Reklama

Proč jsou chlapi takoví hajzli??????

david (Pá, 14. 3. 2014 - 07:03)

Přečetli jste si poslední...Lidi mají potřebu mít nad druhým navrch a když to nejde v reálu, tak aspoň na anonymních diskuzích, to je normální.
Ale proč máte potřebu zdůrazňovat, že jste studenti? To taky o vás svědčí, že jste jen další diskuzní blbci.

pro všechny: (Pá, 14. 3. 2014 - 06:03)

Přečetli jste si poslední obou tuto diskusi? Všimli jste si toho, jak najednou táhnete ženy a muži za jeden provaz? Žádné nadávání, že chlapi jsou "hajzli", ženské líné, křivé, falešné...
Hezky jste se spojili proti jednomu protivníkovi...proti nám, čtyřem studentům, kteří si chtěli vyzkoušet maličký experiment, který se týká nadávání tady na diskusích a ten vyšel. Ještě jsme na dvou diskusích, lidi tam reagovali naprosto stejně. Dokonce používali stejné argumenty: závist, dotyčný má sám problémy, jednou padlo slovo nula :), atd.
Žádný sportovec 28 let ženatý neexistuje, tedy mezi námi.
Pár příspěvků tam napsal proti Vám i někdo jiný, za vším prsty nemáme. Nikdo z nás není Patrik, který tu psal slušně a pro mnohé, bohužel, pravdivě.
Je komické, jak si musíte najít objekt k napadání. Když nemůžete nadávat na ženy, tak se vrhnete na chlapa, který má partnerku. Když ženy nemohou napadat muže, opět si najdou jiný objekt.
Tak se tu mějte, své jste do puntíku splnili.
Už pod žádným nickem sem nikdo z nás psát nebude, dnes to vytiskneme a tady už budou praví diskutující (i když znám x-studentů, kteří se chodí na podobné diskuse bavit vzteklostí Vás, diskutujících).
Kdyby náhodou, tak už jen pod nickem Studenti, ok?
Ještě dodám, že proti tomu, žít single, nikdo z nás nic nemáme a vůbec se lidem nedivíme.
Hezký den a mějte se krásně. M+B+R+R

Dejv (Čt, 13. 3. 2014 - 23:03)

Dejve, strefuje se do tebe...To já vím, že to je duševní mrzáček, proto jsem ho taky nazval trefně nulou, což nemůže rozdýchat, jak je evidentně vidět.
Proto se také dobře bavím nad těmi jeho výpotky a jak vidím, tak nejsem sám.

Dejv (Čt, 13. 3. 2014 - 23:03)

Ty se směješ? Čemu? Že...Směju se tvojí nebetyčné blbosti, jak se mě snažíš urážet a pořád se ti to nedaří... No vždyť jsi přeci nula a ty jsou k smíchu každému. Ale nic si z toho nedělej, někdo musí byt nejhorší. :-)
Už se moc těším na tvé další příspěvky.
A už jsi se objednal k tomu psychiatrovi, jak ti radila Markét?

vdaná ženská (Čt, 13. 3. 2014 - 21:03)

Ty šašku, ty jsi opravdu...Dejve, strefuje se do tebe nějaký chudák...a to strefování....toho je příčinou vždy nějaká závist...spokojení lidé nemají zapotřebí napadat, vyjíždět po lidech...

:)) (Čt, 13. 3. 2014 - 20:03)

Ty šašku, ty jsi opravdu...Ty se směješ? Čemu? Že jsi jako kůl v plotě a k tomu na palici? Já se jdu milovat, ty se tady vztekni zlostí.

Dejv (Čt, 13. 3. 2014 - 20:03)

ty idiote, ty jsi první...Ty šašku, ty jsi opravdu paranoidní.
Kde bereš tu jistotu, že jsem tam psal já?
To jedině ty, ty nulo. Jsi mi jen k smíchu. :-))

Dejv (Čt, 13. 3. 2014 - 20:03)

Zřejmě si myslí, že...Tak s tím bych souhlasil.

:)) (Čt, 13. 3. 2014 - 19:03)

na dotazník. Vděk někoho...tak na to kašli a jdi si zašukat. Přeci nechceš skončit jako zapšký moula.

kašlu (Čt, 13. 3. 2014 - 19:03)

na dotazník. Vděk někoho je mi k prdu a ten ztracený čas mi nikdo nezaplatí ani nevrátí a ten čas s formuláři je totálně zabitý.

(Čt, 13. 3. 2014 - 19:03)

Dobrý den,

domnívám se,...nesnáším vyplňování jakýchkoli formulářů, otravuje s tím kdekdo na potkání a některé se vyplnit musí, je tu byrokracie. Když mně s tímto někdo otráví i na foru, tak to už je na pováženou.
Smrt dotazníkům a formulářům celého světa!!!!!

:)) (Čt, 13. 3. 2014 - 19:03)

ty idiote, ty jsi první...je panic...to mluví za vše:))

Dejve, (Čt, 13. 3. 2014 - 19:03)

A co jsi konkrétně zač ty?...ty idiote, ty jsi první napsal, že je ten ženáč nula. A pak se jak stupid ptáš:A podle čeho usuzuješ, že já musím být rovněž nula?
Jsi fakt kretén.A už piš pod jedním nickem.Nedávno jdi psal na diskusi:Nechci ženu jen na šukačku.Taky blbej jako necky.

Alfaman (Čt, 13. 3. 2014 - 17:03)

A jakou souvislost má tato...Zřejmě si myslí, že Železný je hajzl.

Zdena (Čt, 13. 3. 2014 - 16:03)

mám rád koláče, ale ne...A jakou souvislost má tato zpráva s touhle diskusí?

Hurááááá ŽELEZN (Čt, 13. 3. 2014 - 12:03)

mám rád koláče, ale ne od pana frňifona Železného.

KAterina (Čt, 13. 3. 2014 - 12:03)

Dobrý den,

domnívám se, že by jste mi mohli pomoci....Potřebuji vyplnit dotazník na výzkum o rodičovství. Je nutné sehnat velmi velmi velmi mnoho účastníků, proto jestliže jste matka žijící s dítětem a partnerem v jedné domácnosti, prosím vyplňte tento dotazník. V jiném případě sdílejte co to půjde....Budu vám neskonale vděčná!!!!! Děkuji, Káťa Macháčková

Jestliže se vám nedaří zobrazit nebo odeslat tento formulář, můžete ho vyplnit v režimu online.
https://docs.google.com/forms/d/1X5A70KRBj4OveWtvBwCP_eN67lqa3nl3c0YHoHFWa70/viewform

Zdena (Čt, 13. 3. 2014 - 12:03)

Chtěla jsem napsat tomu chudákovi odpověď, ale Markét byla rychlejší. Vystihla jsi to naprosto přesně jako to vidím i já

Markét (Čt, 13. 3. 2014 - 11:03)

Dejve, jsem chlap, šťastně...Pro anonyma sportovce: Já na rozdíl od tebe objektivní jsem. To, jak se tady někteří pisatelé vyjadřují o ženách, se mi vůbec nelíbí, ovšem zrovna tak tu najdu i příspěvky, kde jsou ženy sprosté na muže a s tím nesouhlasím naprosto stejně. Třeba jen název této diskuze.
V tomhle se musím zastat Dejva, jelikož ty na něj skutečně útočíš od samého počátku a nejen na něj. Připadá mi, že se chováš jako odkopnutá chudinka spíš ty sám a také mi z tvých příspěvků tak připadalo, že je píše spíš nějaká zakomplexovaná ženská.
Ostatně musím souhlasit se Zdenkou, také bohužel mám ve svém okolí pár takových chudinek, které zasypávají všemožné diskuze a fóra na netu svými nenávistnými reakcemi a otravují okolí svými mindráky. Já kdybych na něco podobného narazila, taky by mě taky napadlo, že je to dílo některé z nich. A když to tady napíše někdo, kdo má stejnou zkušenost, tak ty hned začneš útočit, že má problém a posílat ho k psychiatrovi.
Je mi líto, ale podle mě bys toho psychiatra potřeboval spíš ty sám.
Působíš na mě dojmem omezence, který za každou cenu musí mít pravdu a jakýkoliv jiný názor je pro něj nepřijatelný. Kdyby ti bylo patnáct, tak bych to vcelku pochopila jako obyčejnou pubertální nevyzrálou reakci uraženého fakana, ale pokud jsi už skoro třicet let ženatý, tak o to je to mnohem horší, jelikož bych v tomto věku předpokládala rozumovou vyzrálost a nadhled, ovšem z tvých reakcí jasně vyzařuje absence obojího. Je to smutné, ale i tací jsou bohužel mezi námi.

vdaná ženská (Čt, 13. 3. 2014 - 10:03)

Single lidí přibývá, mužů i žen. Každý má svůj životní program, svou životní cestu a právo si zvolit, co mu vyhovuje. Někdo chce procestovat svět, jiný karieru, Další založit rodinu a hnízdit. Je problém tohle skloubit. Ale volba toho, co chci je předpokladem pro spokojený život. Miluju svou rodinu. Doba se ale změnila a nevím, zda bych dnes tak do všeho šla po hlavě, jako v mládí. Je to závazek na celý život, tedy je to tak na začátku oběma, co si milují, myšleno a bráno. Nikdo se přece nebude vdávat nebo ženit proto, že to je společenská norma ( kdo ji stanovil ? ( nebo proto, že se to očekává, že si to přejí rodiče, houf tetiček. Život je kompromis často a v mnohém. Ale začínat ten partnerský na začátku kompromisem je špatně. Oceňuji na mladých zodpovědnost k vlastnímu životu a respekt mám vůči každému, včetně lidí žijících single, protože nevidím nic nenormálního v absenci potřeby žít v páru. Je mi 45 let a hodnoty lidí vidím jinde, takže nechápu, proč se zde někdo do single lidí strefuje.

Reklama

Přidat komentář