Reklama

andropenis

luk (St, 20. 10. 2010 - 11:10)

to Petr...jsi blazen...pul mm-to meríš mikroskopem?:-D

Petr (Po, 18. 10. 2010 - 18:10)

ma nekdo novy vysledky?a nakolik ho mate astavenje ?kolik erekce a kolik nastavenej andrak?ja mam erekci 14 a andrak mamm na 14,5 a poporostl o pul mm mam pčidat další valeček?

luk (St, 13. 10. 2010 - 23:10)

normalne to objednej ne...klasika
http://www.andropenis.cz/

wendys25 (St, 13. 10. 2010 - 11:10)

tak prodavaj to tam,kde si...no já jsem jim tam psal ale žádná odezva tak nevim!!!!!!!!!!

luk (Út, 12. 10. 2010 - 20:10)

tak prodavaj to tam,kde si muzem objednat andrak...maj tam i nahradni dily ale ne vsude...a jsou dost drahy

wendys (Út, 12. 10. 2010 - 09:10)

Chtel bych se zeptat jestli jdou sehnat jenom nahradní díly ,nepotřebuju celej andrak ale jenom ty trubičky a ochrané navleky!!!!!!!

roman (Ne, 10. 10. 2010 - 10:10)

asi jo,je fakt,ze pisou,ze na zacatku je rust rychlej ale pak se zpomaluje a trva to vsechno podstatne dyl.

Honza (St, 6. 10. 2010 - 11:10)

Ja andrak nosim-v lete delam...Tak to nos na těch devatenácti cm tak dlouho, dokud při natahování a zastrkávání tyček neucejtíš, že už by se tam v pohodě bez bolesti vešel další pětimilimetrovej váleček. To muže bejt třeba měsíc nebo i dýl.

Marek (St, 6. 10. 2010 - 10:10)

Ahoj lidi prodám andropenis gold s celou výbavou (nošený cca 2 měsíce) za 2500. [email protected]

roman (St, 6. 10. 2010 - 10:10)

Ja andrak nosim-v lete delam prestavky ale jinak ho nosim docela casto...nevim cim to je ale jednou mi zacal docela rust a zvetsil se celkem rychle o 2cm...pak rust prestal a byl stale stejnej...pak se zase trochu vytahl...asi o 1cm a ted zase nic...nevite cim to je?...bral sem ruzny prasky,mozna je to tim,ze sem ho kvuli zraneni prestal tolik natahovat...ale pokud ma bejt curak v andraku natazenej jako struna a pak to má efekt,tak to zacne bolet....nekdo tu ale psal,ze nezalezi tolik na sile natazeni,jako na tom,aby byl natazenej a uz diky tomu roste...no mel sem ho 16 a ted ho mam 19 a natazenej byl na zacatku o 1 centak vic,nez erekce...ale pak mi zacal bolet zalud a neslo to dlouho nosit....poradte prosim jak to nosite a jak by to melo byt natazeny...pridavat se dalo na zacatku-to slo rychle ale pak uz to neslo-ted to mam natazeny na 19cm a erekce je 19...vic uz by bolelo,jenze neroste

Jirka (Po, 4. 10. 2010 - 03:10)

Tak jsem se rozhodl, ze to take vyzkousim. Podle me to muze fungovat. Si vemte cernochy. Jeto dano i trosku klimatem, ale stary kmeny si normalne vytahovaly pindoury z tela, dokonce veskole pri dejepisu jeste na zakladce nam pousteli nejaky dokument o tadytech lidoopech a tam byl zaber na typka co mel ptaka strcenyho do nejakyho bambusu a na konci mel privazanej provazek. Takze sito nejakym zpusobem vytahoval. Nicmene cojsem takhle procet a usoudil, tak nejlepsi bude to cviceni. Vytahovanim bez zahrati telisek, no nevim. Podle me se vysledku takhle da dosahnout, ale muze se i pri tom poskodit tkan. Rekl bych, ze timto zposobem si znej udelate leda o neco delsi hadr. Zkusim vyzkouset poradne ty cviky, jde mi spise o tloustku nez o delku. Nepotrebuju siho nak zvetsovat ale zaujalo meto. Jestli ho po mesici cviceni nebudu mit delsiho jemi putna, ale kdyz bude sirsi, tvrsi a vydrzim dele tak jedine dobre. Z fora se nic moc vycist neda. Rozhodl jsem se zesiho vyfotim s pravitkem, mesic budu svicit a zase... Nevim jak vy, ale ja ho pri erekci mam furt stejnyho. A nebulte tady tolik. Prumerna zenska ji ma hlubokou 12cm, pak se natahuje. po porodu teda nevim :-D.. Ztoho plyne, ze 15 staci uplne vklidu.. v nekterych polohach setam proste celej nevejde. Ja ho mam sice vetsiho, ale do mlady kdyz ho narvu celyho tak jito boli a to dost,, takze zbytecny,, sirka je sirka,,,

luk (Ne, 3. 10. 2010 - 23:10)

ale upřímně...já nemám potřebu ukazovat svýho ptáka...navíc bych žádnému veřejně neřekl,že ho používám-andrak-...ani moji přátele to nevědí...

Klokan (Ne, 3. 10. 2010 - 11:10)

5 mm je normální odchylka měření. Až naměříte min. o cenťák navíc, pak můžete tvrdit, že to funguje.

Petr (So, 2. 10. 2010 - 18:10)

nekde to doporučovali aby se i cvičilo a delali zabali ze je to lepší a učinejší ale nevim kde jsem to už četl..myslim si i když je narust třeba o 5mm tak je to znakem ze to funguje nemyslíš?proč by to byla nahoda třeba patříš do tech 2,5 procent!pro andropenisCZ : zoušej dal a uvidiš delej zabali cvič u toho vlez s andrakem i do vany taky to občas udelam a uvidiš jak jse pekne ptak uvolni!po par mesicu klidne napíšu s dalšim narustem a uvidiš ze to funguje!

AndropenisCZ (So, 2. 10. 2010 - 12:10)

Optimusprime, petr, luk a další:
Vaše nadšení vám přeju. Budu rád, když se tu za pár měsíců sejdeme a bude u vás stále přetrvávat dobrá nálada. Sice o tom pochybuju, ale třeba patřím mězi ta zmíněná 2,5 %. Jaká by to byla ovšem náhoda.

Z naší diskuse si každý už může udělat názor sám.

Optimusprime (So, 2. 10. 2010 - 11:10)

100% nemas ani ked pouzivas prezervativ.Myslis si ze mi narastol len tak sam od seba ? Mam 23 asi tazko.To urcite aj pretoze ked ma vtak bolel lebo som ho mal uplnuteho dlhsiu dobu strasne to tahalo pod zaludom..mozno vies o com hovorim-este aj napriek tejto bolesti som s nim vliezol do teplej vody-do vane mal som to tam dovtedy dokedy som uz fakt nevydrzal dal som to dole a potom som ho chvilu masiroval.Tod vse..a inak andraka nosim dost malo ..vobec nie pravidelne ..kks keby to nosim pravidelne bol by som dalej-ale je to na obtiaz takze pomaly dalej zajdes ved nakoniec to mam aj tak nastavene na omnoho viac ako by to malo byt .

AndropenisCZ (So, 2. 10. 2010 - 11:10)

Optimusprime: Jen mi prosim řekni, jak můžeš 100% tvrdit, že to funguje...když jsi ještě nedosáhl požadované délky. Ale jsi na cca 10 procentech...to ještě vůbec nic neznamená...tenhle nárust jsem zažil taky kdyby jste četli moje poznatky.

Až za pár týdnů zjistíte, že se nic neděje a už se tady neukážete, zůstane po vás spousta naštvanejch kluků, kteří se nechali strhnout prohlášeními o naprosté funkčnosti tohodle produktu a to není fér.

Říkejte že něco funguje až když dosáhnete maxima...do té doby jsou to jen dílčí, zanedbatelné výsledky, které nic neznamenají...a to je dobré říct narovinu.

Optimusprime (So, 2. 10. 2010 - 10:10)

Aha no mas pravdu nemas tam ze definitivne koncis ale cely tvoj prispevok bol negativny na to cele tak som si to myslel.

Optimusprime (So, 2. 10. 2010 - 10:10)

Proste som za to ze ak ho obcas precvicis a vyskusas nieco nove tak to bude rychlejsie ..vsetko ale uvidis az po dlhsej dobe..nemozes mat hruby a velky kkt hned.Ano trosku sa mi predlzil vtak to je vsetko ..aj tak chcem viac chcem hrubsieho s vacsim zaludom za tym si idem a tak to aj bude !

Optimusprime (So, 2. 10. 2010 - 10:10)

Ja som s tym bol dokonca aj vo vani :D v Teplej vode len tak ked som bol sam. :DD

Reklama

Přidat komentář