Reklama

andropenis

Futon - penisex (Ne, 17. 4. 2011 - 17:04)

nové forum čistě o penis extenderech... penisextender.xforum.cz

MilanXD (Čt, 14. 4. 2011 - 09:04)

Oficiální konkurz na nové spolupracovníky...

http://www.eroticke-pomucky.cz/hledame-nove-spolupracovniky--a427.htm

Al-turista (St, 13. 4. 2011 - 17:04)

http://goo.gl/O4SoV

MilanXD (St, 13. 4. 2011 - 01:04)

Pro jistotu: ten web je
www.eroticke-pomucky.cz
Vás by mohl zajímat "vaginalni sklouzek" nebo článek "maly penis"

MilanXD (St, 13. 4. 2011 - 01:04)

Hledam
Připravuji novy projekt, zaměřeny na velikost penisu a řešení nepříjemných situaci. Hledám lidi, kteří mají zkušenosti s prodluzovaky penisu. Dále holky, které vyžadují velký penis a naopak, které dávají přednost menším. A ještě muže, kteří s úspěchem používají nejaké zvetsovaci navleky. Jde především o odpovědi na několik dotazu, nebo písemné anonymní rozhovory. Dobře píšící jedinci by se mohli stát spoluautory webu a nebo mohou dostat nejaké nové produkty na testy.
Předpokládám, ze většina z Vás zná můj web a víte, ze tuhle práci míním vázne.
Pište na
[email protected]

Antonín Novota (St, 13. 4. 2011 - 01:04)

Vážený zákazníku

Pravda se nedá obejít: ŽENY CHTĚJÍ MUŽE S VELKÝM PENISEM! Čím větší, tím lepší! Chtějí také muže, který může zůstat sexuálně aktivní po celou noc, muže, který je i po orgasmu zase hned použitelný...

STALLONE účinkuje už za 30 vteřin a prodlužuje váš penis o 10-15 cm: Můžete být také sexuálně aktivní 7krát za noc a vaše orgasmy budou silnější a intenzivnější než kdykoli předtím. K tomuto postačuje několik kapek STALLONE s trochou vody. Chcete-li mít OBROVSKÉ a SILNÉ EREKCE jako divoký hřebec, užívejte STALLONE.

STALLONE obsahuje 100 % čistého taurinu, substance, která muži umožní být sexuálně aktivní, kdykoli chce. Jen několik užitých kapek tohoto výrobku v troše vody stačí, abyste své kalhoty vyztužil mohutnou erekcí, která neunikne pozornosti žádné ženy.

STALLONE přinese do vašeho milostného života nový elán. Neboť STALLONE vystupňuje touhu u každého muže, i u toho nejunavenějšího a nejvyčerpanějšího. Propůjčí každému muži nutnou energii pro celonoční sex. I ten nejmenší penis bude se STALLONE DELŠÍ a minimálně 25 cm dlouhý. Bude TVRDÝ jako OCEL. Ženy ucítí vaši sexuální energii a objeví obrovskou sílu, která dřímá ve vašich kalhotách. Už se jich nikdy nezbavíte, budou s vámi spát a chtít v sobě cítit váš ENORMNÍ penis.

IHNED OBJEDNÁVEJTE NA www.mystallone.com/D0076!

Mata (Út, 12. 4. 2011 - 12:04)

S tim bathmate je to divny..kazdej chce znat vysledky ale nikdo to jen tak nekoupi..je videt ze lidi temhle vyrobkum uz moc neverej a vyhodit 3 litry za vakuovku neni zrovna nejlepsi kauf..kdyz to vezmu logicky tak ja mam najeto na andraku nakejch 1300 hodin + 120 hodin cviceni(dojeni tahani zabaly atd)+nakej ten doplnek stravy a vysledek 1,5cm navic..muj nazor je ze za 20 minut dene za pul roku jak se ma pouzivat bathmate se toho moc nestane a to jak slibujou az 7 cm to je prece picovina jak vrata..je to obycejna vakuovka ktera ma cenu tak 3 stovky a ne 3 litry..a to ze se to dela v teply vode je dobry ale ne ohromujici,ja taky dojim ve vane v horky vode a po cviceni je rudej jak rak jak je prokrvenej..ja bych to bathmate klidne zkusil ale bohuzel tomu neverim

Johan (Po, 11. 4. 2011 - 21:04)

Mě pomohla jedna stará kůra, kterou mi poradil kamarád. Dáte ručník do hrnce s vodou a dáte vařit, až bude voda co nejteplejší, co vydržíte, tak si ručník omotáte okolo stopořeného penisu a točíte jím po ose penisu dokola. Krásně ho to prokrví a už po týdnu je jeho zvětšení patrné.

petak (Po, 11. 4. 2011 - 19:04)

pouzival jste nekdo tu vodni pumpu bathmate?zajimaj me vysledky....uvazuju ji koupit....

Mata (Po, 11. 4. 2011 - 10:04)

Lidi co pisou takovy kravoviny a jeste to prodavaj patrej za mrize

cau (So, 9. 4. 2011 - 19:04)

napiste sem konecne nekdo kolik, za kolik... a pravdu.. cau

pepa (So, 9. 4. 2011 - 11:04)

ale tak jiste...zadny prasek nezvetsi penis..mozna tak zlepsi erekci a celkove prutok krve v tele...ten vtipalek si delal asi prdel-prece zdravej a rozumnej clovek tomu nemuze verit...fotky jsou uplna blbost...nafoti penis uplne v klidu a pak ho mirne stopori..tohle zna kazdy dite:-D

lada (So, 9. 4. 2011 - 11:04)

No právě, týden je dost krátká doba na to, aby bylo hromady důkazů :) Především když to mělo takový úspěch v Americe a Evropě, odjakživa jsem si myslel, že ČR je součástí Evropy, ale o zázračným přípravku nikde ani slovo, tak hlavně, že to sem konečně přišlo :)
Nejvíc mě pobavila počítačově upravená fotka zvětšeného penisu propagovaná na dosti amatersky zpracovaných webových stránkách přípravku. Hlavně to lidi nekupujte, ale to snad nemusím říkat, snad jen blázen a opravdový zoufalec by naletěl!!!

Pavel (So, 9. 4. 2011 - 10:04)

Souhlasim stebou akorad to, ze ten kdo to napsal byl asi nehorazny kokot, takove falesne kecy a nerealne cisla.. POKUD JE TO PRAVDA TAK AT BAN TO KOUPI DOLOZIM FOTKY I PO KURE a pokud to je pravda tak mu zaplatim i trojnasobek:D:D

lada (So, 9. 4. 2011 - 09:04)

Větší píčovinu jsem neslyšel Jsem zvědavý kdo si to koupí, kdyžtak jsem za týden hoďte vaše komentáře

lada (So, 9. 4. 2011 - 09:04)

:)
:)
:)

Velký péro (Pá, 8. 4. 2011 - 15:04)

Po KŮŘE mám péro tvrdé jako kůru!! :0)

Když muž pomyslí na milování, nařídí jeho mozek nervovému systému, aby vyslal zprávu penisu. Tyto signály spustí ve tkáních penisu chemickou reakci a uvolní se posel cGMP. Cyklický guanosin monofosfát (cGMP) spustí dilataci žil a do penisu může začít proudit krev. Výsledek: erekce. Kavernózní tělíska, která se nacházejí uvnitř penisu, se silně prokrví. Když začne do této oblasti přitékat krev, penis začne narůstat a tvrdnout.

Jakmile je krev přivedena do penisu, nervy jí zabrání v odtoku, což zintenzívní erekci a prodlouží ji. cGMP hraje rozhodující roli v délce trvání erekce: vyšší hladina cGMP v krvi představuje silnější erekci. Její intenzita závisí na hladině cGMP: čím je její obsah v krvi vyšší, tím objemnější bude penis při erekci.

Je-li hladina cGMP nízká, erekce bude slabší, tvrdost penisu nebude tak výrazná, erekce nebude dostatečně dlouhá a nebude stačit k sexuálnímu styku. Naopak, pokud je hladina cGMP vysoká, erekce bude výrazná, penis bude mimořádně tvrdý a erekce bude dlouhá. Jinými slovy řečeno, chceme-li silnou erekci, potřebujeme co nejvyšší hladinu cGMP.

Max Pene se o to postará za vás. Zvýši hladinu cGMP.

Max Pene obsahuje účinnou látku, která pochází z rostliny Muira Puama neboli "ztopořené dřevo". Přirozené působení toho afrodiziaka je známé již dlouho a je lékařsky potvrzeno. Výtažek z rostliny Muira Puama se dostane do krve. Jakmile prokrví penis, zvětší 4 x nebo dokonce 5x molekuly cGMP. Krev obsažená v penisu je saturovaná cGMP a úd, který je v erekci, se stane větším, tvrdším a objemnějším. Penis získá vyjímečnou velikost, která výrazně překročí průměrné rozměry údu. Konečně je váš penis ohromný - stává se takovým, o kterém jste vždy snili.

A to ještě není všechno!

Max Pene také optimalizuje "reaktivitu" vašeho penisu: stačí vám, abyste pomysleli na milování nebo abyste se svého údu dotkli a okamžitě se stane tvrdým jako ze železa. Erekce bude mnohem delší a nebudete vůbec vědět, co to je předčasná ejakulace. A když se bude blížit orgasmus, bude tak silný a intenzivní, že s vámi a vaší partnerkou zatřese jako zemětřesení!
Po 7 denní kúře pomocí přípravku Max Pene naroste váš penis o 7 cm a o 14 cm po 2. kúře.

Velký péro (Pá, 8. 4. 2011 - 15:04)

AX PENE, Váš penis se prodlouží o 7 cm. Nevěříte? MAX PENE bude fungovat, protože to dokázal už u mnoha tisíc mužů. Je prokázáno, že u 98% všech mužů užívajících po dobu 7 dnů se jejich penis prodloužil o 7 cm. U mužů, kteří v užívání pokračovali, se penis zvětšil ještě více.

Objednejte si ještě dnes MAX PENE na www.infomaxpene.com/D0017
Pro mohutnou, tvrdou, silnou a dlouhotrvající erekci

MAX PENE - VÝZNAMNÝ SVĚTOVÝ ÚSPĚCH.
Po úspěších MAX PENE ve Spojených státech a v Evropě je nyní konečně k dostání už i v Česku. Zaručí větší penis a funguje rychleji než kterýkoli jiný produkt. Max Pene je 100%-ně přírodní, zcela bezpečný produkt bez vedlejších účinků. Je k dostání bez receptu a dodává se v diskrétním balení.

Výhody MAX PENE
Při aplikaci Max-Pene se Váš penis za pouhých 7 dnů zvětší o 7 cm.
Již 3. den po zahájení aplikace bude Váš penis tvrdý jako ocel.
7. den bude Váš penis delší o 7 centimetrů.
Vynechejte 7 dnů a uvidíte, že si Váš penis zachová své nové rozměry.
Pokud byste chtěl ještě delší penis, vynechejte přestávku. Růst Vašeho penisu bude pokračovat, a po dalších 7 dnech bude delší o 14 cm.
Budete moci mít krásnou erekci kdykoli, kdy budete chtít.
Nebudete se potýkat se sexuálními problémy, jakými jsou impotence, předčasný výron semene nebo absence sexuální touhy.

VYZKOUŠEJTE SI MAX PENE BEZ RIZIKA!
Vyzkoušejte si 7mi denní léčbu s MAX PENE. Stačí Vám pouze 7 kapslí, a Váš penis se prodlouží o 7 centimetrů. Po dobu sedmi dnů musíte denně konzumovat pouze jedinou kapsli. To je vše, co musíte udělat. Pokud byste s výsledkem nebyl spokojen, vrátíme Vám cenu produktu, vyjma ceny za balení poštovného. Kdy se Vám zase naskytne takto výhodná příležitost? Přemýšlejte o tom, a objednejte si výrobek MAX PENE. Vaše partnerka bude svědkem mohutné, silné, tvrdé, dlouhotrvající erekce. Budete se milovat kdykoli, kdy se Vám zachce. Znovu a znovu s šílenou Vášní.

Jen se zamyslete, jak budete hrdý v okruhu svých přátel:
O 7 cm delší a mnohem silnější!! Hodinu nebo i dvě tvrdý jako kámen! Znovu a znovu nabitý. Tolik orgasmů jste ještě nikdy nezažil!

Jak moc si to přejete zažít? Nechtěl byste se cítit jako hřebec? To vše za pouhých 7 dnů!
Na co ještě čekáte?!

Objednejte si hned www.infomaxpene.com/D0017!

zvecsovatel (Čt, 7. 4. 2011 - 19:04)

Moj zvecsovak video.. http://www.youtube.com/watch?v=Sl0lEdiAbwU

Ruda (Čt, 7. 4. 2011 - 09:04)

Ten pristroj opravdu funguje...A jak když to stále přitahuješ nemáš strach že si ublížíš je celý fialový krev se tam nedostává to se po chvílí sundává?

Reklama

Přidat komentář