Reklama

Milenec a manžel

chudák daniela (St, 7. 7. 2010 - 15:07)

Jiřko,dělám to jako ty.Už...Ta Daniela je bláznivá opuštěná ženská co sní o milenci a píše to tu aby tomu líp uvěřila.......žádnýho chlapa nemá, to by nepotřebovala tolik zdůraznovat :)))))))

Daniela (St, 7. 7. 2010 - 15:07)

Jiřko,dělám to jako ty.Už 25 let,manželství funguje perfektně,milenec je bezva,jsme spolu už 10 let.Paráda.jen si to člověk musí nechat pro sebe a ne to troubit kamarádkám.Jo a psychologu,možná by jsi si měl zasouložit a ne moralizovat,tvoje manželka je nyní kde?

jooo (St, 7. 7. 2010 - 15:07)

No tak v podstate tedy z...přesně tak jsou to jen matrace a ještě se s tím chlubí.......:))))))

Psycholog (St, 7. 7. 2010 - 15:07)

No tak v podstate tedy z vedeckeho uhlu tedy musim rici, ze vlastne ji takova kurva. Coz je dobre protoze my chlapy potrebujeme takove vdane kurvy aby nam kourily curaky no a potom nam take dela poteseni, ze jsme z nekoho udelali parohace. Doufam ze se tvoje dcera bude kurvit take a to nejlepe uz od ranneho veku.

Jiřka (St, 7. 7. 2010 - 15:07)

Milenec a manžel- ať je to...Drahouškové, nemyslím, že to vždy musí skončit špatně. Oba, Martin i Mix ve svých vyjádřeních přeháníte. Měla jsem milence, dá se říci již od své svatby a to na podzim slavím již 45 let trvání manželství. Vdávala jsem se hodně mladá, bylo mi necelých 19 let a docela si myslím, že milenecký vztah, mi pomohl překonat nejednu krizi. Nebýt toho, že se mi milenec předloni zabil, tak bych slavila tu pětačtyřicítku i s ním. On to byl docela zajímavý chlap. S manželem se znali již od dětství. Já jsem jej poznala krátce před svatbou a náš vztah začal při jedné takové malé oslavě. Myslím, když se to nepřehání, tak se nemusí ani jeden partner nic dozvědět. Alespoň u mne to tak bylo. Nás nespojoval jenom sex, měli jsme i shodné zájmy, vzít si možná jeho tak bych možná ani nevěru nepoznala, kdo ví. Na druhou stranu se dá se říci, že jsem oba své chlapy milovala, ale jen jeden věděl o druhém. Tak to zůstane až do mé smrti. Kdybych milence neměla, tak bych byla ochuzena o spoustu krásných prožitků, Bože jak jsme se vyblbli.

Martin (St, 7. 7. 2010 - 14:07)

Zajímává diskuze. Je to moc fajn na jedné straně mít úžasného milence, se kterým si jen užíváte a na druhé straně manžela, který se stará o děti, splácí hypotéku a nosí domů penízky.

Mix (St, 7. 7. 2010 - 13:07)

Milenec a manžel- ať je to jak chce fajn a bla, bla.... vždycky to špatně skončí.

Adéla (St, 7. 7. 2010 - 13:07)

Ahojky, dnes mě čeká premiéra ve trojce. Manžel je s dětmi na chalupě a můj přítel mi navrhl, jestli bych to nechtěla zkusit s ním a jeho kamarádem dohromady. Napřed jsem byla z jeho nápadu tak trochu vykulená, ale on mi docela uklidnil, řekl, že nebudou dělat nic, co mi bylo protivné. Tak jsem opravdu zvědavá. Je určitě jiné, prožít to sama, než koukat na porno, kde je to mnohdy přehnaně neskutečné. Svého přítele jsem poznala před půl rokem a on je docela číslo, rád experimentuje. Manžel je naproti němu kliďas, ale tím rozhodně nechci říci, že by byl suchar.
Ještě k předchozímu, myslím, že se Daniela rozhodla správně. Nevím být v její situaci, jak bych to řešila, ale možná zrovna tak. Que, po svých biologických rodičích pátrají pouze ti, kterým to někdo řekl, ale ani těch asi nebude moc. Dítě většinou přilne k lidem, kteří se o něj starají a vychovávají. Myslím, že o tom něco vím.

que (St, 7. 7. 2010 - 00:07)

Myslím, že mícháte dvě různé věci. Je rozdíl vychovávat s vědomím cizí dítě a třeba zjistit, že celý život žijete ve lži. Proč asi adoptovaní často pátrají po svých biologických rodičích? Skoro tu navozujete názor, že je jedno (ať z psychologického nebo biologického hlediska), kdo je biologický rodič. A plno dalších věcí a možných problémů.

Daniela (Út, 6. 7. 2010 - 17:07)

Mám chvilku klidu, tak bych chtěla poděkovat Vaškovi a Nele za jejich názor. Ono je asi opravdu lepší hrubiány přehlížet. Včera jsem měla nádherný večer, podařilo se mi získat večer trochu času pro sebe. Totiž můj bývalý spolužák zůstal v noci sám na chalupě a tak jsem toho trochu využila. Domů jsem se vrátila před půlnocí, můj manžel byl v té době s chlapy v hospodě. Ráno, jelikož děti byly u babičky, jsme si s manželem zopakovali líbánky. Byl to sice pro mne z počátku takový divný pocit, ještě jsem se pořádně neprobrala z večera s milencem, ale nakonec jsem si připadala docela báječně. Škoda, že to mohu mít takhle jen velice zřídka.

Nela (Út, 6. 7. 2010 - 14:07)

Nelo, nemyslím, že je nás...Milý Vašku, nevím, v jakých diskuzích se pohybuješ, ale ve většině z nich najdeš dost agresivních lidí, kteří dokážou zničit každou dobrou myšlenku.
Přeju ti, aby se ti tady nic podobného nestalo.
A světu přeju víc takových Vašků.
:-)

Vašek (Út, 6. 7. 2010 - 14:07)

Trvám na tom, že takových,...Nelo, nemyslím, že je nás málo. Již Tvůj pocit o našem potkání to vyvrací. Tím nechci říci, že bychom se někde nepotkali, i to je možné. Rozhodně, asi ne v internetové diskuzi. Nebýt totiž manželky, tak jsem o této diskuzi nevěděl. Ona mne na ní upozornila a já se zapojil. Obvykle mne zajímají jiná témata, ale tohle mi přitáhlo. Patřím pouze mezi lidi, kteří se snaží brát život jaký je, a takových je většina. Něco málo jsem zažil, něco prožil a tak jenom porovnávám. Siláckých vyjádření lidí, jako je Martin a ostatní, těm se vyhýbám, pouze občas mi to nedá a zareaguji. Většinou se takto vyjadřují lidé, kterým chybí sebedůvěra, a mají pošramocené ego. Nad tím jsem se snažil vždy trochu povznést a myslím, že všichni normální taky tak činí.

Nela (Út, 6. 7. 2010 - 13:07)

Nelo, děkuji, ale nemyslím,...Trvám na tom, že takových, jako jsi ty, je moc málo!
:-)
Mám pocit, že tě znám, že jsme se už někde potkali, třeba v jiné diskuzi, nevím.
Jsi mi velmi blízký.

Vašek (Út, 6. 7. 2010 - 13:07)

I já patřím mezi dříve...Nelo, děkuji, ale nemyslím, že by nás bylo málo, možná nejsme viditelní, ale takových je nás většina. Těch tzv. ublížených, kteří křičí a kolem sebe plivají jedovaté sliny, je menšina, ale jsou žel vidět a slyšet. Asi je chce přehlížet a nevšímat si jich a doufat, že přijdou k rozumu a začnou život kolem sebe brát takový, jaký je. Tím se nechci zastávat absurdit, ale vědět, že absurdity existují, zase není špatné. I já se jich v životě dopustil několik, pak ovšem člověk musí umět z takové situace vycouvat, ovšem tak aby nikomu nebylo pokud možno ublíženo a dotčený(á) necítil couvání, jako křivdu. Život je, jak voda někdy plyne pozvolně, jindy se pořádně rozhoupe, aby se někdy zase zklidnil. Jeden můj kamarád to komentoval slovy „život je pes a my jeho patníky, které občůrává“. Trochu jsem se snažil rčení zjemnit, abych nevypadal až tak vulgárně.

Nela (Út, 6. 7. 2010 - 13:07)

I já patřím mezi dříve narozené, taky mám leccos za sebou, a beru Martinovy vulgární výlevy jako projev někoho, komu bylo ublíženo.
Martine, jestli to tak je, je mi to líto, ale Vašek (doufám) i já jsme měli na paměti zájem dítěte, které se narodilo, a o tom se ty jaksi vůbec nezmiňuješ.
Možná jsi mladý a právě zklamaný, čas to ale zahojí, uvidíš.
Vašku, vydrž být takový, jaký jsi, takových mužů je málo.

Vašek (Út, 6. 7. 2010 - 13:07)

Takže kurvení je vlastně v...Martine, nechce se mi s Tebou diskutovat, je mi z Tebe hodně smutno. Nevím kolik je Ti let, já patřím do generace lidí, kteří si již hodně pamatují, ale zatím nepotřebují podpírat. Mám to v životě již srovnané. Prožil jsem vzestupy i pády, měl jsem hodně lásek i zklamání, ale nikdy jsem nepatřil mezi ty, kteří bez důkladné znalosti věci druhé odsuzují.

Martin (Út, 6. 7. 2010 - 12:07)

Takže kurvení je vlastně v pořádku. Vždyť Vám to tady schválil i chlap, kurevník Vašek. Mě je na zvracení z takových lidí jako je Vašek. Pelešit se jinde, ale vědět, kam se vrátit. Dost vyčůrané a sobecké ani nemluvě. No, ten má opravdu srdce na svém místě. Jste fakt děvky a blbky k tomu. Hlavně že si to kurvení tu tak krásně ospravedlňujete. Ale nenechte se otrávit a pelešte se dál. Lžete manželům, manželkám i dětěm. Vždyť o nic nejde. Jde přece hlavně o Vás, o kvalitní sex:-))

Yossarian (Út, 6. 7. 2010 - 10:07)

Markéta Sommerová 52 let ráda kouřím a zaplatím za to můžeš být i starý nevadí pracuju jako obsluha na veřejných WC jsem doma večer přijď kdykoliv na adresu Markéta Sommerová Borovanského 2220 Praha 5 Stodůlky je to ten krajní dům čekám na tebe bude prčááááááá

pro Vaška (Út, 6. 7. 2010 - 10:07)

krásně jsi to napsal, je vidět, že máš srdíčko na svém místě a nejsi sobec, teda aspon tak se mě to zdá z toho co jsi napsal

Nela (Út, 6. 7. 2010 - 10:07)

Vašku, nechci tě nějak lacině chválit, ale ty jsi důkaz toho, že existují muži, kteří to mají v hlavě srovnané - a navíc dokážou dělat dobré, velmi dobré věci.
Pod tvůj příspěvek bych se podepsala a moc ti za něj děkuju.

Reklama

Přidat komentář