Reklama

Plastická operace očních víček

Dasa (Út, 9. 3. 2010 - 14:03)

Poraďte prosím kam jít na...Slyšela jsem samé dobré reference na Mudr. Zálešáka z plast.chirg. ve FN. Tak jsem se konečně odhodlala a v květnu jdu na to. Ale po dnešním čtení zdejších příspěvků mi nějak naskakuje kůže.Ale už jsem objednaná. Tož uvidíme. Zkusím ještě mrknout na nějaké další diskuse.

Vera (Út, 9. 3. 2010 - 07:03)

MUDr. Karel Urban připravil na únor speciální akci http://www.esthe-plastika.cz/aktuality/breznova-soutez.htm

Věra (Ne, 28. 2. 2010 - 11:02)

Poraďte prosím kam jít na operaci horních víček v Olomouci. Za každou informaci budu vděčná

Vlasta (Po, 22. 2. 2010 - 13:02)

V úterý jsem byla na operaci...Dobrý den Naďo.Já jsem týden po operaci víček a mám stejné zkušenosti jako vy.Malé otoky,malé modřiny,pomalu žádná bolest.Dnes mi vyndaly stehy,za týden začnu masírovat a pak už se jen těšit na krásná očka.Všem ženám které váhají a chtějí do toho jít to doporučuji.Neoddalujte to,nic to není.V létě mi bude 50 a toto jsem dostala jako dárek od dcery a myslím,že nic lepšího mi dát nemohla.Strach z neznámého samozřejmě je,ale nestojí to za to.

Naďa (Čt, 7. 1. 2010 - 13:01)

V úterý jsem byla na operaci horních víček,dnes mi oči natekly a udělaly se mi modřiny,snad to do úterka,kdy mi maji vyndat stehy,zmizí.Jinak operaci jsem podstoupila v lokální anesteziia celkem v pohodě.Snad nejnepříjemnější je ta injekce na začátku a pk to "odstraňování" prolapsů ,tukových váčků.Jinak žádné bolesti doma jsem neměla.Po vyndání stehů Vám napíši další.Ale nebojte,nic to není!

Tento (Ne, 21. 4. 2013 - 10:04)

zákrok není tak velký,vůbec se není čeho obávat.Kolegyně na tom byla a vypadá to opravdu moc dobře,úplně jí to rozzářilo oči.Ona tedy byla na vrchních víčkách,pytle pod očima neměla,ale ty vrchní měla hodně převislé-starší paní a výsledek opravdu úžasný.

Eva (Ne, 21. 4. 2013 - 10:04)

Lauro,děkuji za reakci a za rady -(už sem začala po příspěvku Marty váhat a pochybovat, o sobě...)Díky i Janě za reakci - MINDRÁKY je vážně silné slovo - spíš zdravá sebekritika a to, že chce člověk vypadat upraveně a svěže, než ze sebe dělat super star bez vady.Navíc opravdu v dnešní době, kdy my ve stř.věku
cca kol. a po 40roku zvládáme děti, domácnost, nár.práci e ještě se po nás většinou vyžaduje vypadat tak nejlépe na 25 - si můžeme dopřát pomoci nějakou jemnou úpravou zevnějšku k tomu, ať se cítíme lépe a sebevědomně.Takže holky podporujme se , poraˇme si a pomáhejme si - kritizují nás jiní dost, ne ??!Vadí mi, když se mi nedívají do očí, ale pod ně- a nebo když se mne kdosi zeptal, zda mám alergii, či sem nevyspalá, že mám "otok" pod okem (jeden "pytlík" je totiž větší)?
Pracuji s lidmi, technické věci , co se týče volna vyřeším.Máš pravdu, musím se těšit, objednám se k Dr.JUSTANOVI na konzult.Opravdu děkuji za povzbuzení a zkušenosti.Pá.

Laura (So, 20. 4. 2013 - 13:04)

Já vím,to masírování...Evi, musíš se naučit k plastický operacím přistupovat beze strachu. Jediné, co je potřeba je, těšení se, jak lépe a svěžeji se budeš cítit. Opravdu se není čeho bát, pokud děláš v práci, kde není podtatný vzhled, např s klientem, bude ti stačit týden volno. Pracovní neschopnost nedostaneš:), tak dovolená. Zaměř se na tato praktická hlediska

jana (So, 20. 4. 2013 - 13:04)

Ale Marto,to není přeci jen...též si myslím, že mindráky k ženské ve zdravé míře patří, resp. to, že si občas chceme pomoci být zas o trochu "mladší", ale všeho s mírou.Rozhodně chápu ,že pokud se Evě objeví nešťastně pytle pod očima a vadí jí tam,a jinak svůj přirozený vzhled dál neřeší - tak pryš s nimi!
Také chápu, že má obavy a proto se ptá na zkušenosti - proto jsme tady my, co to máme za sebou.
Já to zde sleduji a taky se chystám, někdy později, mám k tomu dědič. dispozice - také pak budu ráda za každou radu a zkušenost, ne kritiku.

Eva (Čt, 18. 4. 2013 - 07:04)

Nevim co řešíš , jestli...Ale Marto,to není přeci jen o mindrácích - ty máme tak trochu každá, kdo chce slušně vypadat.v určitém věku, ti začne něco na sobě vadit, a navíc, když víš, že by to tam nemuselo být, tak to řešíš.(navíc, když přijdeš na to, že genama to asi nebude, že sem si "k tomu pomohla sama")
Žádná modelka nejsem, nějaké to kilo navíc a vrásky též neřeším - ale ty pytle mi prostě vadí !!Nechci jen vypadat unaveně a "zanedbaně", když by to mohlo zmizet.
Takže nemusíš "hned tak zhurta".
Rozhoduji se těžko - (mám za sebou nelehké období, několik těžkých operací páteře, a tudíž vím, co obnáší po OP.komplikace) tak se jen předem informuji, jáké mají ostatní holky zkušenosti, a na co se připravit - na to zde ta diskuze přeci je, ne?

pro Evu (St, 17. 4. 2013 - 16:04)

Nevim co řešíš , jestli na to máš prachy
tak to udělej .
Ty máš spíš mindráky ....celkově
Marta

Eva (St, 17. 4. 2013 - 14:04)

Žádnou odvahu...Já vím,to masírování byla chyba- dokonce to bylo pod očima nejdříve i dost nateklé, vadilo to vidění, teď též trochu, ale spíš při práci na PC, žehlení,atd.
Moje mamka má totiž hodně vrásčitou pleť, dědičně - no a mě trvalo několik let,než sem zjistila, že já po ní vůbec nemám, že mám i jiný tvar obličeje, typ pleti, atd. - no a obavami z vrásek sem si nadělala v obličeji takovou paseku !! Jisě, možná trochu sklon k tomu mohu mít - (ikdyž nevím po kom ), ale pořádně sem tomu pomohla!
Odvahu potřebuji,nechci, aby to bylo vidět, nebo zde píší o různých komplikacích - tak chci i odborníka, který ví, jakým způsobem, co nejšetrněji, to udělat - ráda bych též věděla, zda má Dr. Justan s víčkama zkušenosti, či se special. na něco jiného.
Dej vědět.
, prosím, zda si s dolníma víčk. spokojená?
Já jak koukám na sebe a po svých GENECH do všech stran, tak horní , zřejmě, doufám, ani potřebovat nebudu.
Děkuji za ochotu a odpov.

Laura (St, 17. 4. 2013 - 13:04)

Jejda Lauro, díky za rychlou...Žádnou odvahu nepotřebuješ :), to vůbec neřeš. Po necelém týdnu ti vyndají stehy a do dvou týdnů jsi fit a můžeš použít make up. Je to velmi efektivní zákrok, oči se rozzáří.Másírování očního okolí musí být jemné, kůži nesmíš vytahovat, spíš krém vklepávat. Ale děláme tuhle chybu všechny:)

eva (St, 17. 4. 2013 - 13:04)

Jejda Lauro, díky za rychlou reakci - to si milá !
Mám typ na Dr.Justana vlastně jen z TV, byl mi moc příjemný,a mluvil rozumně, je to důležité, ovšem ještě důležitější je, aby byl odborník, hlavně s praxí na ty víčka.
Já mám malé pytlíky, asi tukové, po očima(jakoby od vnitř.koutků očí směrem dolů,do půlky očních oblouků),vrásky tam téměř nemám(je mi 43r.) a způsobila sem si to , myslím víceméně sama !! Z obav vrásek, sem ustavičně masírovala okolí očí od vnějších koutků směrem k vnitřním a teď pár měsíců sem nešťastná, co to tam mám ?!!!? Vypadá to nehezky.
Tak jen doufám, že si dodám odvahy a dám TO pryč.!
Děkuji za povzbuzení!!!
Ty si spokojená?

Laura (St, 17. 4. 2013 - 11:04)

Zdravím,Lauro, nikdo se mi...Víčka dnes vpodstatě umí každý, horší je Face Lift nebo prsa, tam bych si víc vybírala. Typ bych ti mohla dát pro Prahu, ale ten Justan v Brně, bude určitě dobrý.

Určitě do toho jdi, hlavně dolní víčka opravdu poytle odstraní a i tmavé kruhy. Samozřejmě ne úplně, ale rozdíl je časem vidět.

eva pro Lauru (St, 17. 4. 2013 - 10:04)

Zdravím,Lauro, nikdo se mi tu neozývá - tak koukám , že i ty to máš za sebou - prosím, povzbuď nás, co se trápíme nevzhlednými "pytlíky" a řešíme, zda na to jít.Jsi spokojená?Kde si na tom byla, hledám někoho v Brně.
Díky!

Eva pro Michael (Čt, 11. 4. 2013 - 11:04)

Ahoj, pokud mohu, ráda...Zdravím Michaelo!
teď sem si všimla, že snad vy jste byla u Dr.Justana na zákroku?
Můžete se podělit o zkušenost, a jak nejlépe mám Dr. Justana kontaktovat stran porady a konzultace?
Velmi děkuji.Eva.

eva (Čt, 11. 4. 2013 - 11:04)

Dobrý den!
můžete mi někdo, prosím,poradit, či se podělit o zkušenost s operací, úpravou dolních víček, resp."pytlíků pod očima"?
Uvažuji o tom,zda je nutná operace, či jen odstranit tuk, je prý mnoho metod a i "neinvazivníchů a šetrnějších.Slyšela jsem o Dr.Justanovi z Brna (jsem sama z Brna) tak pokud někdo máte zkušenost, podělte se prosí. Děkuji!

Laura (St, 27. 2. 2013 - 09:02)

Ahoj,taky o operaci víček...Posledně jsm si nechala dělat oboje zároven .Vyber si ale dobrého plastika a když se mu do toho nebude chtít, tak na tom netrvej

iveta (St, 27. 2. 2013 - 09:02)

Ahoj,taky o operaci víček uvažuju.Chtěla bych horní i spodní víčka najednou.Můžete mi poradit nějakého šikovného chirurga z brna?A vyskytl se vám nějaký problém po této operaci nebo bylo všechno v pořádku?Přece jen z toho mám trošku strach

Reklama

Přidat komentář