Reklama

Milenec a manžel

někdy (Ne, 13. 12. 2009 - 19:12)

Já bych tak ostrá slova...se dějí věci, které se jinak než ostře pojmenovat nedají. A lidé dělají věci, které se jinak než ostře definovat rovněž nedají.
Ty bys Foxi chtěl manželku a s ní dítě, které by třeba ani nebylo tvé a o které by ses staral, ač by bylo jejího milence, s kterým ona by spolu se svou sestrou a jejím milencem souložila ve čtyřech ? Měl bys pro to pochopení a ostře to nepojmenoval ? Pak jsi vyjímečný muž ... tolik tolerance.

fox (Ne, 13. 12. 2009 - 18:12)

Já bych tak ostrá slova nevolil, protože to na věci stejně nic nezmění. Aspoň se ukazuje, jak umí být nevěrné také ženy. Ostatně s kým jiným by ti muži měli být nevěrní, že?

Taky myslím, (Ne, 13. 12. 2009 - 17:12)

Děti bych do toho netahal,...že růžové brejličky tady nahradí trpké rozčarování. Zákonitě se to jednou vrátí.

Hugo (Ne, 13. 12. 2009 - 15:12)

Děti bych do toho netahal, pokud si dá Leona bacha, tak se nic neprozradí a všechno bude v klidu. Ale jen doplním ono Leonino "Co oči nevidí, srdce nebolí" na "Co oči nevidí, srdce nebolí, ale sousedka ráda a ochotně manželovi prozradí".
Takže aniž bych Leonu nějak odsuzoval, asi si to holka ještě užije.

jinej kluk (Ne, 13. 12. 2009 - 15:12)

to nevím, já bych to napsal...já se nebudu ženit, to si radši hodím mašli.

kluk (Ne, 13. 12. 2009 - 15:12)

víš, mně je tě spíš líto a to...to nevím, já bych to napsal stručněji. Leona je kurva, obyčejná děvka a vypočítavá sobecká mrcha. Kéž v životě nepotkám takovou. Radši se snad neženit.Když si představím, že bych narazil na babu, s kterou bych údajně podle ní měl dítě, vzal si ji, staral se o ni a to dítě a ono nebylo moje, ale jejího milence a ona by v době, kdy se smekám v práci kurví s tím milencem, jeho kámošem a svou ségrou ve čtyřech, to je na poblití. Neženit se!!!

Leono, (Ne, 13. 12. 2009 - 14:12)

Tak koukám, že jste se do mě...víš, mně je tě spíš líto a to píšu upřímně. Šla jsi do čtyřky kvůli ségře, protože se začala citově vázat na jednoho samce z té čtyřky - tak ses tedy obětovala ... a další výrok - proto jsem si ho za otce svého dítěte nevybrala ... ty jsi fakt citově neskutečně plochá. Nevěřím, že můžeš poznat lásku a jaké to je mít někoho rád. Šoustáš ve čtyřce, abys pomohla ségře, aby se citově nevázala a otce dítěti vybíráš ze dvou adeptů a nevadí ti, žes možná za otce vybrala toho, kdo jím není. Lituju tvýho mnažela upřímně, ale ty pro něj jednou udělej po tom všem - nedopusť, aby se cokoli o tobě dozvěděl, moc bys ublížila. Nedopusť, aby se dozvěděl, jaký má chudák parohy, že možná není otcem děcka, které živí a o které se stará a že tys otce vybírala - což nejde, otec je jen jeden a ne podle tvého výběru, ale dáno přírodou.
Když tě čtu, jsem ráda, že vím, kdo je otec mých dětí, že s ním ráda žiju, že se mu můžu podívat do očí, že mám v sobě nějaké city a nejsem jak zvířátko, které píchá se dvěma chlapama, protože tím pomáhá ségře, která píchá čtyřku a že vím jasně, kdo zplodil moje syny.
Možná jsi dnes nadšená sama sebou, jak si to hezky užíváš, jak jsi všechny betelně ochcala - děcku jsi vybrala tátu podle své vypočítavosti a toho, kdo se míň bránil, protože ten druhý byl hůř finančně zajištěný a o děcko nestál a šoustáš po libosti, s milencem domluvená a starej se doma snaží a stará se o rodinu, tak super - ale ono to nadšení ze sebe samé jednou opadne, ony se ti oči otevřou, věř tomu, dbej, aby nebylo pozdě. Život není jen o vypočítavých rozhodnutích a šoustání, jednou se ti vše vrátí.

justice for all (Ne, 13. 12. 2009 - 13:12)

Leono, my ti to z celého srdce přejeme, užij si to, a tvoje ségra taky jak nejlíp umíte, ale odpusťte si u toho ty vyloženě přiblblý pindy, že - já můžu, ale manžel nikdy - jasný?

iva (Ne, 13. 12. 2009 - 12:12)

leono,opravdu ti nevadí,že možná tvůj syn není tvého manžela?Co když se vyskytne nějaká nemoc u tvého syna a ty budeš muset s pravdou ven?Bude to hrozné pro tvého syna i manžela.Nechápu tě,ani nechci.Manžela-milence,to chápu,ale nechat to zajít tak daleko?Chudák tvé děti,určitě nejsou hloupé,časem jim to dojde.

Leona (Ne, 13. 12. 2009 - 11:12)

Leony sestra se hluboce mýlí....Tak koukám, že jste se do mě docela opřeli. Možná, že jsem se špatně vyjádřila a proto to vzbudilo tu nevoli. Já neříkám, že by mi manžel patřil, jako majetek, to netvrdí ani má ségra, ale nedokázaly bychom se o něj dělit a být přitom. Tady asi platí to, co již zde zaznělo, co oči nevidí, to srdce nebolí. Já jsem na tu čtyřku se segrou a našimi bokovkami přistoupila, když jsem viděla, že ségra se začíná na svého milence vázat i citově. To by neprospělo ani jí, ani jemu, neb on je na rozdíl od mého miláčka ženatý. Já ten svůj vztah mám dlouhodobý a vlastně jsem si to se svým milencem vyříkala hned na začátku, ještě před svojí svatbou. On je stejně starý jako já a když jsem mu tehdy jen naznačila, že bych mohla být v jiném stavu, tak docela zpanikařil, proto jsem si ho za otce svého dítěte nevybrala. On sice tenkrát nesl dost těžce, když jsem mu řekla o svém budoucím manželovi a o tom, že jsem těhotná. Nakonec se s tím vyrovnal a začal dokonce chodit s nějakou děvčinou. To mu, ale nevydrželo dlouho a vyhledal mi a doslova mi ukecal, abych ho úplně neopouštěla. Tak vlastně začal můj paralelní vztah v manželství. Dnes jsem ráda, že ho mám, neboť můj choť nějak sexuálně vadne. Na druhou stranu bych si nedokázala představit, že mám doma někoho jiného, protože až na ten sex je vynikající partner do života. Podobně to má i ségra, ale asi je přeci trochu jinak ložená, a když jsem viděla, že z toho začíná blbnout, tak jsem toto zvolila po domluvě se svým milencem. Mohu říci, že jí to pomohlo a mně neublížilo, ba právě naopak. Nakonec jsme se všichni dohodli, že si to vždy alespoň jedenkrát měsíčně zopakujeme.

Mikča (Ne, 13. 12. 2009 - 01:12)

Holky, je to občas děsné vás číst :-)

Marlen (So, 12. 12. 2009 - 23:12)

Šárko, vím, co jsi psala.
A souhlasím s tebou, s Kájinou, co tu byla, i s dalšími.
A Leona mi nijak nevadí, chtěla jsem tím jen říct, že mi vadí, jen pokud je pro potěšení jednoho druhý nucen něco dělat proti své vůli.

Šárka (So, 12. 12. 2009 - 22:12)

Šárko, jsi velmi bystrá,...Marlen, o sexu ve čtyřech tu psala Leona a jiná děvčata, já toto neprovozuju. Ani neplánuju nic takového. Láska a sex jistě mohou být i dvě naprosto odlišné věci, ale nejen láska, ale i ten sex je pro mně věcí dvou. Mně tato intimita ve dvou vyhovuje a bude provždy. Sex ve více aktérech neodsuzuju, každému se líbí a vyhovuje něco jiného.

Marlen (So, 12. 12. 2009 - 22:12)

Šárko, jsi velmi bystrá, souhlasím s tebou.
A co se týká ostatních, co oči nevidí, srdce nebolí a pokud vám to vyhovuje ve čtyřech, tak proč ne.
Mně osobně to vůbec nevadí, i když bych do ničeho takového nikdy nešla.
Vadí mi jen násilí.

Šárka (So, 12. 12. 2009 - 22:12)

Šárko, je to tak, já taky...Leony sestra se hluboce mýlí. Ve výroku-s chotěm by do takové záměny nešla, neboť ten patří jen jí. Nikdo nikomu nepatří. Ani před svatbou ani po ní, vstup do manželství neznamená, že člověk, kterého jsme si vzali, se stal naším vlastnictvím. Můj muž taky není moje vlastnictví, je to svobodný člověk, jako k takovému jsem se k němu vždy chovala a proto jsem s ním možná taky už dvacetjedna let. Respektuju určitou svobodu člověka i v tom svazku muže a ženy a věřím, že čím víc kontrol, hlídání, zákazů, tím více bych od sebe partnera vzdalovala. Nelze si nikoho připoutat a uzurpovat. Mám ten názor, že při takovém přístupu je větší záruka, že i v případě odskoku se ten partner bude vracet. Pocit jisté svobody a soukromí, práva na oblíbené aktivity, dostatečný prostor na ně je důležitý ve vztahu a pro muže ještě víc než pro ženu. Pokud je to jen věta, ze slov se nestřílí, pokud se žena k manželovi jako ke svému vlastnictví chová, nedělá dobře.

kery (So, 12. 12. 2009 - 19:12)

Šárko, je to tak, já taky nepočítám s tím, že by se to mělo provalit že spím ještě s někým jiným, na to jsem dost opatrná...Zamilovaná do něho nejsem, je to něco magickýho, co mě k němu přitahuje. Když ho nevidím, pohoda, doma funguju naprosto normálně, když se vidíme-skončíme v posteli...Je mi jasný, že kdybych se dozvěděla že je mi manžel nevěrný, nemohla bych říct ani půl slova...

Hugo (Pá, 11. 12. 2009 - 22:12)

Šárko, máš pravdu. Ještě tam Leona měla napsat dovětek "ale svému muži bych nevěru nikdy neodpustila", to bych se fakt asi pochcal smíchy :-)

Šárka (Pá, 11. 12. 2009 - 22:12)

...ale no ták.Není to tak...není to závist, jen lituju toho manžela-ona si má užívat a on sušit hubu ? Měl by mít stejnou možnost-ale když nic neví, tak je mu to nakonec jedno-až se to provalí, tak jí to vrátí... ale spíš i když se to neprovalí, někdy zahne v podstatě každý ... je to prostě v nás ... lidech, nejsme na monogamii naprogramovaní.

Hugo (Pá, 11. 12. 2009 - 21:12)

Babi, u mě za tím nějaká závist určitě není. Taky jsem zažil sex ve čtyřech, ale s manželkou a jiným manželským párem, a to je trošku rozdíl, nemyslíš? Né, že já si užiju svoje tajný sny a přání a manželka bude sušit doma hubu, protože patří jenom mně?

Babi56 (Pá, 11. 12. 2009 - 21:12)

Já sem sice chlap, ale s......ale no ták.Není to tak trochu vaše závist?Vždyť si užívají jen trochu té životní potřeby.Zamilovaný nejsou,je to jen fyzická potřeba.A tu může mít i ženská.

Reklama

Přidat komentář