Reklama

Plastická operace očních víček

brusinka (St, 14. 2. 2007 - 13:02)

Ahoj Sandro a Lenko,jak pokračuje hojení a jak vypadají očička po rekonstrukci? Doufám,že se povedla? Mě to čeká za týden,tak jsem začala taky brát Wobenzym a mazat Auridermem.Sandro,jak dlouho budeš brát ještě Wobenzym? Bolelo vytahování stehů? Pa a podejte další zprávy, ať má zasvěcený divák co kritizovat.

Zasvěcený divák (St, 14. 2. 2007 - 12:02)

A to se hovoří (tedy některé ženské to tvrdí), že chlapi jsou poserové. Jak to tady čtu, tak jste to vy, dámy. Z takové prkotiny děláte vědu a dokážete o tom kecat celé dny. Já to mám také za sebou - najednou nahoře i dolů, bolelo to dole, ale normálně jsem chodil do práce, ještě v ten den stáhnul tenké, odlepující se náplastě, podrbal se, když se mi chtělo a jediné, co jsem potřeboval, byly tmavé brýle. Co z toho ale vy dokážete nadělat...? Jenom kroutím hlavou.

Lenka (Út, 13. 2. 2007 - 19:02)

Ahoj Sandro,byla jsi o jeden den na operaci déle a už zitra jdes na stehy,ja až ve čtvrtek,Doktor řekl ať si náplastí nevšímam,ale v tom letáčku co jsem dostala před operaci píší,že si to mám večer promazat,ráno sundat,tak teď nevim co.Nechci doktorovi volat(napsal mi své číslo na mobil kdyby něco)kvůli takové věci a tak nevím jak se zachovat.Dej vědět jak jsi to řešila ty.Zatím cauky a na zítra ti držím palečky

Sandra (Ne, 11. 2. 2007 - 11:02)

Ahoj Leni, jde to docela dobře. Sama sobě se tedy zrovna moc nelíbím. Náplastičky pod okem od krve, oči odtažené od bělma,náplastě totiž stahují dolní víčka i tváře, vše trochu svědí .Dva dny jsem ledovala každou hodinu, spím skoro vsedě a brýle nesundávám, nechci děsit okolí.
Od dneška každé dvě hodiny přikládám obklady z černého čaje, ráno a večer okolí očí potřu lehce Auridermem, 3x denně beru 3 tbl. Wobenzymu. Zapomněla jsem se doktora zeptat, kolik mám brát po operaci, tak beru jako před, tím nic nezkazím.Pod náplastičkami asi vidím fialkové monokly a otoky, líčka pod nimi mám napnutá buď otokem nebo tím rozprostřeným tukem,jsou dost pevná,jinak nic.Doktor mi vysvětlil, že mě tuk nevyndá, ale rozprostře, protože jinak bych měla ještě větší kruhy pod očima... Na stehy jdu ve středu.Bojím se, jak budu vypadat pod náplastí.Jelikož jsem se hrozně bála a vše jsem si představovala hodně hrůzostrašně, tak mi zatím uklidňuje celkový průběh a nejsem vyděšená.Představovala jsem si zatím vše hůře.Navíc MUDr. Šormovi maximálně důvěřuji.
Neboj se a normoš se lehce podrbej, stehy to vydrží.Jinak už moc neodpočívám, jen chvílemi. Včera jsem vařila, občas něco uklidím. Měj se fajn.

Lenka (So, 10. 2. 2007 - 21:02)

Ahoj Sandro,tak jak je?Me se stehuji fialove pak hnede a ted snad dokonce zelene modriny z hornich vicek na spodni,ale je to vsechno ok.Jen me dost svedi stehy a slzi oci.Je to strasne,kdyz se clovek nemuze normalne podrbat na oku.Asi toho mas dost a radsi odpocivas,ono to opravdu chce klid.Drzim ti palecky at se ti to hoji alespon tak jako me.

Lenka (Pá, 9. 2. 2007 - 15:02)

Sandro blahopreju,tys mela dolni,coz rikaji ze je horsi nez ty moje horni,ale asi to vyjde nastejno.Jsme hrdinky a to ze ted jsme otekle a mame krvave modriny nas urcite netrapi vid?Me druhy den po operaci ,nic nebolijen se mi presouvaji cervene modriny z vicek dolu pod oci,tak trochu vypadam ,jako kdyby mi tem muj dal pres h....Vcera to bylo cervenejsi,dnes uz vidim ze to svetla a hlavne svedi a to se rika,ze se to hoji.Ja jen ledovala a nemam pry si toho vubec vsimat to znamena ani nicim mazat,coz jsem byla prekvapena,Ve ctvrtek jdu na stehy.Pa a odpocivej

brusinka (Pá, 9. 2. 2007 - 15:02)

Ahoj Sandro,blahopřeji a přeji dobré hojení.
Je to pro mě velice příznivá zpráva.Taky nejsem z rodu hrdinů a mám obavy, i když nyní je to mnohem lepší.Odpočívej a leduj,teď už to bude jen lepší.Tak pa a zase se ozvi.

Sandra (Pá, 9. 2. 2007 - 11:02)

Ahoj brusinko, Lenko¨, Romano.Mám po operaci dolních víček u MUDr. Šormy.
Včera jsem mluvila o svých obavách se sestřičkou. řekla abych přišla o půl hoďky dříve.Ráno půl hodiny před operací jsem dostala tabletku a šlo se na sál. Vůbec nic mě nebolelo, přísahám, a to jsem člověk, který musí mít injekci i na plombu, fakt.
Přístup MUDr. Šormy a jeho sestřiček je profesionální, všichni jsou hrozně milí.
Půl hodiny po zákroku mě vyzvedl syn, jsem doma a leduju. Vypadám tedy hrozně, krvavé náplastičky pod očima,oteklý obličej,trochu to přichází k sobě.Na stehy jdu ve středu, ve čtvrtek jdu s brýlemi do práce.
Budu končit, špatně se mi přece jen kouká, ale jsem OK. Ničeho se nebojte, alespoň ne operace dolních víček u MUDr, Šormy. Je naprosto úžasný. Samozřejmě nevím, jak to dopadne, jak budu vypadat. Zase se ozvu, jdu ledovat.

brusinka (Čt, 8. 2. 2007 - 12:02)

Sandro,držím palečky a přeji hodně štěstí,úspěšné a bezbolestné zvládnutí zákroku.Samozřejmě se těším na všechny Tvé objektivní zprávy.

Lenka (Čt, 8. 2. 2007 - 10:02)

Ahoj Romano,mozna u tech dolnich vicek budou trochu pootevrena,ale oslni te svetlo nad tebou,tak si myslim,ze to tak vnimat nebudes.Nic me neboli,ale musim jit odpocivat a ledovat,opravdu to jeste dneska nefunguje tak ,ze bych varila,prala a zehlila.Zatim cauky

Romana (Čt, 8. 2. 2007 - 09:02)

Díky za info, Lenko, to se dobře čte.
8.3. na to jdu, sice na dolní víčka, ale už se tak strašně nebojím. Zajímalo by mě, jestli u těch dolních vík taky můžu mít zavřený oči? (To bych ráda)

brusinka (Čt, 8. 2. 2007 - 09:02)

Lenko,děkuji za informace a povzbuzení,to víš nervy pracují,což jistě dobře znáš.Jsem vděčná za všechny poznatky.Zítra jde Sandy,tak jsem zvědavá,co napíše ona.Ptali se tě na váhu? Někdo tady psal,že se má uvést nějaké to kilo navíc kvůli umrtvení.Tak pa a leduj,ať jsi krásná.

brusinka (Čt, 8. 2. 2007 - 09:02)

Lenko,děkuji za informace a povzbuzení,to víš nervy pracují,což jistě dobře znáš.Jsem vděčná za všechny poznatky.Zítra jde Sandy,tak jsem zvědavá,co napíše ona.Ptali se tě na váhu? Někdo tady psal,že se má uvést nějaké to kilo navíc kvůli umrtvení.Tak pa a leduj,ať jsi krásná.

Sandra (Čt, 8. 2. 2007 - 09:02)

Fakt, díky za podporu, Lenko.To jsem právě potřebovala, jdu zítra na spodní víčka . Ještě k dalšímu příspěvku ...Až budu schopná, ozvu se a objektivně popíši vše, bolest,pocity,jak vypadám,atd., všem, které mě budou následovat.Ale takhle Vás tedy strašit nebudu.To je tedy docela síla...Nechápu, to bych sem asi ani nikdy nenapsala.

Sandra (Čt, 8. 2. 2007 - 09:02)

Fakt, díky za podporu, brusinko.To jsem právě potřebovala, jdu zítra na spodní víčka . Ještě k dalšímu příspěvku ...Až budu schopná, ozvu se a objektivně popíši vše, bolest,pocity,jak vypadám,atd., všem, které mě budou následovat.Ale takhle Vás tedy strašit nebudu.To je tedy docela síla...Nechápu, to bych sem asi ani nikdy nenapsala.

oo (Čt, 8. 2. 2007 - 08:02)

Nezkresluj informace! Ta šílená bolest se jednala pouze spodních víček, za druhé - to byla msta toho blba, co mě řezal, za třetí - spodní víčka bolí každého, za čtvrté - když ti to dobře umrtví nemusí tak bolet ani spodní, za páté - ta bolest bola skutečně tak šílená, že jsem se potila, za šesté - psala jsem, že všechno záleží od toho, KDO tě dělá, za sedmé - stejně to musel ještě po pár týdnech opravovat. To pak už umrtvil normálně a bylo to snesitelné.
Pan pražský plastik stojí za h... Už se tu o něm psalo.

Lenka (Čt, 8. 2. 2007 - 08:02)

Brusinko je rano,spala jsem dobre,ale musela jsem si vzit prasek na spani,protoze neumim spat celou noc na zadech.Sundala jsem ty velke ctverce a pod tim mam jizvy prelepene naplasti ve tvaru pulmesice.Nejsem ani moc otekla leduju i dnes,akorat mam tmave asi krvave linky presne nad rasama,to jsou asi ty modriny.Mela jsem strasny strach kdyz jsem zalehla na sale,zavres oci,umyji te dezinfekci a uz oci neotevres.Doktor si kreslil co urizne,hned mi opichoval asi sestkrat oko,je to jen neprijemne ne bolestive,a hned zacal rezat.Fakt jsem to necitila jen jsem to prirovnala k pocitu,jako kdyby mi polozil na oko kamen a na nem neco stoural.Jen jsem znervoznela,kdyz asi laser opaluje rany ,aby to nekrvacelo,tak citis smrad sve vlastni kuze.Smrdi to jako kdyz se pali vlasy nebo nehty.Ale hlavne ,ze to opravdu nebolelo,jen po ceste domu v aute,nez prejedes tu drncavou Prahu tak to trochu pricazelo k sobe.kdyz jsem prijela domu do Pribrami,tak jsem zalehla vzala si brufen a led a do hodiny bylo dobre.Jak vidis jsem schopna ti i odepsat a trochu dodat odvahy.To vis,ze tady na chatu ty zpravy o tom ,ze to boli jak ledvinove kameny me vydesili,ale to uz musi byt snad zensky,ktery neznaji ani zachvat zlucnikovy,coz ja uz mam za sebou.Preji ti hodne odvahy a stesti a neboj.

brusinka (Čt, 8. 2. 2007 - 06:02)

Lenko,blahopřeji k úspěšnému zvládnutí a jen tiše závidím.Opravdu to nebolelo? Některé příspěvky mi totiž nahnaly hrůzu. Jdu 21.2. /horní i dolní/ a je to moje moční můra. Máš něčím mazat nebo kapat do očí? Přeji bezproblémové hojení. Je fajn, když si člověk může přečíst nějaké info o tom, co ho čeká. Ahojky

Lenka (St, 7. 2. 2007 - 19:02)

Tak holky mam to za sebou,dneska v poledne za 25minut byly hotovy obe horni vicka.Dr.Kufa na Bulovce vse vysvetlil a muzu vam rict ze jsem vubec nic necitila.Mam zalepene oci a koukam jen malejma skvirkama,ale dobry.Leduju a leduju cauky

Lenka (Ne, 4. 2. 2007 - 22:02)

Anicko ,docetla jsem se ze dr.Mestak dela prednostu na oddeleni plasticke chirurgie na Bulovce,vic nevim je to mozne.Ted ve stredu sedmeho jdu na to,mam strach,ale snad to zvladnu,doufam,ze zrovna ja nebudu ten pripad,kdy se neco nepovede,nebo ze nezaberou poradne injekce,nebo ze budu otekla nekolik dni jako nikdo jiny

Reklama

Přidat komentář