Reklama

Zkušenosti se seznamkou

Šlapeťák (So, 5. 5. 2018 - 03:05)

Na seznamkách je to samej magor a podvodník. Já už bych tam nikdy nevlezl, hlavně ne na placenou, v reklamě mají samí modelky, ale když máte reálný zájem, tak zjistíte, že nabízejí jenom totální odpad. Akorát tahat prachy z lidí, to dovedou a za to vám nabídnou ženský, které nikdo nechce, tlusté, škaredé, to by člověk blil

Malej Lojzík (Út, 1. 5. 2018 - 02:05)

Jaká internetová seznamka je podle vás nejlepší? Znáte nějaký pár, který se skutečně seznámil pomocí internetové seznamky?

Alena (Út, 21. 2. 2017 - 12:02)

Víš, že existuje seznamka, kam se registrují finančně zajištění muži, kteří nabízejí krásným dívkám cestování po celém světě na své vlastní náklady? Najdeš jí pod názvem www.cestujzdarma.cz. Ráda bych se s tebou podělila o svou zkušenost.

Tato seznamka je poněkud netradiční v tom, že spojuje zájmy dvou lidí, kteří však mají odlišné finanční zázemí. Bezplatně se zaregistruješ, napíšeš něco málo o sobě a svých zájmech a pak už jen čekáš na nabídky od konkrétních mužů, anebo sleduješ ty veřejné, které ti chodí pravidelně na email.
Takhle jednoduše jsem to udělala já. Nezveřejnila jsem zde žádné svoje fotografie, načež jsem si hned všimla upozornění, že počet nabídek nebude tak vysoký a navíc, nemůžu žádnému muži cestu navrhnout sama. Tudíž jsem se nakonec rozhodla, že na www.cestujzdarma.cz svou fotografii umístím. Počet nabídek se během pár dní opravdu zvýšil.
Pokud jsi muž a splňuješ základní podmínku, tj. jsi finančně zajištěný, můžeš se registrovat a nabízet tak „cestu zdarma“. Nevýhodou u této seznamky je velká převaha mužů. I když je označení „nevýhoda“ relativní, dívky mají alespoň z čeho vybírat.
Na této seznamce je velice užitečná možnost zkontrolovat si, zdali je profil ověřený. Každý uživatel za sebou zanechává svou cestovatelskou stopu, tudíž mohou všichni, kdo s ní cestovali, zanechat na jeho profilu svojí zkušenost.
Sebrala jsem veškerou odvahu a na jednu nabídku jsem odpověděla. Dalšímu muži jsem cestu navrhla sama a to proto, že mi podle fotek přišel opravdu sympatický. Na jeho profilu jsem zvolila možnost „navrhnout cestu“ a následně vyplnila podrobný dotazník o tom, jak si cestu vlastně představuji, kde bych chtěla být ubytovaná, jaký způsob dopravy preferuji a jaký je pro mě nejoptimálnější termín. Pak už stačilo jen stisknout poslední možnost „navrhnout cestu“.
Z muže na jehož nabídku jsem odpověděla, se nakonec vyklubal nudný „chlubílek“. Chvíli jsme si psali, ale nedalo se s ním bavit o ničem jiném, než o něm, o tom co všechno má, co dokázal a čemu všemu se údajně věnuje. V této konverzaci jsem si po nějaké době začala připadat poněkud zbytečná, tudíž jsem jí brzy ukončila. S mužem, kterému jsem cestu navrhla sama, jsme si však propsali několik nocí. Máme spoustu společných zájmů. Neskutečně si rozumíme a sdílíme vášeň k horské zimní krajině. Příští týden spolu jedeme na osm dní do Rakouska na lyže. Nemůžu se dočkat, něco mi říká, že to bude opravdu skvělý zážitek. Už teď jsme spolu totiž naplánovali plně nabytý program na celých osm dní.

bach (Čt, 15. 8. 2019 - 09:08)

Pěkný PR článek a reklama na web, který zabíjí nesmyslně vysokým poplatkem. Také zpracování webu a skriptů je poněkud amatérské (zadávání termínů, částečné zobrazování stránky s dívkami při vrácení se zpět z detailu, atd...) , i když se to tváří jako profi práce. Téměř žádná tam nemá předchozí hodnocení, kdo by ho také veřejně dal???

Joseph (Po, 16. 4. 2018 - 14:04)

Má někdo zkušenost s date2k nebo b2? Která seznamka je podle vás nejlepší a kde je naopak nejvíc podvodníků?

Gama2 (Po, 16. 4. 2018 - 02:04)

Ještě přidám odkaz, tedy ne že by mne to překvapilo, ale ti moulové, co se tam snažili získat novou známost, ti asi budou pěkně naštvaní, ukázat v televizi zoufalství a ještě ke všemu naletět :-D

http://www.extra.cz/je-seznamka-take-me-out-jeden-velky-podvod-silikonova-simonka-prozradila-jedno-velke-tajemstvi

Gama2 (Po, 16. 4. 2018 - 02:04)

by jsi jim udělil trest? Že...Za podvod, resp. poškozování cizích práv, viz příslušné paragrafy trestního zákoníku. Víc mne překvapuje ta drzost, že to takhle drze přiznávají bulváru. Pořad to byl ale jinak pěkný, jenom ti chlapi tam byli trošku nadbyteční.
Říkal jsem si, že by si ty holky zase mohli zakřičet, tentokrát u soudu “bylo to wow, ale teď řekneme svému čistému trestnímu rejstříku čau“

a za co (Ne, 15. 4. 2018 - 12:04)

Teď nedávno jsem se na...by jsi jim udělil trest? Že vystupují v podvodné reklamě? Na to je nějaký paragraf?

Asi tak, (Ne, 15. 4. 2018 - 12:04)

byly ve zlatých stránkách....zřejmě si někdo dělal srandu, nebo je to nějaký úchyl. V každém případě to nemá nic společného se seznamkou, tam se čísla neuvádějí.

Gama2 (Ne, 15. 4. 2018 - 01:04)

Teď nedávno jsem se na extra.cz dočetl, že i televizní seznamka Take me out je podvod. Nepřekvapilo mne to tolik, jako to, že to jedna z účastnic takhle vykváká bulváru. No neškodilo by jim všem dostat nějaké záznamy do rejstříku trestů, těm Slovenkám by obzvlášť slušel zákaz vstupu na naše území. To by bylo žůžo...

Johny (Ne, 15. 4. 2018 - 01:04)

Tenhle týden byl v pořadu Policie v akci případ, kdy za chlapem přijela ženská, se kterou se poznal v seznamce. Jemu se to nějak nezdálo, přišlo mu, že vypadá jinak než na fotce v seznamce, tak ji zamknul v koupelně a zavolal poldy. A skutečně se ukázalo, že jde o kriminálně závadovou osobu, která má několik záznamů za podvody...

Pevné linky (St, 11. 4. 2018 - 06:04)

Já nevim kde ten chlap...byly ve zlatých stránkách. Takže buď si tě vyhlédl a zjistil, že máš tenhle telefon, nebo to prostě jen tak zkusil naslepo.
Já bych to brala jako legraci - teda pokud jich nezavolá padesát.

Verča (St, 11. 4. 2018 - 02:04)

Odkdy se do seznamovacích...Já nevim kde ten chlap sebral číslo na mojí pevnou linku, já jsem svuje číslo nikdy nikam nepsala.

co je to za sez (St, 11. 4. 2018 - 00:04)

Já bych si nikdy nikam...Odkdy se do seznamovacích inzerátů uvádějí telefony?

Verča (Út, 10. 4. 2018 - 04:04)

Já bych si nikdy nikam žádnej seznamovací inzerát nepodávala, protože neuznávám schůzky na slepo, nikdy do předu nevím kdo přijde, ale najdou se takoví drzouni, kteří ten seznamovací inzerát podají za mě a mě pak doma na pevnou linku zavolal chlap a že volá na seznamku. To mu tak někdo uvěří, když jsem si žádnej seznamovací inzerat nepodala a hovor ukončila, že je to omyl.

Pípa (Út, 10. 4. 2018 - 01:04)

Má někdo zkušenost s b2 nebo date2k nebo prostě s těmi, o kterých se teď aktuálně mluví v pořadu Očima Josefa Klímy? Rád bych se dozvěděl víc informací, zejména zajímavé historky

Cz (Ne, 1. 4. 2018 - 04:04)

Má tady někdo zkušenost se seznamkami na netu jako je stesti.cz nebo flirtkontakt.cz?

ha ha (Po, 26. 3. 2018 - 00:03)

Seznamky jsou pro zoufalce....ty se na seznamkách nechytáš co????

Jirka (Ne, 25. 3. 2018 - 19:03)

Víš, že existuje...Strasne spatne napsana reklama :-D

Podchaljuzin (Ne, 25. 3. 2018 - 04:03)

Seznamky jsou pro zoufalce. Většinou jsou to lidé, kteří se léčí na psychiatrii.

Reklama

Přidat komentář