosím

Petr (St, 11. 12. 2013 - 22:12)

se nikdo nenajde kdo by odpověděl ??????

Reklama

Přidat komentář