Reklama

Líbí se mi nosit plínky.

Plenkar (Pá, 20. 1. 2017 - 22:01)

Na otázky proč mám plíny...asi jsi me spatne pochopil,ja Ti nevycitam,ze nosis pliny a nic okolo toho.Me jen zajimaly nejake detaily ohledne gumovych kalhotek-nic vic.Jenom me Tvuj prispevek pozvbudil,protoze nas klasickych plenkaru/v latkovych plenkach a ne v jednorazovkach/je uz velmi malo.Nezadam od Tebe nejake plenkove podrobnosti-nic takoveho-pokud sam nebudes chtit a neprejdeme na mail.Nejsem gay,mam pritelkyni,ktere jsem takzvane otevrel oci a ktera si uziva plinky a gumove kalhotky-bohuzel zatim jenom doma-ikdyz po 3 porodech miva nekdy problem pri navratu z nakupu dobehnout na wc.Ta moje posledni veta byla,ze kdyz jsem prisel na grilovacku a polozil igelitku s papanim,tak kamaradova asi 25 leta dcera vse vyndala,vcetne tech plen a gumovych kalhotek,ktere prede vsemi roztahla a ukazala se slovy"M... ty tohle nosis?"Ja jen prisvedcil a vsechno bylo na svete.Pak jsem mel spoustu dotazu od svych hostitelu-zname se dlouho,ale tohle jsem celou dobu sikovne maskoval.Takze se mily a vazeny"J" omlouvam i za to,co jsem neucinil.A velice rad bych o techto vecech diskutoval na mailu.

J (Pá, 20. 1. 2017 - 19:01)

dival jsem se na to,ale...Na otázky proč mám plíny a jim podobné jsem musel odpovídat mockrát, prostě je mám a hotovo, je to moje věc

Plenkar (Pá, 20. 1. 2017 - 19:01)

V Třebíči jsou na to...dival jsem se na to,ale jabych je nechtel.1PUL zater pro nepromokavost.2jenom zapinaci-suchy zip.3moc textiludlouha doba suseni.Nevim kolik Ti je a zda jsi zazil krome tech suprovych latkovych plinek/ted jsem si je vonave nasadil a podlozil igelitovou plinou a pres to vysoke celoigelitove kalhotky od DRY LIFE.Ja vyrustal na tech celoigelitovych/gumovych-ktere byly po premachnuti za chvilku suche.Potom nasledovala INKA Benesov,Suprima a dalsi znacky i z usa.Zatim to funguje na 100% az na to tvrdnuti,ale chci vyzkouset i ty latexove.Jinak ryze z praktickych duvodu uprednostnuji na noc vyhradne natahovaci kalhotky a pres den zase zapinaci,ikdyz natahovaci zvladnu i pres den a pleny klidne vymenim na kteremkoli wc.Jinak kdyz uz plenkove igelitove kalhotky s textilem,tak jedine se slabounkym silonem,aby rychle uschnuly.Protoze i nekde na cestach se muze stat vetsi nehoda a potom ta doba schnuti je velice dulezita-pokud ovsem s sebou nemate komplet nahradni soupravu plen a gumovych kalhotek.Coz ja bezne delam a nosim si v tasce-dokonce 2 komletni soupravy.Jenom je prusvih,kdyz to objevi nekdo nepovolany a nepouceny.Pak se zacne ptat co to mate a na co to mate...

J (Pá, 20. 1. 2017 - 16:01)

Ahoj a co si pres ty latkovky...V Třebíči jsou na to šikovní, já mám plenkáče ze Slovenska, firma ,,unikmocu,,

Plenkar (Pá, 20. 1. 2017 - 11:01)

Taky nedám dopustit na...Ahoj a co si pres ty latkovky nasazujes?Nakupujes v Trebici,nebo na netu-z Nemecka.Nebo neco tvoris sam?Ja kdybych sehnal kvalitni mekkou a hladkou PVC folii lehce do zlutohneda zabarvenou/telovou/-ta je nejmene napadna,tak ji koupim 30 metru z role,strihy mam dobre a klidne si ty kalhotky necham usit nekde,kde maji dvounitku.

J (Čt, 19. 1. 2017 - 18:01)

Ahoj,taky jsem na ne...Taky nedám dopustit na klasické bavlněné plenky

Plenkar (St, 18. 1. 2017 - 06:01)

Tak,už konečně mi poslali...Ahoj,taky jsem na ne koukal,ale nevim...Jen na zkousku dat za tyhle japonce skoro 1500 se mi zda dost.Ja jsem proste klasik-na noc pouze latkovky a natahovaci/vysoke a sirsi gumove kalhotky/.Pres den muzou byt take,nebo zapinaci na bocich.Jenom ten plastikovy material kdyby tak netvrdnul.Ja mam rad ten poctivy"igelit" cca 0,20 mm.To rubber-PVC sice drzi,ale je krehke a rado se trhne a taky trochu susti.A co se tyce strihu a zpracovani,tak je nejlepsi GARY,skoda jen,ze ten Ultraflex neni trochu silnejsi.Mam rad zlutohnede transparentni/musi byt pres ne videt jestli je uz plina mokra/ale to"sklo"az tak nemusim.Ale jinak gratuluji!

Abena (Út, 17. 1. 2017 - 23:01)

Tak,už konečně mi poslali plenkové kalhotky omutsu. Jsou drahé,ale bezvadné.

Filip (Čt, 12. 1. 2017 - 18:01)

Plenky jsem si vzal prvně za účelem mrazu. Ale pak jsem si uvědomil, jak jsou plenky měkké, že se v tom spí nádherně. Na pracovní stres jak udělané na míru.

petr (Po, 2. 1. 2017 - 11:01)

Přeji všem hodně štěstí do nového roku a štěstí a hodně plínek

J (St, 28. 12. 2016 - 12:12)

Už mi stych plen drbe.Jedu...V Lidlu prodávali overaly pro dospělé, je to jako dupačky, koupil jsem si jeden a žena mi koupila druhý, plíny pod tím nejsou ani poznat

Plenkar (Po, 19. 12. 2016 - 16:12)

Ahoj ty plenkove kalhotky...Už mi stych plen drbe.Jedu volat doktora.

Plenkar (Po, 19. 12. 2016 - 08:12)

Jirko, Já jsem si objednala...Ahoj ty plenkove kalhotky jsou z tuzemska,nebo odjinud?Ja si hodne casto davam latkovky,ale vadi mi jak se pri chuzi shrnuji dolu.Ale musi byt co nejvice"gumove"-tedy celoigelitove,pripadne s minimem silonu,aby po premachnuti rychle uschnuly.Cenu ani tak neresim,spise pohodli a dalsi uzitne vlastnosti.Bud mi to posli na mail igelit-nylon-boy/email.cz,nebo nejak naznacit firmu-treba ve kterem meste sidli.Ta mailova adresa plati i pro Richarda.Diky a hezke Vanoce!

Abena (Ne, 18. 12. 2016 - 17:12)

Na začátku srpna jsem si po...Jirko, Já jsem si objednala plenkové kalhotky do,kterých se vkládá plenka. Jsou drahé,ale doufám,že se budou příjemně nosit.Napiš jestli chceš.

Pavel (Út, 4. 5. 2021 - 15:05)

Ahoj taky rád nosím plinky chceš si psat

Richard (Pá, 16. 12. 2016 - 10:12)

Jé,vyber si mě,určitě budu vybornej.Kam ti mám napsat?

Plenkar (Čt, 15. 12. 2016 - 11:12)

A jak takový sex vypadá?...ale jde to.Bud se ti nasadi pleny na ztoporeny penis,nebo se chvilku pres pleny pohoni a pleny se trochu nadzvednou,aby se ti poradne postavil a pak se ruzne drazdi a honi az vystriknes.Hlavne musis mit pleny a plenkove kalhotky kus pres zalud,abys strikal do plen a ne mimo ne.Ja chci pristi rok mladou asistentku a kluka,kteremu bude ruzne davat pleny,totez i sobe,bude ho drazdit,svazovat ruce a nohy,aby si s nim mohla hrat.Oblekat mu i damske pradlo a vzit ho na ulici,kde mu ho nakonec vyhoni az k vystriku.

vlado (St, 14. 12. 2016 - 23:12)

Hladam dievča ktoré nosí plienky.

vlado (St, 14. 12. 2016 - 19:12)

Dnes som si dal pampersku pvc gatky a je to v pohode nefuna mi do zadku cez nohavice.

Lukáš (St, 7. 12. 2016 - 22:12)

Hledám kluka os 15 do 21...A jak takový sex vypadá? Když mám ptáka schovaného pod plenkou, která navíc brání erekci, tak to asi moc nejde, ne?

Reklama

Přidat komentář