Reklama

Milenec a manžel

Pozorovatelka (St, 3. 3. 2010 - 19:03)

hlavně, aby jste se měly...A to si pište, že takových chlapů, co si rádi odskakují, je většina!! Že sem občas nějaký pohoršený napíše, to vůbec neznamená, že je věrný až za hrob. Jen si hloupě myslí, že ženským jsou radovánky sexuální zakázány, že jsou jen pro muže. chacha!!

Sára (St, 3. 3. 2010 - 18:03)

hlavně, aby jste se měly...Neznámý, neměj péči. Nemyslím, že jsem super, ale žiji jen jednou, tak beru život, takový jaký je. Nakonec jedním z mých milenců je i dobrý kamarád mého manžela a ten to bere taky tak. Jinak s tím seznamováním jsem na tom podobně, jako Mirka. Sylvo, do barů moc nechodím. Když někam jdu, tak s manželem a občas s nějakým kamarádem, rozhodně ne sama.

super holky, (Út, 2. 3. 2010 - 21:03)

Sylvo nevím, já taky nemám...hlavně, aby jste se měly vždycky kam vracet. Vaši manželé si to taky mohou občas bokem s nějakou rozdat, bacha, aby vám ho nějaká neodvedla, být sama, byť s haldou náhodných milenců není asi nic moc.

Mirka (Út, 2. 3. 2010 - 20:03)

nemáš stálého milence a...Sylvo nevím, já taky nemám stálého milence a taky jako Sára si ráda pošpásuji. Určitě to neznamená, že s každým. Zrovna tak jako Sára se ráda vracím k manželovi a dětem. Taky jako Sára mu o svých avantýrách nevyprávím. Nakonec proč? Seznámit se s chlapem, zase není až tak moc těžké, zvláště máš-li zaměstnání, kdy přicházíš do styku s více lidmi.

jseš (Út, 2. 3. 2010 - 16:03)

Holky já nevím jak vy, ale...Sáro asi dost na sex, takových je dost. Nevydařený špás je když tě blbě ošuká? Kdyby takto špásoval tvůj manžel, vadilo by ti to? Pokud jo, nejsi spravedlivá, pokud ne, máš vztah docela na hovno, žiješ s někým, na kom ti nezáleží. No, za ženu bych tě nechtěl ani kdybys byla jediná na týhle planetě, celkově nemám do manželství chuť, když to vidím kolem sebe. Jak žít s ženskou, která neodolá a nechá cizího chlapa, aby jí ho tam strkal dvakrát třikrát do měsíce ? To je jako žít s děvkou profesionálkou, tam si taky smočí kdekdo z ulice. Dnes na sobě ženské fakt nenechají trochu záležet, chovají se jak chlapi, ale takoví ti poslední kategorie, moc takových kluků nebo chlapů, kteří jsou ženatí a osouloží třikrát do měsíce cizí babu a jdou zas o ulici dál, neznám. Teda žádnýho. Kámoš je na ženské, je ženatý, ale dělá to s elegancí a na úrovni. Nedá každé.

Sylva (Út, 2. 3. 2010 - 16:03)

Holky já nevím jak vy, ale...nemáš stálého milence a jsi pět let vdaná-jen dvakrát nebo třikrát v měsíci s někým zašpásuješ. To znamená, že se v té frekvenci s někým vyspíš? Cizím? Náhodné známosti na soulož. Kde se s nimi seznámíš? V práci asi ne, v baru- to chce asi dost lovit, v práci bys byla brzy znemožněná, takže asi podniky, náhodně ulovení. Hm, tak toho bych se dost bála.

Sára (Út, 2. 3. 2010 - 11:03)

mělo tam být NEbylaTy snad manželovi o tom vyprávíš? Já rozhodně ne, jsou tajemství, která má mít člověk jenom pro sebe a toto je jedním z nich.

pro Sáru (Po, 1. 3. 2010 - 15:03)

mělo tam být NEbyla

pro Sáru (Po, 1. 3. 2010 - 14:03)

Holky já nevím jak vy, ale já...Nevěra by to byla kdyby to manžel věděl a souhlasil. Je to tak u tebe?

Sára (Po, 1. 3. 2010 - 13:03)

Holky já nevím jak vy, ale já si myslím, že když si člověk 2x až 3x v měsíci s někým zašpásuje, že to vlastně ani není nevěra. Já sama jsem 5 let vdaná, myslím, že mám velice dobré manželství, ale občas prostě dostanu chuť okusit něco jiného. Pochopitelně, že to doma nevyprávím a dokonce si občas musím po nevydařeném špásu doma spravit chuť. Přesto nemůžu odolat a to podotýkám, žádného stálého milence nemám.

klára (So, 20. 2. 2010 - 15:02)

"Ale když ono je to tak...Toto je příklad manželství, které se změnilo na pracovně - přátelský vztah....Vypadá to, že Iva si pohovorem s manželem ošetřila své potřeby a jako správné tolerantní partnerce jí není zatěžko nechat i jemu prostor pro soukromí. Zní to úžasně, jen mi uniká smysl jejich společného soužití. Pokud jsou důvodem děti, majetkové a jiné vazby je na zamyšlení žebříček hodnot Ivy i jejího muže. Jednou se stejně budou chovat i jejich děti ke svým manželům/kám a to není planá fráze. Svým dětem vlastně předvádí veletok lží, podvodů a sviňáren, které úctyhodně schovají pod obal tolerance a respektování svých osobních tužeb.Je to cesta menšího odporu, uniknout z nudy a stereotypu v dlouhodobém vztahu k snadnému vzrušení něčím novým a neokoukaným, ale co za pár měsíců a let. Každý člověk se "omrzí" i sebelepší milenec, pak bude Iva hledat nové maso? Ivo, je něco týkající se Tvého vztahu s manželem, za co můžeš být na sebe pyšná? Přijde mi, že jsi sama vnitřně nespokojená a hledáš chyby na svém muži, aby sis odůvodnila své újezdy. Přemýšlela jsi někdy, že manžel nemusí chápat stejně Tvou teorii o soukromí a že si nepřeje Tvou nevěru? Dej mu šanci, rozhodnout se, jestli mu stojí za to žít s osobou Tvého ražení a promluv si s ním otevřeně, nepochybně si to po těch letech zaslouží. Dej mu možnost volby, třeba budeš překvapená.

lojzek (So, 20. 2. 2010 - 01:02)

Zrovna přicházela manželka,...jste borci...

Radek (So, 20. 2. 2010 - 00:02)

Zrovna přicházela manželka, tak jsem nemohl dopsat druhou část reakce. Jednou jsem se s kamarádem opil, došlo k opilecké sázce a objednali jsme si se slevou čtyři rodičovské testy. Když došly výsledky, tak jsme se opili znovu - já byl sice úspěšný, ale u něj to bylo 1:1. Vystřízlivěl v hotelu a pak šel v klidu domů. Asi půl roku dělal přípravy, vyváděl firemní majetek a sepisoval fiktivní půjčky a směnky. Pak se rozvedl.
Manželka hned, že půlku domu, chce auto a podobně, tak jí vysvětlil, že dům není jejich a že tam jsou jen v podnájmu. Podnikání že se jim nedařilo a jsou samý dluh. Ona ho žalovala, že o dluzích nevěděla, já jsem jako věřitel vytáhnul směnku, kterou jí kámoš dříve nechal podepsat na aval (zadní strana směnky = pro ní prázdný papír, takový divný pruh papíru) - grafolog - ano, je to její podpis. Navštívili jí divní pánové a chtěli peníze. Na ten úkor mu podepsala souhlas s tím, že si děti rozdělí a nebudou si platit alimenty. Takže, milé rozhoďnožky, užijte si, ale na děti pozor! Sehnat důkazy je už levné :-)

p.jojo (Pá, 19. 2. 2010 - 18:02)

jo, a samozřejmě jsem to při...Pokud jsi byla na ni mila pak ses malem prozradila

Kuliferda (Čt, 18. 2. 2010 - 16:02)

Já jsem jednou při tom vzala...jo, a samozřejmě jsem to při telefonátu s tchyní dělala s milencem, ne s manželem.

Kuliferda (Čt, 18. 2. 2010 - 16:02)

Já jsem jednou při tom vzala telefon tchyni. Je to strašná semetrika a baba metr a jako vždy mi do toho telefonu začala dávat rady. Na ty jsem jí vždy kašlala. Chovám se k ní slušně a zdvořile, jak je moje povinnost, ale s odstupem a nevedu s ní řeči, protože nemám o čem. Byla jsem nahoře, soulož nepřerušila a myslím, že jsem na ni byla poprvé a naposled v životě přímo medová, aniž jsem chtěla, ale prostě jsem byla mooooc rozněžnělá ..

p.jojo (Čt, 18. 2. 2010 - 10:02)

Tak jsem se přišel podívat na...Tohle sem zazil nekolikrat v jedne situaci byla pritelkyne nahore a telefonoval ji v poledni prestavku jeji otec nas sef ona v klidu prirazela a vztekle mu rikala "ze tady neni devka pro vsechny ze ma pravo na pul hodiny klidu". Pak to polozila a rekla ze je devka pro me kdyz me tak mizerne plati a za chvili se udelala (vztek ji pomahal).
Dalsi zase mela partnera se kterym umyslne dlouho telefonovala jen druhou rukou me zakryvala pusu a pri koitalnich pohybech mu vztekle odpovidala ze jestli ji neveri tak ze ji to urazi a ponizuje ze se s nim klidne rozejde ale at si uvedomi ze ztrati zenu ktera ho hluboce miluje. Verte neverte ta zena toho muze milovala a dokonce mela radeji jeho formu sexu nez muji jenze hacek byl v tom ze muj nudny zpusob sexu ji privadel k orgazmu a jeho jen vyjmecne. Je vzlastni zazit v posteli zenu ktera s vami probira parnerske problemy a citite z ni ze opravdu sveho muze miluje a vas ma jen na fyzickou potrebu a pokecani.

- (St, 17. 2. 2010 - 16:02)

největší sranda je na...nepovídej! a co ti přijde tak srandovní?

Radek (St, 17. 2. 2010 - 15:02)

Tak jsem se přišel podívat na protistranu :-)
S telefonem mám také dobrou story: pracuju doma a tak se občas s manželkou milujeme dopoledne - jako v pracovní době. Trochu se odtáhnu, ale zůstanu uvnitř, jen se nehýbu, vyřídím hovor a pokračujeme :-). A nedávno jsem byl u milenky, v akci zazvonil telefon, já po něm náhodně šáhnul - a ona to manželka! když jsem jí uslyšel, tak jsem se nejdříve leknul a erekce začalo valem ubývat. Pak jsem si uvědomil, že je to jen telefon a ona nic nevidí a to mě naopak vzrušilo. Začal jsem se jemně pohybovat a hovor i trochu prodlužoval. Byl to prima zážitek!

aja (St, 17. 2. 2010 - 13:02)

vazne?

Reklama

Přidat komentář