Reklama

Milenec a manžel

Ivi (Út, 13. 10. 2009 - 17:10)

No mě to nijak...přesně tak:-)) protože svýho stále respektuji, a nedovolila, aby po sexu s milencem, strčil ho ještě on tam.. bych se cítila blbě.. takže nepozorovaně do sprchy a sex s manželem až druhý den:-))

. (Út, 13. 10. 2009 - 09:10)

no a co tam mám hledat a pod čím

Itas (Út, 13. 10. 2009 - 09:10)

Něco pro vás dámy to je bomba www.tojesila.cz

Ivana (Po, 12. 10. 2009 - 23:10)

Se svojí paralelní láskou jsem začala na jaře na podnikovém večírku. On vdovec 55 let a já 35 let docela šťastně vdaná mamina dvou dorůstajících kluků. Proč to vlastně píši, jsem toho plná, svěřovat se někomu v okolí zavání průšvihem a rozhodně nepatřím k těm, které si chtějí zničit manželství. Svého milence znám již od doby, kdy jsem nastoupila po mateřské do zaměstnání. V té době žila ještě jeho žena a vůbec jsem si nepomyslela, že bych nikdy mohla s ním prožít nějaký románek. Ale abych se vrátila k počátku. On mi po ukončení večírku pozval ještě k sobě na sklenku a já přijala, nechtělo se mi domů, neboť kluci byli na školním výletě a manžel na služebce. Takže doma prázdný byt. Nakonec nezůstalo pouze u sklenky a domů jsem vůbec nešla. Nyní to s ním táhnu již více než půl roku a co je horší, nedovedu si představit, že by to mělo skončit. Možná jsem divná, ale od doby co ho mám, jsem daleko vyrovnanější a i doma jsem spokojenější. Jsem možná potvora, i když on mi říká, že jsem jeho samaritánka, neboť se předtím cítil strašně osamělý i přesto, že žije v domku společně se svým synem a jeho přítelkyní. Nakonec i jeho syn mi řekl, že jsem pro otce spása, neboť to předtím s ním už nebylo k vydržení.

por.Troník (Po, 12. 10. 2009 - 20:10)

No jistě!!Nakonec ty vědomosti mate.

s tím nic nenad (Po, 12. 10. 2009 - 19:10)

nevěra byla, je a bude, tak to je. Člověk nikdy nebude stoprocentně monogamní. A týká se to mužů i žen, jen ty ženy o tom méně mluví a nechlubí se tím. A nevěřím, že ženské zahýbají jen když jsou v tom city. Známé, které mám a mají milence nebo měly - a je to většina - zahýbaly taky třeba z nudy, z touhy to chlapovi vrátit a tak dále - nebo stejně jako u chlapů tam hrála roli fyzická přitažlivost. Zaláskovaná být nemusí, stačí, když zjistí, že ten její jí zahýbá a ona sedí doma a je za blbku nebo doma nedostává to, co by si přála nebo se jí prostě chlap líbí a je jí s ním dobře. Ženské taky neuvažují už jen v rovině-zaměstnání, školka, družina, nákup,úkoly s dětmi, uvařit, vyprat, vyžehlit, uklidit a servis manželovi. V tom se doba poněkud změnila.

Severin (Po, 12. 10. 2009 - 18:10)

Jajo,
já to dělám, když se manželka vrací ze schůzky s milencem. Ale je to v rámci hry domina - otrok. V běžných rodinách se takové věci nedělají.

Jarda (Po, 12. 10. 2009 - 15:10)

Jajo, nejsi trochu divná ? Proč zatahuješ polykaní sekretů do diskuze o milenci, manželovi a (ne)věrnosti ?

534 (Po, 12. 10. 2009 - 14:10)

Jaja - jako muž ti musím říci, že tohle asi valná většina z nás nedělá, máme s polykáním vlastních sekretů problém. Zkrátka když už nás semeno jednou opustilo, zpátky ho nechceme :-) Něco jiného je partnerce krásně vylízat prázdnou mušličku. Ženy by neměly problém s polknutím vlastních poševních sekretů?

Jaja (Pá, 9. 10. 2009 - 22:10)

Nutně potřebuju vaše názory.
Potřebuju a vyžaduju, aby mi můj muž vylízal, očistil a přivedl mě k dalšímu orgasmu hned po tom, co se do mě udělal, vystříkal. Jemu se ale vůbec nechce a říká, že mu tam vadí to semeno. Nevím proč, když já sama se semenem nemám problém a polykám ho moc ráda.A má s tím i stejný problém, když mu ho vykouřím až do výstřiku a pak se s ním chci líbat.Tvrdí, že tohle chlapi nedělají. Tak jak je to? Potřebuju vědět,jak to máte doma vy, jestli to dělají a jestli je správný, když to takhle potřebuju, toužím po tom a rajcuje mě to, jestli je správný a můžu to po něm chtít, i když on to dělat nechce a dělal by to jenom pro mě. Myslím si, že žena na to má právo, i když ten její už nemůže a žena by ráda pokračovala. Děkuju za jakýkoliv i krátký názor.

bob (Čt, 8. 10. 2009 - 04:10)

jaké ryze ženské diskuze?co to meleš!víš co je slovo diskuze-to znamená bavit se o něčem tak nevím proč by chlapi nemohli sdělit svůj názor.jednak je to prospěšné věci a taky je to tady snad internet tedy svoboda pro všechny a né nějaký tvůj deníček.do toho ti nikdo neleze.jen si to tady čtu a začíná mi z toho být zle.myslím že chlapi se od vás děvčata mají co učit a můžou k tomu ještě přidat hospodu tak se vám stejně nevyrovnají.jste prostě v těhle věcech lepší.alespon ty které tady píšou v této diskuzi.přesně jak říká můj italský kamarád-velcome in czech republic.prostě řekl že je tady proto že tady vyšuká skoro každou buchtu,že byl skoro v celé evropě ale tady že to jde nejsnáz.tak si podle toho můžete třeba trochu udělat obrázek.

Ona (Út, 6. 10. 2009 - 22:10)

Promiň, to "hihi" mě zmátlo.
Jasně že tu píšou někdy blbosti, které nejsou ze života, možná to pak ukáže doma mamině, jak to těm nevěrnicím natřel.
A maminu pak vůbec nic nenapadne, až pojede na "služebku".
Jo, život je všeijakej.

já teda (Út, 6. 10. 2009 - 22:10)

nejsem yosska, ale k smíchu mi tady ty výlevy přišly. Tak mějte manžely i milence a manželky i milenky a je to, co chcete řešit ? Na diskuzi ve virtuálu ještě nikomu nikdo neporadil, je to o každém a jeho rozhodnutí-leda byste si mooc chtěly vylít srdce, to pak jo-ale bacha - je tady dost takových, který podráždíte, hlavně chlapů-proč vlastně oni lezou na ryze ženské diskuze ? Vy za nimi taky nelezete do hospod.

to je (Út, 6. 10. 2009 - 22:10)

jiřko a vy další to je teda...fakt bambulínek, když za šuk kupuje dárečky-chlap, kterej si potřebuje milenku vydržovat je chudák-snad jsou i takoví, s kterými jde baba bez dárků, na základě citu-protože bambulínka, kterej si udržuje babu za dárky bych fakt nechtěla.

Kdo jsi? (Út, 6. 10. 2009 - 21:10)

hihi tady dělá akorát Yossarian!

málokdy (Út, 6. 10. 2009 - 21:10)

kam - přesně napsáno.Ony...to praskne. Ženský umí zatloukat. Přitom podávají devadesátosm procent návrhů na rozvod, znám to číslo hodně přesně. Chlapi se ve skutečnosti rozvádět většinou nechtějí, když doma nemají úplnou mrchu-nevěru jsou schopni skousnout, sie udělají polovičce pekl na zemi, když se to dozví, ale ví, že by si s jinou nepomohli a pohoda domova, teplý jídlo, vyžehlený prádlo, žádný tahanice o majetek a děti, to je to, co chlapi potřebují, oni nesnáší komplikace. Jinak častěji kašlou na rodinu a chlastají než ženy, takže proto se rozvádí spíš ty ženy s nimi.

výjimka (Út, 6. 10. 2009 - 21:10)

kam - přesně napsáno.Ony...ale kluci, no tááák. Chlapi přece zahýbají často a dokonce odcházejí od rodiny po třeba dvaceti letech manželství za mladší, jak tu napsal Kam - tou mladou a krásnou s pevným poprsím-vidíme to dnes a denně. Spíš to dělá dojem, že jde pro vás stěží rozchodit, když na nějaké diskuzi se nabourávají vaše představy o tom, že chlap je přírodou určen k bigamii, tak mívá manželku a milenku a manželka má být vlastně ráda, že s ní je a od milenky se k ní vrací a ve volném čase štrikovat, psát s dětmi úkoly a péct buchty. Tak to dávno není. Zahýbají muži, ale zahýbají i ženy a tak to bude i nadále, protože ženské si myslí, když může on, proč bych nemohla já a namísto, aby bulily do polštáře, než on se uráčí vrátit z dovádění u milenky, přečkají ten jeho klimakterický nával v náruči milence. A znám dost chlapů, kteří řeknou na rovinu, že opíchat mladou prsatou je pěkný, ale domů nikdy a na delší vztah taky ne, protože, jak poukázal Kam, jen to tahá z chlapa prachy, kňourá to a není to k práci. Třeba malinko oplácaná postarší ženuška je kámoš, s kterým se dá pěkně zašukat, není nervní z hladu, umí uvařit, upeče, postará se o tělo muže i jeho žaludek a světské požitky a světe doiv se - dá se s ní i mluvit a nevyžaduje před každou souloží milostný sonet a po ní hned dva-je do života v pohodě, i když ne Misska, ale o tom to je. Chlapa stejně doluhodobě neutáhneš jen na to mladý tělo, který chce po čase draze oblíkat, ale na pohodu, klid, dobrou náladu a nesobeckost-pak normální chlap odpustí i to kilo navíc a - vrací se - je to moje zkušenost, takže i ve čtyřiceti jsem v pohodě, s chlapem a milence jsem měla taky, to každej. A je to i o toleranci, tak proto mám pořád prvního manžela, že nejsem semetrika a nechávám mu volnost-kterou ovšem vyžaduju i pro sebe-ale dělám to tak, aby si toho moc nevšiml, hihi.

Saroian (Út, 6. 10. 2009 - 15:10)

kam - přesně napsáno.Ony ještě netuší,že to jednoho dne praskne a zůstanou samy,bez manžela i milence.

Mik (Út, 6. 10. 2009 - 15:10)

Zajímavá diskuse o skvělé rodině a "jen o sexu". Kam to vystihl přesně a nemohu jinak, než souhlasit. V této bitvě se musím jednoznačně přiklonit na stranu menšiny - věrnosti. Ono až se to provalí, tak to bude taky legrace.

kam (Po, 5. 10. 2009 - 23:10)

jiřko a vy další to je teda mazec co píšete jsem už 16 let s ženskou a stále ji velmi miluji a jsem ji i když se to tady v té diskusi zdá být nenormální věrný.pochopitelně mám taky svoje touhy a ženy se mi velmi líbí ale přes spoustu možností si užít jinde jsem ani 1 nevyužil a to podotýkám že jsem chlap a ten má genet roznášet semeno na co nejvíc samiček.ale tady se svěřujete s neandrtálskými způsoby sexuální chtivosti atd.pochopil bych to velmi snadno kdyby vám to ve vzahu jakkoli vázlo ale vy všechny píšete že manžel je vlastně fajn.asi nechápete jediný význam proč jste vlastně na tomto světě-aby jste porodily a slušně vychovaly děti,tedy v uplné rodině což půjde zřejmě těžko až vám na to ti vaši kluci příjdou-konec konců jak by to dopadlo kdyby vy jste přišly na něco jim a budte upřimné!!!tady u počítače si říkáte že to je v poho když to děláte vy tak u manžela se to taky nějak pochopí,ale!!!představte si že váš bambulínek manžílek si chodí užívat někde k milence která je o 15let mladší než vy,má na rozdíl od vás krásné tělo a pevná prsa a neřeší nějake malichernosti jako vy a ze všeho nejraději chodí z vaším bambulínkem nakupovat protože on jí vždy koupí něco pěkného to je pro něj maličkost

Reklama

Přidat komentář