Reklama

Milenec a manžel

Erin (Út, 27. 12. 2005 - 13:12)

Adélo, asi máme velmi podobné pocity, jen s tím rozdílem, že kdybych měla víc síly, se svým mužem bych se rozvedla.Jak já se dívám na manželku svého milence? No, abych pravdu řekla, i když jí zahybá už dlouho, tak se k ní také vrací. Ale vím, a cítím každým coulem, že je to jen to zázemí, které tam má. Ne ona sama. Je mu nesmírně protivná svýni žárlivými výstupy, pozor na to, sama si nahrává na jeho nevěry. Nevím jak přesně to cítil k těm přede mnou, ale se mnou by být chtěl. Ani tomu chvílemi nerozumím, jednou mi díky ní taky ujely nervy, řekla jsem něco ostrého, a on mi na to řekl, že o nich vlastně nevím vůbec nic. Bodejď by taky ne, když o ní nechce mluvit zle. Po těch letech ho ale chápu, mám to taky tak. Zásada číslo jedna, nepomlouvat toho, s kým žijete...Ale abych se k tomu vrátila, ona prostě prohrává, neumím si představit, že bych svého partnera takto nezajímala, a že by vyhledával chvilky, aby mohl být s jinou. Kdybych toto jednou zjistila, tak děti neděti, hned by šel...JO, a taky si vlastně neumím představit, jak to u nich funguje třeba v posteli. To je věc, o které nevím, a ani se raději neptám. Akorát že podle toho, jak dokáže mluvit o mě, snaží se být se mnou opravdu velmi velmi často, to je taková láska, že fakt nevím. Z mého pohledu jediné, co ho drží je jakýsi zvyk, a zázemí.On na mého muže žárlí, ale já mu také nebuduvyprávět, že s ním nespím

pepik (Út, 27. 12. 2005 - 10:12)

No jo, no, slepice je v práci tak tady zase bude votravovat:-((((

Adéla (Út, 27. 12. 2005 - 08:12)

Jara:To je těžké napsat jak milenky vnímají manželky. Podle mě, pokud jde v mileneckém vztahu pouze o sex, tak tu manželku nijak moc nevnímají. V mém případě to došlo tak daleko, že jsem se zamilovala a musím říct, že se občas přistihnu, že na ní žárlím. Dokud bude náš vztah na této úrovni, tak je milenka vždycky ta druhá. Ano tvrdí mi, že mě miluje, že myslí na mě, že by chtěl být se mnou, ale skutečnost je taková, že jí má třeba pouze rád, ale je to ona, kam se vrací a s kým tráví většinu času. A samozřejmě, že spolu také spí a to v podstatě, kdy se manželce zachce. A to já si v pozici milenky nemůžu dovolit. Je tu problém kde, kdy, jak se vymluvit doma atd. A když už máme možnost někam se schovat a urvat si pár chvilek, tak je tu čas, který nás tlačí. Takže občas nic moc pocity.

Marie (Po, 26. 12. 2005 - 13:12)

Holky ja jsem k chlapum tak neduveriva a tolik věřim tomu, že dřiv nebo pozdeji zahne každy, že jako prevence zahybam take. Ne za každou cenu, ale když to přijde občas nekde tak se nebranim. Mam pak cerne svedomi a lepe se s neverou sveho mileho vyrovnam. Nehlede na to, ze pokud on pochybuje o mne, nema tolik casu na milenky. Funguje to!

Jara (Po, 26. 12. 2005 - 13:12)

Máš pravdu, sebevědomí je na nule, díky tomu, že se víc starám o milenky svého muže, než o sebe. Ale kde a jak začít, abych se z toho dostala, to zatím nevím. Ztratila jsem veškerou důvěru a to mi mimo jiné brání v navázání nějakého vztahu. Bojím se, proč to nepřiznat. Ale zraju k tomu, že toho svého konečně pošlu jinam...

lea (Ne, 25. 12. 2005 - 20:12)

milenky vnímají manželky jako milenci manžele :). asi by sis měla ujasnit, co myslíš tím, že na to nemáš. jestli není chyba v tvém sebevědomí i jinde, nejen v hledání si milence

Jara (Ne, 25. 12. 2005 - 14:12)

Díky za radu. Zajímalo by mě, jak milenky vnímají manželky a obráceně, jak manželky "přistupují" k milenkám,když se o nich dozvědí... pokud se nechtějí rozvést. Cítím se ponížená... i jsem si říkala...někoho si taky najdu. Ale na to já nemám.

lea (Ne, 25. 12. 2005 - 11:12)

Jaro, vykašli se na něj :))), ne promiň, máš pravdu, tvůj problém sem patří narozdíl od toho, na který jsem reagovala já

Jara (Ne, 25. 12. 2005 - 00:12)

Chtěla jsem se poučit, něco se dozvědět na téma manžel-milenec, ale koukám, že se debata zvrhla v politickou výměnu názorů. Založte si nové téma...Můj manžel zrovna balí jinou a já o tom vím. Vy podvádíte, já podváděná, taky sem nepatřím. Ale je tu možnost nahlídnout na věc z jiné stránky.

lea (So, 24. 12. 2005 - 22:12)

máš pravdu, pro araby teroristy jsme stejní jako američané. je to střet kultur,pro araba teroristu je stejná evropská křesťanská jako americká křesťanská jen ta americká je jaksi všechno nej a víc než ta evropská.pokud jsem použila frázi, je mi to líto, ale ono na toto téma není třeba moc originality. s američany i araby pracuju, jsou mezi nimi blbové i slušní lidi, stejně tak to vidím i s terorismem.

Jitka (So, 24. 12. 2005 - 17:12)

Jana59 ma pravdu, ponekud jsme odbocili a jsme na zcela jine koleji:)Zaverem jen poznamka pro Leu:Prestan pouzivat otrepane fraze a zacni myslet hlavou. Wahabiste v madrasach vymyvaji mozky lidem a uci je navisti ke vsemu zapadnimu uz od detstvi. Ver tomu, ze toho Americana pak diky spojenectvi s Israelem nanavidi jen o trochu vic, ne tebe zrovna tak. Nebud naivni a probud se, jsme pro tyto fanatiky vsichni stejna nenavidena, daurska verbez a nejradeji by nam vsem podrezaly krky a teroristicka akce na WTC je jen nejmarkantnejsim pripadem, utokem na "Velkeho Satana". Pro vladnouci kleriky je mnohem snadnejsi svadet vsechno na Ameriku a podnecovat nenavist vuci Zapadu, nez resit obrovske problemy ve vzdelani, nezamestnanosti a hospodarsrvi vlastnich zemi.Pane Josefe dekuji, to same preji Vam.

Jana29 (So, 24. 12. 2005 - 14:12)

prosim Vas tema je snad milenec a manzel a ne naky utoky na WTC! Tak mluvte k tematu !

lea (So, 24. 12. 2005 - 14:12)

ty tisíce mrtvých po útoku na WTC si nezaslouží obyčejní američani. je to ale neporně důsledek politiky USA, jejich nabubebřelosti, rozpínavosti, bezohlednosti, povýšenosti a patentu na všechno. na kulturu, na svobodu, demokracii...USA procitli, uvědomili se, že jsou zranitelní a pokud tohle budou řvát neustále do světa a na svět, tak teroristy nezastaví.( taky to tam trochu znám a nejsem prostě jejichobdivovatelkou"...)

Josef (So, 24. 12. 2005 - 06:12)

Paní Jitko,moc Vás zdravím,mám na uvedené věci stejné názory.Krásné Vánoce,vše dobré v novém roce 2006

Jitka (So, 24. 12. 2005 - 02:12)

Dear Tom:Pripada mi, ze najednou otacis kormidlo a mluvis jinak, nez jak jsi zacal. Nezlob se na mne, ale TY jsi napsal "A kampak asi zmizelo to letadlo, ktere narazilo do Pentagonu?", coz je pro mne jasny vyraz te nesmyslne viry ve spiklenectvi, odjakziva v urcitych kruzich tak popularni. To, co zde v podstate velmi jasne vysvetlil [mimo mnoha skutecnych odborniku, ocitych svedku atd.:)] NATO, je pro Tebe jak zrejmo velka zahada a duvod k buhvujakym dohadum.To, ze na silnicich USA kazdorocne zahyne 50-60 000 lidi vim, ale zcela postradam logiku tveho argumentu srovnavani techto umrti s 3 000 zavrazdenych lidi z WTC. Rekla bych, ze kdyby ted u nas arabsti teroriste zavrazdili dejme tomu (jak ty bys rekl POUHYCH) 100 lidi, tak by to take bylo mnohem mene, nez je u nas kazdorocne zabito na silnicich - no a co??!! Byla by to (OPRAVNENE) narodni tragedie nejhorsi od Lidic a zrovna tak Americane chapou utok na WTC od dob Pearl Harboru. Drzel by se celostatni smutek a nedokazu si predstavit, co by se za techto okolnosti asi stalo spoluobcanum snedsiho puvodu u nas, na rozdil od USA.Nejsi sam, kdo tam studoval, nebo pracoval, takze tvym poznamkam typu "Tak tam, tě ujišťuju, že je to tak daleko, že chlap v podstatě ani ženskou sám neosloví, aby ho pak za to nepopotahovala" se muzu jen srdecne smat. Pravnikum zde nadavas, tak alespon priznej, ze takove pripady jsou extremni a proto i v USA dosahuji znacne - a tim i pak svetove - publicity, aniz by takove chovani mezi lidmi vubec bylo dennim pravidlem. Precti si tady na doktorce prispevek od nejakeho chlapika, ktery je ve Statech 10 let a porad chudak jen masturbuje, protoze v Americe jsou vlastne jen militantni feministky a prakticky neni mozne se tam s zenou seznamit, natoztepv pak s ni mit sex! Zrejme jsi podobny pripad. Ja nic nerikam, ale Mravni hlidka tohoto mentala nazvala loserem.Zcela nejlepsim vtipem bylo to, kdyz mne rikas, ze nejsem schopna diskuze, ale jen invektiv a vypadu. Za prve se vubec nestydim za sve tvrzeni, ze ten, kdo si mysli, ze do Pentagonu nenaletlo zadne letadlo a ze Americane si utoky na WTC zasluhuji, je u mne primitivni blb a za druhe od cloveka, ktery na (mimochodem velmi slusne) argumenty Pravnika reaguje slovy "ty ses ale idiot" a rika mu "zmrde pravnickej" takoveto poznamky opravdu, ale EHM OPRAVU sednou.Papa brouku, uklidni se.

karin (Pá, 23. 12. 2005 - 23:12)

Nato:ach jo:-)vždycky to vezmeš za špatnej konec

NATO (Pá, 23. 12. 2005 - 23:12)

to karin: Ale já nemám problém v partnerských vztazích? Já nepotřebuju radit jak se mám chovat? To že se rozvádim je jen důsledek dlouhotrvajících problémů, který nemám chuť zde znovu ventilovat. Jen říkám Adéle jakej na to či ono mám názor a snažím se jí poradit, navíc asi ona jediná tu ví, jaký jsem měl doma problémy, pokud si to ještě pamatuje, když jsme to kdysi probírali. To že sem napíšu svoje "míry", byla jen s nadsázkou braná odpověď na otázku, protože mi bylo blbý napsat, že jsem pro většinu ženskejch hezkej, ale když ti to na poprvý nedošlo, tak ti polopaticky říkám, "jsem pro většinu ženskejch hezkej chlap a nemám důvod někoho balit z pozice moci"...byla to původně odpověď pro "Pravnika".No...ale protože jsem sobec, ješita a namyšlenec, tak je i moje jednání se ženami nepřijatelné, ale s tím se hold každá, se kterou chodím musí smířit, nebo spolu prostě chodit nebudeme, co ti na to mám říct jinýho? Možná by ses divila, kolika ženám "nadřazenost" partnera ve vztahu imponuje a pokud se ti to nelíbí, neboj...s tebou nechodim.

karin (Pá, 23. 12. 2005 - 21:12)

Nato: No škoda, že jsi to nepochopil.Této diskuze se právě účastním,že se mi něco nelíbí.Kvůli mně se měnit nemusíš,spíš kvůli sobě.A přečti si jednou pořádně své příspěvky, jak tady s lidmi mluvíš.Kdybych reagovala na tebe způsobem jakým reaguješ ty,tak je to dohadování dvou puberťáků.Ono kritizování může být útočné s cílem někoho anonymně trumfnout,ale také se může jednat o konstruktivní kritiku.Tvoje příspěvky jsou totiž opravdu zarážející, proto je řada lidí komentuje.Chtěla jsem pouze s tebou diskutovat ohledně tvých postojů ve vztazích,protože se domnívám,že si určité věci neuvědomuješ a v životě ti to zajisté přinese spoustu komplikací v partnerských vztazích.Takže místo toho,aby si byl ochoten nad něčím přemýšlet a připustit,že druhý může mít pravdu,protože má zase jiné životní zkušenosti, tak akorát člověka urážíš a hraješ si tu na pana 190 cm, na kterého hned tak každá žena nemá.Musíš sám uznat,že je to hodně dětinské.

Tom (Pá, 23. 12. 2005 - 12:12)

Milá Jitko, nevidim za vším "conspiracy", jsem ovšem daleko věřit bezmezně všemu, co do lidí hustí veřejnoprávní média. To, že CIA, NSA aspol. o ničem nevěděli je asi jako věřit politikovi, že nebere úplatky a myslí to upřímně... Nikdy jsem tu napsal, že mám pravdu, zas neobracej slova. Co se týká pravdy, tak ta neexistuje, je jen víc nebo míň deformovaný pohled na svět (hezky to bylo vidět na sestřihách z reality show).Zamysli se, komu celá vec nejvíc prospěla, jakékoli jednání je o motivech. A ten Měsíc - je mi to dost jedno, jestli tam amíci byli nebo ne, pokud to byl fake, tak to bylo hodně povedený a Rusům to hodně zamotalo hlavu a srazilo mezinárodní sebevědomí.Jako fanatik mi přideš svým způspbem ty, neviděl jsem tu od tebe jediný smysluplný příspěvek, pouze invektivy a výpady. S lidmi jako ty, je evidetně jakákoli diskuse bezpřemětná, neboť po celou dobu dialogu nepustí člověka ke slovu. Léčíš si tak nějaký komplexy?

Zkopaný (Pá, 23. 12. 2005 - 11:12)

Dnes vecer me neznami telepate zkopali doposud nejvic od te doby co me zacali napadat!!! Nakonec jsem se zachranil utekem do vany, horka koupel, pena snorchl a hodina pod vodou az prestali kopat. Na pedikuru nebyl cas protoze hned ukryt pod stolem a pomazal jsem se dvojnasobek vrstvou olejem EXTRA VIRGIN coz v noci pomaha. Zabrousit smirklem cislo 2 nahladko. Sestra se od pitvy uz dlouho neozvala doufam ze je v poradku reakce zadna sousede zde v novem luxusnim byte Praha Bohnice mnohem lepsi nez v Olomouci. Ukradli bambusovou rohozku a vymena za slamenou coz vi kazdy alespon ja urcite ze hodnota je jina ale jinak klid pouze uveznei ve vytahu jiz 4 krat. Lana vydrzela a !!!dekuji!!! timto vrchnimu hasici panu Marakovi za zachranu sabotaz sam v protokolu nevyloucil!!! a take dvakrat sirka v zamku. Vylet autobusovym autokarem ridic se snazil nabourat do Podebradskeho mesta lazni vyborna voda ale slysel jsem nenavistive poznamky mnoha lidi kdyz me mijeli NEDUVODNE!!! a nakonec klid cukrova vata v usich pomohla bez zastrelu. Lazen byla blaha moc ale tepla chteli me drzet pod vodou, privolany doktor stiznost neuznal ale odvolam se na mestskem urade ci policii. Jim mnohem zdraveji uz ne chobotnicky dostal jsem zasilkou ze zamori Japonsko od pritele z internetu slonove hulky cervene a cerne s jemnym vyryvanim krasna prace nicmene v lacinych restauracich mi nedovoli jimi jisti! Opakovane stiznosti nepomahaji i v tech nejlepsich podnicich kde chci stravu vegetarianskou bez chobotnicek, zase cukani a rana do zatylku a privolana policie nepomaha minule mi chteli zabrat hulky nedal jsem je az se jedna zlomila!Vsechno je modre svet se meni pred ocima je stale tmavsi nevim proc baterka do oci nepomaha. P.S. Prosim vsechny kteri se mnou Zkopanym sympatizuji, aby tuto zpravu sirili siti!!!

Reklama

Přidat komentář